Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Έχασαν οι ομάδες νέων Κ-17 και Κ-15 από τον Ηρακλή

Για τα πρωταθλήματα νέων Κ-17 και Κ-15 οι αντίστοιχες ομάδες του ΠΑΣ έχασαν με σκορ 1-0 από τον Ηρακλή


Για το πρωτάθλημα νέων Κ-17 ο ΠΑΣ έχασε το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης μετά από μια μέτρια εμφάνιση. Το γκολ της νίκης για το Γηραιό σημείωσε στο 85’ ο Λάμπογλου. Η ομάδα του Λάζαρου Σέμου ενώ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Ωστόσο θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα και η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Διαιτητής ο Κοσμάς Γιώτης του συνδέσμου Ηπείρου.   

Σχήματα και τακτικές δοκίμασε σήμερα ο Πετράκης

Δίτερμα με την ομάδα νέων Κ-20 έδωσε σήμερα Σάββατο ο ΠΑΣ



Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος σήμερα το πρωί στο ΠΕΑΚΙ έγινε οικογενειακό δίτερμα με την ομάδα νέων Κ-20, όπου ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα «τσεκάρισμα» στους παίκτες. Το φιλικό έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Προηγήθηκε η ομάδα νέων με τον Δημοσθένη Κόκκα και ισοφάρισε για τον ΠΑΣ ο Φερφελής.

Γιατί είναι ιδιαίτερα κρίσιμο το ματς με Καλλονή

Κάθε απώλεια με ομάδες όπως η Καλλονή μέσα στα Γιάννινα είναι οδυνηρές

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με πρωινές προπονήσεις που γίνονται σε καθημερινή βάση συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με την Καλλονή στα Γιάννινα. Στόχος του Γιάννη Πετράκη είναι να διατηρήσει την ομάδα σε καλή κατάσταση, στο διάστημα αυτό που δεν υπάρχουν αγώνες λόγω της εθνικής και παράλληλα να επισημανθούν κάποια λάθη και αδυναμίες που παρατηρήθηκαν στα τελευταία παιχνίδια, ώστε να μη επαναληφθούν. 

Από Δευτέρα γυρίζει ο Θέμης, από Τετάρτη Βελλίδης και Λίλα

Ο Θέμης Τζημόπουλος κάνει την αρχή επιστροφής των διεθνών στον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Από Δευτέρα στις προπονήσεις θα είναι κανονικά ο Θέμης Τζημόπουλος καθώς προχτές αγωνίστηκε με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας στο νικηφόρο φιλικό (1-0) μέσα στο Ομάν και από χτες πήρε το ταξίδι επιστροφής για τα Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ περιμένει το δεύτερο δωράκι από την ΟΥΕΦΑ

Σήμερα το πρώτο μπαράζ Ουκρανία - Σλοβενία που θα παίξει ο Στρούνα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ήρεμα θα περάσει αυτό το Σαββατοκύριακο αγωνιστικά, καθώς δεν θα γίνουν αγώνες για το πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα, λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής αλλά και άλλων εθνικών ομάδων. Σε όλη την Ευρώπη υπάρχει διακοπή πρωταθλημάτων, σύμφωνα με το αγωνιστικό καλαντάρι της ΟΥΕΦΑ, γιατί γίνονται οι αγώνες μπαράζ των ομάδων που τερμάτισαν στην 3η θέση του κάθε ομίλου των προκριματικών του EURO 2016.

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Καλό ταξίδι κυρ Σταύρο, καλό παράδεισο να έχεις

Ο αγαπημένος της Γιαννιώτικης κερκίδας Σταύρος Γαβριηλίδης "έφυγε" από κοντά μας


Ένας αγνός και παραδοσιακός φίλαθλος του ΠΑΣ δεν είναι πια κοντά μας. Ο Σταύρος Γαβριηλίδης, ο αγαπημένος μας «μπαρμπα – Σταύρος» θα βλέπει πλέον τον ΠΑΣ από ψηλά, παρέα με πολλούς άλλους από τη μεγάλη οικογένεια της ομάδας, που είναι στον πάνω κόσμο. Χρόνια τώρα ο κυρ Σταύρος Γαβριηλίδης ήταν στη γνωστή του θέση στις εξέδρες του σταδίου «Ζωσιμάδες».

Έπαιξε ο Τζημόπουλος και παίρνει το δρόμο της επιστροφής

Η Νέα Ζηλανδία με το Θέμη Τζημόπουλο στην ενδεκάδα κέρδισε 1-0 σε φιλικό μέσα στο Ομάν


Με τον Θέμη Τζημόπουλο στη βασική ενδεκάδα ως δεξιό στόπερ, η εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας κέρδισε χτες 1-0 στο Ομάν σε φιλικό παιχνίδι. Πλέον ο διεθνής άσσος του ΠΑΣ έχει καθιερωθεί στην εθνική της Νέας Ζηλανδίας και θεωρείται από τα βασικά στελέχη της. Ο αμυντικός του ΠΑΣ από σήμερα παίρνει το δρόμο της επιστροφής για τα Γιάννινα, προκειμένου από Δευτέρα να μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων ενόψει του αγώνα με την Καλλονή που θα γίνει το άλλο Σάββατο 21 Νοεμβρίου στα Γιάννινα.

Η Εθνική Ελπίδων 5-0 το Λιχτενστάιν

Η Εθνική Ελπίδων κέρδισε 5-0 το Λιχτενστάιν


Η επιστροφή στις νίκες για την Εθνική Ελπίδων με τους παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη να συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο στην άνετη επικράτηση επί του Λιχτενστάιν με 5-0.

Δουλειά στον ΠΑΣ για να έρθουν πάλι οι επιτυχίες

Στρώθηκαν στη δουλειά για να βρει η ομάδα το δρόμο των επιτυχιών

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σε προηγούμενες διακοπές του πρωταθλήματος πάντα ο Γιάννης Πετράκης έδινε διήμερο ρεπό στους παίκτες για να ξεκουραστούν. Αυτή τη φορά το ρεπό κόπηκε και όλοι μαζί στον ΠΑΣ στρώθηκαν στη δουλειά για να ξαναβρούν τη χαμένη τους αγωνιστική ταυτότητα. Εκείνο το καλό  αγωνιστικό τέμπο που είχαν σαν ομάδα, τα τελευταία χρόνια αλλά και στην αρχή του πρωταθλήματος.

Προσπαθούν να ξεχάσουν το πατατράκ στο Αγρίνιο

Προσπαθούν στον ΠΑΣ να ξεχάσουν τις άτυχες στιγμές που είχαν στο Αγρίνιο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στον ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθούν να ξεχάσουν όσο το δυνατό νωρίτερα το ματς με τον Παναιτωλικό, να αξιοποιήσουν τη διακοπή του πρωταθλήματος για να ανασυνταχτούν, καθώς το επόμενο ματς με την Καλλονή που θα γίνει στις 21 Νοεμβρίου στο στάδιο «Ζωσιμάδες» έχει τεράστια βαθμολογική σημασία.

Αντώνης Ηλιάδης: Προσπαθώ να γίνω καλύτερος

Στο μέσο της φωτογραφίας ο Αντώνης Ηλιάδης σε μια ανάπαυλα της προπόνησης


Στο Αγρίνιο και στο ματς με τον Παναιτωλικό λίγοι παίκτες του ΠΑΣ ξεχώρισαν. Περισσότερο τα φώτα έπεσαν στον 22χρονο μεσοεπιθετικό που σημείωσε στο τέλος το γκολ της τιμής με ένα ιδανικό πλασέ και που ήταν αρκετό καιρό παροπλισμένος. Είναι η πρώτη συμμετοχή που έχει φέτος στο πρωτάθλημα, έστω  και αν μπήκε στο 76’ στη θέση του Ακόστα.

Στόχο να θρονιαστεί στην κορυφή έχει το Βελισσάριο

Ο Κώστας Σταμούλης από τις βασικές μονάδες του Α. Ο. Βελισσαρίου


Άνετη νίκη με σκορ 4-0 επί των Αμπελοκήπων σημείωσε ο Α. Ο. Βελισσαρίου στο γήπεδο Κάτω Λαψίστας και πάτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αποφασισμένος να διατηρήσει μέχρι το τέλος την πρωτιά. Τα γκολ πέτυχαν Τσουλιάης, Γιαννόπουλος, Σταμούλης, Νούγιας. Ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, οι παίκτες του Βελισσαρίου έβγαλαν από τις θήκες τα εξάσφαιρα πυροβολώντας ανελέητα, αφού σε κάθε παιχνίδι σημείωσαν πάνω από ένα γκολ.

Βάρος στο κύπελλο ρίχνουν στην Ανατολή

Παράδοση στο θεσμό του κυπέλλου έχει ο Α. Ο. Ανατολής


Οι ομάδες που δεν έχουν βλέψεις πρωταθλητισμού και έχασαν σημαντικό έδαφος στο πρωτάθλημα, είναι λογικό να καλοβλέπουν το κύπελλο ερασιτεχνών. Έχοντας ο κυπελλούχος και την ευκαιρία να διακριθεί στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος, ένα θεσμό που έχει υπό την αιγίδα της η ΕΠΟ και λαμβάνουν μέρος οι κυπελλούχοι των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας.

Πρώτη εκτός έδρας νίκη και έπεται συνέχεια

Μπορεί να πάει και καλύτερα στη συνέχεια η ιστορική Πίνδος Κόνιτσας


Χρειάστηκε το πρωτάθλημα να φτάσει στην 11η αγωνιστική για να πετύχει η ιστορική Πίνδος Κόνιτσας την πρώτη εκτός έδρας νίκη. Την πέτυχε αυτή τη φορά μέσα στην Κόντσικα με σκορ 2-1 κερδίζοντας την τοπική ομάδα.

Παίρνουν έξω βαθμούς και τους χάνουν στην έδρα τους

Ψάχνονται στην Κρανούλα να δουν τι συμβαίνει


Οι ομάδες που δεν έχουν βλέψεις πρωταθλητισμού και έχασαν σημαντικό έδαφος στο πρωτάθλημα, είναι λογικό να καλοβλέπουν το κύπελλο ερασιτεχνών. Έχοντας ο κυπελλούχος και την ευκαιρία να διακριθεί στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος, ένα θεσμό που έχει υπό την αιγίδα της η ΕΠΟ και λαμβάνουν μέρος οι κυπελλούχοι των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας.

Σταθερά καλή πορεία η Α. Ε. Χουλιαράδων

Η καλή δουλειά έφερε τα καλά αποτελέσματα στην Α. Ε. Χουλιαράδων


Την έκπληξη της περασμένης αγωνιστικής έκανε η Α. Ε. Χουλιαράδων που κέρδισε 2-0 μέσα στην Κρανούλα την πρωτοπόρο Δόξα με τα γκολ που πέτυχαν στο β’ ημίχρονο Πάνου και Μπουκουβάλας. Η ομάδα του Σπύρου Τασιούλα, παρότι έμεινε με 10 παίκτες από το 55’ λόγω αποβολής του Ντούκα, στάθηκε όρθια και πήρε τη νίκη, που σήμανε και το εκτόπισμα της Δόξας από την 1η θέση.

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Ευκαιρία τώρα στη διακοπή να διορθώσει τα λάθη του

Ανανεωμένος και βελτιωμένος πρέπει να παρουσιαστεί στο ματς με την Καλλονή ο ΠΑΣ Γιάννινα


Είναι μια ευκαιρία για τον ΠΑΣ τώρα που διακόπτεται το πρωτάθλημα λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, να ανασυνταχτεί και να εκμεταλλευτεί το χρόνο μέχρι το επόμενο ματς με την Καλλονή (21/11 στάδιο Ζωσιμάδες) και να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη που τόσο πολύ την έχει ανάγκη.

Φιλικό για κοινωνικό σκοπό θα δώσει η Κ-20 του ΠΑΣ

Φιλικό παιχνίδι κοινωνικού περιεχομένου θα δώσει η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ



Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Εταιρίας Προαγωγής Ψυχικής Υγείας Ηπείρου (Ε.ΠΡΟ.Ψ.Υ.Η.) θα δώσει η Κ-20 του ΠΑΣ που θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα. Η χτεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι ιδιαίτερα αναλυτική και κατατοπιστική:

Γ. Πετράκης: Μας άφησε πικρή γεύση η ήττα

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου


Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στα εύκολα γκολ που δέχεται η ομάδα του και στο γεγονός ότι δεν είναι αποτελεσματική.

Ματζουράκης: Πετύχαμε μια χρυσή νίκη

Οι δηλώσεις που έκανε στο Αγρίνιο ο Γιάννης Ματζουράκης


Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Ματζουράκης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου τα εξής:  «Για όλο το οικοδόμημα του Παναιτωλικού ήταν μια χρυσή νίκη. Είναι το πρώτο ματς μετά από 4 παιχνίδια που σπείραμε και θερίσαμε. Στα προηγούμενα δουλέψαμε καλά αλλά δεν είχαμε βαθμολογικό κέρδος.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Να συνέλθει πριν τον πάρει η κατηφόρα

Κακός στο μεγαλύτερο διάστημα ο ΠΑΣ έχασε 2-1 από τον Παναιτωλικό


Παρότι ο ΠΑΣ μπήκε στο παιχνίδι καλά δείχνοντας ότι το παιχνίδι θα είναι στα μέτρα του, τελικά δεν είχε την ανάλογη διάρκεια στην εξέλιξη του αγώνα, με συνέπεια να χάσει 2-1 από έναν Παναιτωλικό που έπαιζε με απουσίες βασικών παικτών και είχε να κερδίσει από τις 13 Σεπτεμβρίου.

ΕΠΣΗΠ: Κάθε πράξη βίας θα αποστέλλεται στον Εισαγγελέα

Αμείλικτη σε θέματα βίας θα είναι η ΕΠΣΗΠ


Από την ΕΠΣΗΠ ανακοινώθηκαν τα εξής: «Με αφορμή τα δυσάρεστα γεγονότα βίας που συνέβησαν στο γήπεδο Βοτανικού κατά την διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ και ΑΓΡΟΤ.ΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ ανακοινώνουμε τα εξής:

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ο Γιάννης Τάμπρατζης ανέλαβε την Α. Ε. Καραϊσκάκης

Νέος προπονητής στην Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας ο Γιάννης Τάμπρατζης, παλιός παίκτης του Αθηναϊκού


Ο παλιός ποδοσφαιριστής του Αθηναϊκού  Γιάννης Τάμπρατζης – ήταν στη μεγάλη ομάδα των «λόρδων» που έπαιξε τελικό κυπέλλου και πήγε στην Ευρώπη – ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας με στόχο να την οδηγήσει στη Β’ Εθνική.

Με αρκετές απουσίες ο Παναιτωλικός κόντρα στον ΠΑΣ

Η αποστολή του Παναιτωλικού για το ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΣ


Μείον επτά ποδοσφαιριστές είναι ο Παναιτωλικός ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο για την 10η αγωνιστική της Super League και ο Γιάννης Μαντζουράκης καλείται να βρει τις λύσεις εκ των έσω, ώστε η ομάδα του να μπορέσει να σταθεί όρθια και να πάρει ένα αποτέλεσμα που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Ο Τάσος Κάκος αναλαμβάνει πόστο στον ΠΑΟΚ

Πόστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναλαμβάνει ο Τάσος Κάκος


Ο Τάσος Κάκος επιστρέφει στο ποδόσφαιρο ως στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Κερκυραίος βετεράνος διαιτητής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το Σάββατο (7/11) και την Κυριακή (8/11) είχε συζήτηση με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και τον Ιβάν Σαββίδη προσωπικά, με τον οποίο έφτασαν μαζί στο γήπεδο (με το αυτοκίνητο του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου), σε μία κίνηση που αποκάλυψε και την αίσια έκβαση των συζητήσεων.

Η πρώτη νίκη του Α. Ο. Ιωαννίνων επί του Κιλκίς

Η πρώτη νίκη στο χαντ μπωλ για τον Α. Ο. Ιωαννίνων


Αγωνίστηκαν σοβαρά, είχαν αποτελεσματικότητα και κατάφεραν να πετύχουν μια εύκολη νίκη απέναντι στον ΓΑΣ Κιλκίς.
Οι παίκτες του ΑΟΙ μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση, αφού δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα, κέρδισαν το απόγευμα του Σαββάτου με 29-23 την ομάδα του Κιλκίς και πήραν πολύτιμους βαθμούς στη δύσκολη «μάχη» του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας στο Χάντμπολ.

Η αποστολή του ΠΑΣ και το πρόβλημα με τους διεθνείς

Μας αποχαιρέτησε για το Ομάν της Ασίας ο Θέμης Τζημόπουλος για φιλικό με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ και η αποστολή αναχωρεί για το Αγρίνιο. Εκτός έμειναν οι δύο διεθνείς Αντράζ Στρούνα και Θέμης Τζημόπουλος, καθώς αναχώρησαν ο 1ος για τη Σλοβενία και ο 2ος για το Ομάν (ανατολικά της Σαουδικής Αραβίας) για να ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής Νέας Ζηλανδίας για το φιλικό που θα γίνει εκεί.

Με τον αέρα της νίκης ο ΠΑΣ πηγαίνει στο Αγρίνιο

Στιγμιότυπο από την περσινή αναμέτρηση στο Αγρίνιο που έληξε με λευκή ισοπαλία 0-0


Με το ματς του ΠΑΣ που θα γίνει τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, κλείνει και η αυλαία της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα, διανύοντας οι ομάδες και το 1/3 της συνολικής διαδρομής. Την αναμέτρηση της Δευτέρας που μοιάζει και με ντέρμπι θα μεταδώσει απευθείας το κανάλι NOVA 1.