Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Στο ΚΕΚΟΠ στη Λιμνοπούλα θα προπονείται ο Α. Ο. Βελισσαρίου

Ότι έχασε πέρσι στη Φαρκαδόνα, θέλει να το κερδίσει στη νέα σαιζόν ο Α. Ο. Βελισσαρίου


Ξεκινά το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ με τον ιστορικό Α. Ο. Βελισσαρίου να είναι ένα από τα βασικά φαβορί για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Λίγο πριν από το σφύριγμα της σέντρας σε δελτίο Τύπου του σωματείου αναφέρονται τα εξής: «Αυτό το Σάββατο (5/9) στις 17.00, η ομάδα μας από το Πανηπειρωτικό ξεκινά τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος και της υπεράσπισης του τίτλου της πρωταθλήτριας ομάδας.


Αντιμετωπίζει στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής και στο ντέρμπι της αγωνιστικής την ομάδα της Κρύας, θέλοντας να ξεκινήσει με το δεξί και σε αυτή τη διοργάνωση παρά τις απουσίες που θα έχει.
Στο μικρό σχετικά ρόστερ της ομάδας μπαίνουν σιγά σιγά οι τελευταίες πινελιές ενώ προσαρμόζονται σταδιακά και οι παίκτες που ενσωματώθηκαν στα μέσα της προετοιμασίας.


Η ομάδα ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της στη Λιμνοπούλα (ΚΕΚΟΠ) που από ότι φαίνεται θα είναι το προπονητικό της κέντρο για αυτή τη χρονιά, ενώ η διοίκηση κάνει σειρά επαφών ώστε να λυθεί το μόνιμο πρόβλημα στέγασης της ομάδας σε δικό της χώρο».