Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ίλιτς: Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για το τρίποντο

Ο Μπράνα Ίλιτς θα αποτελέσει επιθετικό δίδυμο με τον Μιχάλη Μανιά


Με σεβασμό απέναντι στην ΑΕΚ αλλά με αισιοδοξία ακόμα και για νικηφόρο αποτέλεσμα στάθηκε ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΣ Μπράνα Ίλιτς. Μεταξύ άλλων σε δηλώσεις στη NOVA και στο Βαγγέλη Πήχα τόνισε και τα εξής: «Το ματς με την ΑΕΚ είναι πιο δύσκολο απ’ αυτά που δώσαμε με Βέροια και ΠΑΟΚ. Γιατί η ΑΕΚ εκτός από ότι είναι μεγάλη ομάδα έχει και καλούς παίκτες.

Κολοβέτσιος: Τώρα θα τα δώσω όλα για την ΑΕΚ

Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΣ με τη φανέλα της ΑΕΚ ενδεχομένως να παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του


Για πρώτη φορά αύριο (εφόσον φυσικά αγωνιστεί) ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα τεθεί ως αντίπαλος απέναντι στην παλιά του ομάδα. Ο στόπερ του δικεφάλου μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, τονίζοντας πως η ΑΕΚ πρέπει μαζί με τον κόσμο να πιέσει από το ξεκίνησε τα Γιάννινα, ώστε να έρθει ένα γρήγορο γκολ που θα βοηθήσει να έρθει η νίκη. 

Μοιράστηκαν βαθμούς οι ομάδες νέων στα Σπάτα

Ισοπαλία 1-1 έληξε το παιχνίδι των ομάδων νέων Κ-20 ΑΕΚ και ΠΑΣ


Με ισοπαλία 1-1 σφραγίστηκε η αναμέτρηση των ομάδων νέων Κ-20 της ΑΕΚ και του ΠΑΣ που έγινε στο γήπεδο των Σπάτων. Ο ΠΑΣ άνοιξε στο 25’ το σκορ 0-1 με ένα καταπληκτικό σουτ του Δημοσθένη Κόκκα στο «Γ» της εστίας της ΑΕΚ.

Οι 18 εκλεκτοί του Πετράκη. Εκτός έμεινε πάλι ο Λίλα

Η αποστολή του ΠΑΣ για τον Κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ


Με μια προπόνηση που έγινε σε γήπεδο των Αθηνών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ. Ο Γιάννης Πετράκης πήρε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν με την πρωινή πτήση στην Αθήνα.

Πάει στην Αθήνα αποφασισμένος για όλα ο "Άγιαξ"

Στιγμιότυπο από το ματς που έγινε το Νοέμβριο 2012 στο ΟΑΚΑ με πρωταγωνιστική τον Τόμας Ντε Βινσέντι ενώ δίπλα του είναι ο Θέμης Τζημόπουλος


Σήμερα αναχωρεί αεροπορικώς για Αθήνα ο ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ και αμέσως που θα φτάσει στον προορισμό του θα προπονηθεί σε γήπεδο της Αττικής.

Το πρόγραμμα και τα γήπεδα στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Το πρόγραμμα των αγώνων στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα


Πλήρης αγωνιστική δράση υπάρχει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Έχουμε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ενώ το πρωτάθλημα Α’ Ερασιτεχνικής συνεχίζεται με την 2η αγωνιστική.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Πετράκης: Σεβόμαστε την ΑΕΚ αλλά μπορούμε θετικό αποτέλεσμα

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη NOVA για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση και για το πως η ομάδα του θα συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα.

Ο Γιάννης Πετράκης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στη δουλειά που κάνει ο Τραϊανός Δέλλας, αλλά τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να βρει τον τρόπο για να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Ολυμπιακό στάδιο.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, "πετά" για Αθήνα ο ΠΑΣ

Οι δύο Ισπανοί του ΠΑΣ Ακόστα και Ναδάλες θα είναι στην αποστολή που φεύγει για Αθήνα


Με μια προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με την ΑΕΚ (Κυριακή 13/9 ώρα 16:00 NOVA2). Το πρωί του Σαββάτου η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα και θα γίνει ελαφρά προπόνηση σε γήπεδο της Αττικής.


Ποιοί κέρδισαν τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ

Δωρεάν εισιτήρια διαρκείας σε δύο άνεργους φιλάθλους του ΠΑΣ


Μετά από κλήρωση αναδείχθηκαν οι δύο τυχεροί που θα πάρουν τα εισιτήρια διαρκείας από την ΠΑΕ που είναι προσφορά για άνεργους φιλάθλους. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ: «Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Θέμης Τζημόπουλος και Andi Lila έκαναν σήμερα την κλήρωση των δύο εισιτηρίων διαρκείας για ανέργους στα γραφεία της ΠΑΕ.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η προπόνηση, τα μπαράζ των διεθνών και η πίστη ακόμα και για νίκη

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του ΠΑΣ


Συνεχίστηκε και σήμερα Πέμπτη η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ που θα γίνει στο ΟΑΚΑ (ώρα 16:00) και θα μεταδοθεί απευθείας από τη NOVA 2. Ο Γιάννης Πετράκης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και ασχολήθηκε με την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του στο δύσκολο παιχνίδι με την Ένωση.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Επέστρεψαν οι διεθνείς γέμισε το ρόστερ της ομάδας

Με την επιστροφή των διεθνών μπορεί ο Πετράκης να δουλέψει καλύτερα στο κομμάτι της τακτικής


Γέμισε και πάλι το ρόστερ του ΠΑΣ καθώς επέστρεψαν οι τέσσερις διεθνείς Βελλίδης, Λίλα, Στρούνα, Τζημόπουλος όπως και ο Μιχάλης Μανιάς που είχε διήμερη άδεια. Έτσι ο Γιάννης Πετράκης θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει καλύτερα στο κομμάτι της τακτικής για το ματς με την ΑΕΚ που θα γίνει την Κυριακή.

Σφίγγει τα δόντια ο Λίλα για να κερδίσει το στοίχημα

Όσοι ξέρουν το Λίλα λένε ότι είναι εγωιστής και θα φάει σίδερα για να κερδίσει θέση στον ΠΑΣ και στην εθνική Αλβανίας

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τον «φάκελο ΑΕΚ» έχει στα χέρια του ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης και όλες οι προπονήσεις είναι επικεντρωμένες στα στοιχεία και δεδομένα του αγώνα αυτού. Ψάχνοντας ο Κρητικός τεχνικός να βρει το ιδανικό σχήμα αλλά κυρίως τους παίκτες «κλειδιά» που είτε θα κλειδώσουν τα επιθετικά ατού της Ένωσης, είτε θα ξεκλειδώσουν το σύστημα και την τακτική της, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ο «Άγιαξ της Ηπείρου» να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα.

Νόε Ακόστα: Πάμε για νίκη επί της ΑΕΚ

Αισιόδοξος είναι ο Νόε Ακόστα που διακρίνεται αριστερά με το συμπαίκτη του Μπράνα Ίλιτς


Για το ματς με την ΑΕΚ ο Ισπανός μέσος του ΠΑΣ Νόε Ακόστα σε συνέντευξή του στο a-spots.gr τόνισε και τα εξής:  «Πάμε στην Αθήνα για τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και το ματς θα είναι σαφώς πιο δύσκολο από αυτό με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, δεν φοβόμαστε.

Ο Μάνταλος σφυρίζει το ματς ΑΕΚ - ΠΑΣ

Διαιτητής στον αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΣ ορίστηκε ο Σταύρος Μάνταλος


Ο Σταύρος Μάνταλος από το σύνδεσμο Καβάλας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Κυριακής (13/9 ώρα 16:00) ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα. Βοηθοί του θα είναι οι Εμμανουήλ Βλάσσης (Λασηθίου), Ιωάννης Κουράκης (Ηρακλείου).

Η μεγάλη ευκαιρία να ανεβούν ομάδες από τα Γιάννινα στη Γ' Εθνική

Πέρσι ανέβηκε μόνο η Α. Ε. Φαρκαδόνας στη Γ' Εθνική. Αν ίσχυαν οι νέες αλλαγές θα ανέβαινε και το Βελισσάριο


Επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την ΕΠΟ με σημερινή ανακοίνωση ότι κατά τη νέα σαιζόν 2015-2016 θα ανεβαίνουν από τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων στη Γ’ Εθνική 28 ομάδες, και όχι 14 που έβγαιναν μέχρι πέρσι. Δηλαδή από τους 14 ομίλους που χωρίζονται οι πρωταθλήτριες των ενώσεων για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, δεν θα βγαίνει μόνο η πρώτη ομάδα του κάθε ομίλου αλλά και η 2η.

Στον 2ο όμιλο οι ομάδες της Ηπείρου με Πιερικό και Νίκη Βόλου

Η ΕΠΟ συγκρότησε τους ομίλους Γ' Εθνικής


Η Επιτροπή Έκτακτων Θεμάτων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις σχετικά με το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, περιόδου 2015-2016.

1.  Από τη Γ΄ Εθνική κατηγορία θα προβιβαστούν στη Β΄ Εθνική κατηγορία, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την  τελική επικύρωση των βαθμολογικών πινάκων οι πρωταθλήτριες ομάδες των τεσσάρων ομίλων (μία από κάθε όμιλο). Σύνολο: τέσσερις (4) ομάδες.

Μ. Βελλίδης: Το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα

Ο Μάρκος Βελλίδης παρέλαβε το βραβείο MVP της 2ης αγωνιστικής από τον προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Τσελιόπουλο


Το βραβείο του MVP της 2ης αγωνιστικής της Super League παρέλαβε το πρωί της Τετάρτης ο Μάρκος Βελλίδης, επιστρέφοντας στην πρώτη του προπόνηση μετά τα ματς της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου.

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ιδού το μοντέλο του ΠΑΣ που είναι για σεμινάριο!

Η συνοχή είναι από τα μεγαλύτερα όπλα στον Άγιαξ της Ηπείρου

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε και φέτος καλά το πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα και μετά τη σημαντική νίκη με 3-1 επί του ΠΑΟΚ βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο διαφόρων αναλύσεων, για το πώς αυτή η ομάδα καταφέρνει τα τελευταία χρόνια και πάει τόσο καλά. Επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένας μηχανισμός που μέσα από μια διαδικασία παράγεται το έργο, η καλή πορεία μιας ομάδας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ακόμα και από την ψυχολογία και την ηρεμία που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια. 

Στον Θεσπρωτό κατέληξε ο Νάκος

Με την ομάδα της Ηγουμενίτσας στη Γ' Εθνική θα αγωνίζεται στη νέα σαιζόν ο Γιάννης Νάκος


Σε συμφωνία με ομάδα Γ’ Εθνικής ήρθε ο Γιάννης Νάκος, ο οποίος αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα έπειτα από τρεις σεζόν.
Ο 22χρονος πρώην επιθετικός των Ηπειρωτών, που φόρεσε τη φανέλα των «κυανόλευκων» από το 2012 έως το 2015, ήρθε σε συμφωνία με τον Θεσπρωτό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ηγουμενίτσα.

Θα γίνουν έργα στο ΠΕΑΚΙ λέει ο Σπύρος Πάϊκας

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ - Εθνικού σταδίου -ΕΑΝΚΙ Σπύρος Πάϊκας.


Βελτιωτικά έργα θα γίνουν στο ΠΕΑΚΙ, εκεί που είναι και το προπονητικό κέντρο του ΠΑΣ. Ο πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του σταδίου, του ΠΕΑΚΙ και του ΕΑΝΚΙ Σπύρος Πάϊκας, μετά από σύσκεψη που είχε με τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρος Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Θωμά Μπέγκα, τον Αντιδήμαρχο Ιωάννη Λιόντο, μεταξύ άλλων δήλωσε και τα εξής:

Η εθνική ομάδα, τα πρωτεία του ΠΑΣ και το θέμα Μανιά

Ο Μάρκος Βελλίδης κέρδισε θέση στην εθνική ομάδα μέσω των εμφανίσεων που έκανε με τη φανέλα του ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Από αύριο το απόγευμα θα αρχίσει η επιστροφή των διεθνών παικτών στα Γιάννινα. Η αρχή θα γίνει με τους Βελλίδη, Λίλα που ολοκλήρωσαν προχτές τις υποχρεώσεις του και μεθαύριο πρωί αναμένεται να επιστρέψουν και οι Τζημόπουλος, Στρούνα. Ο τελευταίος θα αγωνιστεί σήμερα στο ματς με την Εσθονία.

Νέος πρόεδρος και αναδιάρθρωση στο σύνδεσμο προπονητών

Ο ακούραστος Θανάσης Γιωτίτσας που είχε την καθολική εκτίμηση όλων αποχώρησε από τον Σύνδεσμο Προπονητών. Νέος πρόεδρος ο Θανάσης Χαρίσης


Αλλαγή υπήρξε στη σύνθεση του Δ.Σ του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ιωαννίνων.
Στο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 7-9-2015 στα γραφεία του συνδέσμου ο Πρόεδρος Κο Γιωτίτσας Αθανάσιος παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Δ/Σ και μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ιωαννίνων ( Πανηπειρωτικός ) για προσωπικούς λόγους.

Θερμή υποδοχή σε Τζιάλλα και Τσίλη

Από την υποδοχή των Παγκόσμιων πρωταθλητών Τζιάλλα και Τσίλη στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων από ανθρώπους του ΝΟΙ


Με χειροκροτήματα, αγκαλιές, ανθοδέσμες και ευχές για μια συνέχεια εξίσου επιτυχημένη και ακόμα καλύτερη υποδέχθηκε χθες βράδυ ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων τους Πρωταθλητές του κατά την επιστροφή τους στα Γιάννενα απ’ το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Τετάρτη πρωί η βράβευση του Μάρκου Βελλίδη

Και στην ψηφοφορία μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Μάρκος Βελλίδης είχε αναδειχτεί MVP παίρνοντας το βραβείο από τον πρύτανη του πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιώργο Καψάλη. Δεξιά ο Μπάμπης Καρβέλης, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ


Απόψε το βράδυ αναμένεται να επιστρέψει αεροπορικώς στα Γιάννινα ο Μάρκος Βελλίδης καθώς το βράδυ της Δευτέρας (χτες) η εθνική ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της δίνοντας το τελευταίο ματς στη Ρουμανία.

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Απουσίαζαν οι διεθνείς και ο Μιχάλης Μανιάς

Εκτός από τους διεθνείς απουσίαζε από την προπόνηση της Δευτέρας και ο Μιχάλης Μανιάς


Μετά το ρεπό της Κυριακής  επέστρεψαν στο γήπεδο οι παίκτες του ΠΑΣ καθώς από σήμερα Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής (ώρα 16:00) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Γιάννης Πετράκης προσπαθεί να βάλει όλους σε ρυθμούς πρωταθλήματος και να αντιληφθούν ότι ήρθε και πάλι ώρα για δουλειά και προσπάθεια.

Η κλήρωση της β' φάσης κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ

Στιγμιότυπο από την σημερινή κλήρωση της β' φάσης κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ. Όρθιοι από αριστερά οι Κιτσάκης, Γκόλας και Δαβής


Τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Α. Ο. Βελισσαρίου χαμογέλασε η τύχη καθώς περνούν άνευ αγώνος στην γ’ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ. Αυτό προέκυψε από την κλήρωση της β’ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΗΠ που έγινε το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης.

Χωρίς εκπλήξεις η πρεμιέρα στην Α' Ερασιτεχνική

Ξεκίνησε η μάχη της Α' ερασιτεχνικής περιόδου 2015-2016


Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α’ ερασιτεχνικής της ΕΠΣΗΠ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Με τα μούτρα στη δουλειά από Δευτέρα στον ΠΑΣ

Ο Αντράζ Στρούνα που διακρίνεται αριστερά στη φωτογραφία αγωνίστηκε χτες βράδυ με την εθνική Σλοβενίας στο κρίσιμο ματς μέσα στην Ελβετία


Ημέρα ξεκούρασης είναι η σημερινή για τους παίκτες του ΠΑΣ, καθώς ο Γιάννης Πετράκης έδωσε ρεπό και ανανέωσε το ραντεβού για αύριο Δευτέρα στις 6 το απόγευμα. Χτες έγινε μόνο μια προπόνηση το πρωί και στη συνέχεια τόσο ο Πετράκης όσο και αρκετοί ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν τον αγώνα των ομάδων νέων Κ-20 ΠΑΣ – ΠΑΟΚ 0-1.

Πάτησε τις Άλπεις και τώρα τρέχει στο γύρο της λίμνης

Η Αλεξάνδρα Τσουκανέλη θα λάβει μέρος στο φετινό γύρο της λίμνης


Η πρώτη Ελληνίδα που «κατέκτησε» τα βουνά των Άλπεων, είναι Γιαννιώτισσα και στηρίζει τον 9ο Γύρο της Λίμνης! Η 34χρονη φυσιοθεραπεύτρια Αλεξάνδρα Τσουκανέλη, που τερμάτισε στη μεγάλη διαδρομή των 170 χιλιομέτρων στον κορυφαίο αγώνα ορεινού τρεξίματος Ultra Trail du Mont-Blanc, την πλέον δημοφιλή διοργάνωση στον πλανήτη, θα είναι ξανά στην ομορφότερη διαδρομή της χώρας μας, αν το επιτρέψει η φυσική της κατάσταση.

Στο Μέτσοβο δεξιώθηκαν την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού


Οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού απολαμβάνουν το Μετσοβίτικο κοντοσούβλι και άλλες λιχουδιές. Στο βάθος ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Δήμαρχος Κώστας Τζαφέας


Στο Μέτσοβο κάνει εδώ και μέρες προετοιμασία η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού υπό την επίβλεψη του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Δημοσίευμα ιστοσελίδας και απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Δημοσίευμα του gazzetta.gr και απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Απάντηση σε δημοσίευμα του gazzetta.gr έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θεωρώντας προφανώς -απ’ ότι γίνεται αντιληπτό- ότι  μέσα απ’ αυτό υποτιμήθηκε ο ρόλος του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη αλλά και της διοίκησης της ομάδας. Το gianninasports.gr από λόγους ενημέρωσης και δεοντολογίας, παραθέτει το δημοσίευμα του δημοσιογράφου Βασίλη Μοιρώτσου στο gazzetta.gr αλλά και την απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και να κρίνουν οι επισκέπτες μας την ορθότητα των αναφερομένων.