Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Με εντολή Χριστοβασίλη μένουν όλα ως έχουν στις ομάδες νέων

Ο Γιώργος Ιωάννου θα είναι και πάλι επικεφαλής των υποδομών και ο συνδετικός κρίκος με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Συνεχίζονται στον ΠΑΣ οι μεταγραφικές αναζητήσεις και δεν αποκλείεται μέχρι τη Δευτέρα να ανακοινωθεί και κάποια άλλη μεταγραφή. Ωστόσο το Σαββατοκύριακο περισσότερο θα ασχοληθούν με τις υποδομές και τους παίκτες που είναι να γίνουν επαγγελματίες από τις ομάδες νέων.

Ακτινογραφούν τα ρόστερ ομάδων Β' και Γ' Εθνικής

Παίκτες σαν τον Κοροβέση ψάχνουν από ομάδες Β' και Γ' Εθνικής

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές αναζητήσεις τόσο για παίκτες άνω των 24 ετών που έχουν ακόμα δύο θέσεις, όσο και για κάτω του ορίου αυτού που μπορούν να πάρουν όσους θέλουν αρκεί να είναι Έλληνες. Αν μείνει τελικά ο Ντάσιος ο ΠΑΣ θα κάνει μία μεταγραφή από το εξωτερικό, ενώ αν αποχωρήσει θα κάνει δύο μεταγραφές.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα γίνει.... Καλαμάτα του 1994!

Μετά τους Χαρίση, Κοροβέση, είναι δύσκολο για τον ΠΑΟΚ να πάρει και Ίλιτς, Τσάβεζ από τον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Επειδή κατά καιρούς γράφτηκαν πολλά για την παραχώρηση στον ΠΑΟΚ και των Τσάβεζ, Ίλιτς, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει μόνο τους Κοροβέση, Χαρίση που τους έχει κλεισμένους και απομένουν μόνο τυπικά οι ανακοινώσεις.

Ο δικηγόρος Σπύρος Πάϊκας νέος πρόεδρος στο ΠΕΑΚΙ

Ο δικηγόρος Σπύρος Πάϊκας αναλαμβάνει πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Ιωαννίνων στη θέση του Γιώργου Σουκουβέλου


Ο δικηγόρος Σπύρος Πάικας αναλαμβάνει πρόεδρος του ΠΑΕΚΙ (έχει υπό την εποπτεία του το στάδιο Ζωσιμάδες και το ΕΑΝΚΙ) με αναπληρωτή πρόεδρο τον Βασίλειο Μπέκα του Αντωνίου ιδιωτικό υπάλληλο. Η απόφαση για τον διορισμό νέων διοικήσεων στα αθλητικά κέντρα δημοσιεύτηκε ήδη στο ΦΕΚ και ο Γιώργος Σουκουβέλος παραδίδει τα σκήπτρα της προεδρίας στον Σπύρο Πάϊκα.

Το Πέραμα έβγαλε μεγάλους παίκτες και ψάχνει για νέους

Ο αείμνηστος Γιώργος Πρίσκας ήταν γέννημα θρέμμα της Προοδευτικής Περάματος


Μετά την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στο Μίμη Κοντογιάννη (αντί του Νίκου Γκούρα) οι διοικούντες της Προοδευτικής Περάματος άρχισαν το σχεδιασμό για τη νέα σαιζόν.

Θα τεθεί τέρμα στη....βιομηχανία απαλλαγής των χρεών;

Αλλαγές προμηνύονται για τις ομάδες που πέφτουν οικειοθελώς στη Γ' Εθνική 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τείνει να γίνει…. βιομηχανία τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, ομάδες να υποβιβάζονται οικειοθελώς στην ερασιτεχνική πλέον Γ’ Εθνική και εκεί να γλιτώνουν από τα χρέη, λειτουργώντας ως ερασιτεχνικό σωματείο που έχει άλλο ΑΦΜ και νομική μορφή, θέτοντας σε εκκαθάριση τις ανώνυμες εταιρίες. Και όταν ανεβούν στη Β’ Εθνική δημιουργούν μια νέα ΠΑΕ με άλλο ΑΦΜ και δεν έχει χρέη!

Τελείωσαν τα βάσανα, αρχίσει η δουλειά για τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς όταν ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Φωστήρα, τον άλλοτε φονέα των γιγάντων

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει ο καιρός για την πρώτη συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τις 28 Ιουνίου, τόσο εντείνονται οι προσπάθειες στον ΠΑΣ Γιάννινα για τη διαμόρφωση του ρόστερ και την υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά.

Κάθε μέρα και ένα νέο όνομα στα μεταγραφικά του ΠΑΣ

Τη μεταγραφή του Φερφελή δεν τη γνώριζε κανείς...

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Αρχίζει να αυξάνεται καθημερινά η μεταγραφολογία με την αναφορά πολλών ονομάτων από ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής κάτω των 24 ετών ότι ενδιαφέρουν τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Κυριακή κοντή γιορτή για το θέμα Λίλα!

Πολύ σύντομα θα φανεί ποιός έχει δίκαιο στο θέμα Λίλα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στο θέμα του Άντι Λίλα εξακολουθεί να υπάρχει η ασάφεια αν είναι ελεύθερος ή αν ανήκει στον ΠΑΣ, με τον Αλβανό διεθνή μέσο να ψάχνεται για άλλη Ιταλική ομάδα και ευθέως να υποστηρίζει ότι χάρισε τα λεφτά τα Χριστούγεννα που του όφειλε ο ΠΑΣ και πήγε ελεύθερος στην Πάρμα.

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Επίλεκτα κουπιά του ΝΟΙ σε κοινόβιο στην Καστοριά

Η Κατερίνα Ζέρβα του ΝΟΙ σε κοινόβιο της εθνικής ομάδας στην Καστοριά


Μπήκαμε στο καλοκαίρι και καθώς πλησιάζουν οι μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις της Κωπηλασίας, με βασικότερα τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων, η Ελληνική Εθνική Ομάδα ξεκίνησε τις τακτικές θερινές προπονήσεις της στη λίμνη της Καστοριάς.

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

"Θέλαμε να κρατήσουμε τον Φερφελή αλλά έφυγε μόνος του"

Δηλώσεις του τεχνικού διευθυντής της Τσβόλε για τον Φερφελή


Ο τεχνικός διευθυντής της Τσβόλε, Χέραρντ Νάικομπ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα, τον Δημήτρη Φερφέλη. «Ο Δημήτρης είναι ένας δυνατός φορ. Τραυματίστηκε λίγο μετά τον ερχομό του στην ομάδα, αλλά ύστερα από ένα διάστημα επανήλθε.

Χ. Χαρίσης: Εγώ επέλεξα να πάω στον ΠΑΟΚ

Δηλώσεις του Χάρη Χαρίση σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης


Ο Χάρης Χαρίσης υποστήριξε ότι γνώριζε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του, αλλά ήθελε να παίξει στον ΠΑΟΚ και γι' αυτό επέλεξε τον «δικέφαλο του βορρά». Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Libero 107,4:

Ανανέωση συμβολαίου και ευχαριστίες Γαρουφαλιά

Ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς υπογράφει το νέο συμβόλαιο ανάμεσα στους Χριστοβασίλη και Κοκορόγιαννη.


H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή ΗΡΑΚΛΗ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ μέχρι 30.06.2018. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς δήλωσε:

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ο μεγάλος Κώστας Αϊδινίου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Αριστερά ο βετεράνος διεθνής άσσος του Ηρακλή και του Ολυμπιακού Κώστας Αϊδινίου με τον Βαγγέλη Γυφτόπουλο

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

Με αφορμή το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι βετεράνοι του Ηρακλή στο Μέτσοβο με τους βετεράνους παίκτες της τοπικής ομάδας, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για λίγο με τον πρόεδρο των βετεράνων του Γηραιού Κώστα Αϊδινίου, από τους μεγαλύτερους παίκτες που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα.

Θερμά συλλυπητήρια από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Θερμά συλλυπητήρια στον υπεύθυνο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Μπάμπη Καρβέλη


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον υπεύθυνο Τύπου της ΠΑΕ Μπάμπη Καρβέλη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα εισιτήρια διαρκείας και η επιστροφή των φιλάθλων

Για να δούμε πως θα πάνε φέτος τα εισιτήρια διαρκείας που θα τεθούν σε κυκλοφορία

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΣ Γιάννινα για τη νέα σαιζόν με την ελπίδα να υπάρξει η ανάλογη στήριξη με την αγορά αυτών από τον κόσμο της ομάδας. Ίσως για επικοινωνιακούς λόγους να τα θέσουν σε κυκλοφορία αφού γίνει ακόμα μια καλή μεταγραφή που θα ζεστάνει περισσότερο την ατμόσφαιρα. Όπως έγινε γνωστό οι τιμές θα είναι προσιτές με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν και προσαρμοσμένες σε όλα τα βαλάντια. 

Από τη Βέρντερ, σε Κόμπλενζ, Τσβόλε και τώρα στον "Άγιαξ της Ηπείρου"

Ο Δημήτρης Φερφελής ξεκίνησε από τη Βέρντερ Βρέμης και κατέληξε στον ΠΑΣ


Ο Δημήτρης Φερφελής που αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ στη φετινή σαιζόν 2014-2015 ανήκε στην Ολλανδική ομάδα Τσβόλε κάνοντας 5 συμμετοχές. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε στα παιχνίδια με Ντε Χάαγκ, Χέρενφεν, Τβέντε, SC Cambuur. Η Τσβόλε πέρσι κατέκτησε το κύπελλο Ολλανδίας συντρίβοντας με 5-1 τον Άγιαξ. Φέτος έφτασε πάλι στον τελικό κυπέλλου αλλά έχασε από τη Γκρόνιγκεν.

Την απόκτηση του Φερφελή από Ολλανδία ανακοίνωσε ο ΠΑΣ

Ο Φερφελής παρουσία του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη υπογράφει στον ΠΑΣ


Μια μεταγραφή Έλληνα παίκτη κάτω των 24 ετών ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόκειται για τον 22χρονος πανύψηλο επιθετικό Δημήτρη Φερφελή που ανήκει στην Ολλανδική Τσβόλε. Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις:
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου έως τις 30/06/2018 με τον  ποδοσφαιριστή Δημήτρη Φερφέλη.

Μοιράστηκαν το χρόνο στο δίτερμα της εθνικής Βελλίδης με Καπίνο

Μετά τον Καρνέζη ο Μαρκαριάν υπολογίζει τον Βελλίδη για βασικό


Την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016 συνέχισε σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά η Εθνική μας ομάδα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δύο προπονήσεις το πρωί και το απόγευμα, με την πρωινή να γίνεται σε δύο γκρουπ.

Άγονος ο πλειστηριασμός, οικονομικό χάος στην Πάρμα

Κανένας δεν έδειξε ενδιαφέρον για να αναλάβει την Πάρμα στην Ιταλία


Η Πάρμα (στην οποία αγωνίζεται και ο Άντι Λίλα) ανακοίνωσε ότι δεν υπήρξε ούτε μία πρόταση για την αγορά του συλλόγου και το χάος συνεχίζεται. Χτες 9/6 διεξήχθη ακόμη ένας πλειστηριασμός για την αγορά της Πάρμα, όμως μόλις ένας φάκελος κατατέθηκε και αυτός δεν ήταν καν προσφορά.

Επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία για τον Μάριο Οικονόμου

Στη μεγάλη κατηγορία και πάλι με τη Μπολόνια ο Μάριος Οικονόμου


Το τελικό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα, εξασφάλισε τη άνοδο στη Μπολόνια, που γιόρτασε την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου στο «Ρενάτο Νταλ'Άρα».

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Ο χρόνος κυλά και αναμένονται οι αποφάσεις

Όλα τα τελευταία νέα από τις εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Αργά αλλά σταθερά ο ΠΑΣ Γιάννινα χτίζει το ρόστερ για τη νέα σαιζόν, το οποίο μέχρι τέλος του Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί κατά μεγάλο ποσοστό. Πριν δούμε πως είναι τα νέα δεδομένα και στις θέσεις της ομάδας, να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι τώρα ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους οι Βελλίδης, Μιχαήλ, Ακόστα, Ναδάλες, Αυγενικού και υπέγραψε πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο ο τερματοφύλακας της ομάδας νέων Κ-20 Νίκος Κολιοφούκας. 

Παρέμβαση Σαϊτιώτη υπέρ του Γιώργου Ντάσιου

Παρέμβαση υπέρ της παραμονής Ντάσιου στον ΠΑΣ έκανε ο Σαϊτιώτης (φωτο).

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Κάποιες αναρτήσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή Χάρη Χαρίση στο facebook με τη σημείωση «ο καλύτερος αρχηγός που μπορεί να έχει μια ομάδα, σε ευχαριστούμε» έδιναν την εντύπωση στον κόσμο ότι πλέον ο Γιώργος Ντάσιος αποτελεί οριστικά παρελθόν από την ομάδα και αυτό κυκλοφόρησε ευρέως ως φήμη σε όλη την πόλη.