Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Πρώτη φορά θα κάνει πρεμιέρα στην Τούμπα

Για πρώτη φορά ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κάνει πρεμιέρα πρωταθλήματος στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. 

Ξανασυναντήθηκαν σε πρεμιέρα πρωταθλήματος Α’ Εθνικής, αλλά στο στάδιο «Ζωσιμάδες» την αγωνιστική σεζόν 1981-82. Το ματς αυτό είχε λήξει ισόπαλο 0-0. Αυτά για την Ιστορία. Στο κυανόλευκο στρατόπεδο δεν έκαναν κανέναν σχολιασμό για την κλήρωση, καθώς συνηθίζεται να λέγεται ότι όλοι θα παίξουν με όλους και το ζητούμενο είναι η καλή προετοιμασία της ομάδας και όχι ποια θα είναι η σειρά των αγώνων.

Ανακοίνωση του ΠΑΣ για τα τμήματα υποδομής

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της ευχαριστεί αθλητικό κέντρο της περιοχής που φιλοξενούσε τις ομάδες νέων και επισημοποιεί την ανανέωση συνεργασίας με τις ακαδημίες του Άτλαντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓIANNINA 1966 ευχαριστεί το αθλητικό κέντρο Epirus Sport and Health Center για την παραχώρηση των χώρων του ως προπονητικό κέντρο των τμημάτων υποδομής επί τέσσερα συναπτά έτη.

Οκτώ χρόνια χωρίς τον Χριστόφορο Παπαδόπουλο

Μία από τις πολλές συνεντεύξεις που έδωσε ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος (δεξιά) στον Βαγγέλη Γυφτόπουλο 

Το περασμένο Σάββατο 24 Ιουλίου, συμπληρώθηκαν οκτώ χρόνια από τον θάνατο του Χριστόφορου Παπαδόπουλου, εκ των ιστορικών προέδρων του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στοίχημα διαρκείας οι μεταγραφές στον “Άγιαξ”

Η μάχη της παραμονής θα είναι δύσκολη τη νέα σεζόν και ο ΠΑΣ θα πρέπει να ετοιμαστεί κατάλληλα σε όλους τους τομείς 

Στη βάση του επέστρεψε την Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από ένα δεκαήμερο προπονήσεων στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας. Καθώς μπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, θέλουν στην ομάδα μέχρι αρχές Αυγούστου να έχουν ολοκληρωθεί κατά ένα σημαντικό ποσοστό οι μεταγραφές.

Πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα και ο ΠΑΣ

Μετά τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξασφάλισαν και οι ΠΑΕ Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα.

Παράλληλα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε το «οk» και στον Λεβαδειακό.

Από τις ομάδες της Super League 2, έχουν πάρει πιστοποιητικό και οι Β’ ομάδες Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, καθώς και τα Χανιά.

Είναι εύκολη ή δύσκολη η κλήρωση για τον ΠΑΣ;

Φάση από τον περσινό αγώνα ΠΑΟΚ - ΠΑΣ 2-1 στην Τούμπα

Είναι δύσκολο ή εύκολο το πρόγραμμα του ΠΑΣ έτσι όπως είναι η σειρά των αγώνων; Κάθε απάντηση είναι δεκτή. Όλες οι απόψεις στηρίζονται σε υποθέσεις. Ποιος μπορεί να υπολογίσει από τώρα πως θα εξελιχθούν τα παιχνίδια για να έχει καθαρή άποψη; Θεωρητικά όσο εύκολα φαίνονται κάποια παιχνίδια, τόσο δύσκολα μπορούν να αποδειχθούν και αντιστρόφως.

“Έφυγε” ο μετρ των ραδιοφωνικών μεταδόσεων Γ. Λογοθέτης

Ο Γιάννης Λογοθέτης στη δεκαετία του '70 στα γήπεδα της Θεσσαλονίκης, σε περιγραφή δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΠΟΥ)

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο αθλητικογράφος Γιάννης Λογοθέτης “αφήνοντας την ανεξίτηλη σφραγίδα του στη ‘χρυσή εποχή’ των ραδιοφωνικών μεταδόσεων ποδοσφαιρικών αγώνων και στην αθλητική δημοσιογραφία”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Πως ξαναμπήκε ο Πέδρο Κόντε στη ζωή μας

Ο Πέδρο Κόντε αριστερά με τον Βαγγέλη Γυφτόπουλο σε μια από τις βραβεύσεις του στον διαγωνισμό των πολυτιμότερων γκολ

Ο Πέδρο Κόντε ξαναμπήκε στη ζωή μας, καθώς τελευταία αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως γράψαμε και προχθές, ο Ισπανός φορ συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Χριστοβασίλη (κόστος και χρόνος συμβολαίου, οικονομικά μπόνους κλπ), πως αν δεν βρει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ομάδα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, να επιστρέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα, από τον οποίο είχε αποχωρήσει τον Αύγουστο του 2018, πηγαίνοντας στη Μπανίγια.

Οι Γιαννιώτες ρέφερι, βοηθοί, παρατηρητές σε Α’ και Β’ Εθνική

Παραμένει στη Σούπερ Λιγκ ο εξελίξιμος Γιαννιώτης ρέφερι Σπύρος Ζαμπαλάς

Τους νέους πίνακες διαιτησίας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 ανακοίνωσε η ΚΕΔ και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Η ΚΕΔ και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ κοινοποίησαν τους νέους πίνακες διαιτησίας από τους οποίους έμειναν αρκετά γνωστά ονόματα εκτός Super League.

Τέσσερις οι αγαπημένοι προορισμοί του “Άγιαξ”

Αριστερά ο προπονητής της Πρέβεζας Γιάννης Γούναρης με τον προπονητή του ΠΑΣ Γιώργο Χατζάρα σε φιλικό παιχνίδι το καλοκαίρι του 2007 στο γήπεδο Πρέβεζας. Στο μέσον ο συντάκτης του "Η.Α" Βαγγέλης Γυφτόπουλος

Τέσσερις είναι οι αγαπημένοι προορισμοί του ΠΑΣ για προετοιμασία τα είκοσι τελευταία χρόνια. Το Καρπενήσι, το Μέτσοβο, το Ελατοχώρι Πιερίας και τα Τρία Πέντε Πηγάδια, εκεί όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες. Το 2002 στην Α’ Εθνική με προπονητή τον Βασίλη Παπαχρήστου επιλέχθηκε το Μέτσοβο για προετοιμασία. Τις ανάγκες κάλυπτε το γήπεδο της τοπικής ομάδας. Το ίδιο και την επόμενη χρονιά στη Β’ Εθνική με τον Σουηδό τεχνικό Μπο Πέτερσον. Το 2004 η κατάσταση στον ΠΑΣ ήταν τραγική. Είχε υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική και ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης.