Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Με Γκαρόζη ξεκινά προετοιμασία ο Α. Ο. Ανατολής

Ο Στράτος Γκαρόζης θα έχει την ευθύνη προπονήσεων του Α. Ο. Ανατολής μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή


Την ερχόμενη Δευτέρα 3 Αυγούστου θα ξεκινήσει προετοιμασία ο Α. Ο. Ανατολής που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ, αφού δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή (μάλλον αποχωρεί ο Ανέστης Ζώης) οι προπονήσεις θα γίνονται υπό την επίβλεψη του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών Στράτου Γκαρόζη. Γίνεται ένα νέο ξεκίνημα για την ιστορική ομάδα των Ποντίων που κατά κύριο λόγο θα στηριχτεί σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της περιοχής. Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές ανέλαβαν την διοίκηση παλιά και νέα στελέχη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Α. Ο. Ανατολής

Έναρξη της προετοιμασίας του Α.Ο. Ανατολής την Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 19:00 στο Γήπεδο Ανατολής, εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ.ΗΠ. Η πρώτη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30. Την πρώτη προπόνηση και μέχρι να κλείσει το θέμα του προπονητή (μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου), θα την πραγματοποιήσει ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Α.Ο. Ανατολής - ΑΕΚ F.C. Development Network κ. Στράτος Γκαρόζης και ο προπονητής του τμήματος Κ-16 κ. Ηρακλής Σακκάς.
 Στις προπονήσεις θα συμμετάσχουν:
 - Οι παλιοί παίκτες της ομάδας που έχουν συμφωνήσει
- Το τμήμα υποδομής Κ-16 της Ανατολής - ΑΕΚ F.C. D.N. 
- Νέα ταλέντα της ευρύτερης περιοχής που επιθυμούν να διακριθούν και να αναδειχθούν μέσω του Α.Ο. Ανατολής Δεδομένων των υγειονομικών κανονισμών, οι νέοι παίκτες που επιθυμούν να δοκιμαστούν, θα πρέπει να επικοινωνήσουν πρώτα με τον κ. Στράτο Γκαρόζη στο τηλέφωνο 6973805020. Να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια, ο Α.Ο. Ανατολής τροφοδοτεί σταθερά με νέα ταλέντα τις κορυφαίες ομάδες της Super League και τις μικρές Εθνικές Ομάδες.