Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Γιάκος: Πήραμε ότι μπορούσαμε στο Καραϊσκάκη

Οι δηλώσεις και του Ευριπίδη Γιάκου στη NOVA

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντέδρασε μετά τη βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό, σύμφωνα με τον Ευριπίδη Γιάκο. Ο σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης των Ηπειρωτών στο «Γ. Καραϊσκάκης» μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα του novasports.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα ματς που ήρθαμε να παίξουμε πιο πολύ αμυντικά. Στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια είχαμε κρατήσει το μηδέν εκτός από αυτό με τον Λεβαδειακό, που ήταν άτυχη στιγμή. Σήμερα εδώ ήρθαμε να παίξουμε αμυντικά, δεν μας απείλησε στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, στο δεύτερο έκανε ευκαιρίες, οπισθοχωρήσαμε, δεχθήκαμε την ανατροπή, αλλά βγήκαμε μπροστά στη συνέχεια και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε».


Για το δεν επηρεάστηκαν από την ψυχολογία και τις αλλαγές στην 11άδα:
«Και οι δύο ομάδες προέρχονταν από ανεπιτυχή αποτελέσματα, εμείς θέλαμε να αντιστρέψουμε, να δώσουμε τον καλό μας εαυτό κι ότι γίνει. Πιστεύω ότι βγήκε το καλύτερο».


Για τα δύο ματς που ακολουθούν:
«Κοιτάμε πρώτα το ματς με Ατρόμητο, στόχος είναι η νίκη, να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να παρουσιάσουμε το καλύτερο πρόσωπο. Όχι αυτό με τον Λεβαδειακό».



Για τη σεζόν γενικότερα:
«Είμαστε σχεδόν 3 χρόνια μαζί οι περισσότεροι, στόχος αρχικά είναι η παραμονή γιατί πέφτουν 4 ομάδες. Πρώτα η παραμονή και σιγά-σιγά, ένα-ένα τα παιχνίδια να καταφέρνουμε και κάτι παραπάνω».
ΠΗΓΗ: novasports.gr