Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Υπάρχει αρκετός δρόμος στα μεταγραφικά του ΠΑΣ

Ο Πετράκης και οι συνεργάτες του ψάχνουν να βρουν τις καλύτερες δυνατές περιπτώσεις παικτών


Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ





Μέχρι να κλείσει ο ΠΑΣ τις μεταγραφές και να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις, είναι βέβαιο ότι θα ακουστούν και θα παρουσιαστούν πολλά ονόματα ως στόχοι της ομάδας. Στην παρούσα φάση τα μεταγραφικά είναι σε μια αναγνωριστική και διερευνητική φάση.

Έτοιμος να "τρέξει" τις εξελίξεις ο Χριστοβασίλης

Έτοιμος να περάσει στην αντεπίθεση είναι ο Γιώργος Χριστοβασίλης


Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ (agon.gr)







Στην αντεπίθεση σκοπεύουν να περάσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα στον ΠΑΣ, για να μπουν πολλά θέματα σε μια σωστή σειρά και να αρχίσει πάλι η ιστορική ομάδα να αποπνέει θετική αύρα προς τον κόσμο της και να τον φέρει πιο κοντά στη νέα σαιζόν.

"Τσεκάρει" παίκτες στην Κρήτη ο Πετράκης

Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια για τον ΠΑΣ. 









Στην κρητική αγορά, την οποία γνωρίζει πολύ καλά, έχει στρέψει το βλέμμα του ο Γιάννης Πετράκης για να βρει νεαρούς παίκτες για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

"Έφυγε" ο Ολυμπιονίκης Παναγιώτης Ποικιλίδης

Καλό ταξίδι στον Παναγιώτη Ποικιλίδη. Την απώλειά του θρηνεί ο ΠΑΟΚ και ο ελληνικός αθλητισμός








Μία άσχημη είδηση βρήκε αργά το βράδυ της Παρασκευής την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και όχι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα της. Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, ο οποίος νοσηλευόταν από την Τετάρτη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 48 ετών.

Νέα υποψηφιότητα ανακοίνωσε η παράταξη Φίλου για την ΕΠΣΗΠ

Ο επικεφαλής της ΔΙ.ΑΝ - ΕΠΣΗΠ Ηλίας Φίλος










Την υποψηφιότητα του Σπύρου Σταμούλη, ταμία της Θύελλας Ελεούσας ανακοίνωσε η κίνηση του Ηλίας Φίλου (ΔΙ.ΑΝ-ΕΠΣΗΠ) που θα διεκδικήσει τη διοίκηση της ΕΠΣΗΠ στις εκλογές της 1ης Ιουνίου.

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Επαναλαμβάνεται το ντέρμπι στην Κύπρο

Εικόνα από τα θλιβερά επεισόδια στην Κύπρο











Ο τίτλος στην Κύπρο θα κριθεί στο γήπεδο. Ύστερα από πολύωρη συνεδρίαση, η Δικαστική Επιτροπή της κυπριακής ομοσπονδίας πήρε την τελική απόφασή της, η οποία θα προκαλέσει αντιδράσεις...

Ο Πλατανιάς ανακοίνωσε τον Γιάννη Χριστόπουλο

Ο Γιάννης Χριστόπουλος και επίσημα προπονητής στον Πλατανιά











Και με τη βούλα προπονητής του Πλατανιά είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος, έχοντας μπροστά του τον δεύτερο σταθμό της καριέρας του στην Ελλάδα μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πάντα Ιούνιο μήνα "χτυπά" ο Χριστοβασίλης

Έτοιμος για την αντεπίθεση ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης που "χτυπά" πάντα Ιούνιο μήνα! Στο στιγμιότυπο με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο


Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ






Μέχρι τέλος Μαΐου δεν αναμένεται να υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις στον ΠΑΣ. Οι παίκτες από την Παρασκευή είναι σε διακοπές, το ίδιο και ο Πετράκης, ενώ κι αυτή η εβδομάδα θα είναι εκλογική λόγω των Ευρωεκλογών και των επαναληπτικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στην Κύπρο παντρεύεται την Κυριακή ο Τσουκαλάς

Στο αεροπλάνο για Κύπρο οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Νίκος Κοροβέσης. Φωτο από ανάρτηση του Κοροβέση στο facebook















Πολλοί παίκτες του ΠΑΣ είναι με τις βαλίτσες στο χέρι για την Κύπρο, όπου την Κυριακή, θα χορέψει με την αγαπημένη του το χορό της Ησαίας ο Σταύρος Τσουκαλάς. Κουμπάρος θα είναι ο συμπαίκτης του Μπράνα Ίλιτς.

Στα Χανιά ο Χριστόπουλος, αναλαμβάνει τον Πλατανιά

Στον ΠΑΣ πήρε άριστα στις πρώτες εξετάσεις που έδωσε σαν προπονητής στη σούπερ λίγκα. Μακάρι να πάει καλά και στον Πλατανιά.









Στην τελική ευθεία μπήκε το θέμα του αντικαταστάτη του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο του Πλατανιά καθώς όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης Χριστόπουλος θα είναι εκείνος που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αποκαλυπτήρια προτομής του Φέρεντς Πούσκας

Ο αείμνηστος Φέρεντς Πούσκας υπήρξε μια Παγκόσμια ποδοσφαιρική φυσιογνωμία











Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως την προσεχή Τρίτη θα δοθεί συνέντευξη με θέμα τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Φέρεντς Πούσκας.

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Πως έχει το θέμα Χριστόπουλου με Πλατανιά

Για να δούμε τελικά αν κλείσει στον Πλατανιά ο Χριστόπουλος










Επιβεβαιώνουν, σε ανεπίσημο βέβαια επίπεδο και από τη διοίκηση του Πλατανιά, ότι ο Γιάννης Χριστόπουλος αποτελεί τον πρώτο στόχο της χανιώτικης ομάδας για τη θέση του προπονητή.

Βόμβα στο Ηράκλειο με προσφυγή του Μπούρμπου

Προσφυγή ο Γιαννιώτης Χρήστος Μπούρμπος στον ΟΦΗ.











Φαινόταν εδώ και καιρό ότι κάτι τρέχει με τον Χρήστο Μπούρμπο και οι τελικά οι υποψίες, πήραν σάρκα και οστά. Ο Χρήστος Μπούρμπος κατέθεσε προσφυγή για να διασφαλίσει τα οφειλόμενα προς το πρόσωπο του, τα οποία ξεπερνούν τις 320 χιλ. ευρώ!

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στη Βέροια

Τις τελευταίες τρεις μέρες αποχώρησαν από τη Βέροια 10 παίκτες και λίγο πριν και ο προπονητής. Που το πάει ο Αρβανιτίδης;









Συνεχίζονται οι εκκαθαρίσεις στη Βέροια, καθώς την Πέμπτη ανακοινώθηκε η λύση συνεργασίας με τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Τι "παίζει" με ΠΑΣ, Τσαμπούρη και Ανιέτε;

Και οι δύο είναι καλές περιπτώσεις, αλλά ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο θα επαληθευτούν τα μεταγραφικά σενάρια που υπάρχουν. Στη φωτο ο Σάββας Τσαμπούρης με καταγωγή από την Αετόπετρα Κόνιτσας.






Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι αρχίζουν να βγαίνουν και τα πρώτα ονόματα παικτών που φέρεται να ενδιαφέρουν τον ΠΑΣ.

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Το μεγάλο στοίχημα για Χριστοβασίλη και Πετράκη

Με λίγη τύχη και καλές κινήσεις μπορεί ο ΠΑΣ να κερδίσει πάλι το στοίχημα όπως το 2012.








Σε καθημερινή σχεδόν βάση έχουν ανοιχτή γραμμή αυτό τον καιρό οι Χριστοβασίλης και Πετράκης για τον μεταγραφικό σχεδιασμό αλλά και το στήσιμο της ομάδας για τη  νέα σαιζόν.

Ισοπαλία η Ανατολή, πολύτιμη νίκη το Φλαμούλι

Οι παίκτες του Φλαμουλίου πανηγυρίζουν για την πολύτιμη νίκη. ΦΩΤΟ trikalascore.gr












Στην 3η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική ο Α. Ο. Ανατολής απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο νησί των Φαιάκων από τον Α. Ο. Συναράδων. Την ίδια ώρα στα Τρίκαλα, το Φλαμούλι κέρδισε 1-0 την Δόξα Γαρδικίου Θεσπρωτίας και πήρε σημαντικό προβάδισμα στον βαθμολογικό πίνακα

Η Κρανούλα έχασε 3-2 από τον Πυρσό Γρεβενών

Τέλος για φέτος και το πρωτάθλημα Γ' Εθνικής. Μετά από 5 περήφανα χρόνια η Δόξα Κρανούλας επιστρέφει στην Α' Ερασιτεχνική κατηγορία











Με ήττα αποχαιρέτησε τη Γ’ Εθνική η Δόξα Κρανούλας, καθώς έχασε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδό της 3-2 από τον Πυρσό Γρεβενών. Από την άλλη σαιζόν η Δόξα θα αγωνίζεται στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΗΠ μετά από 5 χρόνια καλής και αξιοπρεπούς παρουσίας στη Γ’ Εθνική.

Όλος ο ΠΑΟΚ στο πλευρό του Π. Ποικιλίδη

Περαστικά στον Παναγιώτη Ποικιλίδη και γρήγορα να γυρίσει σιδερένιος στα καθήκοντά του.










Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή το χειρουργείο στο οποίο υποβάλλεται ο Παναγιώτης Ποικιλίδης.

Κερδίζει έδαφος ο Χριστόπουλος για Πλατανιά

Το athleticrsdio.gr από την Κρήτη θεωρεί τον Χριστόπουλο επικρατέστερο για την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά, μετά την αποχώρηση του Άγγελου Αναστασιάδη. 









Αντίο στην οικογένεια του Πλατανιά Χανίων είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος είναι από χθες (19/05) και επίσημα ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Μέσω της σελίδας του στο facebook, ο Έλληνας τεχνικός κάνει αναφορά και στις δύο θητείες του στην ομάδα της Κρήτης, την οποία κατάφερε να κρατήσει στην κατηγορία και ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσους συνεργάστηκε.

Τι λένε τα ρεπορτάζ της ΑΕΚ για τον Κοροβέση

Για παιχνίδι του ΠΑΣ ενόψει πώλησης του Κοροβέση κάνει λόγο η ιστοσελίδα aek365.com










Χτες βράδυ διέρρευσε από τον ΠΑΣ ότι η ΑΕΚ δεν κατέθεσε καμία επίσημη πρόταση για το Νίκο Κοροβέση και ότι το ενδιαφέρον για τον νεαρό παίκτη υπάρχει από ομάδα της σούπερ λίγκα που παίζει στα πλέϊ οφ (προφανώς εννοεί τον ΠΑΟΚ) και από το εξωτερικό.

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τσιώλης και Χριστόπουλος υποψήφιοι για Πλατανιά

Για να δούμε θα υπερισχύσει ο ένας από τους δυό ή θα πάει κάποιος τρίτος στον πάγκο της Κρητικής ομάδας;









Όσο περνούν οι μέρες, τόσο αυξάνονται τα ονόματα προπονητών που ενδεχομένως να απασχολούν τον Πλατανιά, σε ότι αφορά την αντικατάσταση του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της ομάδας. Χριστόπουλος και Τσιώλης φαίνεται να είναι τα ονόματα που θέλουν περισσότερο οι άνθρωποι της ομάδας, ωστόσο, η λίστα περιλαμβάνει και άλλους προπονητές. Νιόμπλιας, Ελευθερόπουλος, Δερμιτζάκης, ακόμα και ο (πρώην) Ουζουνίδης έπεσαν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στο τραπέζι των συζητήσεων.

Σκούπα στη Βέροια, αποχώρησαν προπονητής και 6 παίκτες!

Έπεσε σκούπα στη Βέροια, με την αποχώρηση του προπονητή Ντόστανιτς και 6 παικτών. Και είμαστε ακόμα στο Μάϊο. 










Παρελθόν από τη Βέροια αποτελούν και επίσημα οι Πάβελ Κομόλοφ, Ίσμαελ Γκονσάλβες, Πετρ Τραπ, Μοχαμανού Σισοκό, Κώστας Μπάρμπας και Γγιγέρμο Πέρεζ Μορένο. Για τον πρώτο ήταν γνωστό ότι θα βρίσκεται εκτός της «βασίλισσας του Βορρά» εδώ και αρκετό καιρό, ενώ πριν από μερικές μέρες γνωστοποιήθηκε ότι δε θα συνεχίσουν και οι Γκονσάλβες, Τραπ.

Τι λένε από τον ΠΑΣ για ΑΕΚ και Κοροβέση











Το Σάββατο 10 Μαΐου είχαμε γράψει σε τούτο το blog επί λέξει τα εξής: «Εδώ και καιρό υπάρχουν σενάρια για ΑΕΚ και Κοροβέση. Ναι αλλά ο... τζάμπας πέθανε και θα πρέπει ο "Τίγρης" να βάλει το χέρι στην τσέπη για να τον πάρει και όχι με "μπλα-μπλα".

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Και επίσημα ο Άγγελος Αναστασιάδης στον ΠΑΟΚ











Υπογραφή σε συμβόλαιο δύο ετών είναι έτοιμος να βάλει ο Άγγελος Αναστασιάδης για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ. Μόνο λεπτομέρειες μένουν για την επικύρωση της συμφωνίας του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον 61 ετών προπονητή, ο οποίος έχει την έγκριση και τη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη.

Στον ΠΑΣ περιμένουν πρόταση από το εξωτερικό


Με προσεκτικές κινήσεις γίνονται οι πρώτες επαφές στον ΠΑΣ Γιάννινα για την ενίσχυση του συλλόγου. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης και ο Γιάννης Πετράκης είναι συνεχώς σε επαφές με ξένους στόχους που έχουν προταθεί, θέλοντας να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις...

Ο Κρητικός με την εθνική νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα


Ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Παχατουρίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή της Εθνικής Νέων για τους αγώνες της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014.

Αποφράδα μέρα σήμερα για το Γιαννιώτικο ποδόσφαιρο

Μονομαχία Λίμα με Χαραλαμπίδη στο "μαύρο μπαράζ" της Λάρισας. Πιο πίσω ο Κουτρόπουλος. Το μπαράζ αυτό σήμανε και το τέλος εποχής για τον μεγάλο και θρυλικό "Άγιαξ της Ηπείρου".








Αποφράδα μέρα η σημερινή  για το Γιαννιώτικο ποδόσφαιρο, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια από τότε  (19-5-1984) που έγινε στο Αλκαζάρ της Λάρισας ο αγώνας μπαράζ με τον Πανιώνιο όπου ο ΠΑΣ έχασε 2-0 στην παράταση και υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική μετά από 10 χρόνια λαμπρής παρουσίας στην Α’ Εθνική. Για το παιχνίδι αυτό ειπώθηκαν και γράφηκαν πολλά και έχει καταγραφεί στην ιστορία σαν «το μαύρο μπαράζ της Λάρισας».

Δ. Κολοβέτσιος: Ο ΠΑΣ μου έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία


Ο Κολοβέτσιος το 2008 με τη φανέλα του Τύρναβου (ΦΩΤΟ coppa.gr)


Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός ότι η ΑΕΚ φτιάχνει μία ομάδα με ό,τι καλύτερο διαθέτει αυτή την εποχή το ελληνικό ποδόσφαιρο, βάζοντας παίκτες στο ρόστερ της που πάνω απ’ όλα δείχνουν, αφενός, να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά σε ποια ομάδα έρχονται και το βάρος της φανέλας που θα φορούν, αφετέρου να εμφανίζονται πανέτοιμοι και ψυχολογικά προετοιμασμένοι να τα καταφέρουν.

Με Γκαρσία βοηθό ο Άγγελος στην Τούμπα;

Αν το δούμε κι αυτό, δίδυμο Άγγελου με Γκαρσία, τότε δεν μένει τίποτα άλλο να δούμε....








Στον πάγκο του ΠΑΟΚ για μια τρίτη θητεία είναι έτοιμος να επιστρέψει ο Άγγελος Αναστασιάδης. Στις συναντήσεις που είχε την Κυριακή ο Μακεδόνας τεχνικός με τον Ιβάν Σαββίδη βρέθηκε κοινό έδαφος για μια γόνιμη συνεργασία.

Οι 23 που παίρνει στη Βραζιλία ο Σάντος




Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος έκανε γνωστή την 23άδα που θα έχει μαζί του στα γήπεδα της Βραζιλίας. Ο Φερνάντο Σάντος είχε κάνει μια προεπιλογή με 30 παίκτες, αλλά τελικά έκοψε τους 7 και έμειναν αυτοί που θα πάνε στο Μουντιάλ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συγχαίρει τον ΑΓΣΙ

Ο ΑΓΣΙ πρωταθλητής Ελλάδος και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τον συγχαίρει θερμά.











Η ομάδα βόλλει του ΑΓΣΙ κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων (τελική φάση) που έγινε στην Κόνιτσα και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχασε την ευκαιρία να συγχαρεί στους παίκτες για την επιτυχία τους.