Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Γιατί δεν έγινε το χθεσινό παιχνίδι με Παναθηναϊκό

Πάει χαμένη και η προθέρμανση των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα αφού ο διαιτητής Παπαδόπουλος δεν ξεκίνησε το παιχνίδι

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου που υπήρχε χθες στο στάδιο «Ζωσιμάδες», ο διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας, αποφάσισε να μη γίνει ο αγώνας Κυπέλλου του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό, αναγράφοντας στο φύλλο αγώνος ότι ήταν αδύνατη η τέλεση του παιχνιδιού με κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητας των ποδοσφαιριστών.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Δέλλας: Έχω ενστάσεις για το πέναλτι του ΠΑΣ

Πικραμένος αποχώρησε από το γήπεδο του Αγρινίου ο Τραϊανός Δέλλας


Ο προπονητής του Παναιτωλικού Τραϊανός Δέλλας δήλωσε: «Όντως κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να πάμε με μεγαλύτερο σκορ στα αποδυτήρια, στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε την ευκαιρία στον ΠΑΣ Γιάννινα να μπει στο παιχνίδι με το πέναλτι, για το οποίο έχω ενστάσεις.

Γιαννίκης: Είχαμε δυναμική και ενέργεια

Οι δηλώσεις στο Αγρίνιο του Αργύρη Γιαννίκη, που έβαλε τη δική του σφραγίδα στο παιχνίδι


Ο στρατηγός του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης σε δηλώσεις στη NOVA σημείωσε: «Είναι ανεξήγητο σήμερα, γιατί δεν ήμασταν άσχημοι στο πρώτο δεκάλεπτο.

Μεγάλη νίκη παραμονής του ΠΑΣ στο Αγρίνιο

Ξύπνησε στην επανάληψη ο ΠΑΣ και πήρε την πολύτιμη νίκη με σκορ 2-1

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 σημείωσε ο ΠΑΣ επί του Παναιτωλικού, στον τελευταίο αγώνα της 21ης αγωνιστικής, που έγινε χθες βράδυ στο Αγρίνιο.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Η αποστολή του ΠΑΣ για το παιχνίδι με Παναιτωλικό

Παντελάκης και Παμλίδης σε προπόνηση του ΠΑΣ.


Τον δρόμο για το Αγρίνιο πήρε η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αύριο Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και ώρα 19.30 θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Σιόντης και για λόγους τακτικής οι Λώλης, Γροσδάνης, Πανουργιάς, Τριάδης, Γιαννίκογλου, Δούμτσης, Αθανασίου.

Χωρίς τον Σιόντη ο ΠΑΣ στο Αγρίνιο

Δεν θα αγωνιστεί αύριο στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Στέφανος Σιόντης


Χωρίς τον αρχηγό Στέφανο Σιόντη θα ταξιδέψει σήμερα για το Αγρίνιο ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αύριο στις 19.30 θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για την 21η αγωνιστική. Υπήρχαν λιγοστές ελπίδες να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, που εξανεμίστηκαν χθες, καθώς δεν μπόρεσε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.