Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Μετά από 3 χρόνια θα ξανασυναντηθούν ΑΕΚ και ΠΑΣ

Οι παίκτες του ΠΑΣ πανηγυρίζουν για τη νίκη με 2-0 μέσα στους "Ζωσιμάδες"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά το χτεσινό ρεπό ο Γιάννης Πετράκης θα προσπαθήσει να κάνει μια μίνι ανασυγκρότηση της ομάδας για να μη επηρεαστεί από τη διακοπή του πρωταθλήματος και στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ να δείξει και πάλι το δυνατό αγωνιστικό της πρόσωπο.
Μάλιστα με την Ένωση στην Αθήνα θα ξανασυναντηθεί ο ΠΑΣ μετά από 3 χρόνια, καθώς το τελευταίο ματς με γηπεδούχο τον Δικέφαλο έγινε στις 3-12-2012 για τη σαιζόν 2012-2013 και έληξε με σκορ 2-1 υπέρ της Ένωσης.

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1, αλλά από τους παίκτες που αγωνίστηκαν σε εκείνο το τελευταίο ματς πριν από τις περιπέτειες της Ένωσης, σήμερα δεν υπάρχει κανείς στην ΑΕΚ, ούτε και ο προπονητής (Λίνεν). Αντίθετα στον ΠΑΣ, που έχει το μεγάλο αβαντάζ να διατηρεί το βασικό κορμό, έχει ακόμα στη δύναμή του τους Λίλα, Μιχαήλ, Τζημόπουλο, Τσουκαλά, Ίλιτς, Γιάκο οι οποίοι είχαν παίξει εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Στο ματς του β' γύρου που έγινε στα Γιάννινα στις 8-4-2013 ο ΠΑΣ κέρδισε άνετα την ΑΕΚ με σκορ 2-0 (τα γκολ Κοροβέσης, Γεωργίου). 

Μέχρι το Σάββατο θα συνεχιστούν διπλές προπονήσεις και μόνο την Κυριακή θα έχουν οι παίκτες ρεπό, καθώς από Δευτέρα θα ξαναμπούν πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς πρωταθλήματος. Μάλιστα υπήρξε πρόταση από τη Λάρισα για φιλικό στη Θεσσαλική πόλη αλλά στην παρούσα φάση κρίθηκε ότι το πρόγραμμα να γίνει διαφορετικά και χωρίς φιλικό παιχνίδι. Από τη Δευτέρα ο ΠΑΣ άδειασε από τους 4 διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες τους.