Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Αμπντούν: Θέλουμε νίκη επί του ΠΑΣ

Ο Τζεμάλ Αμπντούν μίλησε στη NOVA για την πρεμιέρα και το ματς με τον ΠΑΣ


Ο Τζαμέλ Αμπντούν, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports και τον Παναγιώτη Στεφάνου, τόνισε πως η ΒΕΡΟΙΑ διαθέτει πολύ καλή ομάδα και το μόνο που απομένει είναι να το αποδείξει και στο γήπεδο.

Η πρεμιέρα, οι στόχοι και η "μαγκιά" του ΠΑΣ!

Με χαμηλούς τόνους ξεκινά ο ΠΑΣ το νέο πρωτάθλημα στη σούπερ λίγκα

Από τη στήλη ΠΑΜΕ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο "ΦΩΣ"


Ξεκινά από σήμερα το πρωτάθλημα και οι ωραίες μέρες του καλοκαιριού τελείωσαν για τις ομάδες. Έρχεται η ώρα της κρίσης και αρχίζουν τα ματς. Ωραία μας τα έλεγαν στις εφημερίδες και στα σάιτ παίκτες, προπονητές, πρόεδροι, παράγοντες, για την σκληρή και καλή δουλειά που έγινε στα αθλητικά κέντρα.

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ: Επεισοδιακό το πρώτο ματς στη Βέροια

Δεξιά στη φωτογραφία ο Γιώργος Χατζάρας με...μαλί ως ποδοσφαιριστής της Βέροιας. Αυτός πέτυχε το πρώτο γκολ της "Βασίλισσας" κόντρα στον ΠΑΣ το 1977!


Στο στάδιο της Βέροιας αύριο Κυριακή η τοπική ομάδα και ο ΠΑΣ θα ανταμώσουν για 14η φορά τα ξίφη τους σε επίπεδο πρωταθλημάτων Α’ και Β’ Εθνικής κατηγορίας. Στις προηγούμενες 13 φορές έχουμε 8 νίκες της Βέροιας, 3 ισοπαλίες και 2 νίκες του ΠΑΣ. Σε αγώνες Α’ Εθνικής έχει 4 νίκες η Βέροια και 1 ισοπαλία. Ο ΠΑΣ δε νίκησε ποτέ στην Ημαθία.

Η αποστολή και η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ

Ποιούς πήρε στην αποστολή και πως θα παραταχτεί ο ΠΑΣ στη Βέροια


Με μια προπόνηση που έγινε το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ και στη συνέχεια ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Βέροια. Το ματς με τη «Βασίλισσα» θα γίνει την Κυριακή (23/8) και ώρα 17:15 με διαιτητή το Τζήλο (Λάρισας) και σε απευθείας μετάδοση από τη NOVA 7.

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Τι είδε, ποιους συνάντησε, τι είπε ο ΓΓΑ στα Γιάννινα

Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο και τη συνάντηση Συναδινού με τον Δήμαρχο Θωμά Μπέγκα


Η ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού Γυμναστηρίου – Κολυμβητηρίου στο ΕΑΝΚΙ και γενικά η συντήρηση των αθλητικών υποδομών των Ιωαννίνων, η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων στον υγρό στίβο της Παμβώτιδας, καθώς  και η προώθηση του μαζικού αθλητισμού, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα και του Γ.Γ. Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού. 

Γιαννιώτες με την Εθνική πάνε για μετάλλιο τη Δευτέρα στη Βουλγαρία

Η Ελληνική αποστολή που τη Δευτέρα ρίχνεται στη μάχη του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ταε κβον ντό itf. Μεταξύ αυτών οι Γιαννιώτες Τιμαγένης, Μπαντής και η Λεκατσά με τον προπονητή του Γιώργο Παπαδιώτη (διακρίνεται κάτω αριστερά)

 Με 21 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχει η Εθνική μας ομάδα ταε κβον ντό itf στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί από την Δευτέρα (25/08) έως και τις 30 Αυγούστου 2015, στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Από Δευτέρα με Τρίτη εξελίξεις στο θέμα Λίλα

Συνάντηση με το Γιώργο Χριστοβασίλη είχε σήμερα Παρασκευή ο Άντι Λίλα


Από Τρίτη θα ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Άντι Λίλα και αν συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα, ανοίγοντας μια 3η  περίοδο της παρουσίας του στα Γιάννινα.

Φωτορεπορτάζ από τον Αγιασμό στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Σταύρος Τσουκαλάς ασπάζεται το Σταυρό ενώ ακολουθεί ο Νίκος Κολιοφούκας


Ανοίγει για τον ΠΑΣ η αγωνιστική αυλαία της σαιζόν 2015-2016 και με την ευκαιρία αυτή σήμερα το απόγευμα, πριν από την προπόνηση έγινε ο καθιερωμένος Αγιασμός. Όταν είχε ξεκινήσει η προετοιμασία στις αρχές Ιουλίου είχε γίνει δέηση στα αποδυτήρια για μια δημιουργική προσπάθεια και σήμερα έγινε ο Αγιασμός. 

Επαγγελματίας έγινε ο 17χρονος Αλέξανδρος Μασούρας

Ο Αλέξανδρος Μασούρας στα γραφεία της ΠΑΕ με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο


Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα υπέγραψε ο 17χρονος άσσος Αλέξανδρος Μασούρας που προέρχεται από την ομάδα νέων Κ-17 και μάλιστα έχει κληθεί και στην εθνική νέων.  Η διάρκεια του επαγγελματικού συμβολαίου είναι τριετής.

Το "αντίο φίλε" του Νίκου Τσόλη στο Λάκη Στεργίου

Νίκος Τσόλης και Λάκης Στεργίου σε μια από τις αμέτρητες τηλεοπτικές εκπομπές στο "Αθλητικό Ραντεβού"

Ο Λάκης Στεργίου μπορεί να έφυγε από κοντά μας, αλλά θα είναι μέσα στις καρδιές όλων, είτε έζησαν από κοντά μαζί του, είτε όχι. Γιατί ο αξιαγάπητος αυτός άνθρωπος ήταν ένα κομμάτι της πόλης, μια ολόκληρη ιστορία που δεν σβήνει ποτέ. 

Δείτε ποιό κανάλι θα μεταδώσει τον ΠΑΣ

Ανακοινώθηκε από τη σούπερ λίγκα το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων της 1ης αγωνιστικής


Το κανάλι NOVA 7 του συνδρομητικού καναλιού θα μεταδώσει απευθείας τον αγώνα Βέροιας – ΠΑΣ για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όπως είναι γνωστό η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:15 το απόγευμα της Κυριακής με ρέφερι τον  Θανάση Τζήλο από τη Λάρισα.

Πάνοπλος πάει στη Βέροια ο ΠΑΣ για ένα καλό ξεκίνημα

Απόστολος Σκόνδρας και Γιώργος Γεωργουλόπουλος σε προπόνηση του ΠΑΣ


Ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς της πρεμιέρας μέσα στη Βέροια που θα γίνει την Κυριακή 23/8 και ώρα 19:15 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Πριν από τη σημερινή προπόνηση θα γίνει ο καθιερωμένος Αγιασμός. Όταν είχε ξεκινήσει η προετοιμασία έγινε ευχολόγιο μέσα στα αποδυτήρια και τώρα ο Αγιασμός με την παρουσία και πολλών φίλων της ομάδας.

Οι βετεράνοι της Βέροιας στο πλευρό της ομάδας τους

Ενόψει της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ οι βετεράνοι της Βέροιας εύχονται καλή επιτυχία στην ομάδα τους

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της «Βασίλισσας του Βορρά», εύχεται στους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση της αγαπημένης μας ομάδας, η νέα σεζόν να φέρει πολλές νίκες και μια πετυχημένη πορεία στην ομάδα.

Ένα σώμα, μια γροθιά θα είναι ο ΠΑΣ στη νέα σαιζόν

Η οικογένεια του ΠΑΣ σε παράταξη στην εκδήλωση για τις νέες φανέλες

ΦΩΤΟ: ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΠΑ

Έγινε το μεσημέρι στο ξενοδοχείο "AAR Hotel &Spa" η παρουσίαση των νέων φανελών του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ παράλληλα και οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι παρέλαβαν τις φανέλες τους. Στο πλάι οι φανέλες έχουν το λογότυπο «1966-2016» καθώς με τη νέα χρονιά ο θρυλικός «Άγιαξ της Ηπείρου» συμπληρώνει 50 χρόνια από την ίδρυσή του. Οι νέες φανέλες είναι άσπρου, μπλε, μαύρου και πράσινου χρώματος, χωρίς γραμμές.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

"Ήσουν ο αγαπημένος Λάκης όλων των Γιαννιωτών"

Τι είπε στον επικήδειο λόγο ο δικηγόρος Ιωαννίνων Δημήτριος Δήμος για τον Λάκη Στεργίου που έφυγε από κοντά μας


Εκ μέρος του δικηγορικού συλλόγου Ιωαννίνων αποχαιρέτησε τον Λάκη Στεργίου στη νεκρώσιμη ακολουθία, ο δικηγόρος κ. Δημήτριος Δήμος, τον οποίο δεν γνώρισε μόνο στις αίθουσες των δικαστηρίων, αλλά και μέσα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο κ. Δήμος στο παρελθόν υπήρξε για αρκετά χρόνια επί εποχής Κολέμπα νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και είχε μια άλλη σχέση με τον εκλιπόντα.

Με δάκρυα τα Γιάννινα αποχαιρέτησαν τον Λάκη Στεργίου

Σύσσωμος ο νομικός και αθλητικός κόσμος των Ιωαννίνων είπε το στερνό αντίο στον Λάκη Στεργίου

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο δικηγορικός και αθλητικός κόσμος της πόλης, όπως και δεκάδες άλλοι συμπολίτες, αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Πέμπτης (20/8) από την εκκλησία της Περιβλέπτου τον δικηγόρο και αθλητικογράφο Νικόλαο (Λάκη) Στεργίου που έφυγε από κοντά μας για τον παράδεισο των αγγέλων από προχτές το μεσημέρι. Γιατί έτσι ήταν της μοίρας τα γραφόμενα, ο αγαπητός σε όλους μας «Ρίβα» να μας αποχαιρετήσει με χαμόγελο και καλοσύνη, όπως ήταν ο χαρακτήρας του και να μας βλέπει πλέον από ψηλά.

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους κατόχους διαρκείας ότι από αύριο αρχίζει η διάθεση των καρτών εισόδου.

Ο μεγάλος Κριστιάν υπόσχεται: "Θέλω να δίνω χαρά στον κόσμο"

Ο Κριστιάν Τσάβεζ στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο


Μεγάλη επιτυχία για την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα η επέκταση του συμβολαίου του Κριστιάν Τσάβεζ μέχρι στις 30-6-2018. Μιλάμε για ένα παίκτη βαρόμετρο, που μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του όλη την ομάδα. Και επιπλέον είναι σημαντικό αυτό που κάνει ο ΠΑΣ με το να επεκτείνει συμβόλαια παικτών που παίζουν μαζί τόσα χρόνια και διατηρούν τη συνοχή που είναι και το μεγάλο όπλο.

Σήμερα (5 μ.μ.) το τελευταίο αντίο στο Λάκη Στεργίου

Στην εκκλησία της Περιβλέπτου το τελευταίο αντίο στο Λάκη Στεργίου


Σήμερα Πέμπτη 20 Αυγούστου στις 5 το απόγευμα στην εκκλησία της Περιβλέπτου στα Γιάννινα θα πούμε το στερνό αντίο στον δικηγόρο – αθλητικογράφο Νικόλαο (Λάκη) Στεργίου. Στον δικό μας άνθρωπο που πάντα είχε να πει μια καλή κουβέντα για όλους. Στον αγαπημένο μας «Ρίβα» όπως τον φωνάζαμε. Θα είμαστε όλοι εκεί, για να ξεπροβοδίσουμε το Λάκη στο ταξίδι της αιωνιότητας.

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Πέμπτη και Παρασκευή στα Γιάννινα ο ΓΓΑ Ι. Συναδινός

Διήμερη περιοδεία στα Γιάννινα από τον ΓΓΑ Ιούλιο Συναδινό


Τα σοβαρά προβλήματα των αθλητικών υποδομών των Ιωαννίνων θα τεθούν επί τάπητος κατά την διάρκεια της διήμερης επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στην περιοχή ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

Προβλήματα που ξεκινούν από την εικόνα καταστροφής που παρουσιάζει ο ένας και μοναδικός αθλητικός πυρήνας, δηλαδή το Κλειστό της Λιμνοπούλας και φτάνουν μέχρι την πλήρη εικόνα καταστροφής του στίβου στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων.

Τα είπαν το βράδυ Χριστοβασίλης με Πετράκη στο ΠΕΑΚΙ

Την Παρασκευή θα έχει συνάντηση με τον ΓΓΑ Ιούλιο Συναδινό ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης


Στα Γιάννινα βρίσκεται από σήμερα Τετάρτη ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης για να «τρέξει» τρέχοντα θέματα της ομάδας, ενώ αναμένεται να εκπροσωπήσει και την ΠΑΕ στη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό που θα κάνει από την Πέμπτη 20/8 διήμερη περιοδεία στα Γιάννινα.

Πρόβλημα τραυματισμού με τον Αλέξη Μιχαήλ

Μετά το τέλος της σημερινής (19/8) προπόνησης ακολούθησε ομιλία του Γιάννη Πετράκη στους παίκτες


Πρόβλημα με τον Αλέξη Μιχαήλ προέκυψε στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΣ, καθώς σε μια από τις ασκήσεις τακτικής του γύρισε το πόδι με φόβο να έπαθε διάστρεμμα ελαφράς μορφής.

Ποδοσφαιριστής χτύπησε ποδηλάτη και τον εγκατέλειψε

Στην Αγγλία παίκτης της Έβερτον στα δίχτυα του νόμου για τροχαίο ατύχημα




Σοβαρά προβλήματα με τον νόμο απέκτησε ο ποδοσφαιριστής της Έβερτον, Ντάρον Γκίμπσον, ο οποίος συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και ενώ είχε τραυματίσει και εγκαταλείψει ποδηλάτη!

Έκλεισε στον Παναιτωλικό ο Μαρκόφσκι της Κέρκυρας

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι φεύγει από Κέρκυρα και πάει Παναιτωλικό


Ήταν επόμενο πως αρκετοί παίκτες από την Κέρκυρα, η οποία υποβιβάστηκε στη Football League, θα αποτελούσαν παρελθόν. Ένας από αυτούς είναι ο Μάρκο Μαρκόφσκι, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Παναιτωλικό για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Πρωτάρης διαιτητής (Τζήλος) στο ματς Βέροια - ΠΑΣ

Ο Θανάσης Τζήλος από τη Λάρισα ρέφερι στο ματς Βέροια - ΠΑΣ


Ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος (Λάρισας) που φέτος μπήκε στους πίνακες της σούπερ λίγκα ορίστηκε να διευθύνει το ματς της πρεμιέρας Βέροια – ΠΑΣ που θα γίνει την Κυριακή 23 Αυγούστου και ώρα 19:15 στο στάδιο Βέροιας.

Τέλος ο Σάκης Τσιώλης από την Κέρκυρα

Αποχωρεί από την Κέρκυρα ο Σάκης Τσιώλης όπως και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές


H αποβολή της Κέρκυρας από τη Super League επισύρει ντόμινο εξελίξεων στην ομάδα του νησιού των Φαιάκων. Είναι δεδομένο πως αρκετοί από τους παίκτες που ήταν στο ρόστερ δεν θα μείνουν, όπως ο Μάρκο Μαρκόφσκι που πάει Παναιτωλικό, αλλά και ο Σάσα Καϊκούτ που έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

Σημαντική κίνηση της ΠΑΕ με τον Θέμη Τζημόπουλο

Δεξιά στη φωτογραφία ο Θέμης Τζημόπουλος στα γραφεία του ΠΑΣ με τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο.


Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προέβη η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επεξέτεινε το συμβόλαιο του Θέμη Τζημόπουλου για άλλα τρία χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι 30-6-2018. Είναι και σπουδαίος ποδοσφαιρικής αλλά και αξιόλογος χαρακτήρας που ποτέ δεν δημιούργησε θέμα στην ομάδα, ακόμα και σε δύσκολες μέρες.

Ανακοινώσεις για τον Λάκη Στεργίου από ΠΑΣ και ΕΠΣΗΠ

"Χάθηκε" ένας δικός μας άνθρωπος αναφέρει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το θάνατο του Λάκη Στεργίου εξέδωσαν μεταξύ άλλων η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και η ΕΠΣΗΠ. « Η φωνή του Λάκη θα ακούγεται ο πάντα στο γήπεδο» επισημαίνει η ΠΑΕ. «Η περιοχή μας χάνει έναν εξαίρετο άνθρωπο» σημειώνει η ΕΠΣΗΠ

Επώνυμοι και ανώνυμοι ξεπροβοδούν τον Λάκη Στεργίου

Πολλοί Γιαννιώτες και όχι μόνο λένε το στερνό αντίο στον Λάκη Στεργίου


Στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης πάρα πολλοί άνθρωποι από το χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου εξέφρασαν τη λύπη και τα συλλυπητήρια για τον θάνατο του Λάκη Στεργίου. Γιατί πάνω απ’ όλα ήταν ένας αγνός και άκακος άνθρωπος με αγάπη για τον ΠΑΣ και τον αθλητισμό. Σταχυολογούμε μερικές από τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο:

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Ετοιμάζεται και η Βέροια για το ματς με ΠΑΣ

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο της Βέροιας ενόψει του αγώνα με ΠΑΣ


Μετά τη φιλική νίκη της Παρασκευής επί του Π.Α.Ο.Κ. και το ρεπό του Δεκαπενταύγουστου, από το απόγευμα της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές της "Βασίλισσας του Βορρά" επέστρεψαν στις προπονήσεις. 
Την Κυριακή οι ρυθμοί ήταν πιο χαλαροί, αλλά στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας οι κυανέρυθροι ανέβασαν πάλι ταχύτητα με ασκήσεις τακτικής, ανάπτυξη και τελειώματα φάσεων.

Τέλος η Κέρκυρα, μάχη Λεβαδειακού Απόλλωνα για τη θέση της

Οριστικά εκτός σούπερ λίγκα έμεινε η Κέρκυρα


Απορρίφθηκε η προσφυγή της Κέρκυρας στο Διαιτητικό Δικαστήριο, με την οποία ζητούσε να μην ισχύσει η αποβολή της από τη Super League, όπως είχε αποφασίσει η Επιτροπή Εφέσεων. Δεν δικαιώθηκε στη δικαστική της περιπέτεια η ομάδα του νησιού των Φαιάκων, που πλέον οριστικά δεν θα παίζει στην πρώτη κατηγορία.

Ο Γιώργος Κυρούσης αποχαιρετά τον αγαπημένο μας "Ρίβα"

Ο Λάκης Στεργίου στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής "Αθλητικό Ραντεβού"


Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Κυρούσης, που υπήρξε στην χρυσή εποχή του «Άγιαξ της Ηπείρου» αθλητικός συντάκτης, πριν μεταπηδήσει στο πολιτικό ρεπορτάζ όπου και διέπρεψε, αποχαιρετά μέσα από το μπλόγκ allnews-epirus.blogspot.gr τον εκλιπόντα Λάκη Στεργίου.

Προπονητής στην Κέρκυρα ο μεγάλος Νάσος Μπρεντάνος

Ο παλιός μεγάλος άσσος του ΠΑΣ Νάσος Μπρεντάνος ανέλαβε προπονητής στον Α. Ο. Κοντοκαλίου Κέρκυρας


Ο παλιός άσσος του ΠΑΣ Γιάννινα, που άφησε εποχή με την φανέλα του "Αγιαξ της Ηπείρου" Θανάσης Μπρεντάνος, ξανακατεβαίνει στα γήπεδα, όχι βέβαια σαν ποδοσφαιριστής. Για την επανεμφάνιση του Νάσου Μπρεντάνου το CORFU ΡRESS, Κέρκυρας έγραψε:

Ακονίζει τα ξίφη του για το πρωτάθλημα ο "Άγιαξ"

Οι νέες φανέλες του ΠΑΣ θα παρουσιαστούν την Παρασκευή 21/8. Το στιγμιότυπο είναι από την περσινή παρουσίαση



Ημέρα ξεκούρασης ήταν η Τρίτη (18/8) για τους παίκτες του ΠΑΣ. Από την Τετάρτη (19/8) όλα θα κινούνται σε ρυθμούς πρωταθλήματος, αφού η πρεμιέρα θα γίνει την Κυριακή στη Βέροια με την τοπική ομώνυμη ομάδα. Μέχρι τότε με διπλές προπονήσεις ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του θα βάλουν τις τελευταίες πινελιές στο σχήμα που θα παραταχθεί κόντρα στη «Βασίλισσα» και δεν θα διαφέρει πολύ απ’ αυτό που αντιμετώπισε την περασμένη Κυριακή την Κέρκυρα.

Ανακοίνωση των βετεράνων για τον Λάκη Στεργίου

Από την προετοιμασία του ΠΑΣ στη Γερμανία το 1990. Από αριστερά Λάκης Στεργίου (Ρίβα), Πητ Τσακιρίδης, Στέφανος Βασιλειάδης, Χρήστος Κλαρούδας (ΑΡΧΕΙΟ Σ. Βασιλειάδη)

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Λάκη Στεργίου εξέδωσαν οι βετεράνοι του ΠΑΣ Γιάννινα που φωτίζουν την μεγάλη αγάπη του για τον «Άγιαξ της Ηπείρου». Αναλυτικά η ανακοίνωση:  «Βαθύ πένθος σήμερα και στην οικογένεια των βετεράνων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου του αγαπημένου λάτρη του ΠΑΣ Λ. Στεργίου.

Θα μας λείψεις Λάκη, καλό παράδεισο να έχεις

"Έφυγε" ο Λάκης Στεργίου μια εμβληματική φυσιογνωμία της τοπικής κοινωνίας και του Γιαννιώτικου αθλητισμού


Ένας φίλος και πολύ καλός άνθρωπος έφυγε σήμερα από κοντά μας και θα μας λείψει πάρα πολύ όσα χρόνια και αν περάσουν. Απίστευτο μας φαίνεται ότι την άλλη Κυριακή που θα πάμε στο γήπεδο δεν θα δούμε τον αγαπητό σε όλους Λάκη Στεργίου, να εκφωνεί τις συνθέσεις, να κάνει τις πλάκες του, να είναι ο μεταφραστής των ξένων παικτών και να μη το βλέπουμε από τη γνωστή ιστορική και πετυχημένη εκπομπή «Αθλητικό Ραντεβού» που ήταν επί πολλά χρόνια συμπαρουσιαστής με το Νίκο Τσόλη.

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Νίκη του ΠΑΣ σε φιλικό στη μνήμη του Γ. Πρίσκα

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα στη μνήμη του Γιώργου Πρίσκα


Τα χρόνια περνούν, οι εποχές αλλάζουν, αλλά άνθρωποι και αθλητές σαν τον Γιώργο Πρίσκα δεν ξεχνιούνται ποτέ. Έφυγε από τη ζωή με τη φανέλα του ΠΑΣ και με τη μπάλα στα πόδια σε φιλικό παιχνίδι βετεράνων ΠΑΣ και Καλαμάτας στις 9 Ιουλίου 2003 στο γήπεδο Βουνοπλαγιάς.

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Σ. Τσιώλης: Συγχαρητήρια στους παίκτες για την υπομονή

Οι δηλώσεις από τον προπονητή της Κέρκυρας Σάκη Τσιώλη


Ο προπονητής της Κέρκυρας Σάκης Τσιώλης σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα τόνισε και τα εξής: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή που μου επιφύλαξε. Και εγώ τον εκτιμάω βαθύτατα. Εύχομαι στον ΠΑΣ καλή πορεία και μια θέση πιο πάνω από την πορεία που είχε πέρσι.

Γ. Πετράκης: Δεν είχαμε φρεσκάδα αλλά είμαστε καλά

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ίσως προκύψει κάτι. Θα δούμε σε ποια θέση. Ό,τι γίνεται μαθαίνετε, να έχετε υπομονή, δεν πρέπει να τα ανακοινώνω εγώ, αλλά το γραφείο τύπου, δεν θέλω να πω κάτι άλλο επί των μεταγραφών». 

Δίαυλος επικοινωνίας Λίλα με τον ΠΑΣ!

Δεν αποκλείεται ο Άντι Λίλα να ξαναφορέσει τη φανέλα του ιστορικού "Άγιαξ της Ηπείρου"

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα "ΦΩΣ"

Για τον Άντι Λίλα μπορεί να γράφονται διάφορα σενάρια τον τελευταίο καιρό περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού (διαψεύστηκε από τους πράσινους) ή του Αμβούργου, αλλά έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής Αλβανός μέσος άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας να γυρίσει πάλι στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Δυνατή παρουσία του "Πρωτέα" στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Μια χαρακτηριστική φωτογραφία με τα παιδιά του Πρωτέα που θα πάνε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τον προπονητή Γιώργο Παπαδιώτη που κάνει φοβερή δουλειά


Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F που θα γίνει στη Βουλγαρία ετοιμάζονται οι αθλητές και αθλήτριες του Πρωτέα Ιωαννίνων. Ενός συλλόγου με την υπογραφή του Γιώργου Παπαδιώτη που έκανε μεγάλες επιτυχίες και εκτός Ελλάδας σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις. Αναλυτικά για τη νέα προσπάθεια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το δελτίο Τύπου του Πρωτέα Ιωαννίνων.

Νίκη επί της Κέρκυρας και πάμε δυνατά στη Βέροια

Μανιάς και Ίλιτς ετοιμάζονται να κάνουν τη σέντρα


Με γκολ του Ευριπίδη Γιάκου στο 81’ ο ΠΑΣ κέρδισε την Κέρκυρα με σκορ 1-0 στο φιλικό που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο στάδιο «Ζωσιμάδες» παρουσία 2500 και πλέον θεατών. Ήταν η πρόβα τζενεράλε για τη μάχη της σούπερ λίγκα καθώς ο ΠΑΣ την Κυριακή παίζει στη Βέροια με την τοπική ομάδα.

Χειροκροτήθηκε από τους Γιαννιώτες ο Σάκης Τσιώλης

Ο Σάκης Τσιώλης συγκινημένος ανταποδίδει το χειροκρότημα προς τον κόσμο του ΠΑΣ


Ο προπονητής της Κέρκυρας Σάκης Τσιώλης όπως και συνεργάτες του πέρασαν από τον πάγκο του ΠΑΣ. Με την Κέρκυρα αγωνίζεται και ο Βίλα που ήταν παλιός παίκτης του «Άγιαξ». Από τα Γιάννινα πέρασε ένα φεγγάρι και ο Αλέξανδρος Κόντος. Επίσης Γιαννιώτες στην καταγωγή είναι οι Σιόντης, Καραγιαννίδης, χωρίς να έχουν αγωνιστεί στον ΠΑΣ.

Το...τρίτο ημίχρονο από το φιλικό στους "Ζωσιμάδες"

Ο Μιχάλης Μανιάς δέχεται τις ιατρικές περιποιήσεις μετά από σκληρό μαρκάρισμα παίκτη της Κέρκυρας


Η είσοδος των φιλάθλων και σ’ αυτή την αναμέτρηση ήταν δωρεάν και χωρίς εισιτήριο. Πάντως ήταν λιγότεροι σε σχέση με το φιλικό κόντρα στον Παναιτωλικό που έγινε την περασμένη Κυριακή. Σ’ αυτό συνετέλεσε ότι ήταν το διήμερο του 15αύγουστο και πολλοί ήταν σε παραλίες και στα χωριά που έσφυζαν από ζωή.