Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Κ-20: Ο ΠΑΣ 2-0 τον Λεβαδειακό στα Γιάννινα

Για το πρωτάθλημα νέων Κ-20 ΠΑΣ - Λεβαδειακός 2-0


Μια ακόμη νίκη πανηγύρισε η ομάδα Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής στο ΠΕΑΚΙ.

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Η εικόνα του ΠΑΣ με τη γλώσσα των αριθμών

Ο Θέμης Τζημόπουλος και ο Μάρκος Βελλίδης είναι οι παίκτες που δεν έχασαν ούτε λεπτό στις 9 πρώτες αγωνιστικές

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Δύο παίκτες του ΠΑΣ έχουν μέχρι τώρα τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, καθώς δεν έχασαν ούτε λεπτό στις 9 πρώτες αγωνιστικές. Πρόκειται για τους Μάρκο Βελλίδη και Θέμη Τζημόπουλο, που σύμφωνα με τα στοιχεία της διοργανώτριας αρχής έχουν από 851 λεπτά συμμετοχής στους αγώνες, δηλαδή εννέα εννενηντάλεπτα συν τις καθυστερήσεις.

Ματαιώθηκε το φιλικό της ΑΕΚ με Νίκη Βόλου

Ματαιώθηκε το φιλικό της ΑΕΚ με τη Νίκη Βόλου


Η απόφαση της ΕΠΟ για επ’ αόριστον αναβολή του ορισμού διαιτητών στις επαγγελματικές κατηγορίες είχε συνέπεια τη ματαίωση του φιλικού της ΑΕΚ με τη Νίκη Βόλου.

Το πρόγραμμα στη σούπερ λίγκα μέχρι 17η αγωνιστική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της Super League ΟΠΑΠ (11η-17η αγωνιστική) για την περίοδο 2014-2015.

Φιλικό με Παναιγιάλειο ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο

Φιλικό με τον Παναιγιάλειο προγραμμάτισε για την Κυριακή ο Παναιτωλικός


Λόγω του ότι δεν θα γίνουν αγώνες στη σούπερ λίγκα, ο Παναιτωλικός για να μη έχει κενό αγωνιστικά το Σαββατοκύριακο έκλεισε φιλικό με τον Παναιγιάλειο στο Αγρίνιο, αφού λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου αναβλήθηκαν και οι αγώνες της Β’ Εθνικής.

Τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα γίνουν κανονικά

Κανονικά θα γίνουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα διευκρίνισε η ΕΠΣΗΠ


Όπως αναφέρουμε και σε άλλη ανάρτηση η απόφαση της ΕΠΟ για αναστολή δραστηριοτήτων αφορά τα εθνικά πρωταθλήματα. Τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, όπως διευκρίνισε η ΕΠΣΗΠ θα γίνουν κανονικά όπως έχουν προγραμματιστεί.

Λουκέτο στα γήπεδα βάζει η ΕΠΟ λόγω Ζωγράφου

Ούτε στη Γ' Εθνική θα γίνουν αγώνες το Σαββατοκύριακο αποφάσισε η ΕΠΟ


Λουκέτο μπαίνει σε όλα τα γήπεδα αφού με απόφαση της ΕΠΟ αναβάλλονται από Δευτέρα οι αγώνες όλων των πρωταθλημάτων λόγω της δολοφονικής επίθεσης που έγινε στον αντιπρόεδρο της ΚΕΔ Χριστόφορο Ζωγράφο. Βέβαια στην Α’ και Β’ Εθνική έτσι και αλλιώς δεν θα γινόταν. 

Στους απόντες προστέθηκε πάλι ο Κοροβέσης

Από ίωση προσβλήθηκε και ο Νίκος Κοροβέσης


Συνεχίστηκε και σήμερα Παρασκευή η προετοιμασία με αρκετές απουσίες, αφού από ίωση προσβλήθηκε και ο Κοροβέσης που δεν προπονήθηκε. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Τι λέει ο Μάρκος Βελλίδης για το θέμα της Εθνικής

Τι λέει ο Μάρκος Βελλίδης για το θέμα με την εθνική ομάδα

ΠΗΓΗ: sportsnow.gr

Συνέντευξη στο SportsNow.gr παραχώρησε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας του και τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ο ΠΑΣ, η μεταγραφολογία και ο Γενάρης που έρχεται

Στην αξιοποίηση του ρόστερ ποντάρει ο Πετράκης παρά στις μεταγραφές του Ιανουαρίου

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μπορεί σε πολλές ομάδες να ξεκίνησε από τώρα ο σχεδιασμός για το τι μεταγραφικές κινήσεις θα γίνουν στην περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά στον ΠΑΣ ακόμα δεν τους έχει απασχολήσει το ζήτημα αυτό.

Με απουσίες και πάλι η προπόνηση του ΠΑΣ

Προσβλήθηκε από ίωση ο Χάρης Χαρίσης στον ΠΑΣ


Και σήμερα Πέμπτη συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ με πρωινή προπόνηση που έγινε κάτω από βροχή και σε συνθήκες χειμερινές. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γιάκος αλλά απέχει ο Χαρίσης λόγω ίωσης.

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Μίνι προετοιμασία με το βλέμμα στο Αγρίνιο

Από τώρα άρχισαν οι Γιαννιώτες να ετοιμάζονται για το ντέρμπι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ήσυχα πέρασε η χτεσινή μέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Γιάννης Πετράκης έδωσε ρεπό στους παίκτες να ξεκουραστούν, αφού δεν υπάρχουν και αγώνες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο λόγω των αγώνων της εθνικής ομάδας.

Προπόνηση με απουσίες στον ΠΑΣ Γιάννινα

Οι παίκτες χαιρετούν τους φιλάθλους μετά τη νίκη με 4-0 επί της Νίκης Βόλου


Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε μίνι πρόγραμμα προετοιμασίας στον ΠΑΣ ώστε η ομάδα να μη βγει από τον αγωνιστικό της ρυθμό λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Περισσότερα για την αγωνιστική δραστηριότητα της Τετάρτης (12/11) στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Σήμερα είναι η ανάπαυση των πολεμιστών!

Τέσσερις παίκτες ακολούθησαν μόνο σήμερα πρόγραμμα θεραπείας στον ΠΑΣ Γιάννινα


Ημέρα ξεκούρασης είναι η Τρίτη για τους παίκτες του ΠΑΣ, αφού αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχουν αγώνες στη σούπερ λίγκα λόγω υποχρεώσεων της εθνικής. Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι παίκτες που έχουν προβλήματα τραυματισμών.

Μπαλάφας αντί του Γιάννου στη Φιλιππιάδα

Ο Δημήτρης Μπαλάφας (που διακρίνεται στο δεξιό άκρο της φωτογραφίας) ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Φιλιππιάδας



Τέλος ο Γιώργος Γιάννου από την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Φιλιππιάδας. Αντικαταστάτης του είναι ο Δημήτρης Μπαλάφας που την περασμένη σαιζόν οδήγησε την Αναγέννηση Άρτας στη Γ’ Εθνική. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε  σε πολλές επαγγελματικές ομάδες όπως Κέρκυρα, Ιωνικό, Βέροια, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Άρτας, Πρέβεζα και πριν κλείσει την καριέρα του έπαιξε και στον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Τα κορίτσια του ΓΑΣ άλωσαν και το Μεσολόγγι

Νέα νίκη για τη γυναικεία ομάδα βόλει του ΓΑΣ μέσα στο Μεσολόγγι


Δεύτερη νίκη για τις γυναίκες του ΓΑΣ όπου επικράτησαν μέσα στο Μεσολόγγι της τοπικής ΓΕΜ με 3-0. Έτσι μετά το κύπελλο οι γυναίκες κέρδισαν και στο πρωτάθλημα δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η ομάδα γυναικών του ΓΑΣ μπήκε δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού είχε καλή λειτουργία στο παιχνίδι της και δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα της ΓΕΜ να οργανώσει το δικό της.

Η αξιολόγηση των ταλέντων του ΝΟΙ

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κωπηλασίας Τόλης Παλαιοπάνος κάνει την αξιολόγηση των ταλέντων


Νέους ταλαντούχους αθλητές για την στελέχωση των εθνικών της ομάδων αναζητά αυτή την περίοδο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κωπηλασίας, μέσω δοκιμασιών που διεξάγει στα σωματεία ανά την Ελλάδα και φυσικά ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων συμμετέχει από τους πρώτους στην διαδικασία αυτή, αφού αποτελεί παραδοσιακά την μεγαλύτερη «δεξαμενή» άντλησης καινούριων ταλέντων στο άθλημα!

Ο Σιακούφης τεχνικός διευθυντής στην Α. Ε. Καραϊσκάκης

Τεχνικός διευθυντής στην Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας ανέλαβε ο Δημήτρης Σιακούφης


Η παλιά δόξα της Αναγέννησης Άρτας και του Παναιτωλικού Δημήτρης Σιακούφης αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στην Α. Ε.Καραϊσκάκης στην Άρτα. Θα είναι ο στενός και άμεσος συνεργάτης με τον προπονητή Βασίλη Καλτσή. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Α. Ε. Καραϊσκάκης:

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Τέλος η συνεργασία Κανακούδη με Κέρκυρα

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με τον Πέτρο Κανακούδη


Παρελθόν από την Κέρκυρα αποτελεί ο Πέτρος Κανακούδης, όπως ανακοίνωσαν οι Φαίακες. Ο 30χρονος αμυντικός πρόλαβε να γράψει 5 συμμετοχές στην τρέχουσα σεζόν με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, αναζητώντας πλέον αλλού την επαγγελματική του στέγη.

"Αντίο στα γήπεδα" είπε ο Γιώργος Θάνος

Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Γιώργο Θάνο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Φόρεσε σε 16 παιχνίδια και την τιμημένη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα (φωτο από τη σαιζόν 2003-2004)


Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και παλιός παίκτης του ΠΑΣ Γιώργος Θάνος αποφάσισε στα 32 του χρόνια να πει αντίο στα γήπεδα μετά από μια καριέρα αρκετών σε ερασιτεχνικές ομάδες κυρίως της περιοχής. Στον ΠΑΣ ήταν στην τριετία 2002-2005, έχοντας 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής τη σαιζόν 2003-2004 με προπονητή τον Σουηδό Μπο Πέτερσον.

Η βράβευση του Αλέξη Μιχαήλ

Ο Αλέξης Μιχάηλ ανάμεσα από τους Αλέκο Καρύτσα (υπεύθυνου επικοινωνίας) και Χρήστου Αγγέλη (προπονητή ομάδας νέων Κ-17)


Ο προπονητής της ομάδας νέων Κ17, Χρήστος Αγγέλης,  παρέδωσε το βραβείο  «ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΠΑΡΑΤΣΑΣ MVP», για τον αγώνα με την Νίκη Βόλου, στον Αλέξη Μιχαήλ.

Αλέξης Μιχαήλ: Θα έχουμε και ανάλογη συνέχεια

Εύστοχες επισημάνσεις κάνει στο gazzetta.gr ο υπαρχηγός του ΠΑΣ Αλέξης Μιχαήλ



Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα να συντρίψει με 4-0 τη Νίκη Βόλου με τον Αλέξη Μιχαήλ να ανοίγει τον δρόμο για την άνετη επικράτηση.

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Οδοστρωτήρας ο ΠΑΣ σάρωσε με 4-0 τη Νίκη Βόλου

Η καταιγίδα που είχαν προβλέψει οι...μετεωρολόγοι έπιασε μόνο στο στάδιο "Ζωσιμάδες" με τον ΠΑΣ να βρέχει γκολ! (ΦΩΤΟ: bluevayeros.gr)

Από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 24 Αυγούστου που κέρδισε 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης, ο ΠΑΣ αγνοούσε μέχρι σήμερα αγνοούσε τη νίκη στους αγώνες πρωταθλήματος.

Τραυματίες Μπέριος και Στρούνα στον ΠΑΣ

Αναγκαστικές οι αλλαγές στον ΠΑΣ για Μπέριο και Στρούνα

Δύο αλλαγές αναγκάστηκε να κάνει ο Γιάννης Πετράκης στο ημίχρονο του αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα αντικατέστησε τους Μπέριο και Στρούνα, για τους οποίους ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου.

Τι είπαν οι προπονητές Πετράκης και Τζαναβάρας

Κερδίσαμε δίκαια είπε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα και τη νίκη επί της Νίκης Βόλου δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου. «Ο ΠΑΣ ήταν εξαιρετικός και κέρδισε δίκαια το ματς», το σχόλιο του Τζαναβάρα.