Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Γ. Παράσχος: Σε δύσκολη έδρα πήραμε θετικό αποτέλεσμα

Ο προπονητής του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος χαρακτήρισε θετικό το αποτέλεσμα της ομάδας του


Ο προπονητής του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε και τα εξής: «Χωρίς καμιά διάθεση για δικαιολογία, αλλά σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο ήταν δύσκολο να γίνει κάτι από τις δύο ομάδες, που είναι καλές και ποιοτικές.

Γ. Πετράκης: Αφού δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε, είναι θετικό που δεν χάσαμε

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου 



Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Ήθελα να πω ότι σήμερα δεν έγινε καλό παιχνίδι με ποιότητα, αλλά στηρίζθηκε περισσότερο στις προσωπικές μονομαχίες και στη γρήγορη μεταφορά της μπάλας από τη μια περιοχή στην άλλη.

Σκόνταψε ο ΠΑΣ, έφερε ισοπαλία 0-0 με τον Πλατανιά

ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 0-0 σε ένα σκληρό παιχνίδι


Με λευκή ισοπαλία 0-0 σφραγίσθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Πλατανιά στο στάδιο "Ζωσιμάδες" σε ένα σκληρό παιχνίδι. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, καθώς ο ΠΑΣ δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, σε αντίθεση με την ομάδα της Κρήτης που πάλεψε σκληρά παίρνοντας μετά από 4 χρόνια θετικό αποτέλεσμα στα Γιάννινα.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ορεξάτος γύρισε ο Άντι Λίλα για να βοηθήσει τον ΠΑΣ

Η επιστροφή του Άντι Λίλα είναι "κλειδί" στα χέρια του Πετράκη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να έγινε πολύς λόγος για τις απουσίες των τραυματιών Τζημόπουλου, Μιχαήλ, Ακόστα στο αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Γιάννινα, όπως και του τερματοφύλακα Πασχαλάκη που αποβλήθηκε στη Λεωφόρο, αλλά υπάρχει και μια σημαντική επιστροφή ποδοσφαιριστή στην ενεργό δράση, του Άντι Λίλα.

Επιστροφή του Φανούρη Γουνδουλάκη στην Κρητική ομάδα

Με 19 παίκτες στην αποστολή έρχεται στα Γιάννινα η ομάδα του Πλατανιά


Ανακοινώθηκε η αποστολή για τον Πλατανιά για τον αγώνα στα Γιάννενα. Όπως αναμενόταν, εκτός μένει ο Βιτάλι Πριντέτα, ενώ στους απόντες βρίσκεται και ο Θανάσης Ντίνας. Από την άλλη, στην αποστολή επανέρχεται ο Φανούρης Γουνδουλάκης που για προληπτικούς λόγους μετά τον τραυματισμό του στη γάμπα είχε τεθεί εκτός από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Το πρόγραμμα "Αθλητικές Ακαδημίες" του ΟΠΑΠ

Το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες του ΟΠΑΣ





O ΟΠΑΠ με το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες» θα συμμετάσχει, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στην Εβδομάδα Άθλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναγνωρίζοντας τη σημασία της ενεργοποίησης και ευαισθητοποίησης του κοινού αναφορικά με τη φυσική δραστηριότητα.
Η φετινή συμμετοχή του προγράμματος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Άθλησης έρχεται να επιβεβαιώσει τη δέσμευση του ΟΠΑΠ στον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Πετράκης για το παιχνίδι με Πλατανιά

Ο Άντι Λίλα είναι το νέο πρόσωπο στην ομάδα του ΠΑΣ


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό (Σάββατο 24/9 ώρα 16.00) αγώνα με τον Πλατανιά. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ακόστα, Νικολιάς, Μαυροπάνος και ο τιμωρημένος Πασχαλάκης.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Αρχίζει το κυνήγι βαθμών με ομάδες του χεριού του

Εννέα ομάδες του χεριού του έχει ο ΠΑΣ όπου μπορεί να μαζέψει πολλούς βαθμούς

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Από το ματς με τον Πλατανιά το Σάββατο ξεκινά το βαθμολογικό σαφάρι του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έχει στη σειρά 9 παιχνίδια με ομάδες του δικού του βεληνεκούς όπου μπορεί να μαζέψει βαθμούς εντός και εκτός έδρας. Μετά θα αρχίσουν τα δύσκολα καθώς υπάρχουν δύο απανωτά παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΑΕΚ.

Το πρώτο ματς στη Σούπερ Λίγκα θα διευθύνει στα Γιάννινα ο Πουλημάς

Ο Νίκος Πουλημάς από την Κέρκυρα ορίσθηκε διαιτητής στα Γιάννινα



Ο διαιτητής Νικόλαος Πουλημάς του συνδέσμου Κέρκυρας ορίσθηκε για το ματς του ΠΑΣ με τον Πλατανιά που θα γίνει το Σάββατο 24/9 και ώρα 16.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Βοηθοί του ορίσθηκαν οι Δημήτριος Ζησιμόπουλος, Τιμολέων Γεωργακόπουλος (Πειραιά). Τέταρτος διαιτητής ο Γεώργιος Κύζας (Δράμας) και παρατηρητής ο Σταύρος Φλότσιος (Βοιωτίας).

Ίδιο και σήμερα το απουσιολόγιο στον ΠΑΣ

Παραμένουν τα ίδια προβλήματα στον ΠΑΣ για το ματς με τον Πλατανιά



Δεν άλλαξαν τα δεδομένα στον ΠΑΣ αφού εκτός είναι οι τραυματίες Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ακόστα, Νικολιάς και ο τιμωρημένος Πασχαλάκης. Επιστρέφει ο Άντι Λίλα που εξέτισε την ποινή του. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Πτυχίο Νομικής και μεταγραφή στην Καρδίτσα ο Γιαννιώτης Κ. Ζδράβος

Στην Αναγέννηση Καρδίτσας θα αγωνισθεί φέτος ο Γιαννιώτης Κωνσταντίνος Ζδράβος


Ακόμα ένας παίκτης του Πανθρακικού που έφυγε το καλοκαίρι από την Κομοτηνή συμφώνησε με ομάδα της Β΄ Εθνικής και θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Χρήστο και Χριστίνα να ζήσετε ευτυχισμένοι

Παντρεύεται το Σάββατο ο Χρήστος Τσελιόπουλος με την εκλεκτή της καρδιάς του


Στο κλαμπ των παντρεμένων ετοιμάζεται να περάσει ο εκπαιδευτής τερματοφυλάκων του ΠΑΣ Γιάννινα Χρήστος Τσελιόπουλος καθώς το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 12.00 μεσημέρι στο Δημαρχείο Ιωαννίνων θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Χριστίνα Πλακούτση.

Οι ιστορίες με τις αποβολές τερματοφυλάκων του ΠΑΣ

Ο Λίσα αποβλήθηκε το 1977 στη Ριζούπολη γιατί χτύπησε τον Νίκο Καρούλια που ήταν αναπληρωματικός και έκανε ζέσταμα!

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ο 4ος  τερματοφύλακας στην ιστορία του ΠΑΣ που αποβλήθηκε (την περασμένη Κυριακή στο ματς με τον Παναθηναϊκό) σε επίσημο αγώνα, αφού είχαν προηγηθεί οι Νίκος Ζαφειρόπουλος, Αλέκος Ράντος και Εδουάρδο Λίσα.

Παρά τις απουσίες θα βρει τις λύσεις ο Πετράκης

Ένα στιγμιότυπο πριν αρχίσει το ματς στη Λεωφόρο. Φόντας Βρόσγος και Βασίλης Αλεξίου τα λένε με Μπέριο, Δώνη, Τζημόπουλο ενώ στο βάθος αριστερά ο Ζάιρο ακούει μουσική

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το κεφάλι του άρχισε να σπάει ο Γιάννης Πετράκης για να βρει τις καλύτερες λύσεις ώστε στο ματς του Σαββάτου με τον Πλατανιά να καλύψει τα κενά και να παραταχθεί ένα αξιόμαχο σύνολο που θα διεκδικήσει τη νίκη.

Πέντε απουσίες στην προπόνηση του ΠΑΣ

Πέντε απόντες είχε και σήμερα η προπόνηση του ΠΑΣ


Ασκήσεις συνεργασίας με τελειώματα και παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας μας. Οι Τζημόπουλος, Μιχαήλ και Νικολιάς συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα τους ενώ οι Ακόστα και Μαυροπάνος έκαναν θεραπεία.

10 και 15 ευρώ οι τιμές εισιτηρίων του αγώνα με τον Πλατανιά

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς που θα γίνει το Σάββατο στο στάδιο Ζωσιμάδες


H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι ξεκινάει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου (24.09, 16:00) κόντρα στον Πλατανιά.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Στον Εθνικό Φιλιππιάδας ο Γιάννης Ιωάννου

Μετά τον ΠΑΣ ο Εθνικός Φιλιππιάδας είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γιάννη Ιωάννου



Στον Εθνικό Φιλιππιάδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Ιωάννου που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τη μεταγραφή του Γιάννη Μπαλογιάννη ο Εθνικός Φιλιππιάδας προχώρησε στη δεύτερη προσθήκη μέσα σε ένα 24ωρο!

Για ενάμιση μήνα εκτός ο Νόε Ακόστα

Θλάση έπαθε ο Νόε Ακόστα και θα μείνει 1,5 μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης


Για ενάμιση μήνα περίπου θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Νόε Ακόστα καθώς στο ματς με τον Παναθηναϊκό έπαθε θλάση δευτέρου βαθμού. Για το ματς του Σαββάτου με τον Πλατανιά πλην του Ακόστα δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Πασχαλάκης, ενώ ερωτηματικό υπάρχει με τους Τζημόπουλο, Μιχαήλ που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Νικολιάς.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο για προπόνηση ο ΠΑΣ

Επέστρεψε από την Αθήνα και προπονήθηκε η ομάδα του ΠΑΣ


Σήμερα επέστρεψε από την Αθήνα η αποστολή του ΠΑΣ και από το αεροδρόμιο πήγε κατευθείαν για προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας οι οποίοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Γ. Πετράκης: Ένα λάθος ή μια κακή μέρα δεν χαλούν την εικόνα μας

Οι δηλώσεις από τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη


Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στάθηκε στην αποβολή του Πασχαλάκη που την χαρακτήρισε καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα.

Στραματσόνι: Είναι σημαντικό που επιστρέψαμε στις νίκες

Οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου


Ο Προπονητής του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου τόνισε και τα εξής: «Ξέρω πόσο σημαντικό ήταν να επιστρέψουμε στις νίκες και αυτό το γνώριζαν και οι ποδοσφαιριστές μου. Πολύ σημαντικό που καταφέραμε να πάρουμε την νίκη».

Όλα πήγαν στραβά για τον ΠΑΣ σήμερα στη Λεωφόρο

Ο ΠΑΣ έχασε με σκορ 4-0 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό


Όλα στραβά πήγαν σήμερα στη Λεωφόρο για τον ΠΑΣ που έχασε 4-0 από τον Παναθηναϊκό. Στην προθέρμανση αισθάνθηκε ενοχλήσεις σε τραυματισμό ο Τζημόπουλος και έτσι την τελευταία στιγμή έμεινε στον πάγκο και τη θέση του πήρε ο Κούτρης.