Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Έντονη παρουσία του ΝΟΙ στο γύρο της λίμνης

Αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στο γύρο της λίμνης


Το δικό τους ξεχωριστό στίγμα άφησαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων τόσο στις Σκυταλοδρομίες Street Relays όσο και στον 8ο Γύρο Λίμνης που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα.


Ο Ν.Ο.Ι. έλαβε μέρος στους δύο αγώνες με μία πολυπληθή ομάδα αθλητών, οι οποίοι απέδειξαν για μία φορά ακόμη ότι πρωταθλητισμό δεν κάνουν μόνο στο νερό αλλά και στην… στεριά, κατακτώντας μία σειρά από μετάλλια και διακρίσεις!

Στις Σκυταλοδρομίες του Σαββάτου η κυριαρχία του Ναυτικού Ομίλου υπήρξε απόλυτη. Οι τετράδες του κατέκτησαν την πρώτη θέση στους Άνδρες, στις Γυναίκες και στην Μικτή κατηγορία. Στους Άνδρες την πρωτιά πήραν οι αθλητές Αλέξης Μπαράτσας – Κώστας Μάντζιος – Σπύρος Αντώνης – Σεμπάστιαν Καλουιάν. Στις Γυναίκες οι Χαρά Κωστούλα – Ελένη Διαμάντη – Αφροδίτη Σιόλου – Άρτεμις Ντούσκου. Στις Μικτές ομάδες την πρώτη θέση πήραν οι Αμαλία Τσιάβου – Νίκος Βλάχος – Στέφανος Ντούσκος – Αποστόλης Λαμπρίδης.

Διακρίσεις και πολύ καλά πλασαρίσματα στις πρώτες θέσεις πέτυχαν οι κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. και στις δύο διαδρομές του Γύρου Λίμνης. Στα 10 χιλιόμετρα, η Αμαλία Τσιάβου κατετάγη 2η στην κατηγορία Γυναικών και 24η στην γενική. Ο Σπύρος Αντώνης βρέθηκε 4ος στην γενική κατάταξη, ο Αλέξης Μπαράτσας 5ος, ο Μανώλης Παπασταύρου 8ος, ο Κώστας Μάντζιος 10ος, ο Κώστας Βαρδάκας 13ος και ο Νίκος Βλάχος 20ος. Δηλαδή στην πρώτη εικοσάδα του αγώνα πλασαρίστηκαν επτά αθλητές του Ναυτικού Ομίλου!

Στην διαδρομή των 30 χλμ. την καλύτερη επίδοση έκαναν ο Σεμπάστιαν Καλουιάν, ο οποίος πήρε την 32η θέση στη γενική κατάταξη με χρόνο 2.10.59 και ο Ηλίας Παππάς που κατετάγη 45ος με χρόνο 2.14.19. Η Ελένη Διαμάντη πήρε την δεύτερη θέση στην κατηγορία Γυναικών έως 30 ετών με 2.17.52 και η Χαρά Κωστούλα την τρίτη θέση στην ίδια κατηγορία με χρόνο 2.29.32. Καλό πλασάρισμα πέτυχε και ο Γιώργος Ρίζος.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων