Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Αξιόμαχη ομάδα για το Αγρίνιο ετοιμάζει ο Γιαννίκης

Στιγμιότυπο από το νικηφόρο φιλικό που έδωσε το καλοκαίρι ο ΠΑΣ στο Αγρίνιο


Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό που θα γίνει την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και ώρα 19.30 στο Αγρίνιο για την 21η αγωνιστική.

Ομάδα των μεγάλων αντιθέσεων ο ΠΑΣ Γιάννινα

Οι παίκτες του ΠΑΣ πανηγυρίζουν τη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου, ενώ την Κυριακή έχασαν στα Γιάννινα

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

Βαρύ αγωνιστικό φορτίο έβγαλε μέσα στον Ιανουάριο ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έδωσε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου, εκ των οποίων τα πέντε στα Γιάννινα.

Υπάρχει προϊστορία με Παναθηναϊκό στο Κύπελλο

Με τον Παναθηναϊκό κληρώθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο Ελλάδος


Με τον Παναθηναϊκό κληρώθηκε στο Κύπελλο ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Με τους «πράσινους» υπάρχει προϊστορία στο Κύπελλο, καθώς έγιναν αρκετοί αγώνες στο παρελθόν στα Γιάννινα και στη Λεωφόρο.

Με ανεβασμένη ψυχολογία για νίκη στο Αγρίνιο ο "Άγιαξ"

Όπως στο Περιστέρι, έτσι και στο Αγρίνιο θα πάει ο "Άγιαξ της Ηπείρου"


Από το ναδίρ στο ζενίθ και πάλι η ψυχολογία του ΠΑΣ μετά τη νίκη- πρόκριση με σκορ 3-2 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Από την ίδια ομάδα ο ΠΑΣ είχε χάσει την Κυριακή στα Γιάννινα με σκορ 1-0, κάτι που δεν άρεσε σε κανέναν, καθώς η τοπική ομάδα προέρχονταν από νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ με σκορ 2-0.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Νέα στοιχεία για την ιστορία του σταδίου "Ζωσιμάδες"

Τι αναφέρει ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιωαννιτών Στέφανος Ζούμπας

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η έρευνα για την 90χρονη ιστορία του σταδίου «Ζωσιμάδες» που δημοσιεύτηκε την περασμένη Τετάρτη στη στήλη μας είχε μεγάλη απήχηση στα Γιάννινα.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: Θα ακούει ΠΑΣ και θα φεύγει μακριά ο Ατρόμητος!

Φοβερή η προϊστορία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο


Ο ΠΑΣ έχει φοβερή παράδοση στο Κύπελλο με τον Ατρόμητο, κάτι που αποδείχθηκε και σήμερα με την εμφατική νίκη με σκορ 3-2. Ήταν η ρεβάνς του πρώτου αγώνα που είχε γίνει στα Γιάννινα στις 21 Ιανουαρίου και έληξε με σκορ 2-2.

Παρασκευή θα μάθει τον αντίπαλό του ο ΠΑΣ

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την κλήρωση της προημιτελικής φάσης


Σήμερα εξασφάλισαν την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας οι ομάδες ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ. Αύριο θα γίνουν οι αγώνες Αστέρας Τρίπολης – Αρης, Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ, ΟΦΗ – Βόλος. Παναθηναϊκός και Λαμία προκρίθηκαν άνευ αγώνος.

Λίγες κουβέντες γεμάτες πίκρα από τον Κάναντι

Τι δήλωσε ο προπονητής του Ατρόμητου Νταμίρ Κάναντι


Δεν είχε όρεξη για πολλές κουβέντες ο προπονητής του Ατρόμητου Νταμίρ Κάναντι. Το χαστούκι του ΠΑΣ ήταν πολύ δυνατό και από τον ίδιο. Αρκέστηκε να πει τα εξής: «Δεν ήμασταν στο γήπεδο για 20 λεπτά. Για αυτό δεχθήκαμε και τρία γκολ, ήμασταν πολύ παθητικοί στο παιχνίδι μας.

Γιαννίκης: Δεν άλλαξε ο ΠΑΣ, το γήπεδο άλλαξε!

Οι δηλώσεις του Αργύρη Γιαννίκη στο γήπεδο Περιστερίου


Ο προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης, όταν ρωτήθηκε τι άλλαξε και η ομάδα του απέδωσε τόσο καλό ποδόσφαιρο έχοντας εύκολο απόγευμα, δήλωσε: «Όχι δεν ήταν εύκολο απόγευμα. Ο Ατρόμητος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, είχαμε καλούς συνδυασμούς, προηγηθήκαμε γρήγορα 3-0, θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα τέρματα.

Στο πρώτο τέταρτο καθάρισε την πρόκριση

Ο ΠΑΣ πέρασε σαν σίφουνας από το Περιστέρι κερδίζοντας 3-2 τον Ατρόμητο


Τρία γκολ σε 13 λεπτά. Στις πρώτες τρεις τελικές προσπάθειες. Σαν η εστία του Ατρόμητου να ήταν ο ωκεανός και οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα να πετούσαν βότσαλα σε αυτόν.

Το 2-2 μεταξύ Περιστεριωτών και Ηπειρωτών από το πρώτο παιχνίδι στους Ζωσιμάδες άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό στην Αθήνα.

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Ένα παιχνίδι τελείωσε, άλλο ξαναρχίζει με Ατρόμητο!

Στιγμιότυπο από το ματς πρωταθλήματος Ατρόμητος - ΠΑΣ 0-2


Ένα ματς τελείωσε του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο, άλλο θα ξαναρχίσει, αφού αύριο στις 3 το μεσημέρι θα γίνει στο γήπεδο Περιστερίου το επαναληπτικό παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος. Το πρώτο παιχνίδι για την φάση των «16» είχε γίνει στις 21 Ιανουαρίου στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.

Άφησε και κάποιους παίκτες στα Γιάννινα για ξεκούραση

Αύριο μεσημέρι το παιχνίδι Κυπέλλου Ατρόμητος - ΠΑΣ στο Περιστέρι


Για την Αθήνα αναχώρησε ο ΠΑΣ καθώς αύριο Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου και ώρα 15.00 θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο γήπεδο Περιστερίου. Είναι η ρεβάνς του πρώτου αγώνα που έγινε στα Γιάννινα και έληξε ισόπαλος 2-2.

Παίκτης και επίσημα του ΠΑΣ ο Αλέξης Τριάδης

Ανακοίνωση του ΠΑΣ για την απόκτηση του Αλέξη Τριάδη


Και επίσημα παίκτης του ΠΑΣ είναι ο 23χρονος Αλέξης Τριάδης. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από ομάδες νέων της Γερμανίας (Φρανκφούρτη, Όφενμπαχ) και τελευταία ήταν στην Ούκλα της Αμερικής όπου βρισκόταν για σπουδές. Είναι η τρίτη μεταγραφή του χειμώνα, μετά τους Μιλιντσεάνου και Λοντίγκιν. Ο Τριάδης είναι μεσοεπιθετικός.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Γιαννίκης: «Είναι θάνατος όταν τρως πρώτος γκολ σε τέτοιο γήπεδο»

Τι δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης


Ολιγόλογος ήταν στις δηλώσεις ο προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης. Συγκεκριμένα τόνισε: «Σίγουρα όταν στο πρώτο λάθος μένεις πίσω στο σκορ, αυτό είναι θάνατος και ειδικά όταν παίζεις σε δύσκολο τερέν λόγω καιρικών συνθηκών. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο βγάλαμε φάσεις, πήγαμε για γκολ.

Το γρήγορο γκολ του Ατρόμητου έκρινε το παιχνίδι

Επέμβαση Λοντίγκιν σε εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες


Το γκολ στο 5’ του Αγκάγεφ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη με σκορ 1-0 στον Ατρόμητο, στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, που ήταν πραγματικά χωράφι, το γρήγορο αυτό γκολ βοήθησε πολύ την ομάδα του Περιστερίου, να πετύχει τον στόχο της.