Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Οπωσδήποτε νίκη για να μη μπλέξει σε περιπέτειες

Οπωσδήποτε νίκη θέλει αύριο ο ΠΑΣ στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανθρακικό

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στο ματς με τον Πανθρακικό έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους οι παίκτες και ο Γιάννης Πετράκης, θέλοντας οπωσδήποτε τη νίκη για να ανακάμψουν βαθμολογικά. Παράλληλα να ανεβεί και η ψυχολογία τους. Γιατί ο ΠΑΣ έχει να δει νίκη από τις 23 Σεπτεμβρίου (όταν κέρδισε τον Ατρόμητο 1-0 στα Γιάννινα) και έκτοτε έχει 3 ήττες, 1 ισοπαλία στο πρωτάθλημα και την προχτεσινή ισοπαλία 1-1 με το Γηραιό πάλι στα Γιάννινα. 

Χωρίς Τζάνη αλλά με Μελίσση ο Πανθρακικός

Η αποστολή του Πανθρακικού για τα Γιάννινα


Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την μια ακόμη σημαντική αναμέτρηση την Κυριακή (01/11) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης

Η αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Πανθρακικό


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Πανθρακικό (Κυριακή 1/11 ώρα 17:15 NOVA2) και ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε τους 19 παίκτες που πήρε στην αποστολή. Εκτός έμεινε ο Άντι Λίλα που δεν είναι ακόμα έτοιμος καίτοι χτες προπονήθηκε κανονικά. Εντάξει είναι ο Αλέξης Μιχαήλ. Απόντας είναι ο Μπέριος που έχει 4 κίτρινες κάρτες.

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Τα βλέμματα όλων στο ματς με τον Πανθρακικό

Στο πρόγραμμα προπονήσεων μπήκε πάλι ο Άντι Λίλα και από την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου θα κριθεί αν θα είναι στην αποστολή


Στον ΠΑΣ άφησαν πίσω το ματς κυπέλλου με τον Ηρακλή και βλέπουν το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό, που πρέπει οπωσδήποτε να σφραγιστεί με νίκη για την τοπική ομάδα. Σήμερα στο πρόγραμμα μπήκε και ο Άντι Λίλα, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα είναι στην αποστολή. Θα φανεί αύριο Σάββατο καθώς στις 11 θα γίνει η τελευταία προπόνηση.

Δυναμική παρουσία σε αγώνες ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων

Αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΙ σε μια αναμνηστική φωτογραφία στο Μαυροχώρι Καστοριάς


Δυναμικό «παρών» σε αγώνα Τριάθλου Οκτακώπων ο οποίος διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στη λίμνη της Καστοριάς έδωσε και φέτος ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων.
Τον αγώνα διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου σε συνεργασία με τοπικό σύλλογο αυτιστικών ατόμων και είχε κοινωνικό – φιλανθρωπικό σκοπό.

Οκτώ μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πήρε ο Πρωτέας

Αθλητές του Πρωτέα Ιωαννίνων με τον προπονητή Γιώργο Παπαδιώτη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 


Στην πόλη της Δράμας πραγματοποιήθηκε στις 23,24,25 Οκτωβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO Παμπαίδων - Παγκορασίδων και Παίδων – Κορασίδων για το 2015 . Ένα τριήμερο όπου Αθλητικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών σε αυτό το πρωτάθλημα με τους μικρούς σε ηλικία πρωταθλητές τους. Ένα τριήμερο γεμάτο με έντονο συναγωνισμό και με μεγάλη συμμετοχή αθλητών. Μία μεγάλη γιορτή για το όμορφο αυτό άθλημα.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Γ. Πετράκης: Ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπο τόνισε τα εξής: «Ήταν μια καλή ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έπαιξαν στα παιχνίδια πρωταθλήματος ή είχαν λίγα λεπτά συμμετοχής. Είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια των περισσότερων και δείχνουν ότι κάποιοι παίκτες μπορούν να μας βοηθήσουν στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Ευκαιρίες είχαμε εμείς όπως και ο Ηρακλής.

Ν. Παπαδόπουλος: Πήρα μηνύματα από τους νέους παίκτες

Οι δηλώσεις του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε και τα εξής: «Ο θεσμός του κυπέλλου μας ενδιαφέρει πολύ και πέρσι κάναμε μακρινό ταξίδι. Παρότι είχαμε αλλαγές στην ομάδα και είχα μια σκέψη μπορεί να μη έχει συνοχή λόγω του ότι οι παίκτες δεν έπαιξαν όλοι πολλά παιχνίδια μαζί, αλλά έγινε καλό ματς και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος.

Ισοπαλία 1-1 ο ΠΑΣ με Ηρακλή για το κύπελλο

Για το κύπελλο ΠΑΣ - Ηρακλής 1-1 στο στάδιο "Ζωσιμάδες"


Στην πρεμιέρα του κυπέλλου και στη φάση των "32" ΠΑΣ και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Επειδή οι αγώνες γίνονται σε όμιλο, το ποιός θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση θα κριθεί τα Χριστούγεννα όταν ολοκληρωθούν τα παιχνίδια. Καίτοι προηγήθηκε ο ΠΑΣ 1-0 με τον Τσάβεζ, ο Ηρακλής ισοφάρισε λίγα λεπτά αργότερα με τον Λουκίνα. Όπως ακριβώς έγινε και στο πρωτάθλημα. Μόνο που τότε το σκορ ήταν 2-2.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Ποιοι προπονητές δεν πρόλαβαν τη φετινή παρέλαση!

Αρκετοί προπονητές απολύθηκαν και δεν πρόλαβαν την φετινή παρέλαση για την επέτειο του "ΟΧΙ"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Συνηθίζουμε εδώ στα Γιάννινα να λέμε με διάθεση χιούμορ για τους προπονητές αν θα προλάβουν ή όχι την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και αν την προλάβουν είναι καλό σημάδι γι’ αυτούς!

Πριν από 8 χρόνια ο ΠΑΣ είχε αποκλείσει τον Ηρακλή

Ο Γιώργος Σαϊτιώτης (διακρίνεται στη μέση με Μπελά και Ντάσιο) είχε σφραγίσει την πρόκριση επί του Ηρακλή το 2007.


ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

ΠΑΣ και Ηρακλής είχαν συγκρουστεί για το θεσμό αυτό και τη σαιζόν 2006-2007,όταν ο ΠΑΣ βρισκόταν στη Β’ Εθνική και ο Γηραιός στη σούπερ λίγκα. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έβγαλε εκτός μάχης τον Ηρακλή με διπλούς αγώνες και προκρίθηκε στους «8» όπου στη συνέχεια απέκλεισε και τον Ολυμπιακό φτάνοντας στα ημιτελικά.

Πέρσι ο ΠΑΣ την πάτησε από τον Α. Ο. Χανίων

Στα πέναλτι μέσα στα Γιάννινα αποκλείστηκε πέρσι από τα Χανιά ο ΠΑΣ Γιάννινα και δεν πέρασε στους "8".


Πέρσι ο ΠΑΣ ξεκίνησε το θεσμό του κυπέλλου στον ίδιο όμιλο με Κέρκυρα, ΠΑΟΚ και Απόλλωνα Καλαμαριάς. Κέρδισε 1-0 την Κέρκυρα στα Γιάννινα, πήρε ισοπαλία 1-1 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και κέρδισε 2-1 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Παραπέμπεται ο επόπτης που μπέρδευε τα οφσάϊντ!

Ο επόπτης Αντώνης Δίπλαρης παραπέμπεται στην πειθαρχική επιτροπή


Σύμφωνα με το χτεσινό «ΦΩΣ» και το ρεπορτάζ του έγκριτου δημοσιογράφου Ανδρέα Σερεβέτα, ο β’ επόπτης του αγώνα ΠΑΣ - Αστέρα Τρίπολης Αντώνης Δίπλαρης του συνδέσμου Καρδίτσας, παραπέμπεται για τιμωρία στην πειθαρχική επιτροπή από τον παρατηρητή διαιτησίας Γεώργιο Λιόλιο του συνδέσμου Λάρισας.

Υποχρεωτικά στο κύπελλο δύο παίκτες κάτω των 19 ετών

Δύο παίκτες γεννηθέντες από 1-1-1996 και μετά πρέπει να είναι δηλωμένοι στην 18άδα στους αγώνες κυπέλλου


Επειδή αύριο ο ΠΑΣ ξεκινά τις φετινές υποχρεώσεις στο κύπελλο Ελλάδος και μάλιστα με ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή, να υπενθυμίσουμε και ένα περιορισμό που έχουν οι ομάδες Α’ και Β’ Εθνικής, να έχουν δύο παίκτες δηλωμένους στην 18άδα (δεν είναι υποχρεωτικό να αγωνίζονται) ηλικίας κάτω των 19 ετών.

Ισχύουν τα διαρκείας μέχρι τα προημιτελικά του κυπέλλου

Ισχύουν τα διαρκείας στο παιχνίδι κυπέλλου ΠΑΣ - Ηρακλής


Για το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ.  Όπως το ίδιο θα γίνει και στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής με τον Πανθρακικό. Έγινε γνωστό από την ΠΑΕ ότι ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας στο κύπελλο μέχρι τη φάση των «8».

Νίκη και ήττα στο Αγρίνιο οι ομάδες νέων του ΠΑΣ

Νίκη της Κ-17 και ήττα της Κ-15 του ΠΑΣ στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό


Για το πρωτάθλημα σούπερ λίγκα Κ-17 ο ΠΑΣ πέτυχε σημαντική νίκη με σκορ 2-1 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού. Ο ΠΑΣ βρέθηκε να χάνει από το 3ο λεπτό όταν ο Παναιτωλικός έκανε το 1-0 με κεφαλιά του Μπακογιάννη.

Χωρίς 4 παίκτες ήρθε στα Γιάννινα ο Γηραιός

Με 20 παίκτες στην αποστολή έφτασε στα Γιάννινα ο Ηρακλής


Η προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό ματς ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας με τους τιμωρημένους Περόνε, Μπαρτολίνι να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Πως θα γίνει η φάση των "32" στο κύπελλο

Από κάθε όμιλο θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες για τους "16"


Στη μάχη του κυπέλλου ρίχνεται ο ΠΑΣ καθώς αύριο Πέμπτη (29/10) θα υποδεχτεί στα Γιάννινα τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30 με απευθείας μετάδοση από το συνδρομητικό κανάλι OTE sport 3 HD.  Λίγες μέρες μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος που έληξε ισόπαλο 2-2 , οι δύο ιστορικές ομάδες θα αναμετρηθούν και αύριο βράδυ στους «Ζωσιμάδες».

Με νίκη ο ΠΑΣ βάζει πλώρη για πρόκριση

Φάση από τον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος που έληξε ισόπαλος 2-2


Τη νίκη και μόνο αυτή θα επιδιώξει ο ΠΑΣ στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ηρακλή για τη φάση των «32» του κυπέλλου Ελλάδος. Επειδή και ο Ηρακλής έφτασε διψασμένος για να διεκδικήσει τη νίκη, ο «Άγιαξ» δεν θα σηκώσει λευκή πετσέτα για να επικεντρώσει το βάρος μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά θα παλέψει και αυτός για την πρόκριση.

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Με ψηλά το κεφάλι συνεχίζει απτόητος ο ΠΑΣ

Μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στον ΠΑΣ προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους


Στον ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να ανασυγκροτηθούν, χωρίς να τους βάλει από κάτω η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης (2-1), ούτε και το γεγονός ότι στα τελευταία 4 παιχνίδια η Γιαννιώτικη ομάδα έχει 3 ήττες και 1 ισοπαλία.

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Στο χάντ μπολ ο Α.Ο. Ιωαννίνων έχασε από την Πυλαία

Έχασε στο χαντ μπολ ο Α. Ο. Ιωαννίνων για το πρωτάθλημα Α2 κατηγορίας


Η έλλειψη συγκέντρωσης και τα πολλά νεύρα των παικτών του ΑΟΙ, σε συνδυασμό με τα αρκετά λάθη της διαιτησίας, ήταν ως επί το πλείστον οι αιτίες που το απόγευμα του Σαββάτου έφεραν την ήττα για την ομάδα των Κ. Χαρίση και Δ. Μανίκη, στη δεύτερη αγωνιστική της Α2 κατηγορίας του πρωταθλήματος Χάντμπολ.

Γενική είσοδος 10 ευρώ με Ηρακλή και Πανθρακικό

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι στα ματς με Ηρακλή την Πέμπτη και Πανθρακικό την Κυριακή θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ξεκινάει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες με τον Ηρακλή (29/10) και τον Πανθρακικό (1/11) για τους οποίους θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ.
Από σήμερα Δευτέρα (26/10) έως και την Παρασκευή (30/10) το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων θα είναι ανοιχτό από τις 10:00 έως τις 17:00 ενώ το Σάββατο (31/10) από τις 10:00 έως τις 14:00.

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Το βίντεο δείχνει πέναλτι στον Τσάβεζ και οφσάϊντ το 2ο γκολ του Γιάννου

Η φάση του πέναλτι από το βίντεο της NOVA όπου φαίνεται καθαρά πως ο Ιγκλέσιας με τα δύο πόδια του ανέτρεψε τον Τσάβεζ και τον σήκωσε στον αέρα


Στις αποψινές Κυριακάτικες αθλητικές εκπομπές φάνηκαν κάποιες καίριες φάσεις που αδικήθηκε κατάφωρα ο ΠΑΣ από το ν διαιτητή Στυλιαρά. Φάσεις που δια γυμνού οφθαλμού στο γήπεδο δεν φαινόταν καθαρά, αλλά από την ανάλυση των βίντεο και τα ριπλέι που είδαμε στις αθλητικές εκπομπές της ΕΡΤ, του ΣΚΑΙ και της NOVA φαίνονται κάποια σοβαρά λάθη του Στυλιαρά και του επόπτη Διπλάρη.

Ο ΠΑΣ Ατρόμητος συγχαίρει την ομάδα παίδων

Τις σημαντικές επιτυχίες της ομάδας παόιδων επισημαίνει με δελτίο Τύπου ο ΠΑΣ Ατρόμητος Ιωαννίνων


Για το πρωτάθλημα παίδων ο Ατρόμητος κέρδισε 5-1  τον Α. Ο. Ιωαννίνων. Σε δελτίο Τύπου του Ατρόμητου αναφέρονται τα εξής:  Μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα Παίδων του Ατρομήτου ενάντια στην ομάδα του Α.Ο. Ιωαννίνων με τελικό σκορ 5-1. Τα παιδιά έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό φάνηκε και αποτυπώθηκε στο τελικό σκορ! Μπράβο παιδιά!!

Στη 10η θέση ο ΠΑΣ, ενώ έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα

Στον αγώνα κατά της βίας ήταν αφιερωμένη η σημερινή 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος


Η 8η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός που έληξε πριν από λίγο στην Τούμπα. Ο ΠΑΣ είναι στην 10η θέση με 8 βαθμούς παρέα με Πλατανιά, Παναιτωλικό, Skoda Ξάνθη, αφού έβγαλε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ. Βέροια (εκτός), ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης (εντός).

Αλλαγές με Ηρακλή την Πέμπτη ετοιμάζει ο Πετράκης

Αλλαγές στο ματς κυπέλλου με τον Ηρακλή ια κάνει ο Γιάννης Πετράκης


Αλλαγές στην ενδεκάδα του ΠΑΣ που θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου τον Ηρακλή στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για το κύπελλο Ελλάδος ανήγγειλε ο προπονητής Γιάννης Πετράκης. Σε τι βάθος θα είναι αυτές οι αλλαγές, θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις που θα δοκιμάσει σχήματα στο ματς κυπέλλου.

Δώδεκα ράμματα στο κεφάλι του Αλέξη Μιχαήλ

Τραυματίας είναι ο αρχηγός του ΠΑΣ Αλέξης Μιχαήλ.


Δώδεκα ράμματα τοποθετήθηκαν στο ιατρείο του γηπέδου στο κεφάλι του Αλέξη Μιχαήλ σε μια σύγκρουση με τον επιθετικό του Αστέρα Απόστολο Γιάννου που ανακηρύχτηκε και MVP του αγώνα λόγω των 2 τερμάτων που σημείωσε.

Ο Πετράκης ανέλυσε το τι συμβαίνει στον ΠΑΣ

Ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Μπάμπη Καρβέλη


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου ανέλυσε την εικόνα του αγώνα αλλά και απάντησε αναλυτικά και με λεπτομέρειες στην κλασική ερώτηση γιατί ο ΠΑΣ δέχτηκε τόσα γκολ μέχρι τώρα. Ο Κρητικός τεχνικός τόνισε τα εξής: «Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη και προσπάθησαν γι’ αυτό. Ήταν ένα παιχνίδι όχι ποιοτικό αλλά ενδιαφέρον.

Βεργέτης: Ήταν σπουδαία η νίκη στα Γιάννινα

Οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάϊκος Βεργέτης


Αρκετά χαρούμενος ήταν ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης, αφού μια ήττα στα Γιάννινα θα έφερνε και αυτόν σε δύσκολη θέση. Τελικά η ομάδα του νίκησε με 2-1 και όλα είναι καλά. Σε δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου τόνισε και τα εξής:

Νίκη του Αστέρα με δύο γκολ του Γιάννου

ΠΑΣ - Αστέρας Τρίπολης 1-2 στο στάδιο Ζωσιμάδες


Δυστυχώς ο ΠΑΣ δεν τα κατάφερε και έχασε 2-1 στα Γιάννινα από τον Αστέρα Τρίπολης, Παρότι από το 3' άνοιξε πρώτος το σκορ με το Μανιά, δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ ή να πετύχε και ένα δεύτερο γκολ, με συνέπεια ο Αστέρας να κάνει την ανατροπή καθώς στο 38' ισοφάρισε με πέναλτι του Γιάννου και στο 81' πέτυχε το 2ο γκολ πάλι με τον ίδιο παίκτη.