Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Γ. Πετράκης: Έχει μεγάλη αξία το αποτέλεσμα αυτό

Ο Γιάννης Πετράκης στον πάγκο του ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη με τους συνεργάτες του (ΦΩΤΟ pamesports.gr)

Μεγάλο μάθημα για όλους στην ομάδα του χαρακτήρισε την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη ο Γιάννης Πετράκης. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννενα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Μίτσελ: Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι

Ο Μίτσελ ήταν επικριτικός για την απόδοση της ομάδας του

Ο Μίτσελ είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι παίκτες του αλλά και ο ίδιος δείχνουν να μην καταλαβαίνουν πολλές φορές σε ποια ομάδα βρίσκονται, εν αντιθέσει με τον κόσμο που προσπάθησε και σήμερα να βοηθήσει μέχρι το φινάλε για τη νίκη.

Χαρίσης: Έκλεισε η κακή παρένθεση με Λεβαδειακό

Στη NOVA μίλησε και ο 19χρονος Χάρης Χαρίσης από τους καλύτερους παίκτες στο ματς


Αναφορά στο προηγούμενο αποτέλεσμα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό έκανε ο Χάρης Χαρίσης, μιλώντας στην κάμερα του novasports και στον Βασίλη Κωνσταντόπουλο.
Αναλυτικά:
«Το αποτέλεσμα δείχνει πως είχαμε απλά μια κακή μέρα με τον Λεβαδειακό, επιστρέψαμε γρήγορα και πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό.

Αυλωνίτης: Δεν αξίζει στον κόσμο αυτή η εικόνα

Με τη Μάλμε θα πάμε καλύτερα είπε ο Τάσος Αυλωνίτης του Ολυμπιακού


Δεν αξίζει στον κόσμο του Ολυμπιακού η τωρινή εικόνα της ομάδας, όπως δήλωσε στην κάμερα του novasports και στον Νίκο Γαβαλά ο Τάσος Αυλωνίτης.

Γιάκος: Πήραμε ότι μπορούσαμε στο Καραϊσκάκη

Οι δηλώσεις και του Ευριπίδη Γιάκου στη NOVA

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντέδρασε μετά τη βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό, σύμφωνα με τον Ευριπίδη Γιάκο. Ο σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης των Ηπειρωτών στο «Γ. Καραϊσκάκης» μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα του novasports.

Κασάμι: Έπρεπε να τιμωρήσουμε νωρίτερα τον ΠΑΣ

Οι δηλώσεις του Πάιτιμ Κασάμι στη NOVA

Ούτε ο κόσμος ούτε η ομάδα αξίζουν την εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς, όπως τόνισε ο Πάιτιμ Κασάμι μιλώντας στην κάμερα του novasports και στον Νίκο Γαβαλά. Τι είπε για την αφιέρωση στον Μίτσελ.
Αναλυτικά:

Ο θρυλικός και γενναίος ΠΑΣ ποτέ δεν πεθαίνει!

Πείσμα και πάθος διέκρινε τον θρυλικό "Άγιαξ της Ηπείρου" που πήρε πολύτιμο βαθμό στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό

Ο γενναίος ΠΑΣ ποτέ δεν πεθαίνει.. Την ψυχή και το μεγαλείο του έδειξε σήμερα στο γήπεδο Καραϊσκάκη που πήρε ισοπαλία 2-2 απέναντι στον Ολυμπιακό. Ισοπαλία που είναι η 4η στην ιστορία του σε αγώνες πρωταθλήματος μέσα στο Φάληρο. Ο βαθμός είναι πολυτιμότατος και επιπλέον η επιτυχία αυτή θα βοηθήσει να ζεσταθεί πάλι ο κόσμος και να ξεπεράσει το σοκ και την πίκρα από την βαριά ήττα με 4-0 από τον Λεβαδειακό. Σήμερα ο Πετράκης ρίσκαρε και δικαιώθηκε. 

Στο άγραφο δίκαιο της μπάλας ποντάρει ο "Άγιαξ"

Με τη λογική ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν θα παραταχτεί σήμερα στο Φάληρο ο θρυλικός "Άγιαξ της Ηπείρου"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Χωρίς άγχος ο ΠΑΣ και με τη λογική ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, θα προσπαθήσει στο σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα και παράλληλα να κάνει καλή εμφάνιση για να ζεστάνει τον κόσμο του, που τόσο πολύ πικράθηκε από την ήττα με 4-0 από τον Λεβαδειακό. Η αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη NOVA 1. 

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Εκτός αποστολής Μπέριος και Λίλα

Με 19 παίκτες η αποστολή του ΠΑΣ έφτασε στην Αθήνα


Στην Αθήνα βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΣ για το ματς με τον Ολυμπιακό που θα γίνει αύριο Σάββατο στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης. Εκτός αποστολής έμειναν Μπέριος και Λίλα που είναι τραυματίες αλλά ο Λίλα έχει και 4 κάρτες που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή στο Καραϊσκάκη, όπως και ο Κρητικός που εδώ και καιρό είναι εκτός ομάδας.

Νοκ άουτ ο Τσόρι, αλλαγές κάνει ο Μίτσελ

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμεινε ο Ντομίγκεζ στον Ολυμπιακό


Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ έμεινε εκτός της αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα με πρόβλημα στο μηρό, ενώ ο Μίτσελ κάνει rotation αφήνοντας εκτός και άλλους βασικούς.

Ο Μάνταλος σφυρίζει στο Καραϊσκάκη

Ο Μάνταλος στο ματς Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα


Ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου Καβάλας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΣ που θα γίνει το Σάββατο (6/12) και ώρα 19:30 στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλειος Καραβασίλης (Καβάλας), Βασίλειος Καμπούρης (Εύβοιας).

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Όλοι παρόντες πλην του Γιάννη Ιωάννου

Στο τελικό στάδιο αποθεραπείας είναι ο Γιάννης Ιωάννου στον ΠΑΣ


Ο νεαρός Γιάννης Ιωάννου ήταν ο μοναδικός απόντας στην προπόνηση της Δευτέρας του ΠΑΣ καθώς έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν αποκατάσταση και ασκήσεις ταχυδύναμης με τη μπάλα.

Οι ακαδημίες του ΓΑΣ σε τουρνουά στον Κορυδαλλό

Οι ακαδημίες βόλει του ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. σε τουρνουά στον Κορυδαλλό


Την ευκαιρία να ζήσουν μια πολύ καλή εμπειρία θα έχουν τα παιδιά των ακαδημιών βόλεϊ του ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. καθώς θα συμμετέχουν στο Τουρνουά «Στάθης Σαραντέας» που θα διεξαχθεί στις 20-21 Δεκεμβρίου στο νέο κλειστό γυμναστήριο της ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. Ο αριθμός των συμμετοχών είναι αξιοσημείωτος και ευελπιστούμε ότι ο σύλλογος μας και στο μέλλον θα συνεχίσει τις προσπάθειές του να παρέχει παρόμοιες ευκαιρίες στα παιδιά των ακαδημιών του.

Ατομικό πρόγραμμα στους ερυθρόλευκους ο Ντουρμάζ

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό


Με προπόνηση στο Ρέντη ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις τεχνικής.

Μίτσελ: Και ο ΠΑΣ θέλει σεβασμό και προσοχή

Τι δήλωσε στη NOVA ο Μίτσελ για το παιχνίδι Ολυμπιακός - ΠΑΣ


Όπως όλες οι ομάδες της σούπερ λίγκα έτσι και ο ΠΑΣ θέλουν σεβασμό και προσοχή τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ σε δηλώσεις του στη NOVA.

Ο ΠΑΣ ετοιμάζεται για το παιχνίδι με Ολυμπιακό

Για το ματς με Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη ετοιμάζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα


Στον ΠΑΣ προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να ετοιμαστούν για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ Καραϊσκάκης» ενώ ακολουθούν και άλλα δύσκολα παιχνίδια μέχρι να κλείσει ο α’ γύρος με Ατρόμητο (εντός), ΠΑΟΚ (εντός), Εργοτέλη (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός).

Ένας Γιαννιώτης από σήμερα στη μηχανή του ΠΑΟΚ

Ο Γιαννιώτης αμυντικός Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος που υπέγραψε στον ΠΑΟΚ


Ένας Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής θα είναι από σήμερα στη μηχανή του φιλόδοξου ΠΑΟΚ που υπό τις οδηγίες του τεράστιου Άγγελου Αναστασιάδη πάει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στο φετινό πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα.

Πέρασαν με νίκες Παναθηναϊκός και Αστέρας

Με νίκες προχώρησαν σήμερα ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας Τρίπολης


Ο Παναθηναϊκός κέρδισε σήμερα το απόγευμα στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό και πλησίασε στην 2η θέση. Το γκολ της νίκης σημείωσε στο 81’ ο Πέτριτς με κεφαλιά. Διαιτητής ο Βοσκάκης

Χόρτο σε 4 γήπεδα υποσχέθηκε ο Τασούλας

Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ


«Πράσινα» θα γίνουν το επόμενο διάστημα τέσσερα ξερά ποδοσφαιρικά γήπεδα στην πόλη των Ιωαννίνων.

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Τέταρτη φορά έφαγε τεσσάρα στα Γιάννινα ο ΠΑΣ

Πρώτη φορά ο Ηρακλής των Παπαϊωάννου και Χατζηπαναγή είχε κερδίσει το 1982 με 4-0 τον ΠΑΣ στα Γιάννινα


Στα 18 χρόνια που είναι στην Α’ Εθνική ο ΠΑΣ, υπέστη για 4η φορά τόσο βαριά ήττα με 4-0 μέσα στα Γιάννινα από αντίπαλες ομάδες. Σήμερα έχασε 4-0 από τον Λεβαδειακό ενώ στο παρελθόν έχασε άλλες τρεις φορές από μεγάλες ομάδες.

Ανύπαρκτος ο ΠΑΣ συνετρίβη δίκαια με 4-0

Κρίμα για τον ΠΑΣ αδίκησε τον εαυτό του και την καλή εικόνα που έχτισε με την ταπεινωτική ήττα 4-0 από τον Λεβαδειακό.

Ήττα σοκ με το ντροπιαστικό σκορ 4-0 υπέστη μέσα στα Γιάννινα ο ΠΑΣ από τον Λεβαδειακό, δίνοντας τέλος σε ένα μεγάλο σερί θετικών αποτελεσμάτων και καλών εμφανίσεων. Είχε να χάσει και να δεχτεί γκολ από την 5η αγωνιστική. Τότε στη Βέροια είχε χάσει με 2-0. Έκτοτε στα υπόλοιπα πέντε ματς δεν είχε δεχτεί γκολ. Δυστυχώς τα έφαγε μαζεμένα σήμερα. 

Ο Βαγγέλης Μάντζιος MVP του αγώνα

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ανακηρύχτηκε MVP του αγώνα με τον ΠΑΣ


Από τους δημοσιογράφους MVP ψηφίστηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος και την επίδοση της πλακέτας έκανε ο διευθυντής της συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Βασίλης Τσουκανέλης. Είναι η πρώτη φορά που οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν το παιχνίδι βρέθηκαν σε δύσκολη θέση. Ποιόν να ψήφιζαν από τον ΠΑΣ ως MVP;

Πετράκης: Μείναμε στο ματς με τον ΟΦΗ

Οι δηλώσεις με πολύ νόημα του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη


Ο Γιάννης Πετράκης απολογήθηκε για τη βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό, αλλά και την κακή εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προπονητής των Ηπειρωτών υποστήριξε ότι η ομάδα ουσιαστικά... δεν κατέβηκε στο γήπεδο το απόγευμα της Τετάρτης.

Παντελίδης: Πήραμε ότι μας χρωστούσε η μπάλα

Οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη στη συνέντευξη Τύπου

Στη συνέντευξη Τύπου ο Σάββας Παντελίδης τόνισε τα εξής: «Σίγουρα μετά από τέτοιο σκορ δεν μπορούμε να πούμε ότι σε κάποια φάση του παιχνιδιού υστερήσαμε. Ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ ωραία εμφάνιση.

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ποιους επέλεξε ο Σάββας Παντελίδης

Ανακοινώθηκε και η αποστολή του Λεβαδειακού


Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει Τετάρτη στις 17:15. Η ομάδα της Λειβαδιάς είναι σε δύσκολη θέση έχοντας σε 10 παιχνίδια 8 βαθμούς και θα παλέψει για θετικό αποτέλεσμα. 

Στην αποστολή ο Πετράκης πήρε 19 παίκτες

Η αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ο προπονητής Γιάννης Πετράκης, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 3-12-2014 και ώρα 17:15, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Ο Τσάβεζ εξηγεί γιατί άφησε τη Νάπολι και ήρθε Γιάννινα

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο contra.gr από τον Κριστιάν Τσάβεζ

Ο λάτρης του...κρητικού ντάκου Κρίστιαν Τσάβες "καθάρισε" την Κυριακή τον ΟΦΗ με δύο γκολ. Ενα 24ώρο αργότερο ο άλλοτε παίκτης της Νάπολι μίλησε στο Contra.gr για τη μεταμόρφωσή του προς το καλύτερο, τους μεγάλους στόχους του ΠΑΣ και για το πως φαντάζεται τον εαυτό του 10 χρόνια μετά.

Χ. Χαρίσης: Μου αρέσει να παίζω στην ομάδα της πόλης μου

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον Χάρη Χαρίση για την πορεία του ΠΑΣ

Ανέβηκε ο… πήχης στον ΠΑΣ Γιάννινα κατά τη διάρκεια της σεζόν μετά την καλή πορεία που έχει κάνει η ομάδα στα πρώτα δέκα της παιχνίδια, όπως παραδέχθηκε ο Χαρίλαος Χαρίσης μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Χαρίλαος Χαρίσης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στο πολύ καλό ξεκίνημα που έχει κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League, καθώς έχει μαζέψει 16 πόντους ύστερα από δέκα ματς που έχει δώσει και βρίσκεται έναν πόντο μακριά από την πρώτη πεντάδα. 

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Εντατικά ετοιμάζεται και ο Λεβαδειακός

Ξεκίνησε και στη Λειβαδιά η προετοιμασία του Λεβαδειακού

Με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στη Χαιρώνεια ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι η σύντομη προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 6ης εξ’ αναβολής αγωνιστικής.

Μπράβο στην ΕΠΣΗΠ, στηρίζει έμπρακτα τον ΠΑΣ

Η ΕΠΣΗΠ λόγω του κρίσιμου αγώνα του ΠΑΣ ανέβαλε τα παιχνίδια των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων που ήταν να γίνουν την Τετάρτη 3/12 ημέρα του αγώνα

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ ανακοινώνει ότι λόγω του κρίσιμου αγώνα Π.Α.Σ.ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ της 3/12/2014 και ώρα 17.15, η 16η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 3/12/2014 θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 6-7/12/2014

Μπήκαν στο πρόγραμμα Ντάσιος και Κρητικός

Κανονικά προπονήθηκαν σήμερα Ντάσιος (φωτο) και Κρητικός


Στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο αφού είναι πολύ σφιχτό το αγωνιστικό πρόγραμμα καθώς την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου θα γίνουν οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής, όπου ο «Άγιαξ» στις 17:15 θα φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό.

10 και 15 ευρώ τα εισιτήρια με Λεβαδειακό

Κυκλοφορούν από Τρίτη 2/12 τα εισιτήρια του αγώνα με Λεβαδειακό


Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι αρχίζει από αύριο,  Τρίτη, 2-12-2014, η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ. Ελεύθερη είσοδος στους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του νομού Ιωαννίνων

Ελεύθερη είσοδος για τους παίκτες των ακαδημιών

Ελεύθερη είσοδος θα έχουν οι παίκτες των ακαδημιών ποδοσφαίρου στο ματς με τον Λεβαδειακό


Από αύριο Τρίτη (2/12) κυκλοφορούν τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα με Λεβαδειακό. Οι τιμές είναι 15 ευρώ για τη μεγάλη σκεπαστή, 10 ευρώ για τη μικρή σκεπαστή. Επίσης τα μέλη των ακαδημιών ποδοσφαίρου θα έχουν ελεύθερη είσοδο με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να ανακοινώνει τα εξής:

Ο Σιδηρόπουλος ρέφερι που σφύριξε και 6 διεθνή ματς!

Έξι διεθνή ματς σφύριξε φέτος ο Σιδηρόπουλος που θα είναι ο ρέφερι στο ματς με Λεβαδειακό


Ο διαιτητής Αναστάσιος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσων θα διευθύνει τον αγώνα της Τετάρτης ΠΑΣ – Λεβαδειακός. Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας).

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Παρά λίγο ο "Άγιαξ" θα έσπαγε το ρεκόρ του 1979!

Όσο κι αν φαίνεται παράξενο από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ ήταν ο γκολκίπερ Γκιόργκι Λοριά (ΦΩΤΟ bluevayeros.gr)


Ομάδα που ξέρει τι θέλει και πως πρέπει να πατά στο γήπεδο παρουσίασε ο ΠΑΣ, όπου με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε εύκολα τον ΟΦΗ  με σκορ 3-0. Σκόρερ οι Τσάβεζ (2) και Ίλιτς. Τα δύο από τα τρία γκολ του «Άγιαξ» σημειώθηκαν από εκτελέσεις πέναλτι, αλλά ήταν σωστές οι αποφάσεις του Καλογερόπουλου στον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών και δεν μπορεί να υπάρξει η παραμικρή υποψία λανθασμένων αποφάσεων. 

Τσάβεζ: Σφαίρα θα πάμε και στη συνέχεια

Από αριστερά Λάκης Στεργίου (ακούραστος και πάντα στο πλευρό του ΠΑΣ), Αλέκος Καρύτσας, Κριστιάν Τσάβεζ και Παύλος Χήτας (ΦΩΤΟ super-fm.gr)

Δύο γκολ σημείωσε ο Κριστιάν Τσάβεζ συν οι μπαλιές που μοίρασε, ήταν λογικό να αναδειχτεί MVP του αγώνα από τους δημοσιογράφους που κάλυπταν το ματς. Η επίδοση της τιμητικής πλακέτας έγινε από τον γενικό γραμματέα της συνεταιριστικής τράπεζας Ηπείρου Παύλο Χήτα.

Ο ΠΑΣ τίμησε τον Τζενάρο Γκατούζο

Ο Τζενάρο Γκατούζο ανάμεσα από τον υπεύθυνο επικοινωνίας Αλέκο Καρύτσα και τον διευθυντή της ΠΑΕ Παναγιώτη Χριστοβασίλη (ΦΩΤΟ sportsioannina.gr)


Ο προπονητής του ΟΦΗ Τζενάρο Γκατούζο τιμήθηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο με τιμητική πλακέτα που του επέδωσε εκ μέρος της ΠΑΕ ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης.

Γ. Πετράκης: Έτσι να παίξουμε και με Λεβαδειακό

Χαμηλά τη μπάλα και συνεχή προσπάθεια ζήτησε ο Γιάννης Πετράκης

Ο Γιάννης Πετράκης κρατά πολύ δυνατά το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΣ και σε δηλώσεις του υπογράμμισε τα εξής: "Ήταν μια σημαντική μέρα για μας. Προερχόμασταν από μια διακοπή 3 εβδομάδων και παίζαμε με μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται καλά, γι' αυτό και η νίκη αποκτάει μεγαλύτερη αξία.

Γκατούζο: Μοιάζαμε με μουσική μπάντα παρά με ομάδα

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του ο Τζενάρο Γκατούζο

Ο προπονητής του ΟΦΗ Τζενάρο Γκατούζο στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την ήττα. Είναι δική μου ευθύνη η επιλογή των παικτών και του συστήματος και αναλαμβάνω την ευθύνη.