Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Κατά λέξη οι δηλώσεις Τούντορ που άναψαν φωτιές

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο "Ζωσιμάδες"


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ίνγκορ Τούντορ δέχτηκε κατευθείαν ερωτήσεις δημοσιογράφων και είπε πολλά με νόημα. Παραθέτουμε κατά λέξη τη συνέντευξη Τύπου.

-Ο Τζιόλης σας βγήκε σαν αμυντικός;

«Δεν αλλάξαμε κάτι στο παιχνίδι. Ο Τζιόλης έχει ξαναγωνιστεί σ’ αυτή τη θέση. Παίξαμε το ποδόσφαιρο αυτό που συνηθίζουμε να παίζουμε. Δημιουργήσαμε, κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Στο β’ ημίχρονο δεχτήκαμε ένα αυτογκόλ, ήρθε και η κόκκινη κάρτα και εκεί τελείωσε το παιχνίδι».


-Περιμένετε την απόκτηση κάποιου επιθετικού;

 «Δεν γνωρίζω για τις μεταγραφές. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι τον τελευταίο μήνα αγωνιζόμαστε χωρίς καθαρό επιθετικό. Ο Μακ και ο Ζάιρο δεν είναι σέντερ φορ. Είναι περισσότερο εξτρέμ. Ο Πέλκας είναι ένας ποδοσφαιριστής μεσοεπιθετικός για το κέντρο, αλλά όχι σέντερ φορ. Είναι αυτό ένα πρόβλημα. Πρέπει να βγαίνουμε στις φάσεις, να σκοράρουμε, αλλά δεν το καταφέραμε σήμερα».

-Τελειώνει ο Αύγουστος και δεν έχει πάρει ο ΠΑΟΚ σέντερ φορ;

«Δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάσω το μεταγραφικό κομμάτι»

-Στόχος στην Ευρώπη είναι να πάει στους ομίλους. Στην Ελλάδα στόχος του ΠΑΟΚ αγωνιστικά ποιος είναι; Σήμερα οι επιλογές ήταν ένα πείραμα.

«Δεν είναι θέμα πειράματος, επιλέγω τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, στην θέση που ταιριάζουν. Στόχος είναι να παίζουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ο στόχος μπορεί να εξαρτάται από την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που έχει η ομάδα και με τη σύγκριση της ποιότητας των ποδοσφαιριστών μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν κάτι. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση ακόμα για να κάνουμε αυτή τη σύγκριση της ποιότητας των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με τις άλλες ομάδες. Ο στόχος φαίνεται και στην πορεία και από την ποιότητα που έχεις στο ρόστερ σου».

-Ο Μαλεζάς δεν είναι έτοιμος ακόμα ή προτιμήσατε το Τζιόλη στη θέση του;

«Ο ρόλος του Τζιόλη δεν είναι καθαρά αμυντικός, όπως είδατε στην πορεία έπαιξε και μπροστά στο κέντρο γιατί έχει καλό δεξί πόδι και μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι. Ήταν ένας από τους καλύτερους στο παιχνίδι».

-Ο Κουλούρης θα πάει στην Κύπρο;

«Ναι θα πάει»

-Ο Κοροβέσης;

«Αυτές δεν είναι ερωτήσεις για το σημερινό παιχνίδι»

-Τι έχετε να πείτε στους παίκτες για το παιχνίδι αυτό;

«Δεν έχω να τους πω κάτι. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Δεχτήκαμε ένα γκολ από το πουθενά και στην πορεία άλλαξαν όλα από το αυτογκολ. Δεν έχω να πω κάτι για τους αμυντικούς».

-Βλέπουμε ότι γίνονται συνεχόμενα λάθη από τους τερματοφύλακες.


«Φυσικά δεν μου αρέσουν αυτά τα λάθη, αλλά είναι κομμάτι του προπονητή».