Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Παντελίδης: Πήραμε ότι μας χρωστούσε η μπάλα

Οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη στη συνέντευξη Τύπου

Στη συνέντευξη Τύπου ο Σάββας Παντελίδης τόνισε τα εξής: «Σίγουρα μετά από τέτοιο σκορ δεν μπορούμε να πούμε ότι σε κάποια φάση του παιχνιδιού υστερήσαμε. Ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ ωραία εμφάνιση.
Ό,τι δεν μας έδινε το ποδόσφαιρο, το πήραμε σήμερα. Στο τέλος είμαστε πολύ ικανοποιημένοι απ' αυτό που δείξαμε. Βρεθήκαμε σε καλή μέρα εμείς, σε κακή μέρα ο ΠΑΣ και σίγουρα έπαιξε ρόλο η παραπάνω μέρα ξεκούρασης που είχαμε. Το περίμενα αυτό. Δουλειά μου τώρα είναι να χαμηλώσω τους τόνους στα αποδυτήρια. Είμαστε πάρα πολύ χαμηλά ακόμα στη βαθμολογία».

Για το αν ήταν μια άτυπη «ρεβάνς» για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τον ΠΑΣ: 
«Όταν είμαστε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, όταν έχουμε να κερδίσουμε πέντε αγωνιστικές και όταν κερδίζουμε με τέτοιο σκορ σε μια τόσο δύσκολη έδρα, αν δεν πανηγύριζα θα ήμουν χαζός. Δεν υπήρχε παραπάνω κίνητρο. Ό,τι και να συνέβη πέρυσι, είμαι υπερήφανος που πέρασα από εδώ και δεν είχα διάθεση για κάτι άλλο».



Για το αν παγίδευσε τον ΠΑΣ η ομάδα της Λιβαδειάς: 
«Νομίζω ότι έχει μεγάλη σημασία ότι είχαμε πιο φρέσκα κάποια παιδιά. Μάντζιος και Μιλοσάβλιεφ βοήθησαν πολύ σήμερα. Περισσότερο έπαιξε ρόλο αυτό και ότι κλείσαμε χώρους και δεν αφήσαμε τα Γιάννενα να κάνουν το παιχνίδι τους. Ήξερα πως παίζουν οι παίκτες του ΠΑΣ, γιατί δούλεψα μαζί τους και στις αντεπιθέσεις ευτυχήσαμε να κερδίσουμε με μεγάλο σκορ».