Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Στη Λάρισα υπέγραψε ο Κουτσιανικούλης

Στη Λάρισα υπέγραψε και θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης


Παίκτης της Λάρισας είναι και με τη... βούλα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο ίδιος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο σάιτ της ομάδας του, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει μια μεγάλη μεταγραφή: "Μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις, ειδικά στο οικονομικό σκέλος αλλά και στη διάρκεια του συμβολαίου, μεταγράφηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών με διαφορετικές απολαβές για τη Football League και τη Super League.

O Βασίλης Κουτσιανικούλης αγωνίζεται ως περιφερειακός κυνηγός κι έχει μέχρι τώρα 202 συμμετοχές μόνο στη Super League με τις φανέλες του Εργοτέλη, του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ. Έχει κληθεί 6 φορές στην Εθνική Ανδρών κι έχει πολλές συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων και την Εθνική Νέων με την οποία κατέκτησε τη 2η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων το 2007".


Δήλωση του Βασίλη Κουτσιανικούλη: "Με καθυστέρηση 8 ετών έρχομαι στην ομάδα της πατρίδας μου και της καρδιάς μου. Θα προσπαθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου να οδηγήσουμε τη μεγάλη ΑΕΛ ξανά εκεί που ήταν στο παρελθόν".