Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Στη Βέροια ο Βελλίδης, ακολουθούν Μπουκουβάλας και Σκόνδρας

Πρώην παίκτες του ΠΑΣ οδεύουν προς τη Βέροια. Η αρχή έγινε με τον Μάρκο Βελλίδη


Την πρώτη της φετινή μεταγραφή ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.Ο λόγος για τον έμπειρο γκολκίπερ Μάρκο Βελλίδη, για τον οποίο σας ενημερώσαμε σε παλαιότερα ρεπορτάζ μας, ενώ απο Δευτέρα αναμένονται οι ανακοινώσεις και των Απόστολου Σκόνδρα, Μιχάλη Μπουκουβάλα, για τους οποίου επίσης γράψαμε πρόσφατα.

Λόγω κρούσματος κορονοϊού, πάει για Δευτέρα το φιλικό με Ολυμπιακό

Αναβλήθηκε για τη Δευτέρα το φιλικό Ολυμπιακός - ΠΑΣ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη


Στα τεστ ανίχνευσης COVID-19 που έγιναν χθες Παρασκευή στον Ολυμπιακό, βρέθηκε θετικός νεαρός ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων, που τέθηκε σε απομόνωση, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Έτσι αναβλήθηκε το φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ήταν προγραμματισμένο για αύριο Κυριακή στις 19.00 .

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΡΕΤΡΟ: Δηλώσεις Κοσκωτά για ΠΑΣ, πριν αναλάβει τον Ολυμπιακό

Το δημοσίευμα του "Ηπειρωτικού Αγώνα" στις 2 Ιουνίου 1987 με τις δηλώσεις Κοσκωτά

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το καλοκαίρι του 1987 τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα υποβιβάστηκε από την Α’ Εθνική, οι μεγαλομέτοχοι Μήτσης και Γκλίναβος ήταν στα δικαστήρια για το ποιος έχει την πλειοψηφία των μετοχών, καθώς είχαν προγραμματιστεί εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΠΑΕ.

Μοντέζ, Εσπινόζα, Λιάκος σχολιάζουν τη συνέντευξη Γραμμενιάτη

Δεξιά ο θρυλικός Χουάν Μοντέζ σε βράβευση του Τσουκαλά ως MVP σε αγωνιστική του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ 1 2015-16

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τεράστια απήχηση είχε η συνέντευξη που έδωσε στον «Ηπειρωτικό Αγώνα» ο παλιός άσσος της χρυσής εποχής Τάκης Γραμμενιάτης. Όταν η συνέντευξη αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, ο Χουάν Μοντέζ, συγκινημένος  από την ανάγνωση και τα όσα είπε ο Γραμμενιάτης, έγραψε στο διαδίκτυο τα εξής:

Και στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα 5 αλλαγές

Το μέτρο για 5 αλλαγές και δήλωση 20 παικτών (αντί 18) στο φύλλο αγώνα επεκτάθηκε και στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα


Επεκτείνεται σε όλα τα πρωταθλήματα της νέας σεζόν το μέτρο των πέντε αλλαγών και τη δήλωσης 20 ποδοσφαιριστών στο φύλλο αγώνα, όπως αποφάσισε η Εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ. Το αίτημα είχε καταθέσει η Super League 1 και η ΕΠΟ έδωσε τη συγκατάθεσή της και μάλιστα το εφαρμόζει σε όλες τις επαγγελματικές και ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Νέα μεταγραφή με Πιλιάφα η Θύελλα Κατσικά

Μια ακόμη μεταγραφή για τη Θύελλα Κατσικά, που απέκτησε τον 21χρονο αμυντικό χαφ Σταύρο Πιλιάφα (φωτο)

Τα τελευταία χρόνια λόγω σπουδών αγωνίζονταν σε ομάδες της ΕΠΣ Λακωνίας. Ο Πιλιάφας στην ιστοσελίδα της Θύελλας δήλωσε τα εξής: «Γεννήθηκα στα Ιωάννινα στις 29/4/1999. Ξεκινώντας το ποδόσφαιρο σε πολύ μικρή ηλικία έχω περάσει σε όλα τα τμήματα υποδομών του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα αφού αποτελούσα παίκτης του ΠΑΣ για 10 χρόνια.

Παραμένει στις ακαδημίες του Απόλλωνα ο Κάκος

Ο παλιός άσσος του ΠΑΣ και από τους πιο πιστούς της ομάδας Γιώργος Κάκος θα συνεχίσει τη συνεργασία με την ακαδημία του Απόλλωνα Ιωαννίνων

Και τη νέα σεζόν προπονητής στην ακαδημία του Απόλλωνα Ιωαννίνων θα είναι ο παλιός άσσος του ΠΑΣ Γιώργος Κάκος.

Με Τσουκανέλη στον πάγκο συνεχίζει και τη νέα σεζόν ο ΑΓΣΙ

Ο Σοφοκλής Τσουκανέλης (φωτο) ανανέωσε τη συνεργασία για μια ακόμη σεζόν με την ομάδα μπάσκετ του ΑΓΣΙ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ 

Με τον Σοφοκλή Τσουκανέλη θα συνεχίσει στον πάγκο η ομάδα μπάσκετ του ΑΓΣ Ιωαννίνων, καθώς ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας.

Το φιλικό με Ολυμπιακό, οι μεταγραφές και η συνέχεια του ΠΑΣ

Ο Πανουργιάς (φωτο) θα αγωνιστεί και στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, δίδυμο με τον Κάργα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Κάτοικος Αθηνών εξακολουθεί να είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αύριο θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και στη συνέχεια θα επιστρέψει στα Γιάννινα.

Αναβλήθηκε για Τετάρτη το μπαράζ της Ξάνθης λόγω κορονοϊού

Για την ερχόμενη Τετάρτη 26 Αυγούστου αναβλήθηκε ο πρώτος αγώνας μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που επρόκειτο να γίνει σήμερα Σάββατο 22 Αυγούστου και ώρα 20.00 στα Πηγάδια. 


Η αναβολή γίνεται καθώς εντοπίσθηκε θετικό στον κορονοϊό μέλος της θρακικής ομάδας.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Ο ΠΑΣ έχασε 3-0 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο

Ο Ισραηλινός Αμίρ Αγκάγιεφ, που αποκτήθηκε προ ημερών σημείωσε το πρώτο γκολ του Ατρόμητου

Πιο έτοιμος και σε καλύτερη κατάσταση ο Ατρόμητος κέρδισε άνετα με σκορ 3-0 τον ΠΑΣ, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Περιστερίου.

Κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ

Διακόπηκε η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ στα Γιάννινα

ΠΗΓΗ: agon.gr (ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΖΕΛΕΤΑΣ)

Στη διακοπή της προετοιμασίας της στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων προχώρησε η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, καθώς αθλητής της  διαγνώστηκε θετικός σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Τάκης Γραμμενιάτης σε συνέντευξη που σπάει κόκαλα

Αριστερά ο Τάκης Γραμμενιάτης μιλά με τον Βαγγέλη Γυφτόπουλο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Συνέντευξη-ποταμός σήμερα στον «Ηπειρωτικό Αγώνα» με τον μεγάλο άσο της δεκαετίας του ’70 Τάκη Γραμμενιάτη. Εμβληματική φυσιογνωμία της χρυσής εποχής του μεγάλου «Άγιαξ της Ηπείρου».

Έστω και με ελλιπές ρόστερ, ενδιαφέρει τον Γιαννίκη το σημερινό φιλικό

Στο Περιστέρι το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο, σήμερα Πέμπτη 20/8 και ώρα 19.30

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς στις 19.30 θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Περιστερίου τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΣ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Γιάννη Κάργα

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο ΠΑΣ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Κάργα


Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα την απόκτηση του Γιάννη Κάργα, ο οποίος έμεινε τελικά ελεύθερος από τη Λέφσκι Σόφιας. Είναι η3η μεταγραφή μετά τους Μανώλη Σάλιακα (Λαμία) και Μάρβιν Πίρσμαν. Ο Κάργας είναι σέντερ μπακ, με αγωνιστική παρουσία στον ΠΑΣ και στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2018-19 στη Σούπερ Λίγκα. Η μεταγραφή είχε «κολλήσει» λόγω κάποιων διαδικαστικών θεμάτων με την προηγούμενη ομάδα του. Τελικά έπεσαν οι υπογραφές και ήρθε η μεσονύκτια ανακοίνωση!

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Την Κυριακή στου Ρέντη Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα

Στο γήπεδο του Ρέντη θα παίξουν την Κυριακή Ολυμπιακός και ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή 23 Αυγούστου και ώρα 19.30 στο γήπεδο του Ρέντη. Το φιλικό θα είναι προπονητικού χαρακτήρα και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Νικολιάς: Ευχαριστώ τη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ

Ο Νικολιάς όταν πρωτοήρθε στον ΠΑΣ από τον Ολυμπιακό Βόλου


Τις ευχαριστίες του προς την οικογένεια του ΠΑΣ εξέφρασε ο Αλέξανδρος Νικολιάς σε ανάρτησή του στο facebook. Το που θα συνεχίσει την καριέρα του θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα τόνισε:

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Ο Πέτρος Δρόσος επέστρεψε στον Α. Ο. Ανατολής

Ο Πέτρος Δρόσος στα γραφεία του Α. Ο. Ανατολής με τη φανέλα που τίμησε και στο παρελθόν. Αριστερά ο πρόεδρος Χρήστος Γέροντας


Μετά από δύο χρόνια απουσίας επέστρεψε στον Α. Ο. Ανατολής ο έμπειρος αμυντικός Πέτρος Δρόσος που έγραψε τα προηγούμενα χρόνια την δική του ιστορία στην ομάδα των Ποντίων. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε αρχικά στην Α. Ε. Μικρασιατών και την περασμένη σεζόν στον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά.

Λύση συμβολαίων με Νικολιά και Ζιούλη

Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΣ και ο Αλέξανδρος Νικολιάς (φωτο) όπως και ο Άγγελος Ζιούλης


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με μια λιτή ανακοίνωση κάνει γνωστό τη λύση συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Νικολιά και Άγγελο Ζιούλη. Για τον Νικολιά υπήρχαν δημοσιεύματα περί μετακόμισής του στη Λάρισα, αλλά επί του παρόντος αυτό δεν φαίνεται εφικτό. Η ουσία είναι ότι αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Στο φουλ και πάλι οι μηχανές του ΠΑΣ Γιάννινα

Στιγμιότυπο από τη σημερινή (16/8) προπόνηση τοιυ ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ


Μετά το ρεπό που έδωσε ο Αργύρης Γιαννίκης στη Γιορτή της Μεγαλόχαρης, σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ επέστρεψαν στο γήπεδο και ξεκίνησε η βδομαδιάτικη προετοιμασία. Στο πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, υπάρχει και το φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο γήπεδο Περιστερίου την ερχόμενη Πέμπτη 20 Αυγούστου.

Τρίτη εγγράφεται μέλος της Σούπερ Λιγκ 1 ο ΠΑΣ

Με την εγγραφή του ΠΑΣ ως μέλος του συνεταιρισμού να είναι ένα από τα θέματα, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη με τηλεδιάσκεψη ΔΣ της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 18/8/2020 στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στα Γιάννινα η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ για προετοιμασία

Στα Γιάννινα θα κάνει προετοιμασία από 17-23 Αυγούστου η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ και στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο


Η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε για τα Ιωάννινα, όπου και θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Η ΑΕΚ της νέας σεζόν θα «χτιστεί» στα Ιωάννινα, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να βάζει τις βάσεις στο Νέο Κλειστό της πόλης.

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Γιαννιώτης Γιώργος Βρακάς

Ο Γιαννιώτης άσσος Γιώργος Βρακάς επέστρεψε και πάλι στον ΠΑΟΚ


Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον νεαρό Γιώργο Βρακά… Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, δοκίμασε την τύχη του στην Ιταλία, όπου για δύο χρόνια βρέθηκε στις ακαδημίες της Νάπολι και εν τέλει γύρισε στον ΠΑΟΚ απ’ όπου είχε αποχωρήσει υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο αυτή τη φορά …

Ενδιαφέρον Παναχαϊκής για τον Απόστολο Σκόνδρα

Αριστερά ο Απόστολος Σκόνδρας σε αγώνα του ΠΑΣ κόντρα στην ΑΕΚ


Δυναμικά κινείται η Παναχαϊκή στο μεταγραφικό παζάρι και είναι αρκετά πιθανό η επόμενη κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ να αφορά τον Απόστολο Σκόνδρα.

Οδηγίες της ΓΓΑ σε αθλητές που επιστρέφουν από διακοπές

Ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΓΑ την περασμένη Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020


Μετά την τελευταία αύξηση των κρουσμάτων, κυρίως ανάμεσα σε άτομα νεαρής ηλικίας που επιστρέφουν από διακοπές, η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΥΕΕ-ΓΓΑ), εκτός των γενικών μέτρων για τον κορονοϊό, συνιστά:

Μεταγραφές και τεχνικός διευθυντής στο προσκήνιο του ΠΑΣ

Μια ιδιαίτερα κρίσιμη εβδομάδα ξεκινά από αύριο Δευτέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα


Με ρεπό πέρασαν στη Γιορτή της Μεγαλόχαρης οι παίκτες του ΠΑΣ μετά το ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης. Μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι, το τριήμερο που ακολούθησε βγήκε ξεκούραστα με ελαφρές προπονήσεις με τον γυμναστή Γιάννη Ντουρουντό.