Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Σωτηρίου: Ο ΠΑΣ είναι ομάδα που βγάζει πάθος

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σωτηρίου (ΠΑΣ) και Στέλιου Μαραγκού (Κέρκυρας)Δηλώσεις έκανε και ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Δημήτρης Σωτηρίου που μεταξύ άλλων σημείωσε: « Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για τη νίκη που πήραμε. Θέλαμε οπωσδήποτε το παιχνίδι να προχωρήσουμε και στο κύπελλο, να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά. Κερδίσαμε δίκαια.
Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα. Ο ΠΑΣ έδειξε ότι έχει πάθος και ορισμένα παιδιά που δεν είχαν πολλές συμμετοχές έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Θα κοιτάξουμε το πρωτάθλημα και θα πάμε για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στη Βέροια».

Μαραγκός: Ο νους μας τώρα στο πρωτάθλημα


Εκ μέρος των παικτών της Κέρκυρας μίλησε ο Στέλιος Μαραγκός που υπογράμμισε: «Αντιμετωπίσαμε σε λίγες μέρες τον ΠΑΣ σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος που έγινε στην Κέρκυρα.  Όπως είπε και ο προπονητής μας. Δεν ήμασταν καλοί στο α’ ημίχρονο όπου δεν αποφύγαμε τα λάθη. Στην επανάληψη βελτιωθήκαμε, ρισκάραμε, προσπαθήσαμε για την ισοφάριση, δεν ήρθε και έχουμε την προσοχή στο επόμενο ματς με τον Λεβαδειακό».