Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Γεωργουλόπουλος: Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργουλόπουλου στη NOVA και στον Βαγγέλη Πήχα

Δηλώσεις στη NOVA και στον Βαγγέλη Πήχα έκανε για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος, βοηθός του Γιάννη Πετράκη. Μεταξύ άλλων τόνισε και τα εξής: «Είναι ένα θέμα η αποχή γιατί έχουμε ένα μήνα να αγωνιστούμε. Θα δούμε πως θα ανταπεξέλθουμε. Πιστεύουμε στα παιδιά που έχουμε, δουλέψαμε πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τα αποτελέσματα της περασμένης εβδομάδας μας έδωσαν και πάλι την ευκαιρία να μπούμε δυνατά στο στόχο για έξοδο στην Ευρώπη. 

Πολυβόλο ο ΠΑΣ 4-0 κέρδισε την Κέρκυρα

Ο ΠΑΣ συνέτριψε με σκορ 4-0 την Κέρκυρα


Για το πρωτάθλημα νέων Κ-17 ο ΠΑΣ συνέτριψε το μεσημέρι την Κέρκυρα με σκορ 4-0 στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, το σκορ μιλά από μόνο του. Τα γκολ: 13΄Μασούρας, 40’, 58’ Ζιώγας, 56’ Μπισέλας. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πάνου. 

Με απουσίες τριών βασικών παικτών ο Παναιτωλικός

Ο Μάκης Χάβος δίνει τις τελευταίες οδηγίες στην προπόνηση του Παναιτωλικού


Με τρεις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών έρχεται στα Γιάννινα ο Παναιτωλικός για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Άλβες, Μπεχαράνο και Βιγιαφάνες. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Η προπόνηση και η αποστολή του ΠΑΣ

Η αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό


Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Ε.Σ.Ι. "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ". Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

30 φίλαθλοι θα δουν το παιχνίδι με Παναιτωλικό

30 φίλαθλοι από κάθε ομάδα θα μπουν με λίστα την Κυριακή στο στάδιο


Χωρίς φιλάθλους θα γίνει η αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό, στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής στο στάδιο «Ζωσιμάδες» λόγω της γνωστής απόφασης του Σταύρου Κοντονή να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών όλα τα παιχνίδια της σούπερ λίγκα.

Προληπτικά δεν προπονήθηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς

Δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής στο ματς με τον Παναιτωλικό από τον Σταύρο Τσουκαλά


Προληπτικά δεν προπονήθηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς και ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να μη παίξει την Κυριακή. Ξεπέρασε την ίωση ο γκολκίπερ Δημήτρης Σωτηρίου που τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη. Για την σημερινή αγωνιστική δραστηριότητα το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ έχει ως εξής: «Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε υποομαδική αμυντική και επιθετική τακτική, εξάσκηση σε στημένες φάσεις και τακτικό δίτερμα.

Πειθαρχική δίωξη σε 3 ομάδες από τον εισαγγελέα

Πειθαρχικές διώξεις για 3 ύποπτα παιχνίδια


Πειθαρχική δίωξη εναντίον της Βέροιας, της Καλλονής και των Χανίων άσκησε την Παρασκευή (13/3) ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος.
Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι τρεις ομάδες εμφανίζονται να έχουν πάρει μέρος σε φερόμενες ως ύποπτες χειραγώγησης αναμετρήσεις.

Για πρώτη φορά φέτος ρέφερι ο Κύζας

Ο Γεώργιος Κύζας ρέφερι στα Γιάννινα


Ο διαιτητής Γεώργιος Κύζας του συνδέσμου Δράμας θα διευθύνει τον αγώνα της Κυριακής ΠΑΣ – Παναιτωλικός (15:00). Βοηθοί του θα είναι οι Νεκτάριος Παστρωμάς (Δυτικής Αττικής), Ιωάννης Σίπκας (Πέλλας). Τέταρτος διαιτητής ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας) και παρατηρητής ο Γεώργιος Γιαννόπουλος (Αθηνών).

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Λόγω ίωσης δεν προπονήθηκε ο Σωτηρίου

Δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Δημήτρης Σωτηρίου


Λόγω ίωσης δεν προπονήθηκε σήμερα ο τερματοφύλακας Δημήτρης Σωτηρίου αλλά μέχρι την Κυριακή που θα γίνει το ματς με τον Παναιτωλικό θα είναι έτοιμος, καθώς δεν υπάρχει στην ομάδα και τρίτος τερματοφύλακας. Κατά τα άλλα η προετοιμασία συνεχίστηκε και σήμερα κανονικά υπό την επίβλεψη του Γιάννη Πετράκη και των συνεργατών του.

Τρία ματς κλειδιά στο δρόμο του θρυλικού ΠΑΣ

Τρία κρίσιμα ματς μέσα σε 8 μέρες έχει μπροστά του ο ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τρία ματς φωτιά έχει μπροστά του ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπου μπορεί να έχει μια καλή βαθμολογική σοδειά. Με την οριστικοποίηση του προγράμματος των αγώνων που έκανε χτες η σούπερ λίγκα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» την Κυριακή θα υποδεχτεί στην έδρα του τον Παναιτωλικό, την Τετάρτη τον Πλατανιά (παιχνίδι που ήταν να γίνει την 26η αγωνιστική) και στη συνέχεια την Κυριακή θα παίξει στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. 

Χωρίς φιλάθλους στα Γιάννινα και στα άλλα γήπεδα

Χωρίς φιλάθλους η αναμέτρηση ΠΑΣ - Παναιτωλικός την Κυριακή στο στάδιο "Ζωσιμάδες"


Χωρίς φιλάθλους θα γίνουν και οι αγώνες της 28ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα, επηρεαζόμενος από τα όσα έγιναν χτες στο ΟΑΚΑ στον αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Που η αλήθεια και που το ψέμα στις φήμες με ΠΑΟΚ;

Πάλι υπάρχουν μεταγραφικά σενάρια για Κοροβέση


Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε από το μεσημέρι σε Γιάννινα και Θεσσαλονίκη, ότι κλείνουν απόψε στον ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι οι Κοροβέσης και Χαρίσης. Οι ίδιες φήμες που αναπαράχθηκαν και από ιστοσελίδες έφεραν τους παίκτες να είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη για το σκοπό αυτό. Κάτι τέτοιο επίσημα δεν επιβεβαιώνεται ούτε από τον ΠΑΟΚ ούτε από τον ΠΑΣ.

Βάρος στην τακτική και σήμερα από Πετράκη

Συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς με Παναιτωλικό


Με μοναδικό απόντα τον τραυματία Γαρουφαλιά συνεχίστηκε και σήμερα Τετάρτη η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό. Η αναμέτρηση αυτή θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και όχι στις 17:15 όπως αρχικά είχε καθοριστεί. Επίσης σήμερα η σούπερ λίγκα ανακοίνωσε και το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 18 Μαρτίου όπου ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί πάλι στα Γιάννινα τον Πλατανιά.

Τέλος ο Χριστόπουλος από τον Πλατανιά

Οριστικά τέλος ο Γιάννης Χριστόπουλος από την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά


Ο Γιάννης Χριστόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Πλατανιά, με τον πρόεδρο της ομάδας να το ανακοινώνει σήμερα το πρωί στους παίκτες... Έπειτα από Δ.Σ. που διήρκησε πολλές ώρες, το βράδυ της Τρίτης, αποφασίστηκε να μη συνεχιστεί η συνεργασία με τον Γιάννη Χριστόπουλο, που παραιτήθηκε και πλέον αναζητείται ο διάδοχός του στην τεχνική ηγεσία των Κρητικών.  

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Ο "Άγιαξ" ετοιμάζεται να δείξει τα δόντια του

Επιστροφή στις επιτυχίες θέλει ο θρυλικός "Άγιαξ της Ηπείρου"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά το χτεσινό ρεπό που έδωσε στους παίκτες ο Γιάννης Πετράκης από σήμερα αρχίζουν και πάλι οι προπονήσεις σε καθημερινή βάση όπως και η προετοιμασία για το ματς με τον Παναιτωλικό που θα γίνει την Κυριακή στα Γιάννινα.

Ζει στις καρδιές μας ο Αλέκος Κιτσάκης

40 μέρες χωρίς τον Αλέκο Κιτσάκη, το αηδόνι της Ηπείρου


Πέρασαν 40 μέρες από το θάνατο του γνωστού τραγουδιστή και υμνωδού του ΠΑΣ Γιάννινα Αλέκου Κιτσάκη. Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές του μεγάλου καλλιτέχνη μαζί με την οικογένειά του στο μνημόσυνο που έγινε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Κοπάνων ένωσαν τις ευχές τους για να αναπαύσει ο Θεός την ψυχή του.

Χωρίς Άλβες, Βιγιαφάνες, Μπεχαράνο στο Αγρίνιο

Εντατικά συνεχίζει την προετοιμασία του και ο Παναιτωλικός


Λειτουργική προπόνηση δύναμης και ασκήσεις σταθερότητας κορμού – κοιλιακών, ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και ευλυγισίας, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι τα τακτικής σε περιορισμένο χώρο, περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα.

Στον ΠΑΣ ετοιμάζονται για τη μάχη της Κυριακής

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με τον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός είναι πλέον στις οθόνες του ΠΑΣ και από σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Περισσότερα για τη σημερινή αγωνιστική δραστηριότητα στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας

Μετά από μια πετυχημένη θητεία αποχώρησε από την ΠΑΕ ο υπεύθυνος επικοινωνίας Αλέκος Καρύτσας.


Το τέλος της συνεργασίας με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Αλέκο Καρύτσα επισημοποιήθηκε με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Άγνωστο παραμένει το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. 

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Καλό ταξίδι στον Βαγγέλη Αλυσανδράτο

Καλό ταξίδι στον αξέχαστο Βαγγέλη Αλυσανδράτο. Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα του ΠΣΑΤ.


Βαθιά θλίψη προκάλεσε και στα Γιάννινα, ο θάνατος του σπουδαίου δημοσιογράφου Βαγγέλη Αλυσανδράτου. Όσοι τον γνωρίσαμε από κοντά, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ήταν ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος και δημοσιογράφος τον οποίο δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Ο Βαγγέλης Αλυσανδράτος αγαπούσε πολύ τα Γιάννινα και τον είχαμε κοντά μας κάθε φορά που έπαιζε ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΣ, ή σε μέρες άδειας που ερχόταν σαν επισκέπτης.