Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Πετράκης: Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που κάναμε

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη Λειβαδιά


Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος με τις τρεις συνεχόμενες νίκες που έκανε έχει κάθε λόγο για να κοιτάει ακόμη πιο ψηλά. Ωστόσο, ο Γιάννης Πετράκης εξακολουθεί να έχει χαμηλά τον πήχη.

Υπάρχει θέμα Παντελίδη στη Λειβαδιά

Προς την έξοδο οδηγείται από τον Λεβαδειακό ο Σάββας Παντελίδης.


Μετά τη νέα απώλεια βαθμών, η διοίκηση των Βοιωτών φέρεται αποφασισμένη να λύσει τη συνεργασία της με τον έμπειρο τεχνικό
Η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα άφησε τον Λεβαδειακό στους 22 βαθμούς και την 13η θέση δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο την προσπάθεια των Βοιωτών να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στη Super League.

Ο Λεβαδειακός είχε την υπεροχή και ο ΠΑΣ έβαζε τα γκολάκια

Σημαντική νίκη του ΠΑΣ μέσα στη Λειβαδιά επί του Λεβαδειακού με 2-1 (ΦΩΤΟ onsports.gr)


Νίκη με ιστορική σημασία πέτυχε σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στη Λειβαδιά επί του Λεβαδειακού με σκορ 2-1. Ουσιαστικά είναι η πρώτη νίκη μέσα στην πόλη της Βοιωτίας. Στα χαρτιά υπάρχει και μια άλλη νίκη του ΠΑΣ το 1967 με 2-0 αλλά αυτό συνέβη γιατί έγινε ένσταση.Σε εκείνο το ματς που ήταν το πρώτο στα χρονικά που έγινε στη Λειβαδιά. ο Λεβαδειακός κέρδισε 1-0 αλλά χρησιμοποίησε τον ποδοσφαιριστή Ρίζο που ήταν τιμωρημένος. 

Η πρώτη ουσιαστικά νίκη μέσα στη Λειβαδιά

Η πρώτη νίκη του ΠΑΣ μέσα στη Λειβαδιά επί αγωνιστικού χώρου. Η άλλη του 1967 ήταν στα χαρτιά με ένσταση


Και οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Ο ΠΑΣ πέτυχε σήμερα την πρώτη νίκη μέσα στη Λειβαδιά επί του Λεβαδειακού. Έχει και μια νίκη στα χαρτιά τη σαιζόν 67-68 με σκορ 2-0 γιατί κέρδισε ένσταση. Σε εκείνο το ματς που ήταν το πρώτο στα χρονικά που έγινε στη Λειβαδιά. ο Λεβαδειακός κέρδισε 1-0 αλλά χρησιμοποίησε τον ποδοσφαιριστή Ρίζο που ήταν τιμωρημένος.

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Με ποιούς θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ ο Παντελίδης

Ο προπονητής του Λεβαδειακού Σάββας Παντελίδης


Με τον Ζίτο να επιστρέφει στην αποστολή του Λεβαδειακού μετά την τιμωρία του, ολοκληρώθηκε η αποστολή των Βοιωτών για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Σάββας Παντελίδης ασχολήθηκε με αμυντική και επιθετική τακτική στην προπόνηση της Παρασκευής, ενώ εκτός αποστολής είναι ο Πουλίδο.

Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΣ

Η αποστολή του ΠΑΣ για το ματς με τον  Λεβαδειακό


Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, που θα διεξαχθεί αύριο, Σάββατο,  07-02-2015, στις 15:00  στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ. Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές:  Βελλίδης, Σωτηρίου, Μπέριος, Στρούνα, Σαπαλίδης, Χαρίσης, Ίλιτς, Μιχαήλ, Τσάβεζ, Κοροβέσης, Γιάκος, Μανιάς, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Ντάσιος, Σκόνδρας, Ακόστα, Αυγενικού. Εκτός είναι οι τραυματίες Γαρουφαλιάς και Ναδάλες.

Τέταρτο ματς φέτος με ρέφερι τον Δελφάκη

Τέταρτο ματς της φετινής σαιζόν του ΠΑΣ Γιάννινα θα σφυρίξει ο Δελφάκης 


Ο Γιάννης Δελφάκης του συνδέσμου Αρκαδίας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Σαββάτου (7/2) Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα. Βοηθοί του θα είναι οι Στυλιανός Τσολάκης (Αθηνών), Αντώνιος Καρατζίκας (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ο Γεράσιμος Ντίτσος (Πρέβεζας) και παρατηρητής ο Δημήτριος Τσορτανίδης (Αχαίας).

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

"Η φωνή του μεγάλωσε γενιές και γενιές οπαδών του ΠΑΣ"

Το πανό που ανάρτησε στο γήπεδο ο σύνδεσμος φιλάθλων AZZURA FAMILIA τιμώντας τη μνήμη του Αλέκου Κιτσάκη (ΦΩΤΟ passports.gr)


Συλλυπητήρια ανακοίνωση με την οποία αποχαιρετά το αηδόνι της Ηπείρου Αλέκο Κιτσάκη εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΣ "AZZURRA FAMILIA".

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ν. Ξυδάκης: Ακούραστος εργάτης της παράδοσης ο Α. Κιτσάκης

Δήλωση του αναπληρωτή Υπουργού Πολιτισμού Νίκου Ξυδάκη για τον θάνατο του Αλέκου Κιτσάκη


Τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Αλέκου Κιτσάκη εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης.  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου του ΥΠΠΟ, αναφέρονται τα εξής:

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τίμησε τη μνήμη του Αλέκου Κιτσάκη

Καλοκαίρι του 2008 ο Αλέκος Κιτσάκης παρουσίασε στους δημοσιογράφους τον Λούκας Ριμόλντι με απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Στο σημερινό παιχνίδι με τη Βέροια τιμήθηκε και η μνήμη του υμνωδού της ομάδας Αλέκου Κιτσάκη που το μεσημέρι οδηγήθηκε στην τελευταία κατοικία του. Στη νεκρώσιμη ακολουθία που έγινε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Κοπάνων παρέστη ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης που κατέθεσε στεφάνι ο ίδιος αλλά και η ΠΑΕ.

Η βράβευση Τζημόπουλου από το Νίκο Τσόλη

Η βράβευση του Θέμη Τζημόπουλου που ψηφίστηκε MVP του αγώνα από τον δημοτικό σύμβουλο και αθλητικογράφο Νίκο Τσόλη


Με τα δύο γκολ που σημείωσε επί της Βέροια ο Θέμης Τζημόπουλος και την καλή εμφάνιση που είχε, αναδείχτηκε από τους δημοσιογράφους MVP του αγώνα. Την απονομή του βραβείου έκανε ο δημοτικός σύμβουλος και αθλητικογράφος Νίκος Τσόλης που απευθυνόμενος στον Θέμη Τζημόπουλο ανέφερε:

Τυφώνας ο ΠΑΣ κατάπιε με 4-1 τη Βέροια

Μανιάς και Ακόστα πανηγυρίζουν για τη νίκη του ΠΑΣ

Σε μεγάλη μέρα ο θρυλικός «Άγιαξ της Ηπείρου» συνέτριψε με σκορ 4-1 τη Βέροια και την εκτόπισε από το θρόνο της. Όλα τα λεφτά από το σημερινό ματς ήταν το α’ 45λεπτο όπου με συνοπτικές διαδικασίες ο ΠΑΣ «καθάρισε» άνετα ένα ματς που έδειχνε αρχικά πολύ δύσκολο.

Γ. Πετράκης: Κάναμε μια σπουδαία εμφάνιση

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο ματς με τη Βέροια, πήρε την εμφατική νίκη με4-1 και στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος.
Έτσι, τα συγχαρητήρια του Κρητικού τεχνικού προς τoυς παίκτες του ήταν αναμενόμενα, με τον Πετράκη να αναφέρει αρχικά: 

Γκρανέρο: Δεχτήκαμε όλα τα γκολ από στημένα

Ο προπονητής της Βέροιας Χοσέ Γκρανέρο


Με το βαρύ 4-1 στις πλάτες της φεύγει από τα Ιωάννινα η Βέροια και ο Χοσέ Γκρανέρο ήταν εμφανώς προβληματισμένος στη συνέντευξη Τύπου.
Ο Ισπανός προπονητής στάθηκε στη χαρακτηριστική αδυναμία που έδειξαν οι παίκτες του στις στημένες φάσεις, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι ίσως η «Βασίλισσα του Βορρά» να έχει αγγίξει το ταβάνι της στη φετινή περίοδο.
«Όταν μια ομάδα στο 17' χάνει 3-0 από στημένες φάσεις, είναι αποφασιστικό και τελειωτικό για τον αντίπαλο.

Ο "Άγιαξ" πάει για νίκη κόντρα στη "Βασίλισσα"

Για νίκη κόντρα στη "Βασίλισσα" πάει ο θρυλικός ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τη νίκη και μια καλή εμφάνιση θα επιδιώξει στη σημερινή αναμέτρηση με τη Βέροια ο ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει στις 17:15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος σούπερ λίγκα. Το ματς θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι NOVA 3. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας με 2-1 θέλει σήμερα να ζευγαρώσει τις επιτυχίες στο ματς κόντρα στη «Βασίλισσα» για να ανεβεί ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα αλλά και να αισθάνεται περισσότερο άνετα στη συνέχεια. 

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Συλλυπητήρια Καχριμάνη για τον Αλέκο Κιτσάκη

Δήλωση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη για τον θάνατο του Αλέκου Κιτσάκη


Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Αλέκου Κιτσάκη εκφράζει με δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, δηλώνοντας τη θλίψη για τον χαμό του. «Ο Αλέκος Κιτσάκης έβαλε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στο πολιτισμό μας. Με τα τραγούδια του συντρόφευε και διασκέδαζε για δεκαετίες τους Ηπειρώτες, ντόπιους και ξενιτεμένους.

Μοναδικός απόντας ο Ναδάλες στον ΠΑΣ

Εκτός αποστολής του ΠΑΣ λόγω τραυματισμού είναι ο Ισπανός αμυντικός Φόνσι Ναδάλες 


Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την ΒΕΡΟΙΑ., που θα διεξαχθεί αύριο, Τετάρτη  04-02-2015, στις 17:15  στο Ε.Σ.Ι. «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ». Μοναδικός απόντας είναι ο Ναδάλες που είναι τραυματίας καθώς έπαθε θλάση στον αγώνα με την Κέρκυρα.

Ο Γκρανέρο ανακοίνωσε την αποστολή της Βέροιας

Με 18 παίκτες στην αποστολή έρχεται στα Γιάννινα η Βέροια


Η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε την αποστολή και τους παίκτες που επέλεξε ο Κάρλος Γκρανέρο για το ματς της Τετάρτης (4/2) με τον ΠΑΣ στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Εκτός έμειναν οι Μπαλάφας, Μπατιόν που αποβλήθηκαν στο ματς με τον Ολυμπιακό. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Βέρτζος, Μπαργκάν που συμπλήρωσαν κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή στα Γιάννινα.

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Συλλυπητήρια από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Κέρκυρας

Δεξιά ο Αλέκος Κιτσάκης παίρνει το βραβείο από τον παλιό μεγάλο άσσο του παρελθόντος Κώστα Οικονομίδη, σε εκδήλωση του ΠΑΣ Γιάννινα το 2011.

Ο θάνατος του Αλέκου Κιτσάκη προκάλεσε βαθιά αίσθηση στην Ελλάδα και στους απανταχού γης Ηπειρώτες. Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κέρκυρας αναφέρει τα εξής: «Ο Σύλλογος μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεγάλου αυτού Ηπειρώτη και δημιουργού Αλέκου Κιτσάκη. 

Τέσσερις απουσίες και 2 νέα πρόσωπα στη Βέροια

Ο Ανδρέας Τάτος θα ενισχύσει τη Βέροια στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Πίσω τους αφήνουν άπαντες στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά» το Κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό και τα όσα… τραγελαφικά έγιναν, στρέφοντας πλέον την προσοχή τους σε ένα ακόμη δύσκολο ματς, αυτή της Τετάρτης (04/02) με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Θλάση ο Ναδάλες, στον Θεσπρωτό Κολιοφούκας, Ιωάννου

Θλάση ο Ναδάλες δεν παίζει στο ματς με τη Βέροια


Αποκατάσταση για όσους αγωνίσθηκαν με την Α.Ο.Κ. περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας δούλεψαν στο γυμναστήριο σε ασκήσεις ταχυδύναμης.
*Θεραπεία με τον φυσιοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο έκανε ο Ναδάλες που  υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία, σύμφωνα με την διάγνωση του γιατρού της ομάδας Βασίλη Χουλιάρα, έδειξε θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο.

Το αντίο στον Αλέκο Κιτσάκη από τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ

Ο Αλέκος Κιτσάκης (δεξιά) με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Χρίστο Τσάγκα στην κοπή της πίττας του σωματείου το 2011.


Με τίτλο «Να μας τραγουδάς και από ψηλά Αλέκο» ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του αποχαιρετά τον μεγάλο Ηπειρώτη τραγουδιστή και υμνωδό του ΠΑΣ Γιάννινα Αλέκο Κιτσάκη. Παραθέτοντας και μια σειρά φωτογραφιών από την κοπή πίττας του σωματείου το 2011, όπου μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν και ο Αλέκος Κιτσάκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αρετόπουλος στον αγώνα ΠΑΣ - Βέροια

Ο ρέφερι Αλέξανδρος Αρετόπουλος θα διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ - Βέροια την Τετάρτη


Ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος του συνδέσμου Τρικάλων θα διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – Βέροια που θα γίνει την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 17:15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλειος Καμπούρης (Εύβοιας), Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας).

Το Δημοτικό Συμβούλιο για το θάνατο του Αλ. Κιτσάκη

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων για τον θάνατο του Αλέκου Κιτσάκη

Το «αηδόνι της Ηπείρου» σίγησε για πάντα, όμως η φωνή και τα τραγούδια που εξέφρασαν για πολλές δεκαετίες τις χαρές και τις λύπες των Ηπειρωτών, θα εξακολουθήσουν να «συντροφεύουν» και να συγκινούν και τις επόμενες γενιές.

Συλλυπητήρια της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τον Αλέκο Κιτσάκη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το θάνατο του Αλέκου Κιτσάκη



Την θλίψη της και τα θερμά συλλυπητήρια εκφράζει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τον θάνατο του τραγουδιστή και υμνωδού της ομάδας Αλέκου Κιτσάκη. Ο ύμνος του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένα κομμάτι από την ιστορία του «Άγιαξ της Ηπείρου» όπως και ο δημιουργός της.

Η βράβευση του Μπράνα Ίλιτς στο ματς με Κέρκυρα

Στιγμιότυπο από τη βράβευση του Μπράνα Ίλιτς 


Ο γενικός αρχηγός της Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα, και πρόεδρος  του αθλητικού σωματείου «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» Τάσος Λάγκας, παρέδωσε το βραβείο Benjamin Moore MVP για τον αγώνα με τον ΑΟΚ στον Brana Ilic.

Άνθρωποι και καλλιτέχνες σαν τον Αλέκο Κιτσάκη δεν πεθαίνουν ποτέ

Σίγησε σήμερα το αηδόνι της Ηπείρου Αλέκος Κιτσάκης

Ένας σπουδαίος άνθρωπος και ένας μεγάλος τραγουδιστής έφυγε σήμερα το πρωί από κοντά μας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες. Το «αηδόνι» της Ηπείρου, ο θρυλικός Αλέκος Κιτσάκης, με την φωνή του οποίου διασκέδασαν πολλές γενιές ανθρώπων, δεν είναι πια ανάμεσά μας, καθώς το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή, λόγω  των πολλών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό.

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Όποιος γελά τελευταίος γελά καλύτερα όπως ο ΠΑΣ!

Ο Μιχάλης Μανιάς πανηγυρίζει το γκολ της νίκης ενώ ο Καϊκούτ (Νο9) της Κέρκυρας κοιτάζει περίλυπος (ΦΩΤΟ pamesports.gr)


Κάτω από δυνατή βροχή και σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΣ κέρδισε δίκαια την Κέρκυρα με σκορ 2-1 και έπιασε την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παρά το γεγονός ότι η Κέρκυρα προηγήθηκε νωρίς στο 15’ με το Χαβίτο, ο ΠΑΣ έδειξε μεγάλη θέληση και ψυχισμό, μετά το 25’ βρήκε τα πατήματά του και κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Στο 45’ ισοφάρισε 1-1 με τον Ίλιτς και στο 80’ ο Μανιάς έκανε το 2-1.

Γ. Πετράκης: Πάνω απ' όλους θα είναι η ομάδα

Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης


Μετά την αναμέτρηση στα Γιάννενα ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που αγωνίστηκαν σε δύσκολες συνθήκες και σε κακό αγωνιστικό χώρο. Θα ήταν 100% καλύτερα τα πράγματα, αν δεν προέκυπτε ο τραυματισμός του Φόνσι. Έγινε καλή προσπάθεια και από τις 2 ομάδες.

Γρηγορίου: Δυστυχώς δεν πήραμε ούτε την ισοπαλία

Ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου


Ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε αναφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήταν σε κακή κατάσταση, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει πάρει έστω την ισοπαλία.
Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν εκ των προτέρων ένα δύσκολο παιχνίδι και βάσει του γηπέδου, αλλά και των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν. Είχαμε μια μέρα λιγότερη για ξεκούραση, λόγω του ότι παίξαμε Πέμπτη με την ΑΕΚ. Είχαμε πει να προσέξουμε πολύ τα στημένα, γιατί ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ψηλά παιδιά και μπορεί να τα εκμεταλλευτεί.

Κουτζαβασίλης: Δεν μέτρησε η δική μου καλή εμφάνιση

Οι δηλώσεις από τον τερματοφύλακα Φώτη Γκουτζαβασίλη και τον επιθετικό Μάρκο Μαρκόφσκι


Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας Φώτης Κουτζαβασίλης δήλωσε στην κάμερα του Novasports και τον Γιώργο Μαρκόπουλο πως θα περίμενε ένα πιο επιτυχημένο ντεμπούτο στη Σούπερ Λιγκ.
«Θα προτιμούσα να είχα κάνει χειρότερη εμφάνιση αλλά να είχαμε πάρει κάτι από το ματς», αναφέρει ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας, ενώ αποκαλύπτει και πως έπιασε το πέναλτι του Κοροβέση.

Μ. Μανιάς: Η νίκη ήταν μονόδρομος

Οι δηλώσεις των Μιχάλη Μανιά (φωτο) και Αλέξη Μιχαήλ στη NOVA


O σκόρερ του νικητήριου γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα Μιχάλης Μανιάς δήλωσε στην κάμερα του Novasports και τον Βαγγέλη Πήχα πως η ομάδα του πίστευε στη νίκη ακόμα και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Η ΕΚΑ Δωδώνη τίμησε τη μνήμη του Βαγγέλη Λέκκου

Δεξιά ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος δίνει την τιμητική πλακέτα στον δημοσιογράφο Άρη Λέκκο, τιμώντας τη μνήμη του αείμνηστου πατέρα του Βαγγέλη Λέκκου


Τη μνήμη του αξέχαστου Βαγγέλη Λέκκου τίμησε το σωματείο ΕΚΑ Δωδώνης για την προσφορά του στον αθλητισμό. Ο Βαγγέλης Λέκκος ως αθλητικογράφος επί σειρά ετών προέβαλε θέματα όχι μόνο του ποδοσφαίρου, αλλά γενικότερα του αθλητισμού, με αδυναμία στο στίβο, καθώς ο ίδιος υπήρξε πρωταθλητής Ηπείρου στο άλμα εις ύψος έχοντας δελτίο στον ΑΓΣΙ.