Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Η αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα με Ολυμπιακό

Ελευθεριάδης και Σάλιακας λίγο πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στην προπόνηση του ΠΑΣ


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ, που αναχωρεί για Αθήνα καθώς αύριο Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 στις 15.00 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Εκτός αποστολής θα είναι οι τιμωρημένοι με κάρτες Παντελάκης, Κριζμάν και οι τραυματίες Κάστρο και Ντομίνγκεθ. Επιστρέφει ο Κάργας. 

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Π. Κολόκας: Μπορεί να βρεθεί λύση για βοηθητικό του ΠΑΣ

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πριν από μερικά χρόνια ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου «Ζωσιμάδες» ήταν σημείο αναφοράς δυσμενών σχολίων και επικρίσεων, λόγω της κακής κατάστασής του. Κάθε φορά που έπαιζε ο ΠΑΣ, ειδικά τους χειμερινούς μήνες, υπήρχαν προβλήματα με τα λασπόνερα, τον βούρκο, τον πάγο και την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Ο ΠΑΣ ανακοίνωσε τον διεθνή Νικολάε Μιλιντσεάου

Ο Νικολάε Μιλιντσεάνου στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και με φόντο την παλιά μεγάλη ομάδα


Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και επίσημα ο 29χρονος Μολδαβός μεσοεπιθετικός Νικολάε Μιλιντσεάνου, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του. Προέρχεται από την Βαντούζ του Λιχτενστάιν που συμμετέχει στη Σούπερ Λίγκα Ελβετίας.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Τα 124α γενέθλια του ΣΕΓΑΣ με άρωμα Ηπείρου

Ο πρώτος πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σπυρίδων Λάμπρος με καταγωγή από τους Καλλαρύτες Ιωαννίνων

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πριν από τρεις ημέρες ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) γιόρτασε τα 124 χρόνια από την ίδρυσή του. Μεταξύ των 28 ιδρυτικών σωματείων του ΣΕΓΑΣ ήταν και ο «Σκουφάς» Άρτας.

Τι σκέφτεται για το παιχνίδι με Ολυμπιακό ο Γιαννίκης

Θα παίξει χωρίς άγχος την Κυριακή στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με προπόνηση που έγινε χθες το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 17 Ιανουαρίου και ώρα 15.00 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Διαμαντόπουλος σφυρίζει Κυριακή στο Φάληρο

Ο Διαμαντόπουλος ρέφερι στον αγώνα της Κυριακής Ολυμπιακός - ΠΑΣ


Ο διαιτητής Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας θα διευθύνει τον αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει την Κυριακή 17 ιανουαρίου και ώρα 15.00 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Βοηθοί του θα είναι οι Ρέινχαρτ Μπάξμπαουμ (Αν. Αττικής), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ο Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών), VAR ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και AVAR η Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής). 

ΕΠΟ: Οι νέες ΠΑΕ ευθύνονται κατά 50% των χρεών των παλιών ΠΑΕ

Μια σημαντική ανακοίνωση από την ΕΠΟ για τα χρέη των παλιών ΠΑΕ


Αρκετές ομάδες με χρέη στην Ελλάδα κατέβηκαν κατηγορία και στη συνέχεια επέστρεψαν με νέα ΠΑΕ στις επαγγελματικές κατηγορίες. Περί αυτού η ΕΠΟ ξεκαθάρισε με ανακοίνωσή της ότι με τον ΚΑΠ και τον Κανονισμό Αδειοδότησης οι νέες ΠΑΕ ευθύνονται κατά 50% για τα χρέη των προηγούμενων ΠΑΕ.

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

"Ο Παπάζογλου ήταν ο πιο σύγχρονος λίμπερο στην Ελλάδα"

Ο Θανάσης Παπάζογλου αρχηγός του ΠΑΣ αρχές δεκαετίας του '80

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πριν από μία εβδομάδα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο διεθνής αμυντικός Θανάσης Παπάζογλου, που αγωνίστηκε σε Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα και Τρίκαλα, κάνοντας σημαντική καριέρα.

Κ. Βρακάς: Μέχρι τον Μάρτιο μπορούμε να περιμένουμε

Δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Ιωαννίνων μπήκε λουκέτο από τις 5 Οκτωβρίου, δύο εβδομάδες νωρίτερα από τις άλλες περιφερειακές ενότητες της χώρας, πριν δηλαδή υπάρξει καθολικό λοκντάουν με την αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ανέβασε στροφές στα τελευταία παιχνίδια ο "Άγιαξ"

Ο ΠΑΣ άξιζε τη νίκη στο ματς με τον Άρη (Φωτο από την ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ναι μεν έμειναν ικανοποιημένοι που πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Άρη, που έγινε σε αντίξοες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες, με την βροχή να πέφτει ασταμάτητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να κερδίσουν, αν υπήρχαν καλύτερα τελειώματα σε καίριες φάσεις που δημιουργήθηκαν με πρωταγωνιστές τους Σιόντη, Κριζμάν και Παμλίδη.

Με απουσίες ο ΠΑΣ θα παίξει με Ολυμπιακό

Χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες θα παίξει στο Καραϊσκάκη την Κυριακή ο ΠΑΣ


Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη έκαναν αποκατάσταση και οι υπόλοιποι τακτικά παιχνίδια σε κλειστούς χώρους.

Τι έγινε το 2020 στο στάδιο "Ζωσιμάδες", στο ΠΕΑΚΙ και στη Λιμνοπούλα

Ο απολογισμός δράσης για το 2020 της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ


Από την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ δόθηκε στη δημοσιότητα ο απολογισμός δράσης για το 2020, σχετικά με τις παρεμβάσεις και τα έργα που έγιναν στο στάδιο "Ζωσιμάδες", στο ΠΕΑΚΙ και στη Λιμνοπούλα. Ο απολογισμός έχει ως εξής: Μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τον αθλητισμό, σε όλη τη χώρα, ήταν το 2020, καθώς η πανδημία, έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα για όλους μας την προστασία της δημόσιας υγείας, με την άθληση σε ανοικτούς και κλειστούς χώρους να περνά σε δεύτερη μοίρα.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Κλάτενμπεργκ: Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Άρη

Το καθαρό φάουλ του Μάνου πάνω στον Χουτεσιώτη


Ο επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ανάλυση των φάσεων της 16ης αγωνιστικής δικαίωσε τον διαιτητή Τσαγκαράκη που στον χθεσινό αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-0 ακύρωσε το γκολ του Μαντσίνι στο 33’ καθώς είχε προηγηθεί φάουλ του Μάνου πάνω στον γκολκίπερ του ΠΑΣ Χουτεσιώτη.

Καλός ο ΠΑΣ έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη

Άδικη η ισοπαλία 0-0 για τον ΠΑΣ στο παιχνίδι με τον Άρη

ΦΩΤΟ: ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ


Μπορεί χθες να έριχνε καρεκλοπόδαρα την ώρα του αγώνα και ο αγωνιστικός χώρος λόγω της υπερβολικής ποσότητας νερών που έπεσε να δυσκόλευε τις κινήσεις των παικτών, αλλά ο ΠΑΣ έδειξε ότι ήταν σε καλή μέρα και με καλύτερες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Συλλυπητήρια του ΠΑΣ για τον Μαμπουλού

Ο ΠΑΣ ανήγγειλε τον θάνατο του Κρίστοφερ Μαμπουλού και εκφράζει τα συλλυπητήρια


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή Κρίστοφερ Μαμπουλού. Είχε αγωνιστεί στον ΠΑΣ την αγωνιστική σεζόν 2016-17. Είχε αποκτηθεί από την Μπαστιά, κάνοντας στον ΠΑΣ συνολικά 27 συμμετοχές με 4 γκολ.

Απόντες οι Μπερτόγλιο, Κάτσε, Κουέστα, Ιωάννου στον Άρη

Ποιους επέλεξε για το ματς στα Γιάννινα ο προπονητής του Άρη Άκης Μάντζιος


Εκτός αποστολής για το αυριανό ματς στα Γιάννενα έμεινε τελικά ο Φακούντο Μπερτόγλιο, όπως επίσης εκτός έμειναν οι Κάτσε, Ιωάννου και Κουέστα.

Μοναδικοί απόντες Κάστρο και Κάργας στον "Άγιαξ"

Οι Γιάννης Κάργας (φωτο στον αγώνα με τον Ατρόμητο) και Φάμπρι Κάστρο θα απουσιάσουν από το παιχνίδι με τον Άρη


Στον ρυθμό του αγώνα με τον Άρη (Δευτέρα 11/1/2021 ώρα 17.15) κινούντια όλοι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία και ο Αργύρης Γιαννίκης πήρε 21 παίκτες στην αποστολή. Απόντες είναι οι Κάργας (τιμωρημένος με κάρτες), Κάστρο (τραυματίας).

Ανακοίνωση του ΠΑΣ που διαψεύδει φήμες και δημοσιεύματα

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για φήμες και δημοσιεύματα


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της διαψεύδει φήμες και δημοσιεύματα –χωρίς να τα κατονομάζει- και σημειώνει τα εξής: «Πάλι τα ίδια! Ενοχλεί η ύπαρξη του ΠΑΣ στην Superleague1 και χαλάει τα σχέδια ορισμένων και αρχίζουν τα γνωστά δημοσιεύματα και τα παιχνίδια εντυπώσεων για να εξυπηρετήσουν δικές τους σκοπιμότητες!

Στην άκρη τα μεταγραφικά, προέχει το ματς με Άρη

Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Άρη


Στα Γιάννινα βρίσκεται ο Μολδαβός επιθετικός Νικολάε Μιλιντσεάνου που αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι 30-6-2022. Με την διοίκηση τα έχουν βρει και μόλις γίνουν από αύριο οι ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο.