Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Ένας χρόνος χωρίς τον Παύλο Τζαμάκο

Ο Παύλος Τζαμάκος με τη φανέλα του Αβέρωφ εν μέσω των Πέτρου Παπαδημητρίου (αριστερά), Κώστα Κρικώνη (δεξιά).

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε (8/8/2019) που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, ο παλιός μεγάλος άσσος του Αβέρωφ και του ΠΑΣ Γιάννινα Παύλος Τζαμάκος. Παραμένει όμως στις καρδιές όλων, κυρίως των παλιών φιλάθλων που τον πρόλαβαν ως ποδοσφαιριστή στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και πολλών παικτών, παραγόντων, που τον είχαν προπονητή σε πολλές ομάδες της περιοχής.

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Συνεργασία με "Ελπίδες" ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα

Συνεργασία με τις ακαδημίες του συλλόγου «Ελπίδες» Ιωαννίνων ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας του ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ, όπως και το στρατηγικό πλάνο αυτής της συνεργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτεχνικού συλλόγου ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει την στρατηγική συνεργασία με μία από τις παλαιότερες και πιο πετυχημένες Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της πόλης μας, τις ΕΛΠΙΔΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Γίνονται κανονικά τα μπαράζ Ξάνθης με Απόλλωνα

Όλα δείχνουν ότι στη νέα σεζόν θα υπάρχουν 14 ομάδες στη Σούπερ Λιγκ 1


Κανονικά θα διεξαχθούν τα μπαράζ ανόδου-παραμονής στις 22 και 29 Αυγούστου, αφού το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε κατά πλειοψηφία να απορρίψει τις προσφυγές της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ελληνοαυστραλός Μπιλ Πάπας παίρνει την Ξάνθη;

Ενδιαφέρον φαίνεται πως υπάρχει για την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Ξάνθης. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Πανόπουλος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία, προκειμένου να του μεταβιβάσει τις μετοχές που έχει στην ακριτική ομάδα.

Στο Καρπενήσι Ζαμπαλάς, Δάλλας και οι βοηθοί

Στο σεμινάριο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας θα συμμετάσχει και ο μοναδικός Γιαννιώτης ρέφερι Α' Εθνικής Σπύρος Ζαμπαλάς (φωτο)


Στο Καρπενήσι για σεμινάριο που οργανώνει η ΚΕΔ θα μεταβούν οι Γιαννιώτες ρέφερι, βοηθοί και παρατηρητές που έχουν συμπεριληφθεί στους αντίστοιχους πίνακες της Σούπερ Λίγκας 1 για τη σεζόν 2020-21.

Στον Άρη ο Μάνος που είχε αγωνιστεί και στον ΠΑΣ

Μετά τους δανεισμούς σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ, ο Μάνος συνεχίζει στον Άρη Θεσσαλονίκης


Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Μάνος. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωση την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού για τα επόμενα δύο χρόνια. Τη σεζόν 2018-19 ήταν δανεικός από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΣ για ένα εξάμηνο και στη συνέχεια μετακόμισε στον ΟΔΗ πάλι ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Στη Λάρισα για δύο χρόνια ο Νικολιάς

Σύμφωνα με την έγκριτη εφημερίδα "Ελευθερία" Λάρισας, ο Νικολιάς μετακομίζει από τον ΠΑΣ στην ΑΕΛ

Νέα μεταγραφή προ των πυλών για την ΑΕΛ καθώς η λαρισινή ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες συμφώνησε με τον Ολυμπιακό να πάρει για δύο χρόνια ως δανεικό τον μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Νικολιά που οι Πειραιώτες απέκτησαν φέτος από τα Γιάννενα αντί του ποσού των 300.000 ευρώ.

Το στάδιο "Ζωσιμάδες" δήλωσε για 2η έδρα η ΑΕΛ

Το στάδιο "Ζωσιμάδες¨δήλωσε ως δεύτερη έδρα η Λάρισα, σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν τα έργα στο "Αλκαζάρ"


Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες η ΠΑΕ ΑΕΛ ως δεύτερη έδρα για το φετινό πρωτάθλημα της Super League, μετά το Αλκαζάρ, δήλωσε το γήπεδο των «Ζωσιμάδων».

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Το 2017 ο ΠΑΣ είχε ζητήσει δανεικό τον Τσιμίκα

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ, πρωταθλήτρια Αγγλίας

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού είναι η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό στην πρωταθλήτρια Αγγλίας Λίβερπουλ.

Διετές συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει ο Κάργας

Ο Γιάννης Κάργας έλυσε τη συνεργασία με τη Λέφσκι και οδεύει για τα Γιάννινα


Ο Γιάννης Κάργας αναμένεται να είναι η 3η μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την απόκτηση του δεξιού αμυντικού Μανώλη Σάλιακα (ελεύθερος από Λαμία) και του αριστερού Βέλγου αμυντικού Μάρβιν Πίρσμαν (ελεύθερος από Χάποελ Τελ Αβίβ).

Με τα φιλικά θα καλύψει ο ΠΑΣ το ντεζαβαντάζ

Φιλικά για να καλυφθεί το χαμένος έδαφος λόγω αγωνιστικής απραξίας ζήτησε ο Γιαννίκης


Μετά την επιστροφή του ΠΑΣ από το Καρπενήσι θα ξεκινήσει ο τρίτος και τελευταίος κύκλος προετοιμασίας, όπου θα γίνουν και φιλικά παιχνίδια.

Επέστρεψε στη βάση του ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

Χθες έγινε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ στο Καρπενήσι, ολοκληρώνοντας τον κύκλο της βασικής προετοιμασίας


Σήμερα το μεσημέρι επέστρεψε από το Καρπενήσι η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από ένα 10ήμερο κοπιαστικής προσπάθειας, ολοκληρώνοντας έναν σημαντικό κύκλο βασικής προετοιμασίας.

Νέα καλή μεταγραφή η Θύελλα Κατσικά

Ο Βάιος Τσιαφίτσας από τον Άγιο Ματθαίο Κέρκυρας μεταγράφηκε στη Θύελλα Κατσικά


Συνεχίζει η Θύελλα Κατσικά την ενίσχυση του ρόστερ της, με στόχο καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, αντάξια με την ιστορία και το όνομα της ομάδας. Νέα μεταγραφή ο γνωστός ποδοσφαιριστής Βάιος Τσιαφίτσας, που την προηγούμενη σεζόν είχε πολύ καλή παρουσία στον Άγιο Ματθαίο Κέρκυρας που αναδείχθηκε πρωταθλητής της τοπικής Ένωσης. Ο νέος άσσος της Θύελλας σημείωσε 25 γκολ, είναι μεσοεποθετικός.

Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Ο Αργύρης Γιαννίκης τα λέει όλα για τον ΠΑΣ

Ο Αργύρης Γιαννίκης με τον Βαγγέλη Γυφτόπουλο στο Καρπενήσι, δίνοντας μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

Στο Καρπενήσι χτίζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα της Α’ Εθνικής με «αρχιτέκτονα» τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη και τους συνεργάτες του. Αλλά και με τους παίκτες να κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να γεμίσουν μπαταρίες, να αποκτήσουν δυνάμεις, καθώς αυτοί θα είναι στην πρώτη γραμμή όταν θα αρχίσει η μάχη του πρωταθλήματος. Ο δρόμος μας έφερε και φέτος στην Ευρυτανία, για να δούμε τις προπονήσεις, αλλά κυρίως να μιλήσουμε με τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Εν αναμονή απόφασης για το μπαράζ Ξάνθης με Απόλλωνα

Εκδικάστηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ οι προσφυγές Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης για το μπαράζ

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των προσφυγών της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης κατά της διεξαγωγής των αγώνων μπαράζ ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την πρόσθετη παρέμβαση των Χανίων, ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Οι Βούλγαροι.... στέλνουν τον Κάργα στον ΠΑΣ

Ο Γιάννης Κάργας με τον προπονητή της Λέφσκι Σόφιας 

Σύμφωνα με δημοσίευμα βουλγάρικης ιστοσελίδας (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), ο Γιάννης Κάργας λύνει τη συνεργασία με τη Λέφσκι Σόφιας και επιστρέφει στον ΠΑΣ Γιάννινα, από τον οποίο είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι 2019.

Φιλικό και με Ατρόμητο στις 20 Αυγούστου ο ΠΑΣ

Το δεύτερο φιλικό του ΠΑΣ έγινε γνωστό σήμερα και είναι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. 


Όπως ανακοίνωσε σήμερα η αθηναϊκή ομάδα, το φιλικό με τον ΠΑΣ θα γίνει στο γήπεδο Περιστερίου στις 20 Αυγούστου και ώρα 19.30. Το πρώτο φιλικό του «Άγιαξ» είχε κλειστεί με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στις 5 Σεπτεμβρίου.

Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Τετάρτη επιστρέφει στα Γιάννινα ο ΠΑΣ

Τελευταίες προπονήσεις για τον ΠΑΣ στο Καρπενήσι κατά τη φετινή σεζόν. Τετάρτη η επιστροφή στα Γιάννινα


Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον ΠΑΣ στο Καρπενήσι, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη 12 Αυγούστου η αποστολή θα επιστρέψει στα Γιάννινα. Μάλιστα σήμερα συμπληρώθηκε μια εβδομάδα εντατικής προετοιμασίας.

Βαρτζιώτης και Τσώνης στο τεχνικό τιμ της Θύελλας

Η Θύελλα Κατσικά επισημοποίησε τη συνεργασία με τους γυμναστές Γιάννη Τσώνη και Παύλο Βαρτζιώτη


Έτσι κλείνει ένα μέρος από το τεχνικό τιμ που έχει επικεφαλής τον προπονητή Πέτρο Κοντοδήμα. Παραθέτουμε κατά χρονική σειρά τις ανακοινώσεις της Θύελλας: