Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Στιγμιότυπα και...ψίθυροι από την προετοιμασία στο Καρπενήσι


Κάθε καλοκαίρι ο ΠΑΣ, από το 2013 και μετά, επιλέγει το Καρπενήσι ως τόπο προετοιμασίας

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Γιατί έχει τις ιδανικότερες συνθήκες σε κλίμα αλλά και εγκαταστάσεις για να κάνουν ο προπονητής και οι παίκτες όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά τους.

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Μεγάλο ψαλίδι στα τηλεοπτικά από την ΕΡΤ


Μεγάλες μειώσεις στα τηλεοπτικά συμβόλαια προτείνει η ΕΡΤ


Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Γ.Δρόσος πρότεινε στον πρόεδρο της FL Λ.Λεουτσάκο μείωση του ύψους των τηλεοπτικών συμβολαίων της SL2 από 60 έως 80%!

Η παλιννόστηση του Μπράνα Ίλιτς μετά από 8 χρόνια ξενιτιάς


Ο Μπράνα Ίλιτς μεταγράφηκε στη Σέρβικη ομάδα FK INDIJA


Ο Μπράνα Ίλιτς επέστρεψε στην πατρίδα του τη Σερβία μετά από 8 χρόνια απουσίας, όπου αγωνίστηκε σε ΠΑΣ, Άρη, Κισβάρντα Ουγγαρίας. Σήμερα επέλεξε τον νέο σταθμό της καριέρας του που είναι η ομάδα Ιντίγια, που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα της Σερβίας. Ο ίδιος δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ χαρούμενος που επιστρέφει στην πατρίδα του και δίπλα από το σπίτι του.

Ο Σκόνδρας για το βάρος της φανέλας και την ευθύνη του αρχηγού


Αριστερά ο αρχηγός του ΠΑΣ Απόστολος Σκόνδρας σε δίτερμα στο Καρπενήσι 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στο Καρπενήσι με υπομονή και σκληρή δουλειά χτίζεται ο νέος ΠΑΣ Γιάννινα, από τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη, με στόχο να έχει ένα προσωρινό πέρασμα από τη Σούπερ Λίγκα 2 και του χρόνου τέτοιο καιρό να ετοιμάζεται πάλι για νέες διακρίσεις στη μεγάλη Κατηγορία.

Αποχαιρετά το Καρπενήσι ο "Άγιαξ της Ηπείρου"


Στιγμιότυπο από προπόνηση του ΠΑΣ στο Καρπενήσι όπου ο Πήλιος προσπαθεί να αποφύγει τον Ξύδα



Με διπλές προπονήσεις που έγιναν σήμερα ολοκληρώθηκε σχεδόν η προετοιμασία στο Καρπενήσι, όπου δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στη φυσική κατάσταση των παικτών, αλλά έγινε δουλειά και στο κομμάτι της τακτικής, με ασκήσεις αλλά και διτέρματα.

Οι 13 απαντήσεις του Γιαννίκη για τον νέο ΠΑΣ Γιάννινα


Στο μέσον ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης με τους συνεργάτες του από αριστερά Νίκο Γκορτζή, Γιάννη Ντουρουντό, Νίκο Μπαδήμα, Σπύρο Χριστόπουλο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Βρεθήκαμε και φέτος στον τόπο προετοιμασίας του ΠΑΣ στο Καρπενήσι. Εκεί όπου ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης και οι συνεργάτες του βάζουν τις βάσεις για τον νέο ΠΑΣ Γιάννινα, με στόχο την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα 1.

Τέσσερις παίκτες από Γ' Εθνική ανακοίνωσε ο Α. Ο. Ανατολής


Συνεχίζεται το χτίσιμο στον Α. Ο. Ανατολής ενός καλού ρόστερ που θα διεκδικήσει με αξιώσεις μια καλή θέση στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 

Σκέφτονται τον τρόπο αντίδρασης οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2


Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας 2 την Παρασκευή


Η δυσαρέσκεια είναι δεδομένη και θα φανεί πώς θα τη διαχειριστούν... Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε την Τετάρτη (31/7) τον απευθείας υποβιβασμό μόνο μίας ομάδας της Σούπερ Λίγκας 1, ενώ ο προτελευταίος θα δώσει μπαράζ με τον δευτεραθλητή της Σούπερ Λίγκας 2.

Μπαράζ ο 2ος της Σούπερ Λίγκα 2 με τον προτελευταίο της Σούπερ Λίγκας 1


Με ψήφους 9-8 η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αποφάσισε να προβιβάζεται μόνο μια ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία.

Σε κυκλοφορία έθεσε η ΠΑΕ τα εισιτήρια διαρκείας


Σε κυκλοφορία τέθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν. Οι τιμές είναι διάφορες ανά κατηγορία (κανονικά, παιδικά, μαθητικά, ανέργων, άνω των 65 ετών).