Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Τσάβεζ: Σφαίρα θα πάμε και στη συνέχεια

Από αριστερά Λάκης Στεργίου (ακούραστος και πάντα στο πλευρό του ΠΑΣ), Αλέκος Καρύτσας, Κριστιάν Τσάβεζ και Παύλος Χήτας (ΦΩΤΟ super-fm.gr)

Δύο γκολ σημείωσε ο Κριστιάν Τσάβεζ συν οι μπαλιές που μοίρασε, ήταν λογικό να αναδειχτεί MVP του αγώνα από τους δημοσιογράφους που κάλυπταν το ματς. Η επίδοση της τιμητικής πλακέτας έγινε από τον γενικό γραμματέα της συνεταιριστικής τράπεζας Ηπείρου Παύλο Χήτα.
Ο κ. Χήτας επιδίδοντας την τιμητική πλακέτα στον Τσάβεζ ανέφερε και τα εξής: «Συγχαίρω το φίλο μου τον Τσάβες. Να ευχηθώ στον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει μόνο νίκες στη συνέχεια. Η Τράπεζα θα είναι πάντα δίπλα και στέλνω ένα μήνυμα στους Ηπειρώτες να γίνουν όλοι συνεταιριστές και μέλη, αγοράζοντας έστω και μία μερίδα, ώστε η τράπεζα να μεγαλώσει και να γίνει πιο δυνατή». Ο Κριστιάν Τσάβεζ αφιέρωσε το βραβείο στην οικογένειά του και τόνισε ότι η νίκη επί του ΟΦΗ είναι νίκη όλων των παικτών και των φιλάθλων. «Είναι νίκη όλων» είπε χαρακτηριστικά και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια τονίζοντας: «Έχουμε επιλέξει αυτό το δρόμο, έτσι θα πάμε και στη συνέχεια και θα πάμε και καλύτερα».