Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ετοιμάζεται να κόψει τα φτερά και του άλλου Δικέφαλου!

Ο Μάρκος Βελλίδης είναι με την εθνική ομάδα και ο Χρήστος Τσελιόπουλος δουλεύει με τους Παππά, Περιστερίδη, Κολιοφούκα (φωτο αριστερά)


Μπορεί να απουσιάζουν οι διεθνείς και να είναι λίγο μακριά ο αγώνας με την ΑΕΚ, αφού λόγω εθνικής δεν θα γίνουν αγώνες το Σαββατοκύριακο, αλλά ο Γιάννης Πετράκης με τους συνεργάτες του και τους παίκτες συνεχίζουν την καθημερινή δουλειά.
Με στόχο πάντα η ομάδα να διατηρήσει τον καλό αγωνιστικό ρυθμό που είχε στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ και την επόμενη Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου να πάει με αξιώσεις για να κόψει τα φτερά και του άλλου Δικέφαλου αετού. Το ματς με την ΑΕΚ θα γίνει στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 13/9 και ώρα 16:00. Αύριο Παρασκευή άνθρωπος του ΠΑΣ θα πάει στο Αγρίνιο για να «κατασκοπεύσει» την ΑΕΚ στο φιλικό με τον Παναιτωλικό που θα γίνει στις 19:00 στο γήπεδο των καναρινιών. Για τη σημερινή αγωνιστική δραστηριότητα το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Χωρίς προβλήματα ή απουσίες (εκτός των διεθνών) ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας. Ο κ. Πετράκης και οι συνεργάτες του δούλεψαν πάνω στη υποομαδική επιθετική και αμυντική τακτική. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:00».