Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Με Πανιώνιο στο Κύπελλο ο ΠΑΣ Γιάννινα


Με Πανιώνιο κληρώθηκε στο Κύπελλο ο ΠΑΣ Γιάννινα


Έγινε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΣ κληρώθηκε με τον Πανιώνιο. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στα Γιάννινα και η ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Ο Κόντε πέρασε στα γκολ τον Μάρκους Μπεργκ


Ο Πέδρο Κόντε πανηγυρίζει ένα από τα πολλά γκολ που σημείωσε με τη Μπανίγιας

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Θα κάνουμε και σήμερα την καθιερωμένη μας ανά Τετάρτη περιήγηση στα ξένα γήπεδα, για να δούμε τι έκαναν με τις ομάδες τους πρώην άσσοι του ΠΑΣ, Γιαννιώτες και μη.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Η λύτρωση του ΠΑΣ και η δικαίωση του Γιάκου


Ο Ευριπίδης Γιάκος δέχεται τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του στον νικηφόρο αγώνα με τον Πανιώνιο (ΦΩΤΟ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Δεν έφτανε ο κακός καιρός και η βροχή που έπεφτε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο, έγινε στο 82’ το γκολ της ισοφάρισης (1-1) από τον Ντουρμισάι και μπήκε για τα καλά στην… κατάψυξη το στάδιο «Ζωσιμάδες».

Ο ΠΑΣ καταδικάζει την επίθεση κατά του διαιτητή Τζήλου


Τη συμπαράσταση στο πρόσωπο του διαιτητή Τζήλου (φωτο) εκφράζει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της εκφράζει τη συμπαράσταση στον διαιτητή της Σούπερ Λίγκας Αθανάσιο Τζήλο του συνδέσμου Λάρισας που έπεσε σήμερα στη Λάρισα θύμα επίθεσης.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Προκρίθηκε ο ΠΑΣ αλλά απογοήτευσε στο Καυτατζόγλειο

Ο Κλέιτον σημειώνει το 2ο γκολ του Ηρακλή πολλά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή


Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου εξασφάλισε ο ΠΑΣ, παρ’ ότι έχασε 2-0 στη Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή, από γκολ που σημείωσαν στο 58’ ο Ρόβας και 76’ ο Κλέιτον.

Νίκη γοήτρου και ουσίας θέλει σήμερα ο ΠΑΣ


Στιγμιότυπο από παλιότερη αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Αν και ο ΠΑΣ είναι σχεδόν και με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αφού για να αποκλειστεί πρέπει να χάσει με σκορ από 4 γκολ και άνω, εντούτοις θα επιδιώξει τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο στάδιο (ώρα 19.30 COSMPOTEsport 1).