Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Πετράκης: Θα ήταν άδικο αν δεν κερδίζαμε

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: « Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Χρειαζόμασταν πολύ το θετικό αποτέλεσμα. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν εισπράξαμε αυτά που δικαιούμασταν σαν ομάδα βάσει της απόδοσης που είχαμε.

Θεοδωρίδης: Έπρεπε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι

Οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Καλλονής Θαλής Θεοδωρίδης


Ο προπονητής της Καλλονής Θαλής Θεοδωρίδης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου και μάλιστα εκτός έδρας. Η ανάγκη για συγκομιδή βαθμών το έκανε ακόμα πιο δύσκολο. Είχαμε σχεδιάσει να φορτώσουμε το κέντρο με παίκτη παραπάνω και το πετύχαμε. Ξέραμε ότι ο ΠΑΣ παίζει με δύο αμυντικά χαφ, φέραμε το Γεωργίου στον άξονα, είχαμε κατοχή μπάλας.

Μανιάς: Μπορούμε να κάνουμε καλύτερη πορεία

Ο Νίκος Τσόλης έδωσε την πλακέτα στον σκόρερ του ΠΑΣ Μιχάλη Μανιά


Ο Μιχάλης Μανιάς ανακηρύχτηκε MVP του αγώνα από τους δημοσιογράφους που κάλυπταν τα ρεπορτάζ. Την απονομή έκανε ο γνωστός αθλητικός συντάκτης και δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσόλης. Ο Νίκος Τσόλης τόνισε ότι η νίκη αφιερώνεται στη μνήμη του Σταύρου Γαβριηλίδη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Σημαντική νίκη 2-1 του ΠΑΣ επί της Καλλονής

Ο Μιχάλης Μανιάς σημείωσε τα δύο γκολ του ΠΑΣ στο ματς με την Καλλονή


Έστω και με άγχος, ο ΠΑΣ πέτυχε πολύτιμη νίκη επί της Καλλονής με σκορ 2-1, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο καθώς ο ΠΑΣ εκτός από τα δύο γκολ του Μανιά, είχε δοκάρι με τον Ακόστα και ορισμένες καλές ευκαιρίες για γκολ.

Ένα γρήγορο γκολ θα διώξει το άγχος, αρκεί να το κρατήσει

Τσουκαλάς και Κεϊτά, άλλοτε συμπαίκτες σήμερα θα τεθούν πάλι αντιμέτωποι στο στάδιο "Ζωσιμάδες".

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων της εθνικής ομάδας, ανοίγει από σήμερα η αυλαία της 11ης αγωνιστικής.

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Από το 2017 υποβιβασμός για μη αδειοδοτούμενες ομάδες

Απόφαση για το θέμα των αδειοδοτήσεων από τη σούπερ λίγκα


Η σούπερ λίγκα στη σημερινή συνεδρίαση αποφάσισε κατά πλειοψηφία (13-4) να εισηγηθεί στην ΕΠΟ να αλλάξει το πειθαρχικό δίκαιο ώστε από τη σαιζόν 2017-2018 όποιες ομάδες δεν έχουν αδειοδότηση, να μη μπορούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκας.

Κάλεσμα στον κόσμο από άνδρες και γυναίκες του ΑΟΙ

Σημαντικούς αγώνες στο χαντ μπολ δίνουν οι άνδρες και γυναίκες του ΑΟΙ


Δυο σημαντικούς αγώνες δίνουν το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, οι ομάδες Χάντμπολ, ανδρών και γυναικών του ΑΟΙ.
Συγκεκριμένα οι γυναίκες του ΑΟΙ, στις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου αντιμετωπίζουν για τη 2η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Α2 κατηγορίας τον Φαίακα Κέρκυρας, με στόχο την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Δύο απουσίες και μία επιστροφή στην Καλλονή

Με πτήση τσάρτερ φτάνει το απόγευμα στα Γιάννινα η αποστολή της Καλλονής


Φτάνει σε λίγη ώρα στα Γιάννινα με πτήση τσάρτερ από τη Μυτιλήνη η αποστολή της Καλλονής. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου της νησιώτικης ομάδας: «Ολοκληρώθηκε το πρωί η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Γιάννενα για την 11η αγωνιστική της Super League ΕΛΛΑΔΑ. 

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ και ανακοινώθηκε η αποστολή


Χωρίς τον Άντι Λίλα που βρίσκεται στην Ιταλία θα παραταχθεί ο ΠΑΣ αύριο στο παιχνίδι κόντρα με την Καλλονή που θα γίνει στις 17:15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, όπως και οι διεθνείς, είναι στη διάθεση του Γιάννης Πετράκη. Στην αποστολή είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Στρούνα, Κοζορώνης, Τσουκαλάς, Ίλιτς, Τσάβες, Ακόστα, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Μανιάς, Μπέριος, Περιστερίδης, Καρανίκας, Ναδάλες, Μιχαήλ, Σαπαλίδης, Φερφελής και Ηλιάδης.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Επ' αόριστον αναβολή της αίτησης σε βάρος του ΠΑΣ

Οι αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ)


Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η συζήτηση της αίτησης που κατέθεσε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εταιρία για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Πριν από την σημερινή επ' αόριστο αναβολή είχε προηγηθεί και άλλη αναβολή.

Με πτήση τσάρτερ έρχεται στα Γιάννινα η Καλλονή

Με πτήση τσάρτερ φτάνει στα Γιάννινα αύριο Παρασκευή η Καλλονή


Με πτήση τσάρτερ έρχεται το απόγευμα της Παρασκευής στα Γιάννινα η ομάδα της Καλλονής καθώς το Σάββατο υπάρχει το ματς με τον ΠΑΣ στο στάδιο "Ζωσιμάδες".

Επέστρεψαν οι διεθνείς Βελλίδης και Στρούνα

Συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ


Επέστρεψαν και οι διεθνείς Βελλίδης και Στρούνα και ενσωματώθηκαν με την ομάδα του ΠΑΣ. Για το Λίλα λένε ότι είναι τραυματίας και ψάχνει το γιατρικό στην Ιταλία! Για τη σημερινή δραστηριότητα το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ έχει ως εξής: «Τους Βελλίδη και Στρούνα είδε σήμερα ο προπονητής της ομάδας να παίρνουν μέρος κανονικά στην προπόνηση καθώς επέστρεψαν και οι δύο.

Να εκμεταλλευτεί το δυνατό χαρτί της έδρας ο "Άγιαξ"

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Γεμίζει από σήμερα το ρόστερ του ΠΑΣ καθώς επιστρέφουν και οι δύο τελευταίοι διεθνείς Βελλίδης και Στρούνα, που θα λάβουν μέρος στην απογευματινή προπόνηση.

Δοκιμές για αρχάριους στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων

Δοκιμαστικά τεστ για όσους θέλουν να ασχοληθούν με την κωπηλασία γίνονται στο ΝΟΙ


Καθώς έχει ξεκινήσει κι επίσημα η νέα προπονητική περίοδος στο άθλημα της Κωπηλασίας, αυτές τις ημέρες έγιναν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων τεστ αξιολόγησης τα οποία αφορούσαν στη νέα «φουρνιά» αθλητών του Ν.Ο.Ι..

Πάρτε έγκαιρα εισιτήρια συνιστά η ΠΑΕ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τα εισιτήρια του αγώνα με Καλλονή


Συνεχίζεται καθημερινά, από τις 10:00 έως τις 17:00 στα γραφεία της ΠΑΕ και ώρες λειτουργίας καταστημάτων στην μπουτίκ της ομάδας, η διάθεση εισιτηρίων για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ο Καραντώνης ρέφερι στο ματς με Καλλονή

Ο Καραντώνης θα διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ - Καλλονή


Ο κ. Δημήτριος Καραντώνης του συνδέσμου Ημαθίας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – Καλλονή που θα γίνει το Σάββατο στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Βοηθοί του θα είναι οι Παναγιώτης Σταθόπουλος (Ηλείας), Αντώνιος Πυλαρινός (Ζακύνθου). Τέταρτος διαιτητής ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και παρατηρητής ο Γρηγόριος Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας).

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Τι γίνεται με την προετοιμασία και τις δοκιμές

Προπονήσεις αλλά και δοκιμές παικτών αυτές τις μέρες στον ΠΑΣ

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με την Καλλονή στα Γιάννινα. Μάλιστα στο δίτερμα που έγινε και σήμερα, πολλές φορές ο Γιάννης Πετράκης σταμάτησε τις φάσεις δίνοντας οδηγίες στους παίκτες του.

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Με Τζημόπουλο η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ

Επέστρεψε ο Θέμης Τζημόπουλος και μπήκε στο πρόγραμμα προπονήσεων


Με ασκήσεις αντοχής και οικογενειακό διπλό ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς του Σαββάτου με την Καλλονή, καθώς μπήκαμε πάλι στην εβδομάδα του πρωταθλήματος. Στη σημερινή προπόνηση έλαβε κανονικά μέρος ο Θέμης Τζημόπουλος που την περασμένη Πέμπτη αγωνίστηκε με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας στο φιλικό που έγινε στο Ομάν. Από μεθαύριο Τετάρτη αναμένεται και η επιστροφή των υπόλοιπων διεθνών Βελλίδη, Στρούνα, Λίλα.

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Πρεμιέρα με ήττα για τις γυναίκες του ΑΟΙ στην Κοζάνη

Η γυναικεία ομάδα του Α. Ο. Ι. έχασε στην Κοζάνη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος


Την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος γυναικών της Α2 κατηγορίας (3ος Όμιλος), γνώρισαν το βράδυ της Κυριακής, οι γυναίκες του ΑΟΙ, που αντιμετώπισαν εκτός έδρας, τον Εθνικό Κοζάνης.
Η ομάδα του Κώστα Χαρίση, αγωνίστηκε δυνατά, αλλά κάποια λάθη από την πλευρά της τοπικής μας ομάδας, οδήγησαν στην ήττα, απέναντι σε μια ομάδα που στο περυσινό πρωτάθλημα αγωνιζόταν στην Α1 κατηγορία.

Ήττα με παράπονα για τον Α.Ο.Ι στη Δράμα

Με παράπονα για τη διαιτησία γύρισε από τη Δράμα η ομάδα χαντ μπολ του Α.Ο. Ιωαννίνων


Την ήττα, σε έναν αρκετά επεισοδιακό αγώνα, γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου, στη Δράμα, ο ΑΟΙ, από την τοπική ομάδα, σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας στο Χάντμπολ.
Οι παίκτες των Κ. Χαρίση και Δ. Μανίκη, δεν τα κατάφεραν απέναντι στην ομάδα της Δράμας και έχοντας πολλά παράπονα από τους… Δραμινούς διαιτητές, ηττήθηκαν με 35-24.