Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Πετράκης: Μείναμε στο ματς με τον ΟΦΗ

Οι δηλώσεις με πολύ νόημα του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη


Ο Γιάννης Πετράκης απολογήθηκε για τη βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό, αλλά και την κακή εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προπονητής των Ηπειρωτών υποστήριξε ότι η ομάδα ουσιαστικά... δεν κατέβηκε στο γήπεδο το απόγευμα της Τετάρτης.


Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Το πρώτο που ήθελα να πω είναι μια συγγνώμη για το αποτέλεσμα, αλλά και την εμφάνιση. Όταν κάποια στιγμή νομίζεις ότι κάτι γίνεσαι και ότι τα δεδομένα αλλάζουν, δεν είσαι σε καλό δρόμο. Νομίσαμε ότι γίναμε κάτι σπουδαίο και στην ουσία δεν ήρθαμε στο γήπεδο. Δεν ήμασταν εδώ. Ο Λεβαδειακός κέρδισε δίκαια, το ήθελε πολύ το παιχνίδι και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες του. Ό,τι χτίζεις με κόπο και το χτίσαμε έχοντας μια σπουδαία εικόνα, δυστυχώς είναι εύκολο να το γκρεμίσεις. Σαν άνθρωπος δεν αλλάζω, όμως, τη στάση μου. Δεν ήμασταν οι καλύτεροι του κόσμου και ξαφνικά είμαστε τίποτα. Δεν ήμασταν εδώ σήμερα, μείναμε στο προηγούμενο παιχνίδι».

Για το αν υπήρχε έλλειψη φρεσκάδας: 

«Είναι μια μικρή δικαιολογία αυτό, δεν αλλάζει η φυσική κατάσταση σε λίγες μέρες, δεν είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν πήραμε καμία προσωπική μονομαχία και ο Λεβαδειακός φαινόταν 2 επίπεδα πάνω από εμάς. Αυτό έχει να κάνει με το πόσο έτοιμοι ήμασταν να δώσουμε τη μάχη. Ήμασταν πίσω σε μαχητικότητα κι αυτή είναι η κύρια αιτία. Σαν άνθρωπος θέλω να είμαι με μια ισορροπία, γι' αυτό και ξαναλέω ότι δεν ήμασταν σούπερ την Κυριακή και ξαφνικά τώρα θα είμαστε ένα τίποτα. Σαν τη ζωή είναι και το ποδόσφαιρο. Πιστεύω όμως στην ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Δεν γυρίζει πίσω το σημερινό παιχνίδι, πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί και να είμαστε αυτοί που πρέπει στη συνέχεια. Ήμασταν κάποιοι άλλοι σήμερα».Για το αν αναλαμβάνει μερίδιο ευθύνης: 

«Δε βγάζω τον εαυτό μου έξω από το πρόβλημα. Το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα, γιατί είμαι χρόνια προπονητής. Προσπάθησα αυτές τις μέρες να επιστήσω την προσοχή στα παιδιά, ίσως έπρεπε να το κάνω παραπάνω».