Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Απόντες Λίλα και Γιάκος στο ματς με Ολυμπιακό


Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες Άντι Λίλα


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα (Κυριακή 6/4 ώρα 19.00) με τον Ολυμπιακό στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Λίλα, οι Γιάκος, Μπετρά, Γιαννίκογλου, Σολτάνι και οι νεαροί Κ. Παπαδόπουλος, Βενετικίδης, Ζαχαρός, Ζώγκος, Γώγος, Λιάσος.

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Ανανέωση συμβολαίου και με Αποστολόπουλο στον ΠΑΣ


Ο Αποστολόπουλος με τον Δημήτρη Νιαρχάκο στα γραφεία του ΠΑΣ


Μετά τους Απόστολο Σκόνδρα, Θέμη Τζημόπουλο και ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος  ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για άλλα δύο χρόνια, δηλαδή μέχρι 30/6/2020.

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια ο Θέμης Τζημόπουλος


Ο Θέμης Τζημόπουλος στα γραφεία του ΠΑΣ με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο


Μετά τον Απόστολο Σκόνδρα και ο Θέμης Τζημόπουλος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για άλλα δύο χρόνια, δηλαδή μέχρι 30/6/2020.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με Ολυμπιακό


Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΣ - Ολυμπιακός


Από σήμερα Δευτέρα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στο στάδιο “Ζωσιμάδες” για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι τιμές για τις θύρες 3, 4 και 6 της μεγάλης σκεπαστής εξέδρας είναι 20 ευρώ και για τις θύρες 9 και 10 της μικρής σκεπαστής 10 ευρώ.

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Ο ΠΑΣ έχασε 2-1 στη Λαμία από την τοπική ομάδα


Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης (φωτο) σημείωσε το γκολ της τιμής για τον ΠΑΣ στη Λαμία


Αν και ο ΠΑΣ ήταν βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Λαμία και έχασε 2-1 από την τοπική ομάδα, η οποία πανηγύρισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα.