Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Χωρίς Μπαρτολίνι, Ρομάνο, Περόνε ο Ηρακλής

Χωρίς τρεις παίκτες έφτασε στα Γιάννινα η αποστολή του Ηρακλή


Η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αυριανό αγώνα στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ ολοκληρώθηκε.
Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής καθώς και στατικές φάσεις.

Άτυχος ο ΠΑΣ, τον αδικεί η ισοπαλία (0-0)

Στιγμιότυπο από τον αγώνα νέων Κ-20 ΠΑΣ - Ηρακλής 0-0


Άτυχη στάθηκε η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ και το τελικό αποτέλεσμα 0-0 με τον Ηρακλή την αδικεί. Και τούτο γιατί η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη, ειδικά στο β’ ημίχρονο έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ, πέφτοντας πάνω και σε ένα καταπληκτικό τερματοφύλακα. Τον Ηλιάδη του Γηραιού που έκανε καταπληκτικές επεμβάσεις. Οι πιο σημαντικές ευκαιρίες είναι…

Και ο Λίλα και όλοι οι άλλοι είναι στην αποστολή

Έτοιμος ο ΠΑΣ για νίκη στο ματς με Ηρακλή


Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει αύριο τον Ηρακλή στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Μετά τη σημερινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που είναι στην αποστολή. Μεταξύ αυτών είναι και ο Άντι Λίλα για τον οποίο τόσος λόγος έγινε όλη την εβδομάδα με αφορμή τους πανηγυρισμούς στο ματς με τον Ολυμπιακό. Αλλά όπως είχαμε τονίσει από την Τετάρτη δεν υπήρχε θέμα Λίλα στον ΠΑΣ.

Αν παίξει όπως μπορεί, ο "Άγιαξ" κανένα δεν φοβάται

Πανέτοιμος ο ΠΑΣ για το παιχνίδι με τον Ηρακλή που θα γίνει στο στάδιο "Ζωσιμάδες" αύριο Κυριακή και ώρα 18:15 


Έτοιμος από κάθε άποψη είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, για το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Η αναμέτρηση αυτή θα ξεκινήσει στις 18:15 και θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση από τη NOVA 2. Χτες μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και ο Νταβίντ Ναδάλες, οπότε ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα είναι κομπλέ για το δύσκολο αυτό παιχνίδι.

Σεμινάριο στον ΠΑΣ για τη χρήση του απινιδωτή

Και μια αναμνηστική φωτογραφία από το σεμινάριο στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα



Στελέχη του Ερασιτέχνη ΠΑΣ παρακολούθησαν σεμινάριο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για αντιμετώπιση καρδιοαναπνευστικών προβλημάτων και τη χρήση του απινιδωτή. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

Ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Α' και Β' κατηγορία

Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και τα γήπεδα που θα γίνουν οι αγώνες


Με ενδιαφέροντα παιχνίδια συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα Α’ και Β’ ερασιτεχνικής της ΕΠΣΗΠ. Μάλιστα η επιτροπή πρωταθλημάτων λόγω του αυριανού αγώνα ΠΑΣ – Ηρακλής που θα ξεκινήσει στις 18:15 διαμόρφωσε ανάλογα το πρόγραμμα, ξεκινώντας νωρίτερα τα παιχνίδια της Κυριακής, για να μπορέσουν και οι φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να πάνε στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Όπως αναμενόταν στην εθνική πάλι ο Μάρκος Βελλίδης

Στην Εθνική Ελλάδος κλήθηκε και επίσημα ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Μάρκος Βελλίδης


Ο κ. Κώστας Τσάνας απηύθυνε πρόσκληση σε 23 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Βόρεια Ιρλανδία (8/10/2015, Μπέλφαστ) και την Ουγγαρία (11/10/2015, «Γ. Καραϊσκάκης»), με τους οποίους το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Εντάξει και ο Ναδάλες μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα

Εντάξει και ο Νταπίντ Λόπεζ Ναδάλες είναι στον ΠΑΣ


Βάρος στην τακτική έδωσε σήμερα ο Γιάννης Πετράκης, καθώς με την προπόνηση που έγινε το πρωί στο ΠΕΑΚΙ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή. Στο πρόγραμμα μπήκε και ο Ναδάλες που δεν είχε προπονηθεί τις τελευταίες δύο μέρες γιατί ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι.

Συνάντηση με Κοντονή το προεδρείο της ΕΠΣΗΠ

Στο μέσον ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής με τους Κώστα Βρακά (πρόεδρο) και Λάζαρο Κιτσάκη (γραμματέα)


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/10/2015 συνάντηση με τον κ. Κοντονή και την Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο κ. Βρακά Κων/νο, τον Γεν. Γραμματέα  κ. Κιτσάκη Λάζαρο και τον υπεύθυνο ανάπτυξης Τεχνικών έργων και γηπεδικών εγκαταστάσεων κ. Κιτσάκη Κων/νο.

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ν. Παπαδόπουλος: Πιστεύω για νίκη στα Γιάννινα

Ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος


Την κατάκτηση της νίκης μέσα στην έδρα του ΠΑΣ έθεσε ως στόχο του Ηρακλή για το ματς της Κυριακής, ο Νίκος Παπαδόπουλος
«Η συγκομιδή βαθών δεν είναι ικανοποιητική, ιδιαίτερα με βάση την εικόνα μας στα περισσότερα παιχνίδια. Με κάνει χαρούμενο ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι σε πάρα πολύ κατάσταση, αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια.

Έτοιμοι στον ΠΑΣ για τη μάχη με το Γηραιό

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή


Κανονικά προπονήθηκε σήμερα ο Σταύρος Τσουκαλάς και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή στα Γιάννινα. Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έχει ως εξής: «Με μια πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας.

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Παπαπέτρου σφυρίζει το ματς με τον Γηραιό

Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (φωτο) θα διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ - Ηρακλής την ερχόμενη Κυριακή


Ο διαιτητής Αναστάσιος Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών θα διευθύνει τον αγώνα της Κυριακής ΠΑΣ – Ηρακλής. Βοηθοί του θα είναι οι Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Γιώργος Γεωργιάδης (Κοζάνης). Τέταρτος διαιτητής ο Ηλίας Σπάθας (Πειραιά) και παρατηρητής ο Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής).

Τα σενάρια για Βελλίδη και ο αγωνιστικός προσανατολισμός

Το μυαλό όλων στον ΠΑΣ είναι στο ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή και πουθενά αλλού


ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ξεκίνησε από χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Μοναδικός απόντας από τη χτεσινή προπόνηση ήταν ο Σταύρος Τσουκαλάς που θα απουσιάσει και σήμερα κάνοντας ατομικό πρόγραμμα, για να ξεπεράσει ένα χτύπημα στο πόδι από το ματς με τον Ολυμπιακό.

Φεύγουν από Δευτέρα οι διεθνείς παίκτες

Στο εθνικό συγκρότημα για τα παιχνίδια με Βόρεια Ιρλανδία και Ουγγαρία θα είναι ο Μάρκος Βελλίδης


ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Μάρκος Βελλίδης αναμένεται και πάλι να κληθεί στην εθνική ομάδα για τα παιχνίδια με Βόρεια Ιρλανδία (8/10 στο Δουβλίνο) και Ουγγαρία (11/10 στο Καραϊσκάκη) για το EURO 2016. Και επειδή κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις, δεν αποκλείεται ο υπηρεσιακός προπονητής να του δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιο απ' αυτά τα παιχνίδια.

Στην Εθνική Ελπίδων προπονητής ο Νικοπολίδης

Ο Ηπειρώτης με καταγωγή από τη Βίγλα Άρτας Αντώνης Νικοπολίδης ανέλαβε προπονητής στην εθνική ελπίδων


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε μεταξύ άλλων τις παρακάτω αποφάσεις.

-Αποφάσισε την πρόσληψη του κ. Αντώνη Νικοπολίδη ως προπονητή της Εθνικής Ελπίδων με τον κ. Μιχάλη Ιορδανίδη ως άμεσο συνεργάτη του.

Από αύριο Πέμπτη μπαίνει στο πρόγραμμα και ο Τσουκαλάς

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ


Με μια προπόνηση που έγινε στις 11 η ώρα το πρωί στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Σταύρος Τσουκαλάς, που από αύριο Πέμπτη θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Έτσι ο «Άγιαξ» πάνοπλος θα αντιμετωπίσει τον Γηραιό.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ενημερωτική συνάντηση ΠΣΑΠ με παίκτες του ΠΑΣ

Οι παίκτες του ΠΑΣ με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ στην Αθήνα


Αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, αποτελούμενη απο τον Πρόεδρο του Π.Σ.Α.Π. Διονύσιο Δημόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Λαζανά, τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Πούλιο, τον Ταμία και Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων Σταμάτη Συρίγο και τον συνεργάτη του Συνδέσμου Κώστα Παπαδόπουλο, συναντήθηκε με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πανθρακικού και τους ενημέρωσε για θέματα που τους αφορούν, συζητώντας για όλα τα ζητήματα και τυχόν απορίες τους, που έχουν σχέση με την επαγγελματική σταδιοδρομία τους ενώ παράλληλα, αναλύθηκαν προς τους συναδέλφους όλες οι ενέργειες του Π.Σ.Α.Π.

"Έφυγε" ο δημοσιογράφος - παράγοντας Βασίλης Κοντοβαζαινίτης

"Έφυγε" από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος και παράγοντας Βασίλης Κοντοβαζαινίτης


Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών άφησε ο  Βασίλης Κοντοβαζαινίτης και σε κάθε περίπτωση αποτελεί απώλεια για το ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρέτησε για αρκετές δεκαετίες. Σπούδασε Πολιτικές και Νομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, διετέλεσε δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, διευθυντής της ΕΡΑ 1 και 2, ενώ υπήρξε εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Μέχρι σήμερα ήταν αντιπρόεδρος της Ξάνθης, ενώ το 2006 είχε εκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΑΕ.

Η προετοιμασία και οι τελευταίες εξελίξεις στον "Άγιαξ"

Ο Σταύρος Τσουκαλάς από Πέμπτη (1/10) θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΣ


Με μια προπόνηση που έγινε το πρωί στο ΠΕΑΚΙ ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή στα Γιάννινα. Δεν προπονήθηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς που από την Πέμπτη αναμένεται να αρχίσει προπονήσεις, έχοντας πρόβλημα στο πόδι από χτύπημα στο ματς με τον Ολυμπιακό.

10 και 15 ευρώ τα εισιτήρια με Ηρακλή

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του Κυριακάτικου αγώνα με Ηρακλή


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι από σήμερα και μέχρι το Σάββατο μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Νίκη της ΑΕΚ με 2-1 μέσα στη Βέροια

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το 2ο γκολ μέσα στη Βέροια (ΦΩΤΟ gazzetta.gr)


Πριν λίγες μέρες, στην Τούμπα, η ΑΕΚ γνώρισε την πρώτη φετινή ήττα, αν και είχε βρεθεί μπροστά στο σκορ. Τώρα, στη Βέροια, ήταν η σειρά της να ανατρέψει την κατάσταση και να φύγει με μια νίκη που διώχνει μεγάλο μέρος της πίεσης που υπήρχε στην ομάδα λόγω της ήττας στη Θεσσαλονίκη.

Λίλα: Τον αετό της Αλβανικής σημαίας σχημάτισα

Ο Άντι Λίλα στο Καραϊσκάκη μετά την επιτυχία του τέρματος πανηγυρίζει με τον δικό του τρόπο


Ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε το γκολ του στο "Γ. Καραϊσκάκης" απέναντι στον Ολυμπιακό ο Άντι Λίλα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Ο Αλβανός χαφ του ΠΑΣ Γιάννινα σχημάτισε με τα χέρια του τον αλβανικό αετό και αποδοκιμάστηκε έντονα.

Σημαντικά παιχνίδια ανέδειξε η κλήρωση του κυπέλλου

Ενδιαφέροντα παιχνίδια θα γίνουν στην 3η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ


Έγινε σήμερα το βράδυ στα γραφεία της ΕΠΣΗΠ η κλήρωση της 3ης φάσης του κυπέλλου. Τα παιχνίδια θα γίνουν στις 21, 22 Οκτωβρίου πιθανόν και στις 28 Οκτωβρίου, ανάλογα με τις ανάγκες των γηπέδων, θα είναι νοκ άουτ και οι νικητές θα περάσουν την προημιτελική φάση.

Ρεπό σήμερα και από αύριο ξεκινά σκληρή δουλειά

Στον ΠΑΣ αφήνουν πίσω το ματς με τον Ολυμπιακό και κοιτάζουν το επόμενο που έρχεται με τον Ηρακλή στα Γιάννινα


Στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν περίμεναν μια τόσο βαριά ήττα με 5-1 στο Καραϊσκάκη, έστω και αν αντίπαλός του ήταν ο Ολυμπιακός που μονοπωλεί τους τίτλους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Γιατί ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είχε καλύτερες αντιδράσεις στα προηγούμενα παιχνίδια και όχι την εμφάνιση που έκανε προχτές στο Καραϊσκάκη. 

Τέλος ο Πόντες, υπηρεσιακός ο Νταλακούρας στο Αγρίνιο

Τέλος ο Πόντες από την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού


Παρελθόν από τον πάγκο του Παναιτωλικού αποτελεί ο Λιονέλ Πόντες ύστερα από τη βαριά ήττα με 5-1 από την Καλλονή.
Απίστευτα τραγική ήταν η εικόνα του Παναιτωλικού στη Λέσβο όπου γνώρισε την βαριά ήττα με 5-1 από την Καλλονή. Κάτι που όπως ήταν φυσικό έφερε και εξελίξεις στην ομάδα του Αγρινίου.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεχνούν το Καραϊσκάκη για να πάρουν τη νίκη με τον Ηρακλή

Ας ελπίσουμε να μη είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Σταύρου Τσουκαλά


Στον ΠΑΣ προσπαθούν να ξεπεράσουν το βαρύ σκορ με 5-1 που έχασαν στο Καραϊσκάκη από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και να ετοιμαστούν κατάλληλα για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή στα Γιάννινα. Το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι στο Φάληρο είναι γνωστό.

Το πανόραμα στη 2η αγωνιστική της Β' Ερασιτεχνικής

Αποτελέσματα - Βαθμολογίες - πρόγραμμα επόμενης αγωνιστικής στη Β' κατηγορία της ΕΠΣΗΠ


Με την 2η αγωνιστική συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ. Ένα πρωτάθλημα που αναμένεται να έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς συμμετέχουν και ομάδες που παλιότερα αγωνίστηκαν στη Δ’ Εθνική όπως Θύελλα Κατσικά, Ολυμπιακός Βοτανικού, Ροδοτόπι και άλλες. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην πρεμιέρα των αγώνων.

Ρεπορτάζ από τα γήπεδα της Α' Ερασιτεχνικής

Οι παίκτες του Α. Ο. Βελισσαρίου πανηγυρίζουν για το 2ο γκολ του Κώστα Γιαννάκη που πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του


Η Δόξα Κρανούλας με τη νίκη με 2-1 επί του Κένταυρου Μουσιωτίτσας πήρε κεφάλι στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ κατηγορίας μετά και την 4η αγωνιστική του εν λόγω πρωταθλήματος που φέτος θα είναι εντυπωσιακό. Επίδειξη ισχύος έκανε ο Α. Ο. Βελισσαρίου που συνέτριψε με σκορ 5-0 τον ΠΑΟ Κουτσελιού. Αναλυτικά οι αγώνες στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΗΠ.

Σίλβα: Είναι καλό που δεν σταματήσαμε ούτε μετά το 3-0

Οι δηλώσεις από τον προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα


Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα, δήλωσε, αρκετά ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν έδειξαν να «χαλαρώνουν» όταν προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο.