Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΠΑΣ τα δοκάρια, η Ξάνθη τη νίκη

Στιγμιότυπο από τον αγώνα νέων Κ-20 ΠΑΣ - Skoda Ξάνθη 0-1 


Για το πρωτάθλημα νέων Κ-20 της σούπερ λίγκα ο ΠΑΣ έχασε 1-0 από τη Skoda Ξάνθη το πρωί στο ΠΕΑΚΙ. Το γκολ που έκρινε την έκβαση του ματς σημειώθηκε στο 51’ όταν σε σέντρα του Λαζαρίδη ο Κώστας των ακριτών με κεφαλιά βρήκε στόχο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ.

Εκτός αποστολής ο Ναδάλες, όπως και οι Τσάβεζ, Ίλιτς

Δεν παίζει με την Ξάνθη και ο Νταβίντ Ναδάλες λόγω τραυματισμού


Ο Νταβίντ Ναδάλες ήταν το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον ΠΑΣ, καθώς ένιωσε τράβηγμα στο δικέφαλο και έτσι έμεινε εκτός αποστολής όπως και οι Τσάβεζ, Ίλιτς. Η προετοιμασία για το αυριανό ματς με τη Skoda Ξάνθη ολοκληρώθηκε το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ.

Η Α. Ε. Καραϊσκάκης θέλει τον κόσμο στο πλευρό της

Κάλεσμα της Α. Ε. Καραϊσκάκης στους Αρτινούς φιλάθλους


Μετά τη σημαντική νίκη με 2-0 μέσα στην Αγιά που σημείωσε την περασμένη Τετάρτη, η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας ξαναγύρισε πάλι στις επιτυχίες. Όπως δείχνουν τα πράγματα η μάχη για την άνοδο στη Β’ Εθνική θα δοθεί μεταξύ της Α. Ε. Καραϊσκάκης και του Αιγινιακού. Αύριο Κυριακή στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων η Α. Ε. Καραϊσκάκης υποδέχεται τον Ρήγα Φεραίο Βελεστίνου. Από τη διοίκηση γίνεται κάλεσμα στους Αρτινούς φιλάθλους να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή.

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Δίψα για νίκη την Κυριακή υπάρχει στον ΠΑΣ

Ο Τσάβεζ θα απουσιάσει, ο Σαπαλίδης θα είναι στη μάχη της Κυριακής


Με μια προπόνηση που έγινε στις 11 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με την Ξάνθη. Αύριο (Σάββατο) πρωί ο Γιάννης Πετράκης θα βάλει τις τελευταίες πινελιές στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Τραυματίες είναι οι Τσάβεζ, Ίλιτς, Ιωάννου που δεν υπολογίζονται την Κυριακή. Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Νίκος Καρανίκας και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Στο ΠΕΑΚΙ προπονήθηκε το απόγευμα η Ξάνθη

Στα Γιάννινα είναι από σήμερα η Ξάνθη και προπονήθηκε στο ΠΕΑΚΙ


Στα Γιάννινα βρίσκεται από σήμερα η αποστολή της Ξάνθης για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ. Οι ακρίτες χτες συνέτριψαν με σκορ 5-0 τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα, σε ένα παιχνίδι χωρίς ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες είχαν αποκλειστεί.

Οι ποινές που επέβαλε σε σωματεία και παράγοντες η ΕΠΣΗΠ

Οι αποφάσεις που έλαβε η πειθαρχική ποινή της ΕΠΣΗΠ


Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως στην συνεδρίασή της την 17/12/2015 έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Δημοσιογράφοι και διαιτητές για κοινωνικό σκοπό (Video)

Αναμνηστική φωτογραφία πριν από τον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα

ΠΗΓΗ: super-fm.gr

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας αλλιώτικος από τους άλλους διεξήχθη την Πέμπτη το μεσημέρι στην ΕΠΣΗΠ. Αγώνας προσφοράς και αλληλεγγύης προς τα παιδιά της Κιβωτού του κόσμου της Πωγωνιανής, από τους δημοσιογράφους και τους διαιτητής του συνδέσμου Ηπείρου.

Πότε παίζουν κύπελλο ο ΠΑΣ και ο Παναθηναϊκός

Με τον Παναθηναϊκό κληρώθηκε στο κύπελλο ο ΠΑΣ


Με τον Παναθηναϊκό κληρώθηκε στην 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΣ. Οι αγώνες θα είναι διπλοί . Το ματς στα Γιάννινα θα γίνει σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΟ από 5 έως 7 Ιανουαρίου, δηλαδή μετά το ματς με τη Βέροια στα Γιάννινα και πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ο Σπάθας ρέφερι στο ματς με Ξάνθη

Ο Ηλίας Σπάθας θα διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ - Skoda Ξάνθη την Κυριακή στα Γιάννινα


Ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – Skoda Ξάνθη που θα γίνει την Κυριακή στις 17:15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Βοηθοί του ορίστηκαν οι Στυλιανός Τσολάκης (Αθηνών), Νικόλαος Καραϊσαρίδης (Πιερίας).

Μπήκε ο Κοζορώνης, απόντες οι υπόλοιποι τρεις

Ο Βαλάντης Κοζορώνης (φωτο) μπήκε από σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων



Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μπήκε από σήμερα ο Βαλάντης Κοζορώνης και έτσι θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το ματς με τη Βέροια. Απόντες ήταν οι Τσάβεζ, Ιωάννου, Ίλιτς. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Με αγωνιστικά παιχνίδια υποομαδικής και ομαδικής τακτικής συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη.

Προσπάθεια για να προλάβει τη Βέροια κάνει ο Ίλιτς

Ο Μπράνα Ίλιτς (που διακρίνεται στο στιγμιότυπο με τον Γιάννη Πετράκη) κάνει προσπάθειες για να προλάβει το ματς με τη Βέροια 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Εκτός από τον Κριστιάν Τσάβεζ που έκανε εγχείρηση μηνίσκου και θα επιστρέψει τέλος Γενάρη, ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Μπράνα Ίλιτς για το ματς της Κυριακής με την Skoda Ξάνθη στα Γιάννινα.

Το κοινόβιο της Εθνικής και η μάχη της Τσιάβου

Η Αμαλία Τσιάβου είναι υποψήφια σε διαγωνισμό για την ανάδειξη της κορυφαίας αθλήτριας του 2015


Με ενισχυμένη παρουσία από πλευράς του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά το τελευταίο φετινό προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας.
Απ’ τα τέλη του περασμένου μήνα προπονούνται με την Εθνική στον Σχινιά ο Γιάννης Τσίλης, ο Γιώργος Τζιάλλας και ο Στέφανος Ντούσκος.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Κέρδισε μόνο τις εμπειρίες ο Α.Ο. Ιωαννίνων

Στιγμιότυπο από τον αγώνα κυπέλλου χαντ μπολ Α. Ο. Ιωαννίνων - Ποσειδών Λουτρακίου 21-34


Την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν μια από τις καλύτερες ομάδες της Α1 κατηγορίας, και παράλληλα να αποκτήσουν εμπειρίες απέναντι σε ομάδα που έχει αγωνιστεί και στα ευρωπαϊκά γήπεδα του Χάντμπολ, είχαν το απόγευμα της Τετάρτης οι παίκτες του ΑΟΙ.

Τέσσερις απόντες στην προπόνηση του ΠΑΣ

Με απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη στα Γιάννινα


Με τέσσερις απόντες ήταν η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ που έγινε στις 12 το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ. Εκτός του Τσάβεζ που έκανε εγχείρηση μηνίσκου, από την προπόνηση απουσίασαν και οι Ίλιτς, Κοζορώνης και Ιωάννου.

Η κυκλοφορία των εισιτηρίων για το ματς με Ξάνθη

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα με την Ξάνθη που θα γίνει την Κυριακή στο στάδιο Ζωσιμάδες


Ξεκινά από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην Ξάνθη. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ καθημερινά από τις 10:00 έως τις 17:00 και από τη μπουτίκ ώρες και μέρες λειτουργίας καταστημάτων.

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΝΟΙ τίμησε τη μνήμη του Σωτήρη Στάμου

Ο αείμνηστος πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Σωτήρης Στάμος


Τον άνθρωπο που με το όραμα, το πάθος και τη δουλειά του συνέβαλε τα μέγιστα στη «γιγάντωση» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, οδηγώντας τον στη μακρά περίοδο των μεγάλων αθλητικών επιτυχιών εντός κι εκτός συνόρων, η οποία συνεχίζεται, τίμησε αυτές τις ημέρες ο Ν.Ο.Ι..

Τι είπαν στη συνέντευξη Τύπου Πετράκης και Θεοδοσιάδης

Γιάννης Πετράκης και Σάκης Θεοδοσιάδης στην κοινή συνέντευξη Τύπου (ΦΩΤΟ karditsasportiva.gr)


Στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι προπονητές των δύο ομάδων Σάκης Θεοδοσιάδης και Γιάννης Πετράκης τόνισαν τα εξής:

Μέτρια εμφάνιση και πρόκριση στους "16" ο ΠΑΣ

Οι παίκτες με τους διαιτητές στο ξεκίνημα του αγώνα (ΦΩΤΟ karditsalive.net)


Στην επόμενη φάση, δηλαδή στους «16» του κυπέλλου Ελλάδος πέρασε ο ΠΑΣ, καθώς η ισοπαλία 0-0 που έφερε στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση του αρκεί για τον στόχο που είχε. Την ίδια ώρα ο Ηρακλής κέρδισε 2-0 τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι εξασφαλίζοντας και αυτός την πρόκριση. Ο Γιάννης Πετράκης έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν είναι βασικοί στο πρωτάθλημα, έχοντας το μυαλό και στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη.

Και στην Καρδίτσα με σοβαρότητα θα παίξει ο ΠΑΣ

Το εθνικό στάδιο Καρδίτσας στο οποίο θα παίξει σήμερα ο ΠΑΣ με την Αναγέννηση

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τη νίκη πρόκριση θα διεκδικήσει ο ΠΑΣ στο σημερινό παιχνίδι που θα δώσει στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο Καρδίτσας και θα μεταδοθεί από το κανάλι OTE sport 2 HD.

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Πρωτοβουλία της σούπερ λιγκ για να βρεθεί λύση

Ανακοίνωση της σούπερ λίγκα για την απεργία των παικτών


Η σούπερ λίγκ με ανακοίνωσή της καλεί σε διάλογο τις εμπλεκόμενες πλευρές για τη δημιουργία του εγγυοδοτικού ταμείου των παικτών, ώστε να υπάρξει λύση και να συνεχιστούν ομαλά οι αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος, χωρίς απεργία των παικτών.


Ο Κύζας στον αγώνα κυπέλλου με την Αναγέννηση

Ο Γιώργος Κύζας ρέφερι στον αγώνα Καρδίτσα - ΠΑΣ


Διαιτητής του αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΣ ορίστηκε ο Γεώργιος Κύζας του συνδέσμου Δράμας με βοηθούς τους Ιωάννη Σίπκα (Πέλλας), Δημήτριο Νατσιόπουλο (Μακεδονίας).

Στην Καρδίτσα ο ΠΑΣ με όλους τους διαθέσιμους παίκτες

Μετά από απουσία 4 αγωνιστικών επιστρέφει στην ομάδα ο Αλέξης Μιχαήλ


Κανονικά ταξίδεψε για την Καρδίτσα η αποστολή του ΠΑΣ καθώς αύριο Τρίτη (15/12) και ώρα 15:00 θα αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ίλιτς, Τσάβεζ και οι Ακόστα, Μπέριος για να ξεκουραστούν. Επιστρέφουν οι Ναδάλες, Μιχαήλ, Λίλα.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Επιστρέφει απόψε και αύριο φεύγει για Καρδίτσα ο ΠΑΣ

Στην Κρήτη προπονήθηκε σήμερα ο ΠΑΣ και αύριο αναχωρεί για την Καρδίτσα


Απόψε θα γυρίσει στα Γιάννινα μέσω Θεσσαλονίκης ο ΠΑΣ, αύριο (Δευτέρα) θα προπονηθεί στο ΠΕΑΚΙ και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Καρδίτσα, αφού την Τρίτη στις 15:00 θα γίνει το παιχνίδι κυπέλλου με την τοπική Αναγέννηση.

Επέμβαση μηνίσκου στον Τσάβεζ. Περαστικά Κριστιάν, να γυρίσεις σιδερένιος

Χειρουργήθηκε στην Αθήνα ο Κριστιάν Τσάβεζ και μετά τα μέσα Ιανουαρίου θα επιστρέψει στα γήπεδα



Δεν απέφυγε τελικά το νυστέρι ο Κριστιάν Τσάβεζ , καθώς είχε ρήξη έξω μηνίσκου από το ματς με τον Αχαρναϊκό. Στο νοσοκομείο Metropolitan στην Αθήνα χειρουργήθηκε από τον ορθοπεδικό γιατρό της ομάδας Σταύρο Ριστάνη και από τον γιατρό κ. Αναστάσιο Τόκη. Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ο Τσάβεζ χειρουργήθηκε με επιτυχία και θα επιστρέψει ένα μήνα μετά στους αγωνιστικούς χώρους.