Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Πότε παίζουν και πότε επιστρέφουν Λίλα και Στρούνα

Κυριακή παίζει ο Λίλα με την Εθνική Αλβανίας και την Δευτέρα ο Στρούνα (φωτο σε αγώνα με τον Παναιτωλικό) με την Εθνική Σλοβενίας


Τις τελευταίες μέρες απουσιάζουν από τον ΠΑΣ οι διεθνείς Στρούνα και Λίλα που είναι με τις εθνικές ομάδες Σλοβενίας και Αλβανίας αντίστοιχα.

Κ-20: Ο Αστέρας Τρίπολης 2-1 τον ΠΑΣ μέσα στα Γιάννινα

Για το πρωτάθλημα νέων Κ-20 ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 1-2


Στον εξ’ αναβολής αγώνα του πρωταθλήματος νέων Κ-20 της 1ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε στο ΠΕΑΚΙ από τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-1. Ο ΠΑΣ ευτύχησε να ανοίξει πρώτος το σκορ στο 6 με κοντινό σουτ του Αναστασιάδη.

Πρεμιέρα σε Α' και Β' Ερασιτεχνική κατηγορία

Το πλήρες πρόγραμμα στην πρεμιέρα των αγώνων Α' και Β' Ερασιτεχνικής κατηγορίας


Πρεμιέρα έχουμε στα πρωταθλήματα Α’ και Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ στο Σαββατοκύριακο 6 και 7 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Πρόεδρος και προπονητής σχολιάζουν την κλήρωση


Ο πρόεδρος του Θεσπρωτού Σπύρος Γόγολος και ο προπονητής Λάζαρος Σέμος (φωτο) σχολιάζουν την κλήρωση.

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρωτάθλημα της Football League 2 ξεκίνησε με τη χθεσινή (5/9) κλήρωση που βρίσκει το Θεσπρωτό να υποδέχεται διαδοχικά, στο ξεκίνημα του φετινού μαραθωνίου, Α.Ε. Καραϊσκάκης και Τρίκαλα.

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα ακαδημία με προοπτικές στα Γιάννινα

Υπεύθυνος των ακαδημιών ο Νόντας Μπόλος και υπεύθυνος αξιολόγησης ταλέντων ο Δημήτρης (Μητσάρας) Σεϊταρίδης.


Μια σημαντική προσπάθεια ξεκινά στα Γιάννινα ο προπονητής και παλιός άσσος του ΠΑΣ Νόντας Μπόλος που θα είναι υπεύθυνος των ακαδημιών με την ονομασία «Γιάννενα Club 2014». Όπως ανακοινώθηκε, υπεύθυνος για την αξιολόγηση των ταλέντων θα είναι ο παλιός μεγάλος άσσος Δημήτρης Σεϊταρίδης. Ατζέντης του εξωτερικού θα είναι ο Τσιανκάρλο Τόρις και υπεύθυνος γιατρός ο Σάκης Σταυρόπουλος. Οι προπονήσεις θα γίνονται έναντι του Πανηπειρωτικού σταδίου σε σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις με χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς.

Ρεπό το Σαββατοκύριακο όλοι στον ΠΑΣ

Ρεπό θα έχουν το Σαββατοκύριακο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Τελευταία προπόνηση της εβδομάδας κάνει το απόγευμα ο ΠΑΣ, καθώς για το Σαββατοκύριακο ο Γιάννης Πετράκης έδωσε ρεπό για όλους. Από την ΠΑΕ δόθηκαν απόντες μόνο οι διεθνείς Λίλα, Στρούνα πράγμα που σημαίνει ότι επέστρεψαν οι Τσάβεζ και Τζημόπουλος που είχαν προβλήματα στους προσαγωγούς.

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Κ-20: Σάββατο ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Αστέρα

Στο ΠΕΑΚΙ η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ υποδέχεται το Σάββατο τον Αστέρα Τρίπολης

Το Σαββατοκύριακο μπορεί να μη έχει παιχνίδια για τις ΠΑΕ στο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα, έχει όμως για τις ομάδες νέων Κ-20. Είναι δε μια ευκαιρία με τη διακοπή, να γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα νέων Κ-20.

Δυνάμωσε το τεχνικό τημ του "Άλμπατρος" Ιωαννίνων

Νέες συνεργασίες με προπονητές και προπονήτριες ανακοίνωσε το σωματείο κολύμβησης Άλμπατρος Ιωαννίνων.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κολύμβησης Άλμπατρος Ιωαννίνων ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Πέτρο Παππά και τις βοηθούς του Λένια Τζιάλλα και Δήμητρα Χαρίση. Με την ευκαιρία αυτή δίνει και το στίγμα για το πώς θα λειτουργήσει ο σύλλογος τη νέα σαιζόν.

Τηλεοπτικό το διεθνές φιλικό της Ξάνθης

Η NOVA θα μεταδώσει το διεθνές φιλικό από τα Πηγάδια της Ξάνθης. Η Skoda την άλλη Κυριακή έρχεται στα Γιάννινα

Την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά θα έχουν οι φίλοι της Ξάνθης και όχι μόνο , το Σαββατιάτικο φιλικό της Skoda με την Τουρκική Ιστανμπούλ Μπασακσχερίρ.

Ένας "λόρδος" από τον Άγιο Γεώργιο Φιλιππιάδας

Ο νέος προπονητής της Εθνικής Νέων Βασίλης Τζαλακώστας κατάγεται από τον Άγιο Γεώργιο Φιλιππιάδας

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Νέος προπονητής στην Εθνική Νέων προσλήφθηκε από την ΕΠΟ ο Βασίλης Τζαλακώστας, παλιός ποδοσφαιριστής του Αθηναϊκού και άλλων ομάδων, με καταγωγή από τον Άγιο Γεώργιο Φιλιππιάδας.

Η σημερινή δραστηριότητα στον ΠΑΣ

Με απόντες τους Τσάβεζ, Τζημόπουλο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ

Παρά τον ασταθή καιρό και τις βροχοπτώσεις, κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της άλλης Κυριακής με την Skoda Ξάνθη στα Γιάννινα. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν και σήμερα οι Τσάβεζ, Τζημόπουλος, αλλά σύντομα θα επιστρέψουν στην ενεργό δράση.

Ανακάλεσε για ΠΑΣ και ΟΦΗ η Ε. Ε. Αθλητισμού

Ανακάλεσε για ΠΑΣ και ΟΦΗ προηγούμενη απόφασή της η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Μετά τη νομοθετική ρύθμιση που έγινε στη Βουλή για παράταση προσκόμισης φορολογικών ενημεροτήτων από τις ΠΑΕ και την προσκόμιση ενημεροτήτων που έκανε η ΠΑΕ ΟΦΗ, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με σημερινή απόφασή της ανακάλεσε προηγούμενη απόφασή της με την οποία είχε εισηγηθεί την τιμωρία των δύο αυτών ΠΑΕ.

Με επίπληξη τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της σούπερ λίγκα


Ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκα και ο ΠΑΣ τιμωρήθηκε με επίπληξη για διαμαρτυρία του Δημήτρη Νιαρχάκου προς τον διαιτητή στο ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Στην "τσίτα" ο ΠΑΣ με το μυαλό στην Ξάνθη

Το μυαλό στο ματς με την Ξάνθη έχουν όλοι στον ΠΑΣ. Η φωτογραφία από την περσινή νίκη του "Άγιαξ" στα Πηγάδια.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να μη έχει πρωτάθλημα στη σούπερ λίγκα, αλλά το μυαλό του Γιάννη Πετράκη είναι στο ματς της 3ης αγωνιστικής με τη Skoda Ξάνθη και στο πως θα διατηρήσει τους παίκτες σε καλή κατάσταση χωρίς να βγουν από το ρυθμό που είχαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Χρ. Λισγάρας: Ετοιμαζόμαστε για τα Γιάννινα

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη μίλησε και για το ματς των Ιωαννίνων ο αμυντικός Χρήστος Λισγάρας.

 «Ετοιμαζόμαστε για το ματς με τα Γιάννινα για να βγάλουμε το καλό μας πρόσωπο» τόνισε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Skoda Ξάνθη ο Γιαννιώτης αμυντικός της Θρακικής ομάδας Χρήστος Λισγάρας. Αναλυτικά όσα είπε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη:

Τι λέει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τα χρώματα στις φανέλες

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Αλέκος Καρύτσας εξηγεί πως έχει το θέμα με τιος φανέλες της ομάδας στο πρωτάθλημα και τι σχύει με τους κανονισμούς.


Σχόλιο του gianninasports.blogspot.com για το λαχανί και μαύρο χρώμα που είχαν οι φανέλες του ΠΑΣ στο ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, άνοιξε μια σειρά συζητήσεων στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Ακούστηκαν πολλές απόψεις, αλλά ως απάντηση του δικού μας σχολίου θα πρέπει να παραθέσουμε και τις απόψεις της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα όπως τις διατύπωσε στο Facebook ο υπεύθυνος επικοινωνίας Αλέκος Καρύτσας.

Βαλκανικοί αγώνες στη Βοσνία με άρωμα Ιωαννίνων

Στις Νεάνιδες θα λάβει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα η Κατερίνα Ζέρβα από τα Γιάννινα.


Το ετήσιο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην πόλη Βίσεγκραντ της Βοσνίας και σ’ αυτό θα αγωνιστούν με τα χρώματα της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας εννέα νεαροί πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στις κατηγορίες Εφήβων - Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων.

Κι άλλο παίκτη από τα Γιάννινα ο Θεσπρωτός

Ο Δημήτρης Θεοδωράκης ανήκει πλέον στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας.

Έναν ακόμα ταλαντούχο παίκτη από τα Γιάννινα, τον 19χρονο Δημήτρη Θεοδωράκη, ενέταξε στη δύναμή του ο Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «O Α.Σ. Θεσπρωτός ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Θεοδωράκη που την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνιζόταν στον Αστέρα Μαγούλας.

Το πρόγραμμα αγώνων μέχρι την 8η αγωνιστική

Η σούπερ λίγκα ανακοίνωσε το πρόγραμμα μέχρι την 8η αγωνιστική

Το πρόγραμμα μέχρι και την 8η αγωνιστική που θα γίνει στα τέλη Οκτωβρίου ανακοίνωσε σήμερα η σούπερ λίγκα. Το ματς του ΠΑΣ με τη Skoda Ξάνθη ορίστηκε για την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Κουβέντα αλλά χωρίς αποφάσεις στη σούπερ λίγκα

Συζητήθηκε και το θέμα με τις ενημερότητες στο Δ.Σ. της σούπερ λίγκα


Στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, που διεξήχθη την Τετάρτη (3/9), επρόκειτο να συζητηθεί το ζήτημα των ποινών που θα εισηγηθεί η Σούπερ Λίγκα στην ΕΠΟ για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν για τη σεζόν 2015-2016, αλλά τελικά άκρη δεν βρέθηκε και οι αποφάσεις θα ληφθούν στην επόμενη συνεδρίαση.

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Αλέκος Τάτσης κέρδισε τον αδελφό του Γιάννη!

Ο Αλέκος Τάτσης που είναι στον πάγκο του Κένταυρου Μουσιωτίτσας (φωτο super-fm.gr) κέρδισε τον αδελφό του Γιάννη με 2-0

Οι αδελφοί Αλέκος και Γιάννης Τάτσης τέθηκαν σήμερα αντιμέτωποι ως αντίπαλοι προπονητές, στον αγώνα κυπέλλου που έγινε στο ΠΕΑΚΙ ανάμεσα στον Κένταυρο Μουσιωτίτσας και την ομάδα νέων του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πρόβλημα με Τζημόπουλο στους προσαγωγούς

Εκτός από τον Τσάβεζ πρόβλημα στους προσαγωγούς παρουσίασε και ο Θέμης Τζημόπουλος (φωτο).

Πρόβλημα με το Θέμη Τζημόπουλο που ένιωσε κι αυτός ενοχλήσεις στους προσαγωγούς παρουσιάστηκε σήμερα στον ΠΑΣ, αλλά μέχρι το άλλο Σαββατοκύριακο που θα γίνει το ματς με την Ξάνθη υπάρχει χρόνος για αποθεραπεία.

Να γιατί ο ΠΑΣ άνοιξε ακαδημία στην Αθήνα

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την ακαδημία ποδοσφαίρου που έχει ο ΠΑΣ στην Αθήνα...

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στον ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια, ίσως λόγω και της κρίσης, άρχισαν να δίνουν μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές, οργανώνοντας τις ομάδες νέων που λαμβάνουν στα πρωταθλήματα της σούπερ λίγκα, αλλά δίνοντας βαρύτητα και προσοχή στις μικρές ηλικίες για να βρουν παίκτες.

Πως έχει η κατάσταση στον ΠΑΣ μετά την απόκτηση Ναδάλες

Πως έχει η κατάσταση στον ΠΑΣ μετά την απόκτηση του Νταβίντ Ναδάλες

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά την απόκτηση και του Νταβίντ Ναδάλες ας δούμε τι γίνεται με τη θέση αυτή και πως διαμορφώνεται η κατάσταση στην ομάδα του ΠΑΣ. Ως ακραίος αμυντικός στα δύο πρώτα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Πανθρακικό αγωνίστηκε ο Στρούνα που τα πήγε καλά και δεξιά ο Ντάσιος.

Μετά το ποδόσφαιρο ξεκίνησε και το μπάσκετ στον ΠΑΣ

Ξεκίνησαν προετοιμασία και οι ακαδημίες μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα


Μετά το ποδόσφαιρο ξεκίνησαν προετοιμασία και οι ακαδημίες μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΠΑΣ. Αναλυτικά το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της ερασιτεχνικής ομάδας……Ξεκινούν για μια ακόμη χρονιά οι Ακαδημίες Μπάσκετ του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4-16 ετών.

Από τις ακαδημίες του Χάγκαν στην Ηγουμενίτσα

Στον Θεσπρωτό κατέληξε ο 19χρονος Γκρίντι Πάλλα.

Μία ακόμα μεταγραφή ανακοίνωσε ο Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας. Πρόκειται για τον 19χρονο Γκρίντι Πάλλα που από τις ακαδημίες του παλιού άσσου της Καλαμάτας, Ηρακλή και ΠΑΟΚ Χάγκαν βρέθηκε στη Θεσπρωτία.

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Σε δύο σημαντικές επιτροπές της ΕΠΟ ο Κώστας Βρακάς

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς τοποθετήθηκε σε δύο σημαντικές επιτροπές της ΕΠΟ.


Σε δύο σημαντικές επιτροπές της ΕΠΟ που έχουν σχέση με το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και τις υποδομές, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ:

Περιμένουν περισσότερο κόσμο στο ματς με Ξάνθη

Μετά το καλό ξεκίνημα και το θετικό αποτέλεσμα στην Κομοτηνή (φωτο από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό) ζεστάθηκε ο κόσμος στα Γιάννινα....

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο κυανόλευκο στρατόπεδο είναι απόλυτα ικανοποιημένοι για τη βαθμολογική συγκομιδή των 4 βαθμών και την αγωνιστική παρουσία της ομάδας στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ημερίδα στη σούπερ λίγκα με συμμετοχή και του ΠΑΣ

Αριστερά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣ Αλέκος Καρύτσας στην ημερίδα που έγινε στα γραφεία της σούπερ λίγκας.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Super League ενημερωτική ημερίδα με θέματα διοργάνωσης των Πρωταθλημάτων της Super League, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των ΠΑΕ.

Σε απολογία ΠΑΣ, Νίκη Βόλου, Παναιτωλικός

Σε απολογία από τη σούπερ λίγκα κλήθηκαν τρεις ομάδες.

Τρεις ομάδες της Σούπερ Λίγκας κλήθηκαν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή.  Συγκεκριμένα, στο... σκαμνί θα καθίσουν την Πέμπτη (4/9) Νίκη Βόλου και Παναιτωλικός για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα ματς της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με Ατρόμητο και Ολυμπιακό αντίστοιχα, ενώ μαζί τους θα είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Τη Δευτέρα η κλήρωση για το κύπελλο ερασιτεχνών

Φτάνει η κλήρωση για τη 2η φάση των αγώνων κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ


Τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κλήρωση της 2ης φάσης των αγώνων κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ. Οι δε αγώνες θα γίνουν την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΕΠΣΗΠ ενημερώνει και ευχαριστεί τους ρέφερι

Οι ανακοινώσεις και τα δελτία Τύπου της ΕΠΣΗΠ

Σειρά ανακοινώσεων εξέδωσε η ΕΠΣΗΠ ενημερώνοντας τους φιλάθλους, παράγοντες, προπονητές, παίκτες, σωματεία, αθλητική κοινότητα της περιοχής για θέματα της αρμοδιότητάς της και της επικαιρότητας.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ναδάλες με τη φανέλα του ΠΑΣ

Τις πρώτες δηλώσεις ως παίκτης πλέον του ΠΑΣ έκανε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Νταβίντ Λόπεζ Ναδάλες.


Τις πρώτες δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ έκανε ο νέος παίκτης του ΠΑΣ Νταβίντ Λόπεζ Ναδάλες καθώς ανακοινώθηκε σήμερα και επίσημα η απόκτησή του.

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Ναδάλες υπέγραψε στον ΠΑΣ Γιάννινα

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει για τη μεταγραφή του αριστερού αμυντικού Νταβίντ Λόπεζ Ναδάλες στον ΠΑΣ.

Μόλις ξαναβγεί στον «αέρα» το σάιτ της ΠΑΕ (εδώ και δύο ώρες φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα) θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού Νταβίντ Λόπεζ Ναδάλες. Όπως αποκαλύπτει το sportsioannina, ο Ναδάλες ανακοίνωσε ο ίδιος τη μεταγραφή του στον ΠΑΣ αναρτώντας και τις σχετικές φωτογραφίες στο facebook.

Ο Μπενίσκος, ο Άρης, το θρίλερ στο Χαϊδάρι, η Ρόμα και η Φιλιππιάδα!

Τι συνδέει τον Άρη, το Χαϊδάρι, τη Ρόμα και τον Εθνικό Φιλιππιάδας; Ο ποδοσφαιριστής Ιωακείμ Μπενίσκος. Διαβάστε γιατί...


Τον πρώην παίκτη του Άρη Θεσσαλονίκης Ιωακείμ (Μίμη)  Μπενίσκο ανακοίνωσε ο Εθνικός Φιλιππιάδας, Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε 9 συμμετοχές στην Α’ Εθνική τη σαιζόν 2004-2005 με προπονητή τον Γιώργο Χατζάρα, καθώς  τότε είχε μεταγραφεί από τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου.

Οι προσθαφαιρέσεις και το τελικό ρόστερ της Προοδευτικής

Αναλυτική ανακοίνωση της Προοδευτικής Περάματος για τους παίκτες που έφυγαν, που αποκτήθηκαν και που έμειναν στο ρόστερ από πέρσι.

Η Προοδευτική Περάματος ανακοινώνει ότι οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα μας και θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων της είναι οι: Ντεμίρης Χρήστος, Μπάφας Αλέξης, Ντίνος Λάζαρος, Δούβλης Χαρ, Δούβλης Οδ, Τσουλιάης Ιωάννης, Λιάρος Κώστας, Σιχλιμοίρης Δημ., Τσόδουλος Λάμπης, Κατζιώτης Ιωάννης, Παπαχρήστου Πύρρος, Βελογιάννης Δήμος, Ρεκατσίνας Γεώργιος, Τζόκας Ηρακλής.

Με αισιοδοξία ξεκινά τη σαιζόν ο Γ.Α.Σ (ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.)

Δευτέρα στις 6 το απόγευμα ο ΓΑΣ ανοίγιε με αισιοδοξία την αυλαία για τη νέα σαιζόν. Ένας σύλλογος που υπόσχεται πολλά..


Τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο του 6ου ΤΕΕ(Περιοχή Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων) θα έχουμε την χαρά να σας καλωσορίσουμε στον όμορφο χώρο του Βόλεϊ. Νέοι αθλητές και αθλήτριες θα μπορούν να ξεκινήσουν τη συμμετοχή τους στα τμήματα εκμάθησης του Συλλόγου μας.
Κοντά σας διοίκηση και

Ο Ν.Ο.Ι συμμετείχε και στο "Νάιο Δρόμο"

Και στο "Νάιο Δρόμο" έλαβαν μέρος αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.


Άλλη μία εξαιρετική παρουσία έκαναν χθες στον 2ο «Νάιο Δρόμος» της ΕΚΑ Δωδώνης οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, αποδεικνύοντας ότι είναι εξίσου καλοί και... έξω από το νερό!

Υποδοχή στους αθλητές που τίμησαν την Ελλάδα

Από την υποδοχή των κορυφαίων αθλητών στα Γιάννινα που για μια ακόμα φορά τίμησαν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα


Στην κορυφαία εξάδα του κόσμου βρέθηκε η Τετράκωπος με τους Γιαννιώτες Ολυμπιονίκες Γιάννη Τσίλη και Γιώργο Τζιάλλα, οι οποίοι πραγματοποίησαν μία σπουδαία εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξήχθη στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Γιάννης Τάτσης: Δημιουργούμε μια νέα ουσιαστικά ομάδα

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ έκανε ο προπονητής της ομάδας νέων Κ-20 Γιάννης Τάτσης.

Ο ΠΑΣ στην πρεμιέρα των αγώνων του πρωταθλήματος νέων Κ-20 της σούπερ λίγκα έχασε στην Κομοτηνή 2-0 από τον Πανθρακικό με τα δύο γκολ του Παπαρούνα.

Με Ναδάλες και η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ

Και σήμερα Κυριακή προπονήθηκε με την ομάδα του ΠΑΣ ο Ισπανός αμυντικός Ναδάλες. Ο Πετράκης ξεκίνησε από σήμερα μίνι προετοιμασία.

Στις 5 η ώρα το πρωί έφτασε στα Γιάννινα από την Κομοτηνή η αποστολή του ΠΑΣ και το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ έγινε κανονικά προπόνηση υπό την επίβλεψη του Γιάννη Πετράκη και των συνεργατών του.

Γκολ και θέαμα στα παιχνίδια κυπέλλου της Κυριακής


Πολλά γκολ και καλό θέαμα στα παιχνίδια κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ


Συνεχίστηκαν και σήμερα Κυριακή οι αγώνες της 1ης προκριματικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ. Το κύριο χαρακτηριστικό και σήμερα ήταν τα πολλά γκολ που σημειώθηκαν στα περισσότερα γήπεδα.

Στα Γρεβενά Πυρσός - Θεσπρωτός 2-1 (pics)

Στα Γρεβενά ο Πυρσός κέρδισε 2-1 τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας σε φιλικό παιχνίδι


Σε φιλικό αγώνα που έγινε το απόγευμα στα Γρεβενά ο τοπικός Πυρσός κέρδισε 2-1 τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πιο δεμένοι σαν ομάδα και κέρδισαν δίκαια, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη βελτίωσαν την απόδοσή τους.

Όλα δείχνουν ότι ο Ναδάλες ντύνεται στα κυανόλευκα

Δεξιά ο Ναδάλες με τον συμπατριώτη του Ακόστα σε προπόνηση του ΠΑΣ.


Αύριο Δευτέρα (1/9) είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών και είναι πολύ πιθανόν ο ΠΑΣ να ανακοινώσει την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού Νταβίντ Λόπεζ Ναδάλες ή Φόνσι που όπως λένε οι πληροφορίες άφησε καλές εντυπώσεις στον Πετράκη.

Κ-20: Ένας πρώην δικός του παίκτης εκτέλεσε 2-0 τον ΠΑΣ

Στο γήπεδο Σιδηροχωρίου Κομοτηνής για το πρωτάθλημα νέων Κ-20 ο ΠΑΣ έχασε 20 από τον Πανθρακικό


Για το πρωτάθλημα νέων Κ-20 στο γήπεδο Νέου Σιδηροχωρίου της Κομοτηνής ο Πανθρακικός κέρδισε 2-0 τον ΠΑΣ. Και τα δύο γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Παπαρούνας, πρώην παίκτης του ΠΑΣ που τώρα αγωνίζεται στην Κομοτηνή λόγω σπουδών, όπως και οι Φαρμάκης (αγωνίστηκε βασικός), Πότσης (ήταν στον πάγκο).

Όσα δεν έδειξε η τηλεόραση από την Κομοτηνή


Η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ παρακολουθεί τον αγώνα των ΠΑΕ στο γήπεδο Κομοτηνής (ΦΩΤΟ thrakisports.gr)


Θερμό χαιρετισμό είχαν πριν και μετά τον αγώνα οι δύο προπονητές Γιάννης Πετράκης και Άκης Μάντζιος. Ο προπονητής του Πανθρακικού έχει καταγωγή από τα Γιάννινα και από την περιοχή της Κόνιτσας.

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα Εθνικός - Καραϊσκάκης 0-3

Καλύτερη η Α. Ε. ΚαραΪσκάκης κέρδισε δίκαια 3-0 τον Εθνικό Φιλιππιάδας


Η Α. Ε. Καραϊσκάκης κυριάρχησε χτες στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Φιλιππιάδα όπου κέρδισε άνετα 3-0 τον τοπικό Εθνικό. Ήταν ένα ματς δύο καλών ομάδων που φέρονται ότι θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα.

Πρώτη φορά είδαμε τον ΠΑΣ ντυμένο στα πράσινα και μαύρα!

Πρώτη φορά είδαμε τον ΠΑΣ σε επίσημο αγώνα με φανέλες πράσινου και μαύρου χρώματος. Λαχανί για την ακρίβεια..... (ΦΩΤΟ thrakisports.gr)


Δεν ξέρουμε με ποια λογική ή με ποιους όρους (αν υπάρχουν) γίνεται η επιλογή των φανελών, αλλά ειλικρινά πιστέψτε μας, πρώτη φορά στα 30 χρόνια που καλύπτουμε το ρεπορτάζ, είδαμε τον ΠΑΣ να αγωνίζεται με φανέλες που κυριαρχούσε το πράσινο (λαχανί για την ακρίβεια) και μαύρο χρώμα και το μπλε με το άσπρο που είναι τα παραδοσιακά χρώματα της ομάδας να είναι μόνο στο σήμα.

Άριστα παίρνει η ΕΠΣΗΠ στο κομμάτι της ενημέρωσης

Συνεχής ενημέρωση υπάρχει από την ιστοσελίδα της ΕΠΣΗΠ για όλα τα θέματα, γεγονός πρωτόγνωρο για τα δεδομένα των Ιωαννίνων.

Οφείλουμε για μια ακόμα φορά να αποδώσουμε για μια ακόμα φορά τα εύσημα στην ΕΠΣΗΠ για τα τεράστια άλματα προόδου που σημείωσε στο επικοινωνιακό κομμάτι, γεγονός πρωτόγνωρο για τα τοπικά δεδομένα, λαμβάνοντας υπόψη το τι γινόταν πριν.