Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Γιορτές φιλάθλων για τα 55 χρόνια του ΠΑΣ

Το στάδιο "Ζωσιμάδες" με αναμμένους τους πυρσούς περιμετρικά των εξεδρών


Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΣ ξέρουν να τιμούν την Ιστορία της ομάδας τους. Το βράδυ του Σαββάτου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, με εκδηλώσεις στο στάδιο «Ζωσιμάδες» έκαναν τη νύχτα μέρα, γιορτάζοντας τα 55 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας.

Χρυσό μετάλλιο στην Κωπηλασία με άρωμα Ιωαννίνων

Στεργιάκας και Παλαιοπάνος πανηγυρίζουν για την επιτυχία τους


Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε σήμερα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 που διεξάγεται στο Κατίτσε της Τσεχίας η Ελλάδα στο διπλό σκιφ αδρών, με πλήρωμα τον Θανάση Παλαιοπάνο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και τον Θανάση Στεργιάκα του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου Καστοριάς.

Στα Τρία Πέντε Πηγάδια η προετοιμασία αντί για Πολωνία

Στα Τρία Πέντε Πηγάδια η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα


Δεν θα πάει τελικά στην Πολωνία για προετοιμασία ο ΠΑΣ Γιάννινα, ταξίδι που ήταν προγραμματισμένο για το πρωί της Κυριακής 11 Ιουλίου. Αυτό αποφασίστηκε μετά την προπόνηση της Παρασκευής, σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης με τον προπονητή Ηρακλή Μεταξά.

Ο ΠΑΣ ανακοίνωσε Σνάιντερ και Σούλη

Παίκτης του ΠΑΣ ο Γιαν Μαρκ Σνάιντερ όπως και γκολκίπερ Βασίλης Σούλης


Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του 27χρονου Γερμανού επιθετικού Γιαν Μαρκ Σνάιντερ και του τερματοφύλακα Βασίλη Σούλη. Ο Σνάιντερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο μέχρι 30-6-2023. Γεννήθηκε στο Αμβούργο στις 25 Μαρτίου 1994, είναι σέντερ φορ αλλά παίζει και στις πτέρυγες της επίθεσης.