Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Κόντε στη NOVA: Η ρήτρα είναι κάτω από 1 εκατομμύριο ευρώ

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις στη NOVA από τον Πέδρο Κόντε

Ο πρωταγωνιστής της νίκης του ΠΑΣ επί του Παναθηναϊκού, Πέδρο Κόντε, αποκάλυψε στην «Ώρα των Πρωταθλητών» ότι η ρήτρα του για κάθε ενδιαφερόμενο είναι μικρότερη του ενός εκατ. ευρώ.

Γ. Πετράκης: Ο Κόντε είναι ο καλύτερος φορ που υπάρχει στην Ελλάδα

Ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Κώστα Πεδιαδιτάκη


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Καταρχήν είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπάρχουν πολλοί λόγοι που μας κάνουν να είμαστε χαρούμενοι. Καταρχάς ήταν άδικος ο αποκλεισμός μας στο κύπελλο.

Μ. Ουζουνίδης: Χάσαμε από την ποιότητα του Πέδρο Κόντε!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Σταμάτη Γαρρή


Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Δε χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα, αλλά από την  ικανότητα ενός σπουδαίου σέντερ φορ. Η ικανότητα του Κόντε έκανε τη διαφορά. Αλλά να προσέξει να μη δίνει δικαιώματα, γιατί τον εκθέτει αυτή η φάση στο 90ο λεπτό, όπου μπορούσε να δοθεί και κόκκινη. Είναι κρίμα για έναν τέτοιο παίκτη.

32 χρόνια χωρίς νίκη επί του ΠΑΟ ήταν πολλά για τον "Άγιαξ της Ηπείρου"

Με δύο γκολ του Πέδρο Κόντε κέρδισε ο ΠΑΣ 2-1 τον Παναθηναϊκό

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τριάντα δύο χρόνια χωρίς νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν πολλά για τον «Άγιαξ της Ηπείρου». Αυτή την κακή παράδοση έσπασε σήμερα καθώς κέρδισε με σκορ 2-1 με δύο καταπληκτικά γκολ του Πέδρο Κόντε στο 30’ και 45’.

Τι είπε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στη συνέντευξη Τύπου

Ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης και ο στενός συνεργάτης του Δημήτρης Νιαρχάκος στη συνέντευξη Τύπου


Συνέντευξη Τύπου έδωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης όπου αναφέρθηκε σε τρέχοντα θέματα της ομάδας και κυρίως στα όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΣ. Η συνέντευξη που συντόνισε ο διευθυντής επικοινωνίας Κώστας Πεδιαδιτάκης ξεκίνησε με ερωτήσεις δημοσιογράφων και ο κ. Χριστοβασίλης μεταξύ άλλων τόνισε:

Σουηδό επιθετικό από την Κάλμαρ πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Μεταγραφή Σουηδού επιθετικού ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης στη συνέντευξη Τύπου. 


Πρόκειται για τον 26χρονο φορ της Κάλμαρ Φιλίπ Νίκολα Χέλκβιστ (Philip Nikola Björn Hellquist) που υπέγραψε χτες στον ΠΑΣ και έχουν κατατεθεί τα χαρτιά στην ΕΠΟ για την έκδοση του δελτίου.

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Με 20 παίκτες ο Παναθηναϊκός στα Γιάννινα

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται και οι Φάνης Τζανδάρης, Ουσμάν Κουλιμπαλί οι οποίοι ήταν αμφίβολοι.

Η αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα με Παναθηναϊκό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία τoυ ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει στις 19.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Για σήμερα η ομάδα είχε ανάλυση τακτικής, κυκλοφορία μπάλας σε κλειστούς χώρους και για το τελείωμα φάσεων με οικογενειακό διπλό.

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Συμμετοχή αλλά και γκολ ο Γώγος του ΠΑΣ σε αγώνα της Εθνικής Παίδων

Στον σημερινό αγώνα της Εθνικής Παίδων αγωνίστηκε και ο Γώγος του ΠΑΣ που σημείωσε και το 2ο γκολ


Με σκόρερ τον Βουτσά στο 11΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Τζήμας και τον Γώγο στο 90+1΄ με κεφαλιά, η Εθνική Παίδων νίκησε 2-1 τη Σλοβενία στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο του Ναυπλίου (οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0 την Τρίτη στο ίδιο στάδιο). Οι Σλοβένοι είχαν ισοφαρίσει στο 53΄ με τον Pecar.

Ο Σιδηρόπουλος ρέφερι στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο διαιτητής Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (φωτο) θα σφυρίξει στον αγώνα με Παναθηναϊκό


Ο διεθνής ρέφερι Αναστάσιος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου θα διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – Παναθηναϊκός που θα γίνει το Σάββατο 10/2 και ώρα 19.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Συνέντευξη Τύπου από Χριστοβασίλη το Σάββατο στα Γιάννινα

Συνέντευξη Τύπου θα δώσει το Σάββατο στα Γιάννινα ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης


Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του σταδίου «Ζωσιμάδες» και θα αναφερθεί σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας.

Ηλεκτρονικός πίνακας στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας

Και ηλεκτρονικός πίνακας τοποθετήθηκε στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας


Όσο πάει και εκσυγχρονίζεται το γήπεδο Αγίων Αναργύρων για να καλύπτει όλες τις ανάγκες των αγώνων της ΠΑΕ Καραϊσκάκης. Μετά τα πλαστικά καθίσματα, τοποθετήθηκε και ηλεκτρονικός πίνακας. Για το θέμα αυτό στο δελτίο Τύπου της αρτινής ομάδας αναφέρονται τα εξής:

Με Κάτσε και Τζανδάρη στα Γιάννινα ο Παναθηναϊκός

Ο Φάνης Τζανδάρης ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και θα παίξει στο εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. 


Ο Έλληνας χαφ θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή καλύπτοντας το κενό του Δημήτρη Κουρμπέλη και θα αποτελέσει δίδυμο με τον Έργκους Κάτσε.

Μαζεύει τα κομμάτια του ο ΠΑΣ και κοιτάζει το ματς του Σαββάτου με Παναθηναϊκό

Επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ ο Μάρκος Βελλίδης


Ο ΠΑΣ έκανε στη Λάρισα την ύστατη προσπάθεια για να αποκλείσει την ΑΕΛ και να περάσει στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.  Θα ήταν ότι καλύτερο αυτή την εποχή που υπάρχουν πολλά θέματα ανοιχτά και η ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα δεν είναι η καλύτερη.

Πέρασαν στα ημιτελικά Λάρισα, ΑΕΚ και Πανιώνιος

Την Δευτέρα, χωρίς τον ΠΑΣ, η κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΟ


Δυστυχώς για τον ΠΑΣ η τύχη δεν ήταν με το μέρος του στον αγώνα με την ΑΕΛ και αποκλείστηκε αφού έχασε στην παράταση με σκορ 3-2.

Στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων στηρίζει πάλι τις ελπίδες η Εθνική ομάδα

Με εργομετρικές δοκιμασίες που διεξάγει σ’ όλη την Ελλάδα συνεχίζει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία την αναζήτηση αθλητών σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες που θα στελεχώσουν φέτος τις Εθνικές της Ομάδες.

Στο πλαίσιο αυτό, τεστ διεξήχθησαν και στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων όπου δοκιμάστηκαν 17 επίλεκτοι κωπηλάτες του.

Μοίρασαν δώρα σε μαθητές, παίκτες της Α. Ε. Καραϊσκάκης

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινότητα των προπονήσεων είχαν το πρωί της Τετάρτης (7/2) οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Οι Άλντο Άτσκα, Δημήτρης Κυριάκης, Ορέστης Νικολόπουλος και Στέργιος Ψιάνος επισκέφτηκαν το 7ο δημοτικό σχολείο Άρτας, στην περιοχή του Τριγώνου και μοίρασαν καπέλα της ομάδας στους μικρούς μαθητές.

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Γ. Πετράκης: Πριν από την παράταση μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης σε δηλώσεις τόνισε ότι δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη και δεν προκρίθηκε στα ημιτελικά η καλύτερη ομάδα. 


Στο τέλος της συνάντησης, δήλωσε τα εξής: "Νομίζω ότι αν κάνουμε μια αποτίμηση των δύο παιχνιδιών, πιστεύω ότι δεν περνά στην επόμενη φάση η καλύτερη ομάδα.

Ηλίας Φυντάνης: Χτυπήσαμε το ματς στην παράταση

Ο τεχνικός της ΑΕΛ κ. Ηλίας Φυντάνης μίλησε για την μεγάλη πρόκριση της ομάδας του επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Η ομάδα προκρίθηκε και αν δεν κάνω λάθος έχουν περάσει 12 χρόνια που περνάει ξανά στα ημιτελικά. Παρότι που κερδίσαμε σήμερα έχω μια στεναχώρια. Κάποιοι ανόητοι βρίζουν.

Κρίμα για τον ΠΑΣ, έχασε την πρόκριση μέσα από τα χέρια του!

Σύμφωνα με ένα εδάφιο στο άγραφο δίκαιο της μπάλας, στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. 

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτό επαληθεύτηκε σήμερα στη Λάρισα, όπου  ο ΠΑΣ καίτοι ήταν δύο κλάσεις ανώτερος από την ΑΕΛ και την είχε στριμώξει για τα καλά στα καρέ της, τελικά έχασε στην παράταση με σκορ 3-2.

Τι δείχνει η προϊστορία στους αγώνες Κυπέλλου με ΑΕΛ

Στο γήπεδο Αλκαζάρ είχε γίνει ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου ΑΕΛ - ΠΑΣ τη σεζόν 1979-80


Είναι το τέταρτο ματς Κυπέλλου στην ιστορία των δύο ομάδων που θα γίνει σήμερα στη Λάρισα. Το πρώτο ματς έγινε στις 20/2/1980 για τη φάση των «16» όπου προκρίθηκε στα προημιτελικά η ΑΕΛ καθώς κέρδισε 1-0 με γκολ που σημείωσε στο 86’ ο Μαλουμίδης.

Όλα για όλα για ανατροπή και πρόκριση ο ΠΑΣ σήμερα στη Λάρισα

Στιγμιότυπο από τον πρώτο αγώνα ΠΑΣ - Λάρισα 1-2 (ΦΩΤΟ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ)


Στη Λάρισα βρίσκεται από χτες  ο ΠΑΣ, καθώς σήμερα στις 17.15 θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στο γήπεδό της, στη ρεβάνς του πρώτου αγώνα που έγινε στα Γιάννινα την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παρασκευή μεσημέρι τέλος οι μεταγραφές και για τους ελεύθερους παίκτες

Την Παρασκευή 9/2 το μεσημέρι, τελειώνουν οι μεταγραφές και για τους ελεύθερους παίκτες


Στις 31 Ιανουαρίου τελείωσε η κανονική μεταγραφική περίοδος του χειμώνα. Όμως η ΕΠΟ έδωσε παράταση μέχρι 9 Φεβρουαρίου για τους παίκτες που είναι ελεύθεροι, είτε με προσφυγή, είτε με λύση συμβολαίου.

Πιστεύουν σύντομη ανάκαμψη και καλή πορεία στη Δόξα Κρανούλας

Ο Λευτέρης Λισγάρας ήταν η τελευταία μεταγραφή της Δόξας Κρανούλας


Ήρεμα πέρασε το Σαββατοκύριακο για τη Δόξα Κρανούλας και χωρίς να ιδρώσει πήρε τους 3 βαθμούς στο ματς με την Καστοριά. Οι «γουναράδες» αποσύρθηκαν από το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής και έτσι το ματς που ήταν να γίνει στην Καστοριά ματαιώθηκε.

Ο τυχερός κάνει το τραπέζι στους συμπαίκτες του


Στιγμιότυπο από την κοπή πίττας στον Α. Ο. Ανατολής


Προχτές το απόγευμα στο γήπεδο Ανατολής έγινε η κοπή πίττας όλων των τμημάτων του Α. Ο. Ανατολής, σε οικογενειακό κλίμα και με ανταλλαγή ευχών. Το φλουρί είχε πρωτότυπο…δώρο, αφού ο τυχερός θα έκανε το τραπέζι στην ομάδα! 

Άρεσε ο Τσικάρσκι, πρέπει να βγει καλή μεταγραφή

Ο Τσικάρσκι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αποφεύγει τους Πέλκα και Σάκχοφ


Όπως γράψαμε με και στο σχετικό ρεπορτάζ του αγώνα του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ, ο Τσικάρσκι που έκανε ντεμπούτο έδειξε πολύ καλά στοιχεία και δεν αποκλείεται να τον ξεκινήσει σήμερα στη Λάρισα ο Πετράκης ή να του δώσει χρόνο συμμετοχής, καίτοι είναι από τους προπονητές που δεν βάζουν αμέσως παίκτες στη βασική ενδεκάδα αν δεν περάσει εύλογο χρονικό διάστημα.

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Με 20 παίκτες η αποστολή της ΑΕΛ για το ματς με ΠΑΣ

Η αποστολή της ΑΕΛ για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα


Με προπόνηση το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ που θα γίνει στο AEL FC ARENA στις 17.15 με απευθείας μετάδοση από το κανάλι COSMOTEsport 2.

Η αποστολή που πάει για τη μεγάλη ανατροπή στη Λάρισα

Η αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα με τη Λάρισα


Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λάρισα που θα γίνει αύριο Τετάρτη 7/2 και ώρα 17.15 στο γήπεδο Ael fc arena.

Τέλος ο Ανέστης Ζώης από το τεχνικό τιμ της Α. Ε. Καραϊσκάκης

Τέλος ο Ανέστης Ζώης (φωτο) από το τεχνικό τιμ της Α. Ε. Καραϊσκάκης


Αποχώρησε από το τεχνικό τημ της Α. Ε. Καραϊσκάκης ο Γιαννιώτης προπονητής Ανέστης Ζώης, που ήταν συνεργάτης του προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου. Για το διαζύγιο η Αρτινή ομάδα ανακοίνωσε τα εξής:

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Χωρίς Ντέλετιτς και Ρέντζα η ΑΕΛ την Τετάρτη

Με δύο ελλείψεις θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ την Τετάρτη η Λάρισα


Μπορεί στο πρωτάθλημα η ΑΕΛ να αγνοεί τη νίκη εντός του 2018, στο Κύπελλο όμως τα κατάφερε στον πρώτο προημιτελικό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και θα προσπαθήσει να κάνει το δύο στα δύο στην εντός έδρας ρεβάνς της Τετάρτης (7/2), ώστε να «κλειδώσει» την πρόκριση στους «4».

Νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Η εξέδρα του σταδίου "Ζωσιμάδες" με την κατάληψη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ


Για τα όσα έγιναν χτες στο ματς του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ και την εισβολή των φιλάθλων του Δικέφαλου στη μεγάλη εξέδρα, από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εκδόθηκε νέα ανακοίνωση, αυτή τη φορά αναλυτική, όπου καταγράφεται το ιστορικό της πώλησης των εισιτηρίων και τα όσα έγιναν στο γήπεδο.

Ο Καραντώνης ρέφερι την Τετάρτη στη Λάρισα

Ο Καραντώνης ρέφερι στο ματς ΑΕΛ - ΠΑΣ για το Κύπελλο


Τον αγώνα Κυπέλλου στη Λάρισα που θα γίνει την Τετάρτη (ώρα 17.15) μεταξύ της ΑΕΛ και του ΠΑΣ για την προημιτελική φάση, θα διευθύνει ο Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας) με βοηθούς τη Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής) και τον Αλέξανδρο Γρεβένη (Χαλκιδικής).

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Γ. Πετράκης: Μας επηρέασε η ατμόσφαιρα του γηπέδου

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη για τον αγώνα με τον ΠΑΣ


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής:  «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Ήμασταν επηρεασμένοι από την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Ήταν σαν να παίζαμε εκτός έδρας, κάτι που ήταν πρωτόγνωρο για εμάς. Δεχθήκαμε πολύ νωρίς το πρώτο γκολ και αυτό έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο.

Λουτσέσκου: Αντιδράσαμε καλά απέναντι στην δυνατή ομάδα του ΠΑΣ

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε στην συνέντευξη Τύπου σημαντική τη νίκη του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα, ενώ τόνισε ότι δεν θα παρακολουθήσει το Ολυμπιακός - ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-1 τον ΠΑΣ με οφσάϊντ το πρώτο γκολ

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-1 τον ΠΑΣ στο στάδιο "Ζωσιμάδες"


Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής του αγώνα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» καθώς κέρδισε 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα και έτσι παραμένει στην πρώτη θέση.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τα γεγονότα του σταδίου

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τα γεγονότα του σταδίου


Για τα όσα έγιναν στο στάδιο «Ζωσιμάδες», όπου φίλαθλοι του ΠΑΟΚ εκτός από τη θύρα 7, είχαν στην κατοχή τους και ένα τμήμα από τη μεγάλη εξέδρα, αναγκάζοντας Γιαννιώτες φιλάθλους να πάνε σε άλλα σημεία του γηπέδου, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της ζητά συγγνώμη από τους φιλάθλους του ΠΑΣ και υπόσχεται ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει.