Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Συμφώνησαν Κόντε – Χριστοβασίλης αλλά με αστερίσκο

Μπορεί να έχει φουντώσει πάλι η μεταγραφολογία στον ΠΑΣ με την έλευση στα Τρία Πέντε Πηγάδια του 30χρονου Γερμανοπολωνού αμυντικού Μίκαελ Γκαρντάφσκι και την εισήγηση του Ηρακλή Μεταξά να γεμίσει περισσότερο ο άξονας της ομάδας με την απόκτηση 3-4 ακόμη παικτών, αλλά ο μεγάλος στόχος παραμένει ο Πέδρο Κόντε. Μια υπόθεση που απασχολεί τον τελευταίο μήνα τον ΠΑΣ Γιάννινα και έχει ανεβάσει στα ύψη το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Υπογράφει στον ΠΑΣ ο Μίκαελ Γκαρντάφσκι

Ένα νέο πρόσωπο βρέθηκε στα 3-5 Πηγάδια, όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο λόγος για τον Μίκαελ Γκαρντάφσκι. Ο 30χρονος Γερμανοπολωνός εθεάθη στο γήπεδο όπου έκανε προπόνηση ο ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να καλύψει και τα δύο άκρα της άμυνας. Έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες θέσεις στο παρελθόν.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον νέο ΠΑΣ Γιάννινα

Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία του ΠΑΣ και ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν 2021-22. Η ομάδα από την περασμένη Παρασκευή βρίσκεται στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, όπου σε καθημερινή βάση ο τεχνικός Ηρακλής Μεταξάς και οι συνεργάτες του κάνουν ό,τι είναι δυνατόν ώστε να χτιστεί ένα καλό και δημιουργικό σύνολο. Στον ΠΑΣ εκτιμούν ότι στη νέα σεζόν θα υπάρξει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και πρέπει η ομάδα να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη. Σε εξέλιξη είναι και ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ήδη αποκτήθηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές, έγιναν ανανεώσεις συμβολαίων με σκοπό ο «Άγιαξ της Ηπείρου» να μη χάσει τη δυναμική που έχει πέρυσι και να είναι εξίσου καλός και στο νέο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε σήμερα να παρουσιάσουμε τον δεκάλογο του νέου ΠΑΣ Γιάννινα. Μέσα από δέκα ενότητες να απαντήσουμε σε κάθε ερώτημα που μπορεί να απασχολεί την κοινή γνώμη και ιδιαίτερα τους πολυπληθείς φίλους της ομάδας.

Ίσως γίνουν άλλες τρεις με τέσσερις μεταγραφές στον ΠΑΣ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας. Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα, καθώς την Κυριακή η αποστολή θα επιστρέψει στα Γιάννινα. Χθες το πρόγραμμα είχε πολύ τακτική. Περισσότερο ο Ηρακλής Μεταξάς δούλεψε στις στατικές φάσεις, στα στημένα και στις πλαγιοκοπήσεις, με κινητήριους άξονες τους πλάγιους μπακ.

Έπεσε η αυλαία στο 7ο NBA Ntougias Basketball Camp

Έπεσε η αυλαία στο 7ου NBA Ntougias Basketball Camp, που χάρισε όμορφες στιγμές, γεμάτες χαμόγελα, σε μικρούς και μεγάλους, με καλεσμένο τον skill trainer ΝΒΑ και κολεγιακών παικτών, καθώς και σκάουτερ κολεγίων Τζον Λάτιμορ. Το καμπ πραγματοποιήθηκε με συγκεκριμένο αριθμό αθλητών, χωρισμένων σε γκρουπ και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας λόγω του covid-19.

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Η ιστορία ενός παλιού αθλητικογράφου στα Γιάννινα

Ο παλιός αθλητικογράφος του "Ηπειρωτικού Αγώνα" Νίκος Κακαϊδής

Μιας και την περασμένη εβδομάδα ήταν τα 55α γενέθλια του ΠΑΣ Γιάννινα, θέλαμε να φωτίσουμε κάποιες άγνωστες πτυχές της Ιστορίας του. Και κυρίως πως ήταν τα πρώτα βήματα της θρυλικής ομάδας, πως στέριωσε η συγχώνευση ομάδων που για δεκαετίες σφάζονταν στα γήπεδα, πως έγινε το μεγάλο τόλμημα να έρθουν το 1972 έξι παίκτες από την Αργεντινή. Ήταν οι πρώτοι λατινοαμερικάνοι ποδοσφαιριστές που εμφανίστηκαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτές οι μεταγραφές, δεν σημάδεψαν μόνο την εποχή που έγιναν, αλλά την Ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα. Επιλέξαμε να μας μιλήσει για όλα αυτά ο Νίκος Κακαϊδής, που κάλυψε τα γεγονότα εκείνης της εποχής ως αθλητικογράφος του «Ηπειρωτικού Αγώνα» και ανταποκριτής του «Φωτός», καταθέτοντας τις προσωπικές μαρτυρίες του.

Στις 11 το βράδυ χτυπά...σιωπητήριο στο Βέρμιο

Στις 11 το βράδυ όλοι βρίσκονται στα κρεβάτια τους στο Βέρμιο


Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας. Χθες έβρεξε κατά διαστήματα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε να γίνουν διπλές προπονήσεις, με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών. Ο Ηρακλής Μεταξάς την έλλειψη φιλικών αγώνων, καθώς δεν προετοιμάζεται καμία άλλη ομάδα στην περιοχή, προσπαθεί να καλύψει με οικογενειακά διτέρματα, για να έχει μια καλύτερη εικόνα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα του.

Μπορούν να μπουν στο στάδιο 5760 θεατές!

Μέχρι το 80% της χωρητικότητας μπορούν να καλύπτουν οι εμβολιασμένοι φίλαθλοι

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Από χθες τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, για τη σεζόν 2021-22. Τελευταία φορά που είχαν εκδοθεί ήταν τον Ιούλιο του 2019, όταν η τοπική ομάδα είχε υποβιβαστεί στη Σούπερ Λίγκα 2.

Για τρία χρόνια στον ΠΑΣ ο Χουάν Χοσέ Περέα

Παίκτης του ΠΑΣ για τρία χρόνια ο Περέα του Παναθηναϊκού


Τριετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι 30-6-2024 υπέγραψε ο Κολομβιανός επιθετικός Χουάν Χοσέ Περέα, που ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Ο Παναθηναϊκός τον παρεχώρησε στον ΠΑΣ Γιάννινα, παίρνοντας ένα ποσό 50.000 ευρώ και έχοντας ποσοστό 35% σε περίπτωση μεταπώλησης σε άλλη ομάδα. Ο Περέα την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός από τους πράσινους στον ΝΠΣ Βόλος, όπου είχε γενικά μια καλή χρονιά, με 31 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 γκολ. Γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2000 στη Μπόκοτα της Κολομβίας.

Πρόβλημα η έλλειψη φιλικών για τον ΠΑΣ

Το αθλητικό κέντρο στα Τρία Πέντε Πηγάδια που γίνεται η προετοιμασία του "Άγιαξ"

Με 28 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, βρίσκεται από το μεσημέρι της περασμένης Παρσασκευής 16 Ιουλίου στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας ο ΠΑΣ Γιάννινα, για να κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.