Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν και σήμερα Κρίζμαν και Μάνος


Με προβλήματα συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα


Με προπόνηση που έγινε το πρωί στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ. Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Διαιτητής στα Γιάννινα ο Τάσος Σιδηρόπουλος


Ρέφερι στο ματς με ΠΑΟΚ την Κυριακή ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Φωτο)


Ο διεθνής διαιτητής Αναστάσιος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου, ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ για να διευθύνει τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής 5/5/2019 ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ για την τελευταία (30η) αγωνιστική του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκας. 

Σημαντική δήλωση του Προέδρου της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά για την αναδιάρθρωση


Σε μια σημαντική δήλωση για την αναδιάρθρωση προέβη ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς


Με γραπτή δήλωση τοποθετήθηκε στο θέμα της αναδιάρθρωσης ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ Κώστας Βρακάς, σημειώνοντας τα εξής:

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Εκτός προπόνησης τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ


Ανεβάζει ρυθμούς και ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα


Στο γήπεδο βρέθηκαν σήμερα και οι παίκτες του ΠΑΟΚ, κάνοντας προπόνηση για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ελ Καντουρί, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο.

Στο γήπεδο έπιασαν τον Μάη οι παίκτες του ΠΑΣ


Κάργας και Μιχαήλ στο σημερινό δίτερμα στο ΠΕΑΚΙ


Στο γήπεδο έκαναν Πρωτομαγιά σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ, αφού δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο, ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Κυριακή στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Βίντεο και σχόλιο για τις αδικίες που υπέστη από τη διαιτησία ο ΠΑΣ


Το πεντακάθαρο γκολ του Κριζμάν που ακύρωσε ο επόπτης Πάτρας στο ματς με τον Αστ΄περα Τρίπολης


Βίντεο στο οποίο φαίνονται οι αδικίες που υπέστη ο ΠΑΣ σε κρίσιμους αγώνες αναρτήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στην επίσημη ιστοσελίδα της, όπου υπάρχει και το εξής σχόλιο:

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Στα παλιά Γιάννινα περνούσαν το Πάσχα στα γήπεδα!


Ο Ατρόμητος Ιωαννίνων στη δεκαετία του '50. Μέρες του Πάσχα φούντωναν να ντέρμπι με τον Αβέρωφ (αρχείο Γ. Δ. ΦΑΡΜΑΚΗ)

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

Γιορτάζοντας το Πάσχα, θα γυρίσουμε σήμερα πολλά χρόνια πίσω, ξεφυλλίζοντας σελίδες ιστορίας, παρουσιάζοντας τουρνουά και φιλικούς αγώνες που γίνονταν κάθε χρόνο μέρες Λαμπρής στα Γιάννινα και σε άλλες πόλεις της Ηπείρου. Στη δεκαετία του ’50 και στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’60, πριν καθιερωθούν τα εθνικά πρωταθλήματα, το Πάσχα οι γιαννιώτικες ομάδες Αβέρωφ και Ατρόμητος, προσκαλούσαν στην πόλη αθηναϊκές ομάδες για φιλικά παιχνίδια.

Συγχαρητήρια από τη Θύελλα Ελεούσας


Συγχαρητήρια ανακοίνωση από την Θύελλα Ελεούσας για παίκτες που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα Κ17


Στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κ17 που έγινε τη Μεγάλη Εβδομάδα στο Αγρίνιο με τη συμμετοχή των ομάδων Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα, συμμετείχαν και 3 παίκτες που ξεκίνησαν από τη Θύελλα Ελεούσας. Ο λόγος για τους Πέτρο Ντόντη, Βασίλη Λάμμα που είναι στην ομάδα του ΠΑΣ και τον Βασίλη Ντότη που ανήκει στον Ολυμπιακό και σημείωσε το νικητήριο τέρμα στον τελικό των ερυθρόλευκων με τον ΠΑΟΚ.

Δύσκολο το φετινό Πάσχα για τον "Άγιαξ της Ηπείρου"


Το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό για τον άλλοτε κραταιό "Άγιαξ της Ηπείρου"


Το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο άλλοτε κραταιός «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι σε πολύ δύσκολη θέση και με αγωνία περιμένει την Κυριακή του Θωμά, για να δώσει την τελευταία μάχη με τον ΠΑΟΚ, μήπως και αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή και αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Οι «κυανόλευκοι» είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το τελευταίο ματς με ΠΑΟΚ


Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΣ


Διακοπές τέλος για τους παίκτες του ΠΑΣ καθώς σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στα Γιάννινα. Είχαν ρεπό από το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής μέχρι σήμερα.