Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου

Οι απομαγνητοφωνημένες δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στο γήπεδο της Κέρκυρας


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Κέρκυρα είναι: «Για μας ήταν ένα πάρα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα. Καταφέραμε και κερδίσαμε μια ομάδα με καλή οργάνωση στο παιχνίδι και με πολύ ποιότητα στην επίθεση και γι’ αυτό είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Γρηγορίου: "Ήταν εξαιρετικό το σουτ που έκανε ο Βιδάλ"

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε η ομάδα που από τον ΠΑΣ


«Στο ίδιο έργο θεατές, τα ίδια με τον Πλατανιά. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση». Τρεις ατάκες που φανερώνουν την απογοήτευση και τον προβληματισμό του Μιχάλη Γρηγορίου, μετά τη νέα εντός έδρας ήττα της Κέρκυρας, αυτή τη φορά από τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Κούτρης: "Ο προπονητής είπε στον Βιδάλ να κάνει σουτ"

Οι δηλώσεις του Λεονάρντο Κούτρη στη NOVA


Δηλώσεις στη NOVA έκανε και ο Λεονάρντο Κούτρης που έχει καταγωγή κατά ήμισυ από την Βραζιλία και σε ερώτηση για την Βραζιλιάνικη παροικία του ΠΑΣ (Ζάιρο, Βιδάλ) τόνισε:

Βιδάλ: Αφιερώνω το γκολ στον Θεό και στην οικογένειά μου στη Βραζιλία

Δεξιά ο Βιδάλ με μεταφραστή τον Κούτρη κάνει δηλώσεις στη NOVA


Ο Ιγκόρ Βιδάλ μιλώντας στη NOVA αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον Θεό και στην οικογένειά του στη Βραζιλία.

Εντυπωσιακή παρουσία είχαν οι φίλοι του ΠΑΣ στην Κέρκυρα

Και στην Κέρκυρα ο ΠΑΣ είχε σημαντική βοήθεια από τους φιλάθλους του


Εντυπωσιακή παρουσία είχαν οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα που βρέθηκαν μεμονωμένα στην Κέρκυρα. Από την αρχή μέχρι το τέλος κέρδισαν κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας προσπαθώντας και στα δύσκολα σημεία του αγώνα να δώσουν στηρίγματα και θάρρος στους παίκτες του Γιάννη Πετράκη.

Μ. Γρηγορίου: Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το ματς από τον προπονητή της Κέρκυρας Μιχάλη Γρηγορίου


«Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες» τόνισε μετά το παιχνίδι ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου κάνοντας τις πρώτες εκτιμήσεις του. Συγκεκριμένα μιλώντας στον ρεπόρτερ Βαγγέλη Πήχα ανέφερε:

Γ. Πετράκης: Κάναμε μια επαγγελματική νίκη

Συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο έδωσε ο Πετράκης στις δηλώσεις μετά τον αγώνα


Ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA στο τέλος του αγώνα χαρακτήρισε επαγγελματική τη νίκη του ΠΑΣ μέσα στην Κέρκυρα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους φιλάθλους της ομάδας.

Σπουδαία νίκη με Βραζιλιάνικο γκολ του καταπληκτικού Βιδάλ

Ο καταπληκτικός Ιγκόρ Βιδάλ έδωσε τη νίκη στον ΠΑΣ μέσα στην Κέρκυρα


Ο Ιγκόρ Βιδάλ με ένα καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ στο 80’ έδωσε τη νίκη 0-1 στον ΠΑΣ, στο ματς με την Κέρκυρα που έγινε το απόγευμα στο νησί των Φαιάκων. Ο Βραζιλιάνος μέσος μπήκε αλλαγή στο 52’ στη θέση του Μαμπουλού που είχε πρόβλημα τραυματισμού και μέσα σε λίγα λεπτά, όταν του δόθηκε η ευκαιρία έδειξε το ταλέντο του πετυχαίνοντας ένα γκολ που δεν το χορταίνεις ποτέ όσες φορές και αν το βλέπεις.

Β. Χρηστάκης: "Για την Άρτα η Αναγέννηση είναι ιδέα, είναι ιστορία"

Μεγάλη συνέντευξη με τον πρόεδρο των βετεράνων της Αναγέννησης Άρτας Βασίλη Χρηστάκη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Βρεθήκαμε στη Ράχη Άρτας για το φιλικό των παλαιμάχων της Αναγέννησης Άρτας και του ΠΑΣ Γιάννινα και ασφαλώς δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε τον πειρασμό να μη ρωτήσουμε τις παλιές δόξες της θρυλικής Αναγέννησης τι θυμούνται από το ένδοξο παρελθόν και πως νιώθουν τώρα που η ιστορική ομάδα της πόλης βολοδέρνει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Άρτας.

Οι βετεράνοι παίκτες είναι οι "αιώνιοι έφηβοι"!


Στιγμιότυπο από τον φιλικό αγώνα βετεράνων Αναγέννηση Άρτας - ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Για το φιλικό που έδωσαν την περασμένη Δευτέρα οι βετεράνοι του ΠΑΣ με τους βετεράνους της Αναγέννησης Άρτας στο γήπεδο του χωριού Ράχη, σας ενημερώσαμε με αναλυτικό φωτορεπορτάζ στο φύλλο του «Η.Α» της Τρίτης. Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΣ κέρδισε 4-0 με δύο γκολ του Γιώργου Μητσιόπουλου και ένα των Γιάτσου, Κοζανίτη.

Πάει για καλό αποτέλεσμα στην Κέρκυρα ο "Άγιαξ"

Για καλό αποτέλεσμα πάει στο ματς με την Κέρκυρα ο 'Άγιαξ της Ηπείρου"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Αποφασισμένος να συνεχίσει την παράδοση των καλών αποτελεσμάτων που παίρνει στην Κέρκυρα αναχωρεί το απόγευμα για το όμορφο νησί των Φαιάκων η αποστολή του ΠΑΣ. Στόχος είναι ότι καλύτερο μπορεί να προκύψει από την αυριανή αναμέτρηση, νίκη ή ισοπαλία, καθώς και ο Πετράκης είναι του δόγματος (σύμφωνα με όσα είπε μετά το ματς με τον Πλατανιά) αν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις, τότε να μη το χάσεις. 

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Με 18 παίκτες στην αποστολή πάει για Κέρκυρα ο ΠΑΣ

Επιστρέφει στον ΠΑΣ μετά από τραυματισμό ο Θέμης Τζημόπουλος


Με 18 παίκτες ταξιδεύει για την Κέρκυρα η αποστολή του ΠΑΣ καθώς αύριο Σάββατο στις 16.00 θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ακόστα, Μαυροπάνος, οι ανέτοιμοι Μιχαήλ, Νικολιάς και ο τιμωρημένος Λίλα.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Δύσκολα χάνει στην Κέρκυρα ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

Η παράδοση είναι με το μέρος του ΠΑΣ στα παιχνίδια με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με μια προπόνηση που έγινε χθες το πρωί στο ΠΕΑΚΙ συνεχίσθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα.

Με Ξάνθη ξεκινά στο κύπελλο ο ΠΑΣ


Με 8 ομίλους ξεκινά για φέτος το κύπελλο Ελλάδος



Έγινε σήμερα στην ΕΠΟ η κλήρωση των αγώνων της 1ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος που θα γίνει σε 8 ομίλους των 4 ομάδων ο κάθε όμιλος. Σε κάθε όμιλο είναι 2 ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα και 2 από τη Β’ Εθνική.

Ρέφερι ο Γιαννουλάκης στο ματς με την Κέρκυρα

Ντεμπούτο στη Σούπερ Λίγκα θα κάνει στο ματς Κέρκυρα - ΠΑΣ ο διαιτητής Γιαννουλάκης από τα Χανιά


Ο διαιτητής Γιώργος Γιαννουλάκης από το σύνδεσμο Χανίων, που εντάχθηκε το φετινό καλοκαίρι στους πίνακες της Σούπερ Λίγκα ορίσθηκε να διευθύνει τον αυριανό αγώνα Κέρκυρα – ΠΑΣ.

Δύο απουσίες και σήμερα στην προπόνηση

Με πρωινή προπόνηση συνεχίσθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το  ματς στην Κέρκυρα


Με ασκήσεις ταχύτητας και επιθετικής και αμυντικής τακτικής συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου στην Κέρκυρα. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του κ. Πετράκη επιδόθηκαν σε οικογενειακό δίτερμα.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΠΑΕ ενημερώνει για τη σημερινή δραστηριότητα

Στιγμιότυπο από την απογευματινή προπόνηση του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ για το ματς του Σαββάτου με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων


Σε γυμναστήριο έγινε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΣ, ενώ το απόγευμα κανονικά στο γήπεδο του ΠΕΑΚΙ. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Προπόνηση δύναμης στο γυμναστήριο προέβλεπε το σημερινό πρωινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του κ. Πετράκη.

Την αγωνιστική του ταυτότητα ψάχνει να βρει ο ΠΑΣ

Μονομαχία Ζάιρο με Στανισάβλεβιτς στο ματς με τον Πλατανιά (ΦΩΤΟ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ)


Με διπλές προπονήσεις ξεκίνησε σήμερα Τρίτη η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής με την Κέρκυρα που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο και ώρα 16.00 στο νησί των Φαιάκων.

Λίλα: Όσοι ήρθαν φέτος στον ΠΑΣ είναι παικταράδες

Στιγμιότυπο από τη σημερινή βράβευση του Άντι Λίλα για την απόδοση που είχε στο ματς με τον Πλατανιά


Έγινε σήμερα η βράβευση του Άντι Λίλα ως MVP της συνάντησης του ΠΑΣ με τον Πλατανιά. Ο διεθνής μέσος με την Εθνική Αλβανίας μπορεί να αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στο 89’ αλλά δικαιολόγησε αυτό λέγοντας ότι είναι μαχητής, δεν θέλει να χάνει, τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο.

Οι βετεράνοι του ΠΑΣ νίκησαν 4-0 την Αναγέννηση μέσα στην Άρτα

Η ομάδα του ΠΑΣ σε μια αναμνηστική φωτογραφία στο γήπεδο Ράχης Άρτας για το φιλικό με την Αναγέννηση Άρτας


Σε φιλικό αγώνα που έγινε το απόγευμα στο γήπεδο του χωριού Ράχη Άρτας, οι παλαίμαχοι του ΠΑΣ κέρδισαν άνετα με σκορ 4-0 τους παλαίμαχους της Αναγέννησης Άρτας.