Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Βελλίδης: Τα λάθη με πεισμώνουν και με κάνουν καλύτερο

Στη μέση ο Μάρκος Βελλίδης παραλαμβάνει το βραβείο MVP από τον πρύτανη του πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιώργο Καψάλη. Δεξιά ο Μπάμπης Καρβέλης υπεύθυνος επικοινωνίας ΠΑΣ Γιάννινα


Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Μάρκος Βελλίδης αναδείχτηκε MVP του αγώνα με τις καταπληκτικές επεμβάσεις του και δίκαια ο Μαρκαριάν τον είχε καλέσει στην εθνική. Το βραβείο επέδωσε στον διεθνή γκολκίπερ ο πρύτανης του πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιώργος Καψάλης ευχόμενος πολύ σύντομα να είναι ο βασικός γκολκίπερ της εθνικής.


Αμέσως μετά ο Μάρκος Βελλίδης μίλησε στην εκπομπή της NOVA που ήταν σε εξέλιξη.

Σε ερώτηση αν με τον ΠΑΟΚ διόρθωσε το λάθος που έκανε στη Βέροια τόνισε: «Τα λάθη δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε. Πάντα η θέση του τερματοφύλακα είναι επικίνδυνη, είναι δύσκολη, παίζουμε με τα εκατοστά του δευτερολέπτου. Αλλά ένα λάθος πρέπει να σε πεισμώνει για να συνεχίσεις πιο δυνατά. Η πίστη που έχουν οι συμπαίκτες πάνω μου ήταν το καλύτερο δώρο».

Σε άλλη ερώτηση από τις πέντε σωτήριες επεμβάσεις ποια θεωρεί ο ίδιος πιο σημαντική, απάντησε: «Η πιο σημαντική ήταν η επέμβαση που έκανα κάποια δευτερόλεπτα πριν λήξει το α’ ημίχρονο. Γιατί διατηρήσαμε το προβάδισμα στο σκορ. Έτσι στο β’ ημίχρονο παίξαμε με μεγαλύτερη σιγουριά και αποφασιστικότητα».


Για τη νίκη του ΠΑΣ και την εμφάνιση ανέφερε: «Το σημαντικό στον ΠΑΣ δεν είναι ότι έχουν μείνει οι ίδιοι παίκτες, αλλά έμειναν και οι ίδιοι προπονητές. Ξέρουνε τι μπορούμε να δώσουμε γιατί δουλεύουμε καθημερινά μαζί τους. Η ομοιογένεια είναι καλό σε μια ομάδα και επιπλέον έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο που μας οδήγησε στη νίκη επί του ΠΑΟΚ».