Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Γ. Πετράκης: Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες για το γκολ

Τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης δήλωσε τα εξής: «Καταρχήν θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ μεγάλη και σπουδαία προσπάθεια που έκαναν, για την ποιότητα, την εικόνα και την οργάνωση που είχαν στο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα και που ήθελε πολύ το αποτέλεσμα.

Τερεζόπουλος: Δεν μας βγήκε ο σχεδιασμός

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Δημήτρης Τερεζόπουλος


Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Δημήτρης Τερεζόπουλος στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: "Γνωρίζαμε πως η ενδεκάδα των Ιωαννίνων θα άλλαζε σχηματισμό και θα πηγαίνανε στο 3-5-2.

Αν έπρεπε να κερδίσει μια ομάδα, αυτή ήταν ο ΠΑΣ!

Ο Μπράνα Ίλιτς ανάμεσα από Ζησόπουλο και Κιτοκό


Αν έπρεπε να κερδίσει μια ομάδα σήμερα στην Τρίπολη, αυτή ήταν αναμφισβήτητα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς με την έξυπνη τακτική του δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Αστέρα και δεν επέτρεψε να φανεί η ποιότητα που τον χαρακτηρίζει σαν ομάδα. Κι αν δούμε το φιλμ των φάσεων, ο ΠΑΣ είχε τρεις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, δύο με τον Μανιά και μία με το Ναδάλες.

Όταν το ποδόσφαιρο έχει πρωταγωνιστή τον άνθρωπο

Ο προπονητής Ανέστης Ζώης, οι παράγοντες και οι παίκτες του Α. Ο. Βελισσαρίου με τα μπλουζάκια για τον τραυματία Χρήστο Παπαπαναγιώτου


Το ποδόσφαιρο είναι μια κοινωνική εκδήλωση με επίκεντρο τον άνθρωπο. Για το λόγο αυτό οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του Α. Ο. Βελισσαρίου έφτασαν στην Κόνιτσα για το ματς με την τοπική Πίνδο, φορώντας όλοι πράσινες φανέλες που έγραφαν: «ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ».  

Μπορεί να γυρίσει ο ΠΑΣ με θετικό αποτέλεσμα

Σήμερα Σάββατο στις 17:15 η αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα


Θετικό αποτέλεσμα θα διεκδικήσει ο ΠΑΣ στη σημερινή αναμέτρηση που θα γίνει στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Το ματς αυτό κάθε άλλο παρά εύκολο είναι για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» σε μια έδρα που δεν έχει κερδίσει ποτέ.

Η ακαδημία «ΓΙΑΝΝΙΝΑ CLUB 2014» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα


Ο επικεφαλής της ακαδημίας Επαμεινώνδας Μπόλος απευθύνει χαιρετισμό σε αθλητές και γονείς



Σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στο MIGEL Sportcafe στον Άγιο Ιωάννη η ακαδημία ποδοσφαίρου «ΓΙΑΝΝΙΝΑ CLUB 2014» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία του διοικητικού συμβουλίου, των παιδιών και των οικογενειών τους. 

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Ευχαριστίες της Ανατολής για την κατάκτηση του κυπέλλου

Ο γκολκίπερ της Ανατολής Κώστας Γιαννούσης (στο στιγμιότυπο με τον Περιφεριακό σύμβουλο Κώστα Σιαράβα) ήταν το κεντρικό πρόσωπο του τελικού 2015-2016 για το κύπελλο ΕΠΣΗΠ. 

Ο Α. Ο. Ανατολής στέφθηκε κυπελλούχος 2015-2016 της ΕΠΣΗΠ κερδίζοντας στα πέναλτι με σκορ 3-2 την ομάδα νέων του ΠΑΣ. Για την επιτυχία αυτή από τη διοίκηση της Ανατολής ανακοινώθηκαν τα εξής:

Η επιβαλλόμενη τιμή στον "Νέστορα" του Γιαννιώτικου ποδοσφαίρου

Ο κ. Ξενοφώντας Κοντούρης στην εκδήλωση που έγινε πρόσφατα προς τιμή του στην Εταιρία Ηπειρωτικών Μελετών. Δεξιά είναι ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο πρόεδρος της ΕΗΜ Κώστας Βλάχος. Από αριστερά ο τέως Υπουργός και Βουλευτής Αντώνης Φούσας και ο δημοσιογράφος Στέφανος Ντόβας

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τον Νέστορα του Γιαννιώτικου ποδοσφαίρου Ξενοφώντα Κοντούρη θα τιμήσει η ΕΠΣΗΠ στην ετήσια εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Ήπειρος Παλλάς».

Άλλη μια δοκιμασία για τον ιστορικό ΠΑΣ

Άλλη μια δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη για τον ιστορικό ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με μια προπόνηση που έγινε χτες το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα στην Τρίπολη με τον τοπικό Αστέρα. Όμως θα γίνει μια ακόμα προπόνηση το απόγευμα σε γήπεδο της Αρκαδίας για ένα ξεμούδιασμα και τις τελευταίες οδηγίες από την πλευρά του Γιάννη Πετράκη προς τους παίκτες του.

Τα ερασιτεχνικά σωματεία αρωγός στα προβλήματα των προσφύγων

Και μια κουβέρτα είναι αρκετή να ζεστάνει τις πονεμένες ψυχές των προσφύγων


Η φετινή εκδήλωση της ΕΠΣΗΠ που θα γίνει την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου (ώρα 19:30 στο ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΑΛΛΑΣ) είναι αφιερωμένη στην αλληλεγγύη για τους πρόσφυγες που περνούν δύσκολες ώρες. Η ανταπόκριση των σωματείων και του κόσμου είναι ικανοποιητική.

Η Μικτή ΕΠΣΗΠ που θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ενόπλων

Συγκροτήθηκε η Μικτή Ομάδα της ΕΠΣΗΠ για το ματς της Δευτέρας (22/2) με την Εθνική Ενόπλων


Η ΕΠΣΗΠ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίζουν τη Μικτή της Ένωσης στον φιλικό αγώνα με την Εθνική Ενόπλων τη Δευτέρα 22/2/2106 και ώρα 14.00 στο Εθνικο Σταδιο ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ.

Με 19 παίκτες στην Τρίπολη ο "Άγιαξ"

Η αποστολή του ΠΑΣ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης


Στην Τρίπολη βρίσκεται ο ΠΑΣ και με προπόνηση στις 5 το απόγευμα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία. Αύριο στις 17:15 στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα γίνει το ματς με τον Αστέρα για την 23η αγωνιστική. Ο Γιάννης Πετράκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η σούπερ λιγκ στηρίζει την προσπάθεια κατά του παιδικού καρκίνου

Η σούπερ λιγκ στέκεται αρωγός στην προσπάθεια καταπολέμησης του παιδικού καρκίνου


Η Super League για έκτη συνεχή  χρονιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας  στις 15 Φεβρουαρίου, στηρίζει το έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» και του Συλλόγου Γονέων Παιδιών Πασχόντων από Κακοήθη Νοσήματα «ΛΑΜΨΗ», και αφιερώνει την 23η Αγωνιστική της SUPER LEAGUE, στις 20, 21 & 22/02/2015, στον αγώνα υποστήριξης των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Το φεστιβάλ ακαδημιών θα φιλοξενηθεί και στα Γιάννινα

Το φεστιβάλ ακαδημιών θα φιλοξενηθεί μέχρι τον Ιούνιο και στα Γιάννινα


Φεστιβάλ ακαδημιών ποδοσφαίρου διοργανώνει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος ο ΟΠΑΠ. Μεταξύ των πόλεων που θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση είναι και τα Γιάννινα. Το πότε θα γίνουν τέτοιοι αγώνες στην πόλη μας θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Προσπαθεί να τους ταρακουνήσει ο Γιάννης Πετράκης

Σοβαρότητα και συνέπεια ζήτησε από τους παίκτες ο Γιάννης Πετράκης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να είναι μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες που υπάρχουν στην Ελλάδα και να δυσκολεύει τον ΠΑΣ τόσο στα Γιάννινα, όσο και στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», αλλά στο κυανόλευκο στρατόπεδο ετοιμάζονται εντατικά για να διεκδικήσουν μεθαύριο Σάββατο θετικό αποτέλεσμα.

Στην Αρκαδία θα ολοκληρώσει την προετοιμασία

Στην Τρίπολη θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα


Αύριο το πρωί (Παρασκευή 19/2) ο ΠΑΣ θα αναχωρήσει για την Τρίπολη καθώς το Σάββατο και ώρα 17:15 θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει σε γήπεδο της Τρίπολης.

Ο Κιοτζένης διαιτητής το Σάββατο στην Τρίπολη

Ορίστηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί της 23ης αγωνιστικής στη σούπερ λίγκα


Ο διαιτητής Ευάγγελος Κιοτζένης του συνδέσμου Ξάνθης θα διευθύνει τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ που θα γίνει το Σάββατο (20/2) στην Τρίπολη. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσων), Ανέστης Δουδούμης (Φθιώτιδας).

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Εντατικά μαθήματα αμυντικής λειτουργίας στον ΠΑΣ

Τους έστρωσε στη δουλειά ο Γιάννης Πετράκης ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο Γιάννης Πετράκης έκοψε αυτή την εβδομάδα το ρεπό που έδινε στους παίκτες, καθώς βλέπει ότι η ομάδα δεν πάει καλά στα τελευταία παιχνίδια και χρειάζεται βελτίωση σε κάποιους τομείς και ειδικά στην άμυνα που ήταν ασταθής στο τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Γ. Χριστοβασίλης: Φέτος ο ΠΑΣ δικαιούται να πάρει αδειοδότηση

Αποκαλυπτικές δηλώσεις έκανε στην ΕΡΑσπορ ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης


Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, μίλησε στην ΕΡΑσπορ στην εκπομπή «Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούνε» και στους Μπάμπη Παπάζογλου και Πέτρο Μαυρογιαννίδη και διέψευσε ότι έχει πρόταση για την παραχώρηση των μετοχών του.

Πολύτιμη η επιστροφή του Σταύρου Τσουκαλά

Πολύτιμη αυτή την εποχή είναι για τον ΠΑΣ η επιστροφή του Σταύρου Τσουκαλά στην ενεργό δράση


Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε και σήμερα Τρίτη η προετοιμασία του ΠΑΣ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Κανονικά προπονήθηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς που η επιστροφή του στην ενεργό δράση είναι πολύτιμη. Και μάλιστα σε μια περίοδο που η ομάδα δεν είναι σε καλά αγωνιστικά επίπεδα.

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Επιτυχίες του Σπάρτακου σε τζούντο και άρση βαρών

Ο αθλητής του Σπάρτακου Σπυρίδων Τζίμας σε μια από τις επιτυχίες του



Σε υψηλό επίπεδο οι επιδόσεις των αθλητών του Σπάρτακου Ιωαννίνων στο πρώτο τεστ εθνικών ομάδων που έγινε σε δύο ομίλους στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη τις 13/02/16 .
Συγκεκριμένα η αθλήτρια Μπογά Άννα στα 48 γυναικών κιλά πρώτη με επίδοση 139 κιλών, η  Μπούμπα Βασιλική στα 75 κιλά κορασίδων πρώτη με 115 κιλά και στα 85 κιλά εφήβων ο Τζίμας Σπυρίδων πρώτος με 237 κιλά.

Προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ από τη βαριά ήττα

Ο ΠΑΣ κοιτάζει το επόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης


Ο ΠΑΣ προσπαθεί να ξεπεράσει τη βαριά ήττα 3-0 από τον Παναθηναϊκό και τα παιδαριώδη λάθη που έγιναν και κοιτάζει το επόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».  Θα ενισχυθεί με τον Σταύρο Τσουκαλά που αποθεραπεύτηκε και τον Αλέξανδρο Νικολιά που εξέτισε την ποινή του.

Νέες σημαντικές επιτυχίες από τον Πρωτέα Ιωαννίνων

Αθλητές και αθλήτριες του Πρωτέα που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με τον προπονητή τους Γιώργο Παπαδιώτη


Στο κλειστό γυμναστήριο Κονταξοπούλειο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης  πραγματοποιήθηκε στις 5-6-7 Φεβρουαρίου 2016 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων  και Ανδρών-Γυναικών  ΤΑΕ KWONDO  I.T.F.

Έγινε παράδοση για τον ΝΟΙ ο Μπιζάνιος δρόμος

Αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΙ που έλαβαν μέρος στο Μπιζάνιο δρόμο σε μια αναμνηστική φωτογραφία στην κεντρική πλατεία


Πιστός στο ετήσιο ραντεβού του, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων έδωσε δυναμικό «παρών» για μία ακόμη φορά στον χθεσινό 19ο Μπιζάνιο Δρόμο! Αθλητές του όλων των κατηγοριών έτρεξαν και στις τρεις διαδρομές του αγώνα ανταγωνιζόμενοι με αξιώσεις δρομείς σωματείων του Στίβου και κατακτώντας ξανά πολλές πρωτιές και διακρίσεις.

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Γ. Πετράκης: Μετά από το 3-0 τι να πούμε;

Ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Μπάμπη Καρβέλη


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε και τα εξής: «Όταν το αποτέλεσμα είναι 3-0, όταν ο αντίπαλος είναι με 10 παίκτες νομίζω ότι δεν πρέπει να μιλάμε, αλλά να προβληματιστούμε, να δούμε τι και για ποιο λόγο συνέβη αυτό. Ανεξάρτητα από την εικόνα και το πώς προέκυψε το αποτέλεσμα».

Στραματσιόνι: Έχουμε μέσα μας το πνεύμα του Παναθηναϊκού

Ο Αντρέα Στραματσιόνι με τον διερμηνέα του στη συνέντευξη Τύπου στα Γιάννινα


Ο προπονητής του Παναθηναικού Αντρέα Στραματσιόνι στη συνέντευξη Τύπου και απαντώντας αρχικά σε ερώτηση αν η αποβολή του Ζέκα έκανε τους υπόλοιπους παίκτες να παίξουν μεγαλύτερο πάθος. δήλωσε τα εξής: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με πάθος από το πρώτο λεπτό. Προτιμώ να παίζουμε με 11 παίκτες αλλά σήμερα μείναμε με 10 για περίπου 60 λεπτά. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να δείξουμε σε όλους ότι έχουμε μέσα μας το πνεύμα του Παναθηναικού».

Σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού (0-3) μέσα στα Γιάννινα

Ο Μπεργκ εκτέλεσε τον ΠΑΣ στην επανάληψη με τα δύο γκολ που σημείωσε


Ο Παναθηναϊκός πέρασε και φέτος με νίκη από το στάδιο «Ζωσιμάδες» καθώς κέρδισε 3-0 τον ΠΑΣ με γκολ που σημείωσαν στο 26’ ο Βλαχοδήμος, στο 82’ και 91’ ο Μπέργκ. Οι πράσινοι παρότι έπαιζαν από το 39’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ζέκα, τελικά πέρασαν και πάλι με νίκη από τα Γιάννινα.