Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Στα Γιάννινα σήμερα ο Νικολάε Μιλιντσεάνου

Ο Νικολάε Μιλιντσεάνου θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι 30 Ιουνίου 2022

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Χθες το βράδυ αναμένονταν στα Γιάννινα ο Μολδαβός επιθετικός Νικολάε Μιλιντσεάνου, που τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του ΠΑΣ και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι 30-6-2022, με το δικαίωμα ανανέωσης από πλευράς ομάδας για άλλα 2 χρόνια.

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Γ. Τάτσης: Λόγω θέσης υπάρχει πίεση στην ομάδα

Οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της ΑΕΛ Γιάννης Τάτσης


Ο προπονητής της Λάρισας Γιάννης Τάτσης σε δηλώσεις του στη NOVA δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε τη νίκη. Κάναμε κάποιες προϋποθέσεις, δεν κάναμε ευκαιρίες, δεν κάναμε πολλές τελικές, όπως και στο παιχνίδι δεν έγιναν γενικότερα, ούτε από την πλευρά μας, ούτε από την πλευρά του ΠΑΣ, ο οποίος πιθανόν και σίγουρα θα τον ενδιέφερε και η ισοπαλία.

Γιαννίκης: Ναι, μπορούσαμε και τη νίκη

Οι δηλώσεις που έκανε στη Λάρισα ο προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης σε δηλώσεις στο συνδρομητικό τόνισε ότι με βάση την εικόνα του αγώνα η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Συγκεκριμένα τόνισε: «Είναι σημαντικό που δεν χάνεις εκτός έδρας, ενώ δεν δεχθήκαμε και γκολ. Πιστεύω ότι σε ένα παιχνίδι νευρικό και για τις δύο ομάδες, λογικό γιατί ήταν εμβόλιμο ματς, ήμασταν καλύτεροι ως ομάδα, είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε τη νίκη.

Με λίγη προσοχή μπορούσε και νίκη στη Λάρισα ο ΠΑΣ

Λάρισα - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ 1

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ


Πολύτιμο βαθμό πήρε στο «Αλκαζάρ» ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς το παιχνίδι με την ΑΕΛ έληξε ισόπαλο 0-0. Δεν θα λέγαμε δίκαιο το αποτέλεσμα, γιατί ο «Άγιαξ» δημιούργησε τέσσερις καλές φάσεις μέσα στην περιοχή της ΑΕΛ που δεν εκμεταλλεύτηκε.

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Ποιους επέλεξε για το παιχνίδι με την ΑΕΛ ο Γιαννίκης

Η αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα με τη Λάρισα στο "Αλκαζάρ"


Στη Λάρισα βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ που θα γίνει στο «Αλκαζάρ» ώρα 17.15 με μετάδοση από το κανάλι NOVAsports 3. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κάστρο, Λεό, όπως και οι Γροσδάνης, Γιαννίκογλου, Γώγος, Νάτιντσουκ, Πανουργιάς. Επιστρέφουν οι Σάλιακας και Σιόντης.

Με Ολυμπιακό θα εκτίσει την ποινή ο Παντελάκης

Ο Παντελάκης δεν θα παίξει στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο


Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Νόντας Παντελάκης και από την ΠΑΕ δηλώθηκε ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, για την 17η αγωνιστική, για να εκτίσει την ποινή. Άλλος «κιτρινισμένος» παίκτης είναι και ο Γιάννης Κάργας που είχε δηλωθεί από καιρό για το παιχνίδι με τον Άρη στα Γιάννινα, την ερχόμενη Δευτέρα.

Με τον Ατρόμητο Περιστερίου στο Κύπελλο ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ κόντρα στον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος


Με τον Ατρόμητο κληρώθηκε για το Κύπελλο Ελλάδος ο ΠΑΣ, η διεξαγωγή του οποίου ξεκινά ουσιαστικά από τη φάση των «16». Παναθηναϊκός και Λαμία προκρίθηκαν απευθείας στα προημιτελικά και οι άλλες έξι ομάδες της φάσης των «8» θα προκύψουν από διπλούς αγώνες.

Μόνο με ομάδες Α' Εθνικής φέτος το Κύπελλο Ελλάδος

Ανακοίνωση της ΕΠΟ για το Κύπελλο Ελλάδος


Μόνο με τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1 θα γίνει φέτος ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως αποφάσισε σήμερα η Εκετλεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Γιατί αγνόησε ο κ. Κλάτενμπεργκ τη διαμαρτυρία του ΠΑΣ;

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν ασχολήθηκε με τις επίμαχες φάσεις του αγώνα ΠΑΣ - Απόλλων Σμύρνης

Πάλι αγνόησε τις επίμαχες φάσεις του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης 1-3 ο επικεφαλής της ΚΕΔ Μάρκ Κλάτενμπεργκ, καίτοι αυτές παίχτηκαν στα τηλεοπτικά κανάλια, ενώ υπήρξε και ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τη διαιτησία.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Λαμίας

Ο Αραμπούλι οδήγησε τη Λαμία στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα


Με τον Γεωργιανό επιθετικό Μπατσάνα Αραμπούλι να είναι καταπληκτικός στο ξεκίνημα του αγώνα η Λαμία κέρδισε 2-0 τον Άρη και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Αραμπούλι με τα δύο γκολ που σημείωσε έβαλε τους γηπεδούχους στη… θέση του οδηγού με τον Άρη να προσπαθεί σπασμωδικά να αντιδράσει. Διαιτητής ο Σκουλάς (Θεσσαλίας).

Ένα σώμα, μια γροθιά όλοι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ανακοίνωση του Σ. Φ. ΠΑΣ Γιάννινα για στήριξη σε Γιαννίκη και παίκτες


Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΣ με ανακοίνωσή τους εκφράζουν τη στήριξη στους παίκτες και στον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη, για τη δύσκολη συνέχεια. Αντιπροσωπεία του συνδέσμου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ και εξέφρασε τη συμπαράσταση και τη στήριξη του συνδέσμου.

Άντεξε το γήπεδο παρά τους 120 τόνους νερού!

Άντεξε ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου "Ζωσιμάδες" παρά τους τόνους νερού που έπεσαν


Με το που ξεκίνησε χθες το παιχνίδι ΠΑΣ – Απόλλων Σμύρνης (1-3) έβρεχε ασταμάτητα. Ο αγωνιστικός χώρος έγινε μεν βαρύς στο α’ ημίχρονο από τα νερά, αλλά το γήπεδο άντεξε, δεν έβγαλε λάσπες, παρά το βαρύ φορτίο των 120 τόνων νερού, σύμφωνα με εκτιμήσεις του προέδρου της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ και του Εθνικού Σταδίου «Ζωσιμάδες» Παντελή Κολόκα.

Τρίτη (5/1) η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος στα γραφεία της ΕΠΟ


Την Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 13:30, θα λάβει χώρα η κλήρωση της επόμενης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ. Η Ομοσπονδία ενημέρωσε με ανακοίνωσή της το μεσημέρι πως η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί δίχως την παρουσία κοινού και δημοσιογράφων λόγω των έκτακτων μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για τη διασπορά του Covid-19.

Ο Βόλος 1-0 τον Ατρόμητο με γκολ του Περέα

Ο Βόλος κέρδισε 1-0 τον Ατρόμητο και έπιασε τον Παναθηναϊκό στην 5η θέση


Με σκόρερ τον Περέα στο 36' ο Βόλος επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και...έπιασε τον Παναθηναϊκό στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Στο 96' ο τερματοφύλακας Ανδρέας Γιαννιώτης άγγιξε το 1-1 στην τελευταία φάση του αγώνα. 

Σφυρίζει ο Φωτιάς την Τετάρτη στο "Αλκαζάρ"

Ο μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών Βασίλειος Φωτιάς ρέφερι στη Λάρισα


Ο διαιτητής Βασίλειος Φωτιάς του συνδέσμου Πέλλας ορίστηκε διαιτητής του αγώνα Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 17.15 στο Αλκαζάρ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Η αγωνιστική ανηφόρα του ΠΑΣ μέσα στον Γενάρη

Βαρύ φορτίο του ΠΑΣ τον Γενάρη και με κόντρα της διαιτησίας


Το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο στάδιο «Ζωσιμάδες», ήταν η αρχή μιας σειράς δύσκολων αγώνων που θα δώσει ο ΠΑΣ μέσα στον Ιανουάριο. Μέσα σε έναν μήνα θα δώσει 7 παιχνίδια, ο μισός β’ γύρος. Έδωσε τον πρώτον αγώνα, υπολείπονται άλλοι έξι.

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για διαιτησία και άλλα θέματα

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για διαιτησία και άλλα


Αργά το βράδυ από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώθηκαν τα εξής: «Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θέλαμε να ευχηθούμε από τα βάθη της καρδιάς μας το 2021 να είναι η χρονιά που θα πάρουμε όλοι πίσω τις ζωές μας.

Θα ευχηθούμε όμως να εκλείψουν και οι ακούσιες, όπως συνεχίζουμε να πιστεύουμε, αδικίες σε βάρος της ομάδας μας.

Πως σχολίασε ο Βαρούχας τις επίμαχες φάσεις στο "Ζωσιμάδες"

Ο σχολιασμός των επίμαχων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα


Στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ1 ο τηλεκριτικός Παναγιώτης Βαρούχας βρήκε άριστο τον διαιτητή Κουμπαράκη!!

Ντέρμπι την Τετάρτη (6/1) στη Λάρισα ο ΠΑΣ

Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο στον ΠΑΣ καθώς την Τετάρτη έχει πάλι ματς

Στον ΠΑΣ θα προσπαθήσουν από αύριο να μαζέψουν τα κομμάτια τους, καθώς δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Την Τετάρτη στις 17.15 θα παίξει στο «Αλκαζάρ» της Λάρισας με την ΑΕΛ σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι, καθώς και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Παράσχος: Είχαμε ψυχή και αποθέματα δυνάμεων

Ο Γιώργος Παράσχος ενώ κάνει δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι


Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης Γιώργος Παράσχος σχολιάζοντας το παιχνίδι στο συνδρομητικό κανάλι δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είπα και άλλη φορά, μπορεί να γίνουμε κουραστικός, αλλά όλους τους αντιπάλους, είτε μικρούς είτε μεγάλους, τους κοιτάζουμε στα μάτια, να διεκδικούμε αποτελέσματα και αυτό το αποδεικνύουμε σε κάθε αγωνιστική.

Γιαννίκης: Κάνουμε ατομικά λάθη, μιλάμε με τη διοίκηση για ενισχύσεις

Οι δηλώσεις από τον προπονητή του ΠΑΣ στο συνδρομητικό κανάλι

Ο προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης σε δηλώσεις στη NOVA τόνισε στο τέλος του αγώνα: «Μέχρι το 30’ κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, πρέπει να ήταν το σκορ 3-0 ή 4-0, από ένα προσωπικό λάθος, από μία απροσεξία δεχθήκαμε ένα πέναλτι. Στο β’ ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι ρουλέτας, που κάναμε ένα τεράστιο ατομικό λάθος και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Όταν μένεις πίσω σε ένα τέτοιο γήπεδο και με βροχή είναι πολύ δύσκολο να επανέλθεις».

Η κατάρα του ΠΑΣ να βάζει γκολ και να χάνει τα παιχνίδια!

ΠΑΣ - Απόλλων Σμύρνης 1-3 και κακό ποδαρικό για το 2021

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ


Βαριά ήττα με σκορ 3-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης μέσα στα Γιάννινα υπέστη ο ΠΑΣ Γιάννινα, κάνοντας κακό ποδαρικό για το 2021. Παρότι προηγήθηκε 1-0 στο 7’ με το αυτογκόλ του Λισγάρα και είχε άλλες τρεις καλές ευκαιρίες να τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι, προς το τέλος του α’ μέρους έγινε η ισοφάριση 1-1 με πέναλτι του Φατιόν και η ανατροπή σε 1-3 στο β’ ημίχρονο με τα γκολ Ιωαννίδη και Τσιλούλη.