Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Προπονητής τερματοφυλάκων ο Σλόμποταν Σούιτσα

Συμπληρώνεται σιγά-σιγά και το τεχνικό τιμ του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Μετά την παραμονή του γυμναστή Γιάννη Ντουρουντού, η ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα και την πρόσληψη του Σλόμποταν Σούιτσα, ως προπονητή τερματοφυλάκων, στη θέση του Σπύρου Χριστόπουλου, που αποχώρησε.

Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Θα ξαναγίνει χαλί ο αγωνιστικός χώρος του "Ζωσιμάδες"

Το γήπεδο μετά την αφαίρεση του παλιού χορτοτάπητα. Μοιάζει....φαλακρό. Όμως θα ξαναγίνει χαλί

Από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα προχωρούν τα έργα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα τη νέα σεζόν.

Καλή μεταγραφή ο Τριάδης θα βοηθήσει τον ΠΑΣ

Στα κυανόλευκα ντύθηκε από σήμερα Κυριακή ο Παναγιώτης Τριάδης


Μια σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον επιθετικό Παναγιώτη Τριάδη. Υπέγραψε διετές συμβόλαιο, μέχρι 30/6/2023. Αγωνίζεται τόσο ως επιθετικός κρούσης, αλλά περισσότερο ως περιφερειακός. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν στην Ινδία η ομάδα Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ.

Νέα επιτυχία για την ομάδα Νέων του ΠΑΣ

Ο προπονητής Χρήστος Αγγέλης και οι παίκτες της ομάδας νέων Κ19 πανηγυρίζουν τη νίκη με 1-0 επί της Λαμίας

Με γκολ του Σταύρου Πήλιου στις καθυστερήσεις ο ΠΑΣ κέρδισε 1-0 τη Λαμία για το πρωτάθλημα Νέων Κ19 της Σούπερ Λιγκ. Είναι η 3
η συνεχόμενη επιτυχία, αφού είχαν προηγηθεί η ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ και η νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου.

Ζήσαμε και στα Γιάννινα περιστατικά σαν του Έρικσεν

Το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γυφτόπουλου στον "Ηπειρωτικό Αγώνα" για την επιστροφή του Παπανικολάου στο γήπεδο μετά τη μεγάλη περιπέτεια του Βόλου

Πάγωσε σήμερα Κυριακή όλος ο κόσμος όταν στον αγώνα Δανίας – Φινλανδίας για το EURO 2020, στο 43ο λεπτό και ενώ το ματς ήταν στο 0-0, ο Κρίστιαν Έρικσεν σωριάστηκε στο έδαφος, παγώνοντας το αίμα όλου του ποδοσφαιρικού πλανήτη.