Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Φόντας Βρόσγος: Στηρίξτε την ομάδα, μη στέκεστε σε πρόσωπα

Αριστερά ο υπεύθυνος ασφαλείας Φόντας Βρόσγος με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη


Σε ανάρτησή του στο facebook ο υπεύθυνος ασφαλείας του ΠΑΣ Γιάννινα Φόντας Βρόσγος, τονίζει ότι πρέπει να σταματήσει η προσωπολατρία και οι φίλαθλοι να στηρίζουν την ομάδα. Στους δε κατά συνήθεια… γκρινιάρηδες προτρέπει να πάνε στο πανηπειρωτικό να αγοράσουν κανένα εισιτήριο διαρκείας και να σταματήσουν να βρίζουν είτε τον πρόεδρο, είτε την ομάδα.

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία

Στο στιγμιότυπο ο αρχηγός της ομάδας Αλέξης Μιχαήλ με τον φυσιοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο στο Καρπενήσι


Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο η προετοιμασία του ΠΑΣ στο Καρπενήσι. Το πρωινό πρόγραμμα ξεκινά στις 8 το πρωί στο ιδιόκτητο γήπεδο του ξενοδοχείου AVARIS και ολοκληρώνεται στις 7 το απόγευμα με την τελευταία προπόνηση της ημέρας.

Γ. Πετράκης: Στον ΠΑΣ δεν είναι κανένας αναντικατάστατος

Ο Γιάννης Πετράκης δεν χάνει το θάρρος και πιστεύει σε μια καλύτερη πορεία της ομάδας του


Ο Γιάννης Πετράκης σε συνέντευξή του στην «ΑΓΟΡΑ» τόνισε ότι ουδείς είναι αναντικατάστατος στην ομάδα και αυτό φάνηκε από τις αποχωρήσεις βασικών παικτών, χωρίς να χάσει ο ΠΑΣ την αγωνιστική ισχύ του.

Στον ΠΑΣ παλεύουν για Δώνη, Ζάιρο, ενώ διαψεύδουν για τερματοφύλακα

Μέχρι τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει η περίπτωση Ζάιρο (φωτο) και αν αποκτηθεί από τον ΠΑΣ


Μπορεί σήμερα όλοι να πάγωσαν από την μεταγραφή του Σταύρου Τσουκαλά στον Αστέρα Τρίπολης με την ενεργοποίηση της ρήτρας αποδέσμευσής του από τον υπόλοιπο χρόνο του συμβολαίου του, αλλά η ζωή συνεχίζεται στον ΠΑΣ. Και ασφαλώς πάνω από πρόσωπα είναι η ομάδα.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Γιατί ο Αστέρας Τρίπολης δεν ανακοίνωσε ακόμα τον Τσουκαλά

Θέμα χρόνου είναι να ανακοινωθεί από τον Αστέρα Τρίπολης η απόκτηση του Σταύρου Τσουκαλά


Μπορεί από το πρωί ο ΠΑΣ Γιάννινα να ανακοίνωσε ότι ο Σταύρος Τσουκαλάς ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης από το υπόλοιπο του συμβολαίου που έχει με τον ΠΑΣ και θα μετακινηθεί στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά η ομάδα της Αρκαδίας δεν ανακοίνωσε ακόμα την μεταγραφή.

Οι πρώτες εικόνες για ΠΑΣ από το Καρπενήσι

Ο Απόστολος Σκόνδρας στο δρόμο για το ξενοδοχείο στο Καρπενήσι (ΦΩΤΟ evrytaniasport.blogspot.gr)


Στο Καρπενήσι θα κάνει το απόγευμα την πρώτη προπόνηση ο ΠΑΣ Γιάννινα και συγκεκριμένα στο γήπεδο του ξενοδοχείου AVARIS. Εκεί θα παραμείνει μέχρι την Τρίτη 5 Ιουλίου που θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για τα Γιάννινα.

Εντατικά μαθήματα σε Πασχαλάκη, στις 30 Ιουνίου ανεβαίνει και ο Λίλα στο Καρπενήσι

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που διακρίνεται στο κέντρο της φωτογραφίας θα κληθεί να κολυμπήσει σε βαθιά νερά

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Εντατική προπόνηση θα κάνει από σήμερα στο Καρπενήσι ο 27χρονος γκολκίπερ του ΠΑΣ Αλέξανδρος Πασχαλάκης, καθώς μετά τον τραυματισμό του Κώστα Περιστερίδη (ρωγμώδες κάταγμα στο μικρό δάχτυλο της αριστερής παλάμης) θα κληθεί να καθίσει κάτω από τα δοκάρια στα δύο παιχνίδια που θα δώσει στο Γιουρόπα Λιγκ ο ΠΑΣ στις 14 και 21 Ιουνίου.

Σενάρια για Δώνη (ΠΑΟ) και Βασιλαντωνόπουλο (ΑΕΚ)

Κάθε μέρα και διαφορετικά ονόματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας


Για την απόκτηση των Χρήστου Δώνη και Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου κινείται ο ΠΑΣ Γιάννινα. Τους δύο μέσους των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχουν βάλει στο... μάτι οι Ηπειρώτες.

ΕΠΣΗΠ και ΠΑΣ Γιάννινα καταψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό της ΕΠΟ

Στιγμιότυπο από τη σημερινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ


Στη σημερινή γενική συνέλευση της ΕΠΟ, οι εκπρόσωποι της ΕΠΣΗΠ και της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα καταψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, συντασσόμενοι προφανώς με το «μπλοκ» των Ενώσεων και ΠΑΕ που είναι κατά της σημερινής διοίκησης στην Ομοσπονδία.

Δύο πρώην του ΠΑΣ και ένας Γιαννιώτης υπογράφουν στην Κέρκυρα

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Φώτης Γεωργίου (φωτο) πάει για Κέρκυρα

Οι μεταγραφικές κινήσεις στην Κέρκυρα συνεχίζονται καθώς ένα-ένα τα θέματα μπαίνουν σε σειρά. Από την Παρασκευή το πρωί βρίσκεται στο νησί ο Φώτης Γεωργίου (πρώην του ΠΑΣ) ο οποίος έχει συμφωνήσει με τους "Φαίακες" και αυτό που απομένει είναι να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ανακοινωθεί.

Δεν προχώρησε στην απόκτηση του Στέβιτς ο ΠΑΣ

Στο ξενοδοχείο AVARIS (φωτο) κατέλυσε ο ΠΑΣ


Τέλος ο Σέρβος αμυντικός Ντούσαν Στέβιτς που δοκιμάζονταν τον τελευταίο καιρό, καθώς η ΠΑΕ δεν προχώρησε στην απόκτησή του. Για το λόγο αυτό δεν ακολούθησε και την αποστολή στο Καρπενήσι.

Πάει και ο Τσουκαλάς, συνεχίζεται η αποδυνάμωση του ΠΑΣ

Από τον ΠΑΣ πάει στον Αστέρα Τρίπολης ο Σταύρος Τσουκαλάς


Τέλος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Σταύρος Τσουκαλάς. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ο παίκτης ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσής του από το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ που έληγε στις 30-6-2017 και έτσι χωρίς καμία δέσμευση θα υπογράψει στον Αστέρα Τρίπολης.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Με αεροπλάνα και....βαπόρια οι Ηπειρώτες θα κάνουν απόβαση στη Σκανδιναβία

Το Σκίεν της Νορβηγίας που έχει έδρα η Οντ Γκρένλαντ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η ΟΥΕΦΑ ζήτησε τα πρώτα στοιχεία από τον ΠΑΣ Γιάννινα για τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν στο στάδιο «Ζωσιμάδες», για να έχει μια πρώτη εικόνα, καθώς ο «Άγιαξ της Ηπείρου» για πρώτη φορά θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Τον Γιαννιώτη γκολκίπερ Απ. Ανδρούτσο πήρε η Α. Ε. Καραϊσκάκης

Ο γκολκίπερ Απόστολος Ανδρούτσος υπέγραψε στην Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας


Τον Γιαννιώτη γκολκίπερ του Πανσερραϊκού Απόστολο Ανδρούτσο απέκτησε η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας, στην προσπάθεια που γίνεται να οργανωθεί φέτος καλύτερα η ομάδα για να διεκδικήσει άνοδο στη Β’ Εθνική. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική μεταγραφή, ενός πολύ καλού γκολκίπερ.

Νοκ άουτ ο Περιστερίδης, παίζει στα ευρωπαϊκά ματς ο Πασχαλάκης

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης (φωτο) θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια


Δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά για τον Κώστα Περιστερίδη που στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης έπαθε ρωγμώδες κάταγμα του μικρού δαχτύλου αριστερής άκρας χειρός.

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Μάχη με το χρόνο σε πολλά μέτωπα δίνουν στον ΠΑΣ

Μάχη για να κερδίσουν το χρόνο και το στοίχημα της καλής προετοιμασίας δίνουν στον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μάχη με το χρόνο σε πολλούς τομείς για να κερδίσουν το στοίχημα, κάνουν στον ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε στις 14 Ιουλίου που θα ξεκινήσουν οι αγώνες για το Γιουρόπα Λιγκ η ομάδα να είναι έτοιμη από κάθε άποψη.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Χριστοβασίλης στη NOVA: Δεν ήταν και η καλύτερη κλήρωση

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ στη Νιόν καθώς εκπροσώπησε την ομάδα, σε μια από τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της



Κάθε άλλο παρά εύκολη χαρακτήρισε την κλήρωση του ΠΑΣ Γιάννινα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League ο Γιώργος Χριστοβασίλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Ιωαννίνων δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη συμμετοχή των Ηπειρωτών σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση και προανήγγειλε μεταγραφές. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη για την κλήρωση και τις μεταγραφές

Ο Γιάννης Πετράκης ενώ μιλά στους δημοσιογράφους σήμερα στο ΠΕΑΚΙ


Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, τόσο για την κλήρωση που έγινε στη Νιόν όσο και για τα μεταγραφικά και την προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το αγωνιστικό προφίλ Όντ, Μάριεχαμν που διεκδικούν τίτλους και οι διαφορές με τον ΠΑΣ

Το αγωνιστικό προφίλ των αντιπάλων του ΠΑΣ

Όπως είναι γνωστό τα πρωταθλήματα στις Σκανδιναβικές ξεκινούν από την άνοιξη και τελειώνουν τέλος καλοκαιριού, λόγω των κλιματολογικών συνθηκών. Στη Νορβηγία η Οντ Γκρένλαντ είναι στην 1η κατηγορία (στη σούπερ λίγκα όπως λέμε στην Ελλάδα).

Ο ΠΑΣ κληρώθηκε με το νικητή του αγώνα Οντ Νορβηγίας – Μάριεχαμν Φινλανδίας.

Δείτε τους αντιπάλους του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την κλήρωση στη Νιόν


Έγινε στη Νιόν η κλήρωση για την 1η και 2η φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΣ ξεκινά από την 2η φάση των αγώνων και θα αγωνιστεί με το νικητή του αγώνα Οντ Γκρένλαντ Νορβηγίας – Μάριεχαμν Φινλανδία.