Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Τεχνικό δίδυμο με τον γιό του ο Θαλής Τσιριμώκος

Ο Θαλής Τσιριμώκος υπήρξε από τους μεγαλύτερους κανονιέρηδες του ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο Θαλής Τσιριμώκος, μπορεί να αγωνίστηκε μόνο μία χρονιά στον ΠΑΣ Γιάννινα (σεζόν 1979-80), αλλά άφησε έντονα το στίγμα του στην ομάδα. Για τον κόσμο των Ιωαννίνων, είναι σαν να έπαιξε χρόνια στον ΠΑΣ. Είναι από τους μεγαλύτερους κανονιέρηδες που φόρεσαν τη βαριά φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Το στοίχημα για ΠΑΣ στη μετά Γιαννίκη εποχή

Η αποχώρηση ενός καλού προπονητή, είναι βαρίδιο για τον επόμενο

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ


Συμπληρώθηκαν δέκα ημέρες από το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής σεζόν που έδωσε ο ΠΑΣ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Με την αναμέτρηση αυτή έπεσε και η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Μετά τον Εραμούσπε ανανεώνει και ο Μπρένερ

Μετά τον Εραμούσπε (πανηγυρίζει για το γκολ επί του Ολυμπιακού) θα μείνει και ο Μπρένερ στον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Για άλλα δύο χρόνια θα είναι παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα ο Ροντρίγκο Εραμούσπε, καθώς σήμερα η ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι 30 Ιουνίου 2023.

Δεν κόπηκαν ακόμα οι γέφυρες με Καρτάλη

Ο Καρτάλης (φωτο) αν δεν γυρίσει στη Γερμανία μπορεί να ανανεώσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα


Πριν ο ΠΑΣ ξεκινήσει το μεταγραφικό σαφάρι για την απόκτηση παικτών που θα του γεμίσουν τα κενά, θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις ανανεώσεις συμβολαίων με παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους.

Τα μεταγραφικά πλάνα του ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Η μεταγραφολογία είναι φρούτο της εποχής, από τη στιγμή που σταμάτησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και γίνεται ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων Λιάσος και Λώλης

Λώλης (φωτο) και Λιάσος κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων


O νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας U21 Γιώργος Σίμος κάλεσε 25 ποδοσφαιριστές ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με το Λιχτενστάιν (Sportpark Eschen-Mauren, 05/06/2021, 17:00) για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας. Μεταξύ αυτών είναι και οι ταλαντούχοι άσσοι του ΠΑΣ Άγγελος Λιάσος και Αλέξανδρος Λώλης. 

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Στην Εθνική κλήθηκε ο Μανώλης Σάλιακας

Στην Εθνική ομάδα ο Μανώλης Σάλιακας του ΠΑΣ Γιάννινα


Στην Εθνική ομάδα κλήθηκε ο Μανώλης Σάλιακας για τα φιλικά παιχνίδια με Βέλγιο και Νορβηγία. Οι καλές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, οδήγησαν τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Τζον Φαν΄τ Σχιπ να τον καλέσει στην Εθνική Ελλάδος.  Πλην του Σάλιακα, στους κληθέντες είναι και πρώην παίκτες του ΠΑΣ, όπως οι Μαυροπάνος, Πασχαλάκης, Κούτρης.

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Νίκη και στο Μοναστηράκι η Θύελλα Κατσικά

Οι αρχηγοί των ομάδων με τους διαιτητές στο γήπεδο Μοναστηρακίου (ΦΩΤΟ sportime24.gr)


Σημαντική νίκη με σκορ 2-1 μέσα στο Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας σημείωσε η Θύελλα Κατσικά, κάνοντας ένα ακόμη βήμα στη μάχη παραμονής στη Γ’ Εθνική. Παράλληλα η Θύελλα έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, βρήκε τα πατήματά της και αν συνεχίζονταν μέχρι τέρμα το πρωτάθλημα και όχι μόνο ο β’ γύρος, θα πρωταγωνιστούσε στην Κατηγορία.

Ο αρχηγός του Αβέρωφ Μιχάλης Σιόντης σε μια μεγάλη συνέντευξη

Δεξιά ο Μιχάλης Σιόντης μιλά στον Βαγγέλη Γυφτόπουλο

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΦΩΣ

Η σημερινή συνέντευξη με τον παλιό ποδοσφαιριστή του Αβέρωφ Ιωαννίνων της δεκαετίας του ’50, Μιχάλη Σιόντη, μοιάζει με σεργιάνι στα παλιά Γιάννινα, στη μικρή μας πόλη, όπως έγραφε ο Δημήτρης Χατζής.

Ξεκινούν τα μπαράζ, Τετάρτη (26/5) Ξάνθη - Παναιτωλικός

Σήμερα Κυριακή (23/5) πραγματοποιήθηκε απ' την ΕΠΟ η κλήρωση των μπαράζ ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ξάνθη, τις δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν μία θέση στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten της επόμενης περιόδου.

Επικυρώθηκε και στη Σούπερ Λίγκα 2 η βαθμολογία

Επικυρώθηκε μέχρι την 9η θέση η βαθμολογία στη Σούπερ Λίγκα 2


Σε μερική επικύρωση της βαθμολογίας για την Σούπερ Λιγκ 2 μέχρι την 9η θέση προχώρησε την Κυριακή (23/5) η διοργανώτρια αρχή.

Πρώτος στον Β' Τελικό ο Στέφανος Ντούσκος

Ο Στέφανος Ντούσκος του ΝΟΙ έβδομος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας


Το καλύτερο δυνατό φινάλε έκανε ο Στέφανος Ντούσκος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Λουκέρνης που ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή στη Λουκέρνη της Ελβετίας.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ Κ19: Σε μεγάλα κέφια ο ΠΑΣ, 5-1 τον Παναιτωλικό

Ο Νίκος Μπαδήμας, οι παίκτες και ο φροντιστής Μιχάλης Ντούσκος πανηγυρίζουν τη νίκη 


Στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος Νέων Κ19 ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέτριψε με σκορ 5-1 τον Παναιτωλικό. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Μίνα, φερεντίνος και ένα ο Λώλης. Το γκολ της τιμής για τον Παναιτωλικό ο Νικολάου. Τα «καναρίνια» είχαν και δύο δοκάρια με τους Τρομπούκη και Δημητρίου. Την ομάδα του ΠΑΣ κοουτσάρισε ο Νίκος Μπαδήμας (βοηθός του Γιαννίκη) λόγω τιμωρίας του κανονικού προπονητή της Κ19 Χρήστου Αγγέλη.