Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Γ. Πετράκης: Έχει μεγάλη αξία το αποτέλεσμα αυτό

Ο Γιάννης Πετράκης στον πάγκο του ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη με τους συνεργάτες του (ΦΩΤΟ pamesports.gr)

Μεγάλο μάθημα για όλους στην ομάδα του χαρακτήρισε την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη ο Γιάννης Πετράκης. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννενα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.


«Ερχόμαστε από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς στο προηγούμενο παιχνίδι, ξέραμε ότι παίζουμε με την πιο καλή ομάδα στην Ελλάδα, η οποία ξέρουμε ότι θα μας ασκούσε πίεση λόγω των συνθηκών και εξαιτίας του προηγούμενου αποτελέσματος που είχε. Ήρθαμε με πολλά αγωνιστικά προβλήματα και όλα αυτά δίνουν πάρα πολύ μεγάλη αξία στην προσπάθεια και στο αποτέλεσμα που κάναμε σήμερα. 

Αναφορικά με το παιχνίδι, ξέραμε ότι θα δεχτούμε πίεση, ειδικά στο β' μέρος ο Ολυμπιακός μας άσκησε μεγάλη πίεση. Πάντα χρειάζεται και η τύχη για να πάρεις αποτέλεσμα. Με μία ευκαιρία που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε και σε ένα σημείο που δεν υπήρχαν περιθώρια για τον αντίπαλο να κάνει σπουδαία πράγματα. 

Αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια. Μία ομάδα χρειάζεται υπομονή και προσπάθεια κάθε μέρα για να κερδίζει βήματα και να συνεχίσουμε όσο γίνεται περισσότερο σε αυτόν τον δρόμο. Όχι όπως συνέβη την προηγούμενη αγωνιστική που είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ και μετά τα υπόλοιπα τα ξέρετε»

Δεδομένου ότι η ομάδα σας πήρε ξανά ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα, όπως είχε συμβεί και στο ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, σκέφτεστε να μονιμοποιήσετε κάποιους;

«Εγώ έχω ξαναπεί ότι κάθε πράγμα χρειάζεται υπομονή και τον χρόνο ώστε τα παιδιά που δείχνουν ότι μπορούν, να κερδίζουν τη θέση που τους αξίζει. Έμπρακτα δείχνω ότι αυτά τα παιδιά τα στηρίζω, αλλά κάθε πράγμα χρειάζεται χρόνο και υπομονή. Ήθελα να ευχηθώ στον Ολυμπιακό, γιατί μας εκπροσωπεί στην Ευρώπη, καλή επιτυχία την Τρίτη και να περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ». 

ΠΗΓΗ: pamesports.gr