Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Τρέξιμο και οικογενειακό δίτερμα σήμερα στον ΠΑΣ

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προπονήσεων της εβδομάδας με πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ


Με ασκήσεις φυσικής κατάστασης  και με οικογενειακό δίτερμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της εβδομάδας για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αύριο Κυριακή είναι ημέρα ξεκούρασης καθώς ο Πετράκης έδωσε ρεπό και το επόμενο ραντεβού είναι για τη Δευτέρα στις 11 το πρωί.

Έχασε με 2-1 στην Κομοτηνή η Κ-17 του ΠΑΣ

Η ομάδα νέων Κ-17 του ΠΑΣ έχασε 2-1 από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή


Την ήττα με 2-1 γνώρισε σήμερα η ομάδα του Λάζαρου Σέμου. Αν και το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο δέκατο τρίτο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Παρά τις προσπάθειες των παιχτών του ΠΑΣ, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια. Με την έναρξη της επανάληψης ο Πανθρακικός πίεσε πολύ και στο 51ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα του με πλασέ από το ύψος της περιοχής.

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Ένα μικρό ποσό μπορεί να πάρει και ο ΠΑΣ

Αν παίξουν στο EURO 2016 Λίλα και Στρούνα ένα μικρό ποσό παίρνει και ο ΠΑΣ


Αν προκριθούν Αλβανία και Σλοβενία στα τελικά του EURO 2016 και παίξουν οι Λίλα, Στρούνα στα γήπεδα της Γαλλίας, ένα μικρό ποσό θα πάρει από την ΟΥΕΦΑ και ο ΠΑΣ στον οποίο ανήκουν. Αυτό συνέβη και στην προηγούμενη διοργάνωση.

Η Σλοβενία του Αντράζ Στρούνα παίζει σήμερα με Λιθουανία

Ο Αντράζ Στρούνα παίζει σήμερα με την εθνική Σλοβενίας κόντρα στη Λιθουανία


Πιθανότητες να προκριθεί έχει και η Σλοβενία του Αντράζ Στρούνα, είτε απευθείας μέσω της 2ης θέσης, είτε μέσω των μπαράζ της 3ης θέσης. Η Σλοβενία θα υποδεχτεί σήμερα Σάββατο (9/10) στις 21:45 τη Λιθουανία. Τη Δευτέρα θα παίξει μέσα στο Σαν Μαρίνο.

Η Ελλάδα έχασε 3-1 από τη Βόρειο Ιρλανδία

Μια ακόμα ήττα προστέθηκε για την Ελλάδα, που έχασε 3-1 στο Μπέλφαστ από τη Βόρειο Ιρλανδία


Μία από τα... ίδια και απόψε για την Εθνική ομάδα, με τη διαφορά ότι απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία, στο Μπέλφαστ, υπέστη την πιο βαριά ήττα στα προκριματικά του Euro 2016 χάνοντας με 1-3 (35΄ Ντέιβις, 49΄, 58΄ Μαγκίνις) από τους πρωτοπόρους του 6ου ομίλου.

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Έχασε 2-0 η Αλβανία αλλά ελπίζει σε πρόκριση

Έχασε 2-0 από την Σερβία η εθνική Αλβανίας αλλά ελπίζει σε πρόκριση


Καταπληκτικό ποδόσφαιρο έπαιξε η Σερβία και κέρδισε 2-0 μέσα στην Αλβανία. Παρά την ένταση που επικράτησε αυτές τις μέρες, το ματς τελείωσε χωρίς παρατράγουδα. Οι «Πλάβι» έδειξαν ότι είναι ποδοσφαιρική σχολή παρά την κρίση που πέρασαν λόγω του πολέμου κατά τα τελευταία 20 χρόνια με 25 χρόνια. Τα γκολ της Σερβίας σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο από τους Ljajić και Kolarov.

Τραυματίστηκε ο Λίλα και αποχώρησε από τον αγώνα

Τραυματίας αποχώρησε από τον αγώνα Αλβανίας - Σερβίας ο μέσος του ΠΑΣ Άντι Λίλα


Τραυματίστηκε ο Άντι Λίλα και αποχώρησε από τον αγώνα των εθνικών ομάδων Αλβανίας – Σερβίας που είναι σε εξέλιξη στο β’ ημίχρονο. Ο μέσος του ΠΑΣ προς το τέλος του α’ ημιχρόνου χτύπησε στη βάση του ποδιού σε μια κόντρα με παίκτη της Σερβίας. Δεν μπόρεσε να συνεχίσει καθώς αποχώρησε με φορείο και με την έναρξη του β’ ημιχρόνου αντικαταστάθηκε από τον Κάτσε του ΠΑΟΚ.

Επέστρεψαν οι αδειούχοι, εντάξει οι τραυματίες

Μοναδικοί απόντες από τις προπονήσεις είναι οι διεθνείς Βελλίδης, Στρούνα και Λίλα


Επέστρεψαν όλοι οι παίκτες που ήταν σε άδεια (Τσάβεζ, Ακόστα, Ίλιτς) στις προπονήσεις, όπως επίσης μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα και οι Τζημόπουλος, Ναδάλες που είχαν προβλήματα τραυματισμού. Μοναδικοί απόντες είναι οι διεθνείς Βελλίδης, Στρούνα, Λίλα. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Αρκετές απουσίες στη σημερινή προπόνηση της ομάδας

Αρκετές απουσίες στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα


Σε καθημερινή βάση θα γίνονται προπονήσεις στον ΠΑΣ ώστε στο διάστημα αυτό που δεν θα γίνουν αγώνες, η ομάδα να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ωστόσο υπήρξαν κατά τη σημερινή προπόνηση και αρκετές απουσίες. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Από Τετάρτη ξεκινά μίνι προετοιμασία χωρίς τους διεθνείς

Με την αποστολή της εθνικής Ελλάδος ενσωματώθηκε από χτες ο Μάρκος Βελλίδης


Ρεπό έχουν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ και από αύριο Τετάρτη θα ξεκινήσουν πάλι προπονήσεις με χρονικό ορίζοντα το ματς με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και ώρα 17:15 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Επίσης αναχώρησαν και οι διεθνείς Βελλίδης, Στρούνα, Λίλα για τις υποχρεώσεις που έχουν με τις εθνικές ομάδες Ελλάδας, Σλοβενίας, Αλβανίας αντίστοιχα.

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Στο 10ο δημοτικό σχολείο Πετράκης και Αλεξίου

Ο προπονητής Γιάννης Πετράκης ομιλεί στους μαθητές του 10ου δημοτικού σχολείου Ιωαννίνων



Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την ημέρα του σχολικού αθλητισμού, σήμερα Δευτέρα ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης και ο γυμναστής Βασίλης Αλεξίου βρέθηκαν στο 10ο δημοτικό σχολείο και μίλησαν στους μαθητές. 

Φοβερό, 66 μετάλλια ο Σπάρτακος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Στιγμιότυπο από την απονομή των μεταλλίων. Δεξιά στη φωτογραφία ο πρόεδρος του Σπάρτακου Ιωαννίνων Αναστάσιος Λάγκας


Διεξήχθη από 02-04/10/2015 στη Θεσσαλονίκη η τελική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων άρσης βαρών, όλων των ηλικιών. Για μια ακόμη φορά οι αθλητές του συλλόγου επέστρεψαν φορτωμένοι στην κυριολεξία μετάλλια. Η συγκομιδή τους ήταν 66 μετάλλια  ( 24 χρυσά, 19 ασημένια και 23 χάλκινα)!!.

Μαθητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΝΟΙ


Μαθητές από σχολεία των Ιωαννίνων στην αίθουσα τροπαίων του ΝΟΙ


Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ήταν η χθεσινή, με θέμα «Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά Αθλήματα» και με αφορμή τον εορτασμό ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων άνοιξε της πύλες του στα Γιαννιωτόπουλα!

Υπάρχει και η επόμενη μέρα για τον "Άγιαξ της Ηπείρου"

Στο ματς με τον Παναθηναϊκό έχει επικεντρωθεί το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα


Η ζωή συνεχίζεται στον ΠΑΣ και κανένας δεν πρέπει να πτοηθεί επειδή χτες κόλλησε στην ισοπαλία 2-2 το ματς με τον Ηρακλή. Τώρα με τη διακοπή του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουν όλοι να είναι αφοσιωμένοι στα καθήκοντά τους κοιτάζοντας το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Φως στα γήπεδα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Πλήρης οδηγός για το τι έγινε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗΠ


Η Δόξα Κρανούλας συνεχίζει τον καλπασμό της στο πρωτάθλημα Α’ ερασιτεχνικής έχοντας στις 5 πρώτες αγωνιστικές το απόλυτο των επιτυχιών. Κέρδισε 2-1 την Κόντσικα και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Από πίσω έρχεται ο Α. Ο. Βελισσαρίου που ανέβασε στροφές στις τελευταίες αγωνιστικές με γκολ και θέαμα. Στο ΠΕΑΚΙ συνέτριψε με σκορ 5-0 τον Θρίαμβο Σερβιανών.

Προλαβαίνει ο Τζημόπουλος το ματς με Παναθηναϊκό

Θα προλάβει το ματς με Παναθηναϊκό ο Θέμης Τζημόπουλος


Πρόγραμμα αποθεραπείας θα κάνουν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ ενώ για Τρίτη και Τετάρτη αναμένεται να δοθεί ρεπό στους παίκτες για ξεκούραση. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν έχει πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας. Από σήμερα Βελλίδης, Λίλα και Στρούνα θα πάνε στις εθνικές ομάδες.

Κοζορώνης: Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο

Αριστερά ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών Δημήτρης Κατηρτζίδης με τον Βαλάντη Κοζορώνη που ψηφίστηκε MVP του αγώνα


Ο Βαλάντης Κοζορώνης πέτυχε σήμερα το 1ο γκολ με τη φανέλα του ΠΑΣ και ψηφίστηκε από τους δημοσιογράφους MVP του αγώνα. Την πλακέτα επέδωσε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κατηρτζίδης δίνοντας συγχαρητήρια στον παίκτη του ΠΑΣ αλλά και ευχόμενος καλή επιτυχία στην ομάδα.

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Γιάννης Πετράκης: Μας αδικεί το αποτέλεσμα

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου


Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης τόνισε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Έγινε ένα καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και τα καλά διαστήματα που είχαν κατά διαστήματα, Το αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί ο αντίπαλος με 4-5 σουτ που είχε πέτυχε δύο γκολ.

Ν. Παπαδόπουλος: Η ισοπαλία αδικεί τον Ηρακλή

Οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος


Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε στενοχωρημένοι που δεν κερδίσαμε το ματς. Εμείς αναζητούμε τις νίκες και τους βαθμούς για να ανεβεί βαθμολογικά η ομάδα και να έχουν καλή ψυχολογία οι παίκτες.

Δίκαια ισοπαλία 2-2 του ΠΑΣ με τον Ηρακλή


Οι δύο αρχηγοί Μιχαήλ και Μπουκουβάλας με τον διαιτητή Παπαπέτρου και τους βοηθούς Δημητριάδη και Γεωργιάδη


Με ισοπαλία 2-2 σφραγίστηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Ηρακλή στο στάδιο "Ζωσιμάδες". Για μια ακόμα φορά ο Γηραιός αποδείχθηκε κακός δαίμονας και πήρε θετικό αποτέλεσμα στα Γιάννινα. Παρότι ο ΠΑΣ προηγήθηκε δύο φορές με τα γκολ των Ίλιτς και Κοροζώνη μετά από λίγα λεπτά ισοφάρισε και τις δύο φορές ο Ηρακλής με γκολ των Βέλλιου και Κυριακίδη.

Ο Πάμπλο Γκαρσία και ο ρόλος του σήμερα στα Γιάννινα

Το τεχνικό τημ του ΠΑΟΚ αποχωρεί από το γήπεδο. Δεξιά ο Άγγελος Ζαζόπουλος, στο μέσον ο Πάμπλο Γκαρσία και αριστερά ο Θανάσης Κρυωνάς


Ο ΠΑΟΚ δίνει μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές και το μπάτζετ είναι δεκαπλάσιο απ’ αυτό που έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Στον πάγκο του ΠΑΟΚ ήταν ο γενικός αρχηγός και μεγάλος άσσος της δεκαετίας του ’70 Κώστας Ιωσηφίδης που στο τέλος συνεχάρη και τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη για τη νίκη.

Σημαντική νίκη του ΠΑΣ επί του ΠΑΟΚ με 2-0

Οι παίκτες του ΠΑΣ και ο προπονητής Λάζαρος Σέμος πανηγυρίζουν για τη νίκη


Σημαντική νίκη με σκορ 2-0 επί του ΠΑΟΚ σημείωσε σήμερα το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ ο ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα νέων Κ-17 της σούπερ λίγκα στον όμιλο του βορρά. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Καμποτάς. Οι κυανόλευκοι ήταν πολύ προσεκτικοί στο α΄μέρος όπου κατάφεραν να σημειώσουν τα γκολ που τους χάρισαν τη νίκη με τον Καμποτά που ήταν και ο MVP της αναμέτρησης.