Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Ο Γεωργουλόπουλος στην Κ-20 και στα τμήματα υποδομών του Αστέρα Τρίπολης

Στον Αστέρα Τρίπολης μετακόμισε ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος


Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΣ ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα και μέλος του τμήματος σκάουτινγκ Γιώργος Γεωργουλόπουλος, καθώς ανέλαβε προπονητής στην Κ20 του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τον συντονισμό όλων των τμημάτων υποδομών.

Απευθείας στο Καρπενήσι θα πάει ο Κώστας Τσιμίκας

Αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Κλεισμένη θεωρείται για τον ΠΑΣ η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα. Θα ανακοινωθεί μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με τον Ολυμπιακό, αφού θα είναι ελεύθερη μεταγραφή και όχι δανεικός.

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Εξοπλισμός για τη δουλειά του γυμναστή Βασίλη Αλεξίου

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την προμήθεια εξοπλισμούΑπό την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάνινα ανακοινώθηκαν τα εξής: "H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 επενδύει σε νέες τεχνολογίες γύρω από το ποδόσφαιρο και την εξέλιξή του.

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Πασχαλάκης: Ο μάνατζέρ μου μιλάει με τον ΠΑΟΚ

Νέες δηλώσεις Πασχαλάκη για τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ


Ανοιχτά μίλησε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, τονίζοντας μέσω του «Metropolis» ότι ο μάνατζέρ του είναι σε επαφή με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Εκδήλωση για τα 50 χρόνια του ΠΑΣ

Εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣ


Τιμητική εκδήλωση για τα 50 χρόνια της ιστορικής ομάδας της πόλης μας οργανώνεται από το Δήμο Ιωαννιτών και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών με την συνεργασία της Περιφέρειας Ηπείρου και της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, στις 9:30 μμ, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας».

Με πρόεδρο τον Παλατζίδη η νέα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ

Η νέα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ με νέο πρόεδρο αλλά με παλιά μέλη

Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, ορίζεται η νέα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, ως εξής:

Οι τιμές και πως θα αποκτήσετε τα εισιτήρια διαρκείας

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τα εισιτήρια διαρκείας


Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18 ξεκινάει την Πέμπτη 22/06/2017. Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 10:00 έως τις 20:00 στα γραφεία της ΠΑΕ.

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα παλαιμάχων ΠΑΣ Γιάννινα - Α. Ο. Τρίκαλα 1-1

Οι βετεράνοι του ΠΑΣ σε μια αναμνηστική φωτογραφία πριν από το παιχνίδι


Τα νιάτα τους θυμήθηκαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και του Α. Ο. Τρίκαλα σε φιλικό αγώνα που έδωσαν το απόγευμα στο γήπεδο «Γιώργος Πρίσκας» του Περάματος και ο οποίος έληξε ισόπαλος 1-1.